İnşallah buruk geçmez ben şen şakrak geçsin istiyorum.Zaten anlaşamayacaklar diye tırsıyorum :18:
Kırmızı biber kızartmayı aklıma getirdiğin iyi oldu canı. Haklısın aparatif şart. Du bakayım bişeyler buldum. Yeni menüyü paylaşayım.
bu siteye bak canım menü önerileri de var. kendi sofralarında neler olduğu yazıyor onlara göre bişeyler düzenlersin. tatlılar-tutlular-hamurişleri bak iyice peçete katlama bile var
ayarlarsın bişeyler
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Helpppppppp!
Sevdicekle konuştum yarın tanışma için geleceklermiş. Şimdi bizde ne yemek yapılcak telaşesi var.
Ben bi menü hazırladım basit ama seçenekli en azından.
Akşam yemeği : Musakka , Pilav, Tavada tavuk but(fırında sevdicek sevmiyor) , Salata
Yaprak sarmayı da annem kabul ederse ekleyeceğim.
Çay saatinde de : İşte burda tıkandım. Annem patatesle bişey yapıyor yoğurtlu havuçlu aparatif bişey.
Sizde bana bi tatlı-Tuzlu değişik öneriniz varsa alayım şekerler?
İnşallah buruk geçmez ben şen şakrak geçsin istiyorum.Zaten anlaşamayacaklar diye tırsıyorum :18:
Kırmızı biber kızartmayı aklıma getirdiğin iyi oldu canı. Haklısın aparatif şart. Du bakayım bişeyler buldum. Yeni menüyü paylaşayım.
tuzlu kurabiye kek tatlı kurabiye un kurabşyesi gibi bir iki küçük atıştırmalık ekleyebilirsin
bızım aıleler cok ıı anlatı cnm
kaynwaldm bayramlarda feln hep bızı gıder memlekete
bnm huzurumu bozan kendı canım dedıgım ınsanlardı
amaaaaaaaan nese gectı
Teşekkür ederim canııım
Bakmaya devam ediyorum. Son menüyü paylaştım ama değişebilir de.
çay için bi tane de tatlı ekle bence hepsi tuzlu olmuş
Havuçlu toplar tatlı canım. Şekerle kavruluyo. Hindistan cevizli falan. İçine de petibör bisküvi koyuluyo.
Yetersiz mi bu tatlı olarak ? :26:
hmm ben onun tatlı olduğunu düşünmemiştim
ay bilmiyorum ki çok heycan yaptım yeter mi yetmez mi karar veremedim
kendiminkinde napcam acaba
gerçi bizimkiler tanıştı bile
Evet ne güzel geçmiş gitmiş. Darısı başıma :18:
Canım zaten geç gelecekler 6-7 gibi. Hemen yemek yesek zaten doyacaklar.
Çayıda abartmayım dedim. Geç saate kalıyo çay çünkü. Çay içilmesi. 9-10 u bulur bence.
Birde babası hasta zaten. Öyle tıka basa yiyemiyor. :26:
fazla olsun boşver önce göz doysunAnnemde çok ollur diyo ya ilk etapta daha ilk kez görecekler birbirlerini. Bende kendileri için uğraşıldığını düşünsünler istiyorum.
Yaptırcam valla fazla fazla banane
Canım kendi ailenle sorun yaşadın sanırım. Öyle bişeyler hatırlıyorum da.
un kurabiyesi öneririm çok şık görünüyor ve tatlı bir atıştırmalıkHavuçlu toplar tatlı canım. Şekerle kavruluyo. Hindistan cevizli falan. İçine de petibör bisküvi koyuluyo.
Yetersiz mi bu tatlı olarak ? :26:
sofra zengin görünsün isteyen yer isteyen yemez
ben işleri anneme bırakmıştım zaten düşünecek halde de değildim yatıya gelmişlerdi bizimkiler 2 gece kaldılar ben istesem de hepsini planlayamazdım
fazla olsun boşver önce göz doysun
un kurabiyesi öneririm çok şık görünüyor ve tatlı bir atıştırmalık
ben çıkar canlarım
bende temizliğe başlayayım
Uuzun bi aradan sonra ilk normal menüm
Kahvaltı (11:00) : Bi dilim ekmek,Peynir,3 zeytin,Domates,Salatalık,Biber,Çay
Öğlen (13:30) : Tavuk sote,Salata,Yoğurt,Karpuz
Ara (16:00) : Elma
Akşam (19:00) : 5 Nugget,Salata,Yoğurt
Şimdilik tek sorun su ve yeşilçaya tam anlamıyla dönememiş olmam :18:
bende temizliğe başlayayım
Uww kalmalı falan kim bilir ne kadar zordur. Öyle bi durumda planda işlemez zaten kolay kolay.
Tamam canım. Un kurabiyesine de bakıyorum. Minik minik yaparız sevimli olur.
.Bende göz doymasından yanayım. Çeşit önemli bence.
Saol yardımların için canım. Görüşürz yine gel. Çok açma arayı.
Kolay gelsin şekeer. Bende odamı temizleyeceğim sanırım. Yarında ev temizliği olcak çünkii
güya ders çalışmak için çıktım
yine geldim..
bi bakayım da bu sefer çalışayım..
esincim evet yatılı olması zordu da işte anneme bırakınca hallediverdi her şeyi.
onlar gelmeden önce ne yemekler yapılabilir diye konuşmuştuk sadece
ben halletsem elime yüzüme bulaşırdı sanırım.. en iyi yaptığım çorbalardan birini bile çirkin yapmıştım onlar gelince
ama çok şükür atlattık bitti..
sizinki de çok güzel geçer inşallah.. yemek filan bahane önemli olan onlar iyi geçinsin..
sorunsuz bi tanışma olsun..
sen gergin olma rahat ol ailelerimizi değiştiremeyiz o yüzden kimseye yön vermeye çalışma herkes olduğu gibi davransın
şimdi ya da daha sonra bi şekilde birbirlerini tanıyacaklar istedikleri gibi davransınlar..
her şey olacağına varır rahat ol sen
Saol canım. Tavsiylerine dikkat edeceğim.Bende annemleri uyarıcaktım şöyle yapmayın falan gibi.
Uyarmayım bari. Dediğin gibi oldukları gibi olsunlar. Sevdiceğin babası rahatsız o konuda uyarsam yeter.
Hafıza ve görme problemi yaşıyor.Bilmeleri lazım bunları. Garipsemesinler sonra.
sız bole dıyınce aklıma bısı geldı
benm bı tanıdıgım dugunune akrabalarının cogunu dawet etmemıstı
carsaf gıyıyolr erkk tarafı sosyete dıe
ne alakysa
mesela ıstemeye gelmısler annesıne solemıs sole konus bole konus dıe
allahm resmen nereden geldıklerını unutuyo bu ınsanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?