70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hafta başı iyidim ya ne oldu da artılardayım bir anlasam
sıkıldım kendimden
ben sana liste işini devredem bir süre yalnız takılayım canım ya
buraya gelmeye utanıyorum artık

yok canim arti da olsan eksi de olsan gitme canim,yalniz takilirsan daha da moralin bozulur en azindan destek veririz sana..sen hic umudunu yitirme yawrum yikilma,bak ne guzel yazi paylasmissin..listeyi ben yaparim haftaya sen canini skma yawrumm..
canim bi tane salatalik ye 14 kalori

canım moralim uzun süredir yerlerde tam gaza geliyom hep birşey oluyor bir süre kafamı dinlemem lazım

Duymak istemediğim şeyler duydum. Çok değişti askerden geldikten sonra.

Başkaları için beni kırmazdı önceden ama artık kırıyor.

Sevgilimin eski halini istiyorum kısacası.

niye oyle davrandi kii:26:

kaçmaz olaydım cnm ya verdıgım kıloları gerı aldım baslıyamıomda dıyete napcam ben
gel gel topigee gellll

acık dağıtayım bari
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

acık dağıtayım bari
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
yarın tartılıcam çok merak ediyorumm

Toparlanırsın ama geç olmadan toparlan bence. Sonra hiç altından kalkamıyosun canım. Allah kolaylık versin.

niye oyle davrandi kii:26:

gel gel topigee gellll

Bilmiyorum ki neden böyle davranıyo sadece üzülüyorum. Elimden bişey de gelmiyo. Çaresizlik anıı çok kötü işte.

Antalya da kayınvalide sorunları yüzünden sinir krizi geçirdim.Hayatımda ilk defa başıma geldi. Korkunçtu.

Ölcem sandım. Nefes alamadım. Bağıra bağıra ağladım kucağında. Şimdi sakinleşemeyince korkuyorum yine tekrarlayacak diye.

Ne yapacağımı bilemiyorum gücüm tükendi gerçekten.

blackcat

liste cok güzel olmuş ellerine sağlık...

gaza geldim

hiç kaçamak yapmayacagım...kazzy yarışalım senle :))) ama ben spor yapmıyorum

sadece diyetle katılırım :))

merhaba arkidişler
bu hafta yoktum eşim il dışına çıkmak zorunda kaldı, bende bir yakınımızda kaldım, bu gün eve geldik toparlanıyoruz şimdi yarın yada öbür gün yola çıkacağız bir buçuk ay yokuz, ağustosun sonlarına doğru döneceğiz, bu arada nete gireceğimi sanmıyorum, kaynanam gilde bilgisayar yok, annemlerdekide çok eski, neyse bu haftada kötüydü her akşam 10 da yemek yedik ve sanırım kilo aldım tartılamadım ama

kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim, geçmişi okuyamadım, umarım döndüğümde hepimizin kiloları gitmiş olur ,
yazın imkanım olursa bakarım sayfaya, kendinize iyi bakın sizleri özliyecem

abin satis yapmis sen gidemez misin canim abin seni karsilasa konserde olmaz mi:26:

10 beden mianoreksiya olursun yawwolculdukten sonra fazla fazla soyle de rakamlari kocise

opuyorum suzimmm

İnşallah canım bende istiyorum eski halime dönmeyi. Güzel menülerimi özlediiim

Gel geri suzişim benim. Bebişini uyutta.
gelemedim bi türlü esincim ya okadar stress yasiyorum ki su aralar beynim ruhum yoruldu artik
bunalım takılcam tv izlicem

msj attı dedem gittiyse gelmemi söylemiş de çok uzak oraya gitmekle uğraşamam.. biraz durayım da belki sonra tek başıma dışarı çıkarım yürürüm biraz

kiyamam betülüm canim sana üzülme tatlim
benimki de gelmedi telefonuda kapali sinir oldum

gel burada yapalım :118:

kızlaaaar liste tamam herkes liste de
suzi senide aldım kızma olur mu
kendimi de rezil rezil alayım bari
birazdan geliyoooooooooooooo
sana hic kizarmiyim canim benim sagol canim
ellerine saglik tatlim ama aslinda iyi fikir liste sonuncu olan yapsin listeyi
kac tane yedin
suan bana bi öküz versen yerim herhalde sIkIndidan esincim ayni moddayiz sanirsam depresyon modu
nerdeydin canim :26:

canım moralim uzun süredir yerlerde tam gaza geliyom hep birşey oluyor bir süre kafamı dinlemem lazım
pisim al yak tatlim
:118:
:119:
yarın tartılıcam çok merak ediyorumm
bugün niye tartilmadin aysecim :26:

valla isin zor esincim eyer kaynananla anlasamiyorsan evlenince daha da zor gelir üzülmeni istemiyorum canim
ama evlenince ailesi ile de illaki hayatinin icine sokmus oluyorsun

sende kendine iyi bak canim güle güle git gel bizi unutma

DILEK
BUSE bugün geldin gittin geri
NESLI sende gelmiyon artik
MINE niye gelmiyorsunuz
ASLI sen nerelerdesin canim
ZERRAm niye gelmiyorsun
AYLIN
ELIF yogunmusun
GAMZE cuma günü gelmedi :26:
chukuleta vardin pisiyle dukan yapmisdin :26:
REZZAN784 bayadir gelmiyor :26:
PEARLJAM geldim geri demisdin canim :26:
narcicegi16 tatile gittin herhalde
silverpowder dilegin exs ortisi
ballim türkiyeye gitti
melojj ameliyat olacakdin napti acaba
arzunun bebisi dogdumu acaba

AKLIMA GELMEYEN COK KIZCE VARDIR KESIN SUAN BUNLAR TAKILDI KAFAMA

AMA BEN SIZI ÖZLÜYORUM YAZIK DEGILMI BANADA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…