70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızımı anaokuluna kayd edcem ama istediğimiz okul dört artı dörtde imam hatip vurmuş ilkokula aynı yerde devam edemezmiş (..... napcaaaam yaaa!öteki okul rezalet bi yer ALLAH'IM!! SEN BİLİŞRSİN...........

pisim geçen haftanın bildirimi 13253. sayfadaa
sağol canım hemen bakıyım ama bana daha eskilerden biri lazım :) geçen haftakini zaten yamuk yumuk yapıştırdım
6. sınıfta bize maaş verceklermiiişşşş :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

bizide görürsün artık bacım

sağol suziiiiiiiiiiii en büyük suzi diye oku sen onu

hahahahayyyyyy
yaa benım cok acele oldu abım gelıyodu yurt dısından 1 haftalık ıznı wardı
bu sekıl solemem gerektı
ayy yazık babacıma ya benmde cocukgum olsa bole solese sok olurdum

KIZLAR NAPIYM? anaokuluna ayrı ilk okula ayrı yerdemi gönderiym yoksa beğenmesemde bi yerde mi bitirsin?

KIZLAR NAPIYM? anaokuluna ayrı ilk okula ayrı yerdemi gönderiym yoksa beğenmesemde bi yerde mi bitirsin?

acl fikirlerinizi alblrmym çıkmam lazım da

o zamana kadar bende kafamda oylama yapayım

ooo portakalı soydum başucuma koydum offffffffffff offffffffffff offf!

çok aradım ama bulduuuuuuuuuuuuuuuuuuuum ama buda tam düzgün yapıştırılmamış yaaaaaaaaaaaaa

kızımı anaokuluna kayd edcem ama istediğimiz okul dört artı dörtde imam hatip vurmuş ilkokula aynı yerde devam edemezmiş (..... napcaaaam yaaa!öteki okul rezalet bi yer ALLAH'IM!! SEN BİLİŞRSİN...........
canım bu sistemden herkes rahatsız.bizim arkadaş çocuğa doktor raporu alıp bir sene sonra gönderecek.
sana nasıl fikir verelim bilemedim ki? bence okul iyi ise gönder . ben anlamadım sizin okul imamhatip olduğu için kötü bir yer mi kaldı size? yoksa o okula verirsen lise de imamhatibemi devam etmesi lazım?
avukat maaşınla benim askari ücretime mi sarkıyon kız
görürüm bebeğim nolcak ya
kız ben ilk çalıştığım sene asgarinin altında alıyordum. asgari ücret 690 tl idi ben 400 tl alıyordum ve eşşek gibi çalışıyordum:) ah ah şimdide para var ama mutluluğu bulamadık. o zamanlar en azında 60 kiloydum yaramadı para bana ..
herşeyi kiloya bağlayabilme becerime hayranım

cok tebrk ederım canım
kıyamam cok takmıs yaaaa

hem de nasıl Hasretim

farkedilmicek gibi değil bebeğim

sağol bitanemmm

takma takma onları kim oluyolar yaaa sanki biri eva biri julia mı ki?! sana laf etcekler :/

artık size de gösterdim içim boşaldı, kafamı da boşaltıp yoluma devam ediyorum

aa aaa kafayı yemiş onlar farkedilmez mi yahuuuu kıskanç bunlarrr be yaaa

ne güzel destek görmek, kilo verdiğini farkeden kişilerin olması

ben de anlamadım nerden girdik kiloya
yetenekli seniii
size de az vermişler ya neden öyle yapmışlar :26:
son sene bizi deli gibi çalıştırıyorlar ama hiç para vermiyorlardı..
iyi oldu bu hem emeklilikten de sayılcakmış o 1 sene..

herkesi tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm, bu da benim bildirim:

başlangıç kilo: 75 kg
geçen hafta: 66.1 kg
bu hafta: 65.5 kg
giden: 600 gr
toplamda giden: 9.5 kg
hedef: 59 kg

tebrik ederim tatlımmm

kendime bir demlik bitki çayı yaptım kiraz sapı-yeşil çay-5i bir arada koydum içiyoum
çok terletiyor ama
ne kadar koydun her birinden yawrum:26:
6. sınıfta bize maaş verceklermiiişşşş :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
oo yeee oooyeeeee
bana çok sevdiğim bi arkadaşımı hatırlatıyosun adı pınar :) hele bide avatarına bakınca bu bizim pınar mı acaba demekten alamıyorum kendi mi?

:)) nerden buldun o avatarı ısırasım geliyo :)

sen o zaman bana pınar de

bu arada ben 1.1 kilo vermişim canlarım yazmayı unuttum..
tuvalet sorunum var adam akıllı diyet yapmadım ama gitmiş valla su için çok önemli bol bol için :124::124::124::124:
tebrikler bebişş

avukat maaşınla benim askari ücretime mi sarkıyon kız
görürüm bebeğim nolcak ya

canım beğenmediğin okula gönderme,içine sinsinyoksa suçlu hissedersin kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…