off canim yaa kiyamamkendini yipratma nolur ya,yazik sana ve sagligina..bu isteme,soz islerine biraz zaman ver..sevgilin de yeni geldi askerden,biraz kafasini dagitsin..stresli gunler gecirdi o da,ustune gitme ..akisina birak biraz
iyi tatiller hawarcim,tatildeyim diye cok cozutmaa emiii
harikasin bebegimmmm
hosgeldin canim
günaydın canlarım
geldim yawyuuuu:82:naber?
]
harikasin bebegimmmm
hosgeldin canim
kıslaaaaaaaaaaaaarrrr
yakında platese baslıorum
duş alıp geleektim ama çok uykum geldi gelemedim geri canımnere gittin kuzum:26:
canım ya daha evlenmeden nedir bu kaynana derdin. korkuyorum senin için evlenince daha kötü oluyor çünkü ...ah ah bu kaynanalarToparlanırsın ama geç olmadan toparlan bence. Sonra hiç altından kalkamıyosun canım. Allah kolaylık versin.
Bilmiyorum ki neden böyle davranıyo sadece üzülüyorum. Elimden bişey de gelmiyo. Çaresizlik anıı çok kötü işte.
Antalya da kayınvalide sorunları yüzünden sinir krizi geçirdim.Hayatımda ilk defa başıma geldi. Korkunçtu.
Ölcem sandım. Nefes alamadım. Bağıra bağıra ağladım kucağında. Şimdi sakinleşemeyince korkuyorum yine tekrarlayacak diye.
Ne yapacağımı bilemiyorum gücüm tükendi gerçekten.
slmmmmmmm dün liste yaparken farkettim bacım sen 20 kilodan falza vermişin kaç ayda verdin bu kiloyubıde gece sınek kowalamaktan erkende uyuyamadm 2 felndı sanırım
sen neden erkencısın sekerm
günaydın canlarım
duş alıp geleektim ama çok uykum geldi gelemedim geri canım
canım ya daha evlenmeden nedir bu kaynana derdin. korkuyorum senin için evlenince daha kötü oluyor çünkü ...ah ah bu kaynanalar
slmmmmmmm dün liste yaparken farkettim bacım sen 20 kilodan falza vermişin kaç ayda verdin bu kiloyu
duş alıp geleektim ama çok uykum geldi gelemedim geri canım
canım ya daha evlenmeden nedir bu kaynana derdin. korkuyorum senin için evlenince daha kötü oluyor çünkü ...ah ah bu kaynanalar
slmmmmmmm dün liste yaparken farkettim bacım sen 20 kilodan falza vermişin kaç ayda verdin bu kiloyu
merabayın hanımlar
ayyy ne guzl heycnKızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Helpppppppp!
Sevdicekle konuştum yarın tanışma için geleceklermiş. Şimdi bizde ne yemek yapılcak telaşesi var.
Ben bi menü hazırladım basit ama seçenekli en azından.
Akşam yemeği : Musakka , Pilav, Tavada tavuk but(fırında sevdicek sevmiyor) , Salata
Yaprak sarmayı da annem kabul ederse ekleyeceğim.
Çay saatinde de : İşte burda tıkandım. Annem patatesle bişey yapıyor yoğurtlu havuçlu aparatif bişey.
Sizde bana bi tatlı-Tuzlu değişik öneriniz varsa alayım şekerler?
ayyy ne guzl heycn
allah kolaylık wersn canımcım
Saol canım. İnşallah kolay olur.
abababa+, minderbob+, paradise3
Geçmişten çıkamadınız mı kızlaar ?
snı strese sokmam ıstemem ama benı ıstemeye geldıklerınde
ben kahvelerı gunluk kullandıgımız tepsıyle dagıtmısım
heyecndan naptımı mı bılıorum
ama cok guzl duygular
ben pek guzl gecıremesemde bnmkısı buruk gecmıstı
aklıma geldı yıne
bi günaydın diyip kahvalı hazırlamaya gitmiştim tatlım
yarın için de ne yapılabilir bilemedim :44:
ama akşam yemeğine aparatif ekleyebilirsin bence..
havuç kavuruyorlar ya sonra yoğurt döküyorlar..
ya da kırmızı biber kızartılıyor enine enine doğranıp sonra yoğurtlu onu çok seviyorum ben
sanki yemeğe ben geiyorum
yemekten sonra da çok ağır bişey yapma zaten insanlar doymuş olcak ne kadar acıkabilirler ki..
sütlü tatlı olabilir,yanına ımm bilmiyorum cidden. portakalagaci.com'dan bakarım ben genelde tarifleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?