70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pisim!!!
nora yapmış bi liste onu buldum 13167. sayfada

yerim seni mideriiiiiiiim onu bende buldum yayınladım ya biraz önce . ama o da hatalı yapıştırmış ekran tam dolmamış.
aman neyse boşver ya ...1 hazirama bakıyorum eski düzgün liste oralarda olmalı aman ne çok konuşmuşuz bir türlü gelemedim 1 hazirana

özledim lan oof

pisim ben listeyi yapıştırmadım, stajere yazdırdım tek tek, çok pisliğimdir

hasret artılardaymışsın kendini mi dövdürtcen bana gamze smsle söylüyor herşeyi

Son düzenleme:
geçen haftaya göre 400 gr artıdayım ama kilo aldığımı zannetmiyorum
sadece iki kez meyveyi abarttım okadar
spora ve diyete devam kesinlikle moralimi bozmuyorum
bu hafta kilo vermediğim için diyetimi salıcak değilim aynen devam bu işin sonunda gülen taraf ben olucam

benım kafama sadece bu rakam dank ettırırdı sanırım

baslangıc:87.7
gecen hafta:65.8
bu hafta :67.0
gelen:1.2
hedef : 60

hemen toparlanmaya başla
80'li rakamlardan 60'lı rakamlara düştün bunuu unutma
3 ana 3 ara öğün ve bitki çaylarına geri dön
yazın pek bitki çayı içmek insanın içinden gelmiyor ama en azından 2 tane içmeye çalış
bende 3-4 gün dağıttım ama toparladım hemen sende toparlarsın :13:

ye beni az yağlı bir bacıyammm
özledim lan oof

noram naberrrnasıl tartıyla aran
afferin fıstık,son gaz destek

TOPARLIYICIGIM INSALLAH
BUGUN GUZL GIDIYO 2 . bıtkı cayımı ıcecegım sımdı

benim göbüşle ayrılmama az kaldı
bu kadar sene birlikte ye iç sonra ayrıl bir daha gelmez inşallah

ayyy bı dahada barısma lutfen

özledim lan oof

AZMETTİM BULDUM LEYYYYYYYYYYYN kendimi tebrik ediyorum 100 sf ya baktım bunun için sayfa 12910
12910 12910 unutma sakın pisiiiiiiiiiiiiiiiiii

kız nora az değilsin stajyeremi yapıştırttın
bende eski listenin üstüne yapıştırıyom o zaman oluyo kendiliğinden

çok aradım ama bulduuuuuuuuuuuuuuuuuuuum ama buda tam düzgün yapıştırılmamış yaaaaaaaaaaaaa

kız bula bula benim sonuncu olduğum listeyi mi buldun

ne kadar koydun her birinden yawrum:26:

oo yeee oooyeeeee

tebrikler bebişş

biraz kiraz sapı koydum diğerleri sallama çay canım birer tane attım 10 dk demlendirip çıkarttım onları :26:
ama çok terletiyor yaa hava sıcak zaten hiç çekilmiyor

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

hay maşallah,Allah daha da çok arttırsın!!! amin

hay maaşallah

bölümün neydi unuttum balık hafızalıyım biraz

tıp canım

kendime bir demlik bitki çayı yaptım kiraz sapı-yeşil çay-5i bir arada koydum içiyoum
çok terletiyor ama

dedigin gibi seker hayirlisi neyse o olsun
6. sınıfta bize maaş verceklermiiişşşş :124:
hadi gözün aydin artik bol bol dahada fazla ciciler alirsin kendine
bu arada ben 1.1 kilo vermişim canlarım yazmayı unuttum..
tuvalet sorunum var adam akıllı diyet yapmadım ama gitmiş valla su için çok önemli bol bol için :124::124::124::124:
tebrikler betülcüm
kızımı anaokuluna kayd edcem ama istediğimiz okul dört artı dörtde imam hatip vurmuş ilkokula aynı yerde devam edemezmiş (..... napcaaaam yaaa!öteki okul rezalet bi yer ALLAH'IM!! SEN BİLİŞRSİN...........
bilemiycem canim :26:
birsey degil canisi nezaman yapacan aksammi ona göre yolayayim sana bildirimleri :26:

Eki Görüntüle 454950 Eki Görüntüle 454951

kızlar 76 kilo ile şimdiki kilom arasındaki fark

hani şu farkdilmeyen kilom
yani fark edilmiycek gibi degil sen sIkma canini

çok aradım ama bulduuuuuuuuuuuuuuuuuuuum ama buda tam düzgün yapıştırılmamış yaaaaaaaaaaaaa
bende sen arayinca aradim ve bitane bulmusdum ama buldun sanirsam canim

başlangıç kilom:74.8
geçen hafta:69.7
bu hafta:70.1
gelen:400 gr
toplam giden:4.700
hedef:64
sIkma canini haftaya gider o 400 gramm
özledim lan oof

nerdesin sen busecim ya dilekde gelmiyo küstüm ben size

Son düzenleme:
AKŞAM YAPARIM SUZİM SEN MUSAİT OLUNCA YAP LİSTEYİ AKŞAM A KADAR SEN YAYINLAYANA KADAR BEKLERİM BEN SORUN DEĞİL.

