70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sürüne sürüne geçmişi okudum çok uykum var canlarım öpüyorum hepinizi Allah rahatlık versin hepinize

menum

o7.00
3.4 kayısı
1 buyuk su bardagı sıcak su

07.30

1 dılm ekmek
domates salatlk bıber
3 sıyah zeytın
1 dılım salam
1 dılm karpuz
cay

10.30

1 kayısı
yesılcay

12,30

4 yk fasulye
salata
lıgt cola
1 kofte

15.30

3 kayısı
yesılcay

18.00

corba
yogurt salata
2 yk faslye

Günaydın pıtırcıklarııımmmmmmmmmm Bugün daha iyim önceki günlere göre erken kalktım.

Düzgünce kahvaltı yapcam bugün. inşallah başarabilirim sağlıklı düzene geri dönmeyi.

Sanırım aynı moddayız canım. Depresif takılıyoruz demek bu aralar.

Saol canım işim zor gerçekten ama çok seviyorum. Diyemiyorum ki ailesiyle anlaşamıyorum ayrılayım gitsin diye.

günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydın hasretciiik Maşallah bi enerjik yazmışsın.

[COLORselam arkadaşlar bende 72 kiloyumm bende katılmak istiyorum nasıl yapıyorsunuz yarışmaları.... kilo verip almaktan da bıktım artık bu arada:44:="#000000"][/COLOR]

[COLORselam arkadaşlar bende 72 kiloyumm bende katılmak istiyorum nasıl yapıyorsunuz yarışmaları.... kilo verip almaktan da bıktım artık bu arada:44:="#000000"][/COLOR]

Yarışmayı bu topikte kızlar kendi arasında yapıyor. Cesaret eden birini bulursan yaparsın sende.

Hoşgeldin bu arada canım.

Yarışmayı bu topikte kızlar kendi arasında yapıyor. Cesaret eden birini bulursan yaparsın sende.

Hoşgeldin bu arada canım.

hoşbuldum tatlım..

gerçi yarışmasınıda geçtim zayıflamak şartt aldım başımı gidiyorum masa başı bi işim var (maalesef) hareket sıfır yaz geldi canlandımm kilolardan kıpırdayamıyorumm.. kıpırdamak lazım ... 60 olmak istiyorum.. motivasyon şart..

şu cizelge nasıl yapılıyor.. diyete başlıyorum ve ne yediğimi içtiğimi paylaşıcam hanımlar.. o çizelgeyede ihtiyacım var.. :):):):

Yarışmak zorunda değilsin elbette canım. Hergün menünü paylaş. Cuma günleri bildirimini yap.

Zaten bu şekilde motive oluyorsun. Masabaşı iş hem çok rahat hem çok sıkıntılı. İnşallah amacına ulaşırsın.

off canim yaa kiyamamkendini yipratma nolur ya,yazik sana ve sagligina..bu isteme,soz islerine biraz zaman ver..sevgilin de yeni geldi askerden,biraz kafasini dagitsin..stresli gunler gecirdi o da,ustune gitme ..akisina birak biraz

iyi tatiller hawarcim,tatildeyim diye cok cozutmaa emiii
harikasin bebegimmmm

hosgeldin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…