Sosyete de ne kadar sosyete olabilir ki Allahallah!
Tuhaf insanlar var ya. Nereye rol yapıyosun. Kaç yıl iç içe olcaksın insanlarla. Anlamayacaklar mı eninde sonunda
Saol canım. Tavsiylerine dikkat edeceğim.Bende annemleri uyarıcaktım şöyle yapmayın falan gibi.
Uyarmayım bari. Dediğin gibi oldukları gibi olsunlar. Sevdiceğin babası rahatsız o konuda uyarsam yeter.
Hafıza ve görme problemi yaşıyor.Bilmeleri lazım bunları. Garipsemesinler sonra.
sız bole dıyınce aklıma bısı geldı
benm bı tanıdıgım dugunune akrabalarının cogunu dawet etmemıstı
carsaf gıyıyolr erkk tarafı sosyete dıe
ne alakysa
mesela ıstemeye gelmısler annesıne solemıs sole konus bole konus dıe
allahm resmen nereden geldıklerını unutuyo bu ınsanlar
bıde en onemlısı sosyetelık ne kı
ınsan ınsandır ....
bıde en onemlısı sosyetelık ne kı
ınsan ınsandır ....
yok canım aileyi bilgilendir tabii ki ama işte şöyle davran şunu deme bunu deme filan saçma şeyler bence bunlar onu demek istedim tatlım..
benim annem dedi mesela benim kızım temizlik yapmayı bilmez filan gibi şeyler
kuzenim yaptı bunu bana.. sadece nikah olcaktı ben pardesüyle gitmiştim zaten acele acele çıkmak gerekmişti kuzenim baktı bana "bunu çıkarsana" filan dedi pardesümü gösterip.. yok dedim içim müsait değil filan diye geçiştirdim.. üzemezdim de mutlu gününde ama hoş hareketler değil bunlar.. biz yoktuk nişanı evde olmuş babannemi-annemi filan bi şeye karıştırmamışlar saçma saçma hareket etmişler annem de ilgilenmemiş napsın kadın..
nefret ederim kendi ailesinden utanan insanlardan.. seni bu yaşa kadar onlar getirmiş inancına ya da görüntüsüne bakarak insanlar damga yapıştıracaksa bırak yapıştırsınlar senin ailenin yanında olman gerekir her zaman..
ya kızlar ben boluya gitcem ya sınav için temmuzda.. orda kuzenimin de düğünü var erkek tarafı oralı da kıyafet baktım karar veremedim.. bi baksanız siz de
Eki Görüntüle 455567 Eki Görüntüle 455568 Eki Görüntüle 455569 Eki Görüntüle 455570 Eki Görüntüle 455571
elbiseler fazla mı olgun gösteriyor sizce? diğer etek-gömleklerde de eteklere bakın sadece.. acaba çok mu günlük? ben kiramit rengi eteği çok beğendim ama düğün için uygun değil sanki. ya da şık bi gömlekle kombin yaparsam güzel olur mu ki? pembe de çok mu çocuksu.. ay kafam çok karıştı
Annem kardeşimi istemeye geldiklerinde demişti valla benim kız hiç bişeyden anlamaz da yapmaz da diye
Ben kızdım neden başkalarına küçük düşürüyosun dedim ama orda kasıntı bi ortam olmadı. Gülüşmeler falan geçti gitti.
Kardeşim geçekten yapmaz hiç bişey ama. Haklıydı yani. Bana öyle bişey demez umarım.Rezil olacağımı düşünmem ama üzülürüm.
Çünkü ben elimden geldiğince yapıyorum bi çok şeyi
hayat...yok canım aileyi bilgilendir tabii ki ama işte şöyle davran şunu deme bunu deme filan saçma şeyler bence bunlar onu demek istedim tatlım..
benim annem dedi mesela benim kızım temizlik yapmayı bilmez filan gibi şeyler
kuzenim yaptı bunu bana.. sadece nikah olcaktı ben pardesüyle gitmiştim zaten acele acele çıkmak gerekmişti kuzenim baktı bana "bunu çıkarsana" filan dedi pardesümü gösterip.. yok dedim içim müsait değil filan diye geçiştirdim.. üzemezdim de mutlu gününde ama hoş hareketler değil bunlar.. biz yoktuk nişanı evde olmuş babannemi-annemi filan bi şeye karıştırmamışlar saçma saçma hareket etmişler annem de ilgilenmemiş napsın kadın..
nefret ederim kendi ailesinden utanan insanlardan.. seni bu yaşa kadar onlar getirmiş inancına ya da görüntüsüne bakarak insanlar damga yapıştıracaksa bırak yapıştırsınlar senin ailenin yanında olman gerekir her zaman..
ya kızlar ben boluya gitcem ya sınav için temmuzda.. orda kuzenimin de düğünü var erkek tarafı oralı da kıyafet baktım karar veremedim.. bi baksanız siz de
Eki Görüntüle 455567 Eki Görüntüle 455568 Eki Görüntüle 455569 Eki Görüntüle 455570 Eki Görüntüle 455571
elbiseler fazla mı olgun gösteriyor sizce? diğer etek-gömleklerde de eteklere bakın sadece.. acaba çok mu günlük? ben kiramit rengi eteği çok beğendim ama düğün için uygun değil sanki. ya da şık bi gömlekle kombin yaparsam güzel olur mu ki? pembe de çok mu çocuksu.. ay kafam çok karıştı
Ben sarılı kombini beğendim tamamıyla aynı şekilde kullanırsan çok şık.
hayat...
herkes tuaf ıste
ben 4 e bayıldım bıtıtm
toz pembe elbiseye mi? o renk eşarp yüzüme yakışır mı karar veremedim bende pembe ve tonlarını çok yakıştırmıyorum kendime
öff ne kararsız bişi oldum ben böyle
ben pembe eteği çok beğendimbeyaz herhangi bir gömlekle giyebilirsin çk şık bence hemde masum ve tatlı duruyor. birde pembe eşarp
ben pembe eteği çok beğendimbeyaz herhangi bir gömlekle giyebilirsin çk şık bence hemde masum ve tatlı duruyor. birde pembe eşarp
evet toz pembeye
o renk kumrala we esmere gıder canım cok hos
ayy pisi yaa karar veremedim napcam beeenn :26:
ona da bakıyorum iki saattir onu da beğendim de kafam karıştı yine de.. fiyatı da iyi onun 120 lira ödeyebilirim kendi başıma..
acaba o eteğe siyah dantel eldiven olur mu ki ne dersin
bende ılk pembeyı carptırdm goze ama
baloya pek uygun olmayacagını dusundm:18::18::18::18:
aaa bı dantel eldıvemcı dha
bnmkıler geldı cook begendm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?