KIZLAR HAZIRLADIĞIM BİR YAZIYI SİZLEDE PAYLAŞAYIM

Kızlar burayı okuyan varmı bilmiyorum ama olursa diye ayrıntılı yazacağım...
neden kilo veremiyoruz. neden şişmanız. belki de öyle istediğimiz için bunu hiç düşündünüzmü.
Aslında zayıf oolmayı istesekte içerde bir yerde hepşişmanlığı benimsediğimiz için böyle kalmış olabilir miyiz. Tek şişman beynimiz diye bir kitap okuyorum ve tavsiye ederim ben o kitaptan ve başka kitaplardan öğrendiklerimle kendime bir yol çizeceğim. Ve bu safer başaracağım. evet o kadar eminim kendimden beni takip etmek isteyenler olursa işte kurallarım...
KURALLAR: 1 - Tartıyı hayatından çıkar.
Artık tartılmak yok. zayıfladığını anlaman için tartıya ihtiyacın yok. bak vücudun inceliyor. şekilleniyor. kıyafetlerin bol geliyor tartı ne ne gerek. o rakamlar sadece rakam . sen 55 rakamını görmeyi mi 38 beden giymeyi mi istersin düşünki dünyanın yer çekimi alanı bozuldu artık kuvvet azaldı eeeee hali ile daha hafif geliyoruz. yani ay da ki gibi mesela 90 kilo olanlar artık yarısı 45 geliyo. e ne olacak şimdi sen hala 55 olmak istiyormusun. çünkü 55 için bayağı kilo alman gerekte ondan dedim
Bu işin şakası tabii ama gerçekten devamlı tartılmanın hiç faydasını görmedim 1 ay da hiç tartılmayayım bakim ne olacakTarih 09.06.2012 tahminen 72-73 kiloyum. bir ay sonra görüşürük tartııııııııııııııı
2- Daha sağlıklı daha güzel bir bedene sahip olmak istiyoruz ve bu yolda herşeyi deniyoruz. ama sonuç hüsran neden? Zihnimiz inanılmaz bir makinedir. aslında biz ne istersen onu yapar ama biz doğru şeyi istiyormuyuz acaba? zayıf olmak beni mutlu edecek. iyi o zaman bir ay da 5-10 kilo vereyim. eee sonra birden verdiğim kilolar ile vücut bozulacak. aç sefil mutsuz bir ay geçirecem. sonra yemeklere saldıracam sonuç hooooooop geri almak olacak. o zaman önce mutluluğu tanımla ve onu zihninde yaşa :) Sağlıklı bir şekilde yavaş ama tam bir kilo kaybı istiyorum ayrıca sarkmayan sıkı bir ten ve yüzümde kocaman bir gülümseme istiyorum
3- beden zihin ve ruh bir bütündür. birini beslerken diğerini aç bırakırsan sonuç yine hüsran olur. Öncelikle dolu bir bardak doldurulamaz. zihnindeki kilo verme ile ilgili tüm macerandan kurtul. hepsini unut . herşeyi sıfırdan öğrenecek ve uygulayacağız. Yıllarca doğru diye öğretilen o kadar çok yanlış zayıflama hurafeleri var ki. hepsini sil gitsin. yeni bir hayata yeni bir bakışla başla :)
4- eveeeeeeeeet gelelim gardoraba. öncelikle kilolu iken giydiğin şuan büyük gelen tüm ciciler çöpe yada ihtiyacı olanlara. evde 42 -44 beden kalmasıııııııın ha 38 bedene inince de 40 lardan kurtul. sen zayıflamak istiyorsun değil mi? ama kalıcı zayıflama. o zaman yeniden kilo alacağım takıntısından kurtul tekrar kilo almayacaksın. artık 38 beden olacak ve hep böyle devam edeceksin. çünkü senin vücut oranın bu. 38 bedeni kabullen. ve asla onun üstüne çıkmayacağını da. o zaman işine yaramayacak kıyafetlerin dolapta işi ne. onlar dolapta kaldıkça zihninin bir yerinde "ya ben nasılsa yine kilo alacam lazım bunlar " düğmesi açık kalacak. bu düğmeyi kapat artık 38 olacaksın ve onlara asla asla ama asla ihtiyaç duymayacaksın.
unutma kilo vermek istiyorsan önce buna inanman lazım ...
Gelelim yenilere:artık 38 beden olacağına göre o beden de en beğendiğin hep giymek istediğin bir kıyafet mutlaka vardır. yenide olabilir eskiden sahip olduğun birşey de:) ya yeni bir cici al. as onu dolabın o eski 42-44 lerden boşalan yerine hep gözünün önünde olsun :) ben yenibir şey almadım çünkü eskiden vardı sizler yenide alabilirsiniz. kalem kesim bir eteğim var. içine giremediğim ama çoooook beğendiğim onu aldım dolaba astım. bunula da yetinmedim zayıfken olan bir foto mu eteğin üstüne taktım. her sabah her akşam onları görüyorum ve ona kavuşacağım günü iple çekiyorum.eskiler olarak da 44 bedenleri temizledim. 42 leri hala giyiyorum ama yavaş yavaş bol gelmeye başladılar... giyilemeyecek hale geldikleri gün onlarda evden ayrılacak...
5- gelelim evdeki zayıflama ıvır zıvırlarına .. şimdi zayıf bir hatun neden korse giysin. yada sauna bilmem neleri yada zayıflama tozları macunlar yok jelleri kullansın. bunlar onun evinde var mı? yok. eee o zaman sende ne geziyorlar . kullanıyor musun hayır ama inatla saklıyorsun hepsinden kurtul unutma biz yeni bir yol çiziyoruz kendimize
6- yemek yerken neden doymayız? belkide aç olduğumdan değil de gözümüz doymadığından. artık tabakları küçültme vakti. bunu çok farklı kaynaklarda defalarca okudum. büyük tabak içindeki 2 kaşık pilav mı minicik tabak içindeki 2 kaşık pilav mı doyurur gözünü? bence küçük tabaklara geçmenin vakti geldi. bundan sonra yemeklerini küçük tabaklarda yiyorsun doymazsan kalk bir tabak daha al. ama göreceksiniz kızlar normalde kocaman tabakla yediğiniz aynı yemeği küçük tabakla 3 seferde yerseniz bir süre sonra daha azı ile doymaya başlayacaksınız. birde küçük tabak la küçük çatal kaşık kullanın. hem daha yavaş yemeyi sağlar hemde çiğneme süresi kendiliğinden uzar.
7- Gelelim giyime:) Biraz kendine güven artık. Hep şişmanlığını gizleyen kıyafetler almayı bırak. Sende güzel bir bayansın. Hoş seksi şeyler giymek hakkın. Git kendine hoş iç çamaşırları al. Seni mutlu edecek kıyafetler dene. Evdeki o salaş rahat ama içinde kendini şişko ve mutsuz hissettiğin şeylerden kurtul artık. Poponu örtecek yok baseni saklayacak şeyler giymek zorunda değilsin.
Kural 1 devamlı siyah giymeyi kes. Renkli cıvıl cıvıl şeyler edin.
Kural 2 Bir başkasında görüp beğendiğin ama bu bana yakışmaz dediğin bir kıyafeti al ve giiiiiiy lütfen. Ta ki sana yakışık yakışmadığı düşüncesinden kurtulana kadar.
Kural 3 zayıflayınca saçını mı değiştirecektin. Şimdi değiştir o zaman. Git boyat istediğin renge yada kestir yada kıvırt düzelt canın ne istiyorsa yap. HAYATI ERTELEMEYİ BIRAK.
Kural 4 Mağazaya girince 42 lerle uğraşmayı kes. 40 dene hatta bol kesimli 38 dene. Sayı takıntından kurtul artık.( Bunu yaptım kızlar ve 38 ve 40 beden etekler denedim. 40 lar oldu 38 dar oldu ama içine girebildim ve bu az da olsa moral oldu bana)
Kural 5 Yemek yerken yada mağaza da bir şeyler denerken yada sokakta boş boş gezerken. Insanların seninle ve kilonla ilgili düşündüğü saptalntısından kurtul. Bir kitapta okumuştum. Ve ne yazık ki gerçek. Biz insanlar o kadar bencilizdir ki başkasının ölümü aslında bizi kendi baş ağrımız kadar düşündürmez. Demek istediğim tüm insanlar aslında ilk kendi ile ilgilenir yani senin kilonu senden başka takıntı yapan yok. Ve sen bu takıntını bağıra bağıra söylemediğin sürece aslında kimse de seni ve kilolarını umursayıp tek laf söylemeyecek :)
Kural 6 KENDİNİ ZAYIFLAYACAĞINA İNANDIR. Buna önce sen inanmazsan beyninde inanmaz ve uygulamaya geçemez.
8- Kendimi seviyorum yalanından kurtul. Şişman halini beğeniyor musun? Bu kilolar ile kıyafet almayı . Poponun bacaklarının pantalonların içinde sıkışmasını... Cevap evet ise ve ben bu halimden memnununm diyorsan kabul o zaman pes et kilolarla yaşamaya alış ve artık bu konularla ilgilenmeyi kes. Ama hala internet arama çubuğunda zayıflama , kilo verme kelimeleri üst sıralarda ise bence bunun bir sebebi var. Kabul et sen zayıflamak istiyorsun ama bunu yapamayacak kadar İRADESİZSİİİİİİİİİİİİİİİİN. En azından artık iradesiz olduğunu kabul ettin. Bu da bir başlangıç :)
9- Beynimiz ile iletişim nasıl kurulur? ZAYIFLAYACAĞIM ZAYIFLAYACAĞIM bu kelimeler ona yeter mi. Bence de yetmez bir şeyi tekrar tekrar söylemek sadece bir nakarat yaratır ama hiç bir şeyi çözmez...beden ve ruh bu ikisi arasındaki iletişimi kurmanın zamanı gelmedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…