ne güzeell
tebrikler bebeğim
evet tehlikeli durum
kolay gelsin canım
Anladım canım. O zman öncelikli olarak kendi bütçeni düşün derim.
2 saatlik eğlence için bir süre sıkıntı çekmeye değmez. İçine sinen daha ucuz yollu bişeyler de olabilir.
Yada sende olan bir parçayı yeni bişeