70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

beden ölçülerimi aldım
göğüs:93
bel:78
basen:96

benim belim neden bu kadar kalın yaa

krem saten üstüne siyah dantel olan bi elbisem var onu kestirip etek yapmayı düşündüm aslında ama ona da karar veremedim
terzilere güvenmiyorum düzgün olmazsa üzülürüm sonra..

bende ebru şallının videolarından yapıyorum
bir başla etkisini göreceksin

By byyyy canım. Yine gel

Senin gene iyiymiş canım benim göbüşün maşallahı var 90 cmlerde.

Bende bi 6 lı rakamları göreydim eydii.

muhtemelen benimki de öyleydi kilo vermeden önce
göğüslerimden bile gitti belim kalın ya erkek gibiyim adam akıllı bi kıvrım yok belde

krem saten üstüne siyah dantel olan bi elbisem var onu kestirip etek yapmayı düşündüm aslında ama ona da karar veremedim
terzilere güvenmiyorum düzgün olmazsa üzülürüm sonra..

Zor canım valla işin. Son günlere kalmadan hallet de sıkıntı olmasın.

Ben yardım etmeye çalışayım sana fikir anlamında ama bende zor karar veririm

muhtemelen benimki de öyleydi kilo vermeden önce
göğüslerimden bile gitti belim kalın ya erkek gibiyim adam akıllı bi kıvrım yok belde

Sen jillian ı yaptın mı ? Bence o kesinlikle etkili. Birde belin yapısal olarak kalınsa yapacak pekte bişey yok.

Ama sanırım bel ile ilgili en güzel şey plates. Onu dene istersen

Zor canım valla işin. Son günlere kalmadan hallet de sıkıntı olmasın.

Ben yardım etmeye çalışayım sana fikir anlamında ama bende zor karar veririm

ben normalde bu kadar zor karar vermem mağazalarda öyle her şeyi elleme özelliğim yoktur dikkatimi çekerse bakarım sadece bi şeyi de beğendim mi aklım onda kalır illa başka bi şey beğenemem de bu sefer neden böyle oldum anlamadım.. o pembe eteği istiyorum sanırım ama 10 güne yetişir mi bilmiyorum sayfaya mesaj attım ama gelmedi daha cevap bi de belim kalın ya acaba çirkin mi durur bende onu da düşünmek lazım

Bence internetten alma. Daha çok tereddütte kalırsın. Ya kötü çıkarsa birde. Hİç şansın yok.

Çıkıp bakma şansın yok mu mağazalara?

1 haftada inceltir mi ki :26: acil incelmeliyim

Ay yok canım o kaadar mucize yaratcağını sanmıyorum

mağazalarda böyle değişik bi şey bulamam ki
bu etek özel dikim oluyor bedenimi göndercem dikcekler ama işte bu da istediğim gibi olmayabilir
birazdan cinnet geçircem düğüne gitmicem

mağazalarda böyle değişik bi şey bulamam ki
bu etek özel dikim oluyor bedenimi göndercem dikcekler ama işte bu da istediğim gibi olmayabilir
birazdan cinnet geçircem düğüne gitmicem

Valla en iyisi gitmemek kesin çözüm.

Diktirmekte elbiseyi eteğe çevirmek kadar riskli canım.

Bi hafta kalmışken en iyi yercih hazır giyim gibi görünüyor.

nasılınız?bakiim bugün :) pek bi sessizsiniz topik halkım bende öle bi bakiim dedim şimdi kaçcam kızıma oda aldım mobilyalar gelcek hadin bye elma şekerleri :)

çıkcaktımda kızlar ayşe nin mesajı gördüm hem çok sevindim hem çok kıskandım bende istiyorum bendeee hedef 58 di ya ya 55 işte heh 55 inat diil mi olcam ya ölcem ya olcam!ayşe tbr şeker :) çatlamadım desemde yalan olur naparsın koçuz işte her güzel şeyi kıskanmak fıtri bizde ama art niyet yok ALLAH biliyor hem kıskanırız hem mutlu oluruz arkadaşımız adına :)) yani imrenme de diye biliriz gibi bişey

bu jillian ın beli odun gibi kadın kas kalıbına düşmüş sanki yanındaki hatunlar ondan daha güzel o aynı jillian değilde johny brawo gibi bişi :) göbüş atalım biz bence

bu jillian ın beli odun gibi kadın kas kalıbına düşmüş sanki yanındaki hatunlar ondan daha güzel o aynı jillian değilde johny brawo gibi bişi :) göbüş atalım biz bence

Valla güzel kalori yaktırıyor da zayıfladıktan sonra bele şekil vermek için değişik şeyler denenebilir.

Önce jillian yapmak lazım yani.

teşekkürler
inşallah sizde en kısa zamanda istediğiniz kiloda olursunuz
kilo çizelgen neden yok yaparsan daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…