günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın hasret erkencisin sende
bıde gece sınek kowalamaktan erkende uyuyamadm 2 felndı sanırım
sen neden erkencısın sekerm
suan bana bi öküz versen yerim herhalde sIkIndidan esincim ayni moddayiz sanirsam depresyon modu
valla isin zor esincim eyer kaynananla anlasamiyorsan evlenince daha da zor gelir üzülmeni istemiyorum canim
ama evlenince ailesi ile de illaki hayatinin icine sokmus oluyorsun
[COLORselam arkadaşlar bende 72 kiloyumm bende katılmak istiyorum nasıl yapıyorsunuz yarışmaları.... kilo verip almaktan da bıktım artık bu arada:44:="#000000"][/COLOR]
Yarışmayı bu topikte kızlar kendi arasında yapıyor. Cesaret eden birini bulursan yaparsın sende.
Hoşgeldin bu arada canım.
hoşbuldum tatlım..
gerçi yarışmasınıda geçtim zayıflamak şartt aldım başımı gidiyorum masa başı bi işim var (maalesef) hareket sıfır yaz geldi canlandımm kilolardan kıpırdayamıyorumm.. kıpırdamak lazım ... 60 olmak istiyorum.. motivasyon şart..
şu cizelge nasıl yapılıyor.. diyete başlıyorum ve ne yediğimi içtiğimi paylaşıcam hanımlar.. o çizelgeyede ihtiyacım var.. :):):):
off canim yaa kiyamamToparlanırsın ama geç olmadan toparlan bence. Sonra hiç altından kalkamıyosun canım. Allah kolaylık versin.
Bilmiyorum ki neden böyle davranıyo sadece üzülüyorum. Elimden bişey de gelmiyo. Çaresizlik anıı çok kötü işte.
Antalya da kayınvalide sorunları yüzünden sinir krizi geçirdim.Hayatımda ilk defa başıma geldi. Korkunçtu.
Ölcem sandım. Nefes alamadım. Bağıra bağıra ağladım kucağında. Şimdi sakinleşemeyince korkuyorum yine tekrarlayacak diye.
Ne yapacağımı bilemiyorum gücüm tükendi gerçekten.
iyi tatiller hawarcim,tatildeyim diye cok cozutmaa emiiimerhaba arkidişler
bu hafta yoktum eşim il dışına çıkmak zorunda kaldı, bende bir yakınımızda kaldım, bu gün eve geldik toparlanıyoruz şimdi yarın yada öbür gün yola çıkacağız bir buçuk ay yokuz, ağustosun sonlarına doğru döneceğiz, bu arada nete gireceğimi sanmıyorum, kaynanam gilde bilgisayar yok, annemlerdekide çok eski, neyse bu haftada kötüydü her akşam 10 da yemek yedik ve sanırım kilo aldım tartılamadım ama
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim, geçmişi okuyamadım, umarım döndüğümde hepimizin kiloları gitmiş olur ,
yazın imkanım olursa bakarım sayfaya, kendinize iyi bakın sizleri özliyecem
harikasin bebegimmmmmenum
o7.00
3.4 kayısı
1 buyuk su bardagı sıcak su
07.30
1 dılm ekmek
domates salatlk bıber
3 sıyah zeytın
1 dılım salam
1 dılm karpuz
cay
10.30
1 kayısı
yesılcay
12,30
4 yk fasulye
salata
lıgt cola
1 kofte
15.30
3 kayısı
yesılcay
18.00
corba
yogurt salata
2 yk faslye
hosgeldin canim[COLORselam arkadaşlar bende 72 kiloyumm bende katılmak istiyorum nasıl yapıyorsunuz yarışmaları.... kilo verip almaktan da bıktım artık bu arada:44:="#000000"][/COLOR]
abababa+, minderbob+, paradise3
Geçmişten çıkamadınız mı kızlaar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?