70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım aileyi bilgilendir tabii ki ama işte şöyle davran şunu deme bunu deme filan saçma şeyler bence bunlar onu demek istedim tatlım..
benim annem dedi mesela benim kızım temizlik yapmayı bilmez filan gibi şeyler

kuzenim yaptı bunu bana.. sadece nikah olcaktı ben pardesüyle gitmiştim zaten acele acele çıkmak gerekmişti kuzenim baktı bana "bunu çıkarsana" filan dedi pardesümü gösterip.. yok dedim içim müsait değil filan diye geçiştirdim.. üzemezdim de mutlu gününde ama hoş hareketler değil bunlar.. biz yoktuk nişanı evde olmuş babannemi-annemi filan bi şeye karıştırmamışlar saçma saçma hareket etmişler annem de ilgilenmemiş napsın kadın..
nefret ederim kendi ailesinden utanan insanlardan.. seni bu yaşa kadar onlar getirmiş inancına ya da görüntüsüne bakarak insanlar damga yapıştıracaksa bırak yapıştırsınlar senin ailenin yanında olman gerekir her zaman..

bıde en onemlısı sosyetelık ne kı
ınsan ınsandır ....

slm kızlar temizlik bitmedi sıkıldım bir mola verdim

bence ne isen öyle görünmek lazım. kendini farklı gösterme çabasını anlamıyorum zaten.
sosyetik köylü şehirli bilmem ne biz insanlar ille bir şeyler yakıştıracağız
bence de insan insandır

Annem kardeşimi istemeye geldiklerinde demişti valla benim kız hiç bişeyden anlamaz da yapmaz da diye

Ben kızdım neden başkalarına küçük düşürüyosun dedim ama orda kasıntı bi ortam olmadı. Gülüşmeler falan geçti gitti.

Kardeşim geçekten yapmaz hiç bişey ama. Haklıydı yani. Bana öyle bişey demez umarım.Rezil olacağımı düşünmem ama üzülürüm.

Çünkü ben elimden geldiğince yapıyorum bi çok şeyi

Elmamı da yedim acayip uykum geldi azcık uyusam mı acaba. Yedikten hemen sonra sıkıntı olur mu ki kızlar?

Kafamı zor tutuyorum bastırdı birden bire.

ya kızlar ben boluya gitcem ya sınav için temmuzda.. orda kuzenimin de düğünü var erkek tarafı oralı da kıyafet baktım karar veremedim.. bi baksanız siz de

elbiseler fazla mı olgun gösteriyor sizce? diğer etek-gömleklerde de eteklere bakın sadece.. acaba çok mu günlük? ben kiramit rengi eteği çok beğendim ama düğün için uygun değil sanki. ya da şık bi gömlekle kombin yaparsam güzel olur mu ki? pembe de çok mu çocuksu.. ay kafam çok karıştı

Ben sarılı kombini beğendim tamamıyla aynı şekilde kullanırsan çok şık.

yok bizde de kasıntı bi ortam olmadı zaten benim kaynana adayı çok komik her şekilde gülüp eğleniyoruz şükür
ben de gerilmedim haklıydı zaten de genel olarak çocukların ezilmemesi lazım bence sonuçta kız o aileye gelin gidecek kaynananın ilerde ne yapacağı belli olmaz sonradan yüzüne vurmasın

hayat...
herkes tuaf ıste

ben 4 e bayıldım bıtıtm

Ben sarılı kombini beğendim tamamıyla aynı şekilde kullanırsan çok şık.

sadece gömleği 170 lira taksit filan da yok nakit gerekiyor ve ben onu alamam etek zaten 180 onu ben alsam gömlek burdan babamın kartıyla bişeyler beğenir miyim diye düşündüm yoksa normal bi eteğe o kadar para verdiğimi duysalar kızabilirler

ben pembe eteği çok beğendim beyaz herhangi bir gömlekle giyebilirsin çk şık bence hemde masum ve tatlı duruyor. birde pembe eşarp

ben pembe eteği çok beğendim beyaz herhangi bir gömlekle giyebilirsin çk şık bence hemde masum ve tatlı duruyor. birde pembe eşarp

ayy pisi yaa karar veremedim napcam beeenn :26:
ona da bakıyorum iki saattir onu da beğendim de kafam karıştı yine de.. fiyatı da iyi onun 120 lira ödeyebilirim kendi başıma..
acaba o eteğe siyah dantel eldiven olur mu ki ne dersin

aaa bı dantel eldıvemcı dha
bnmkıler geldı cook begendm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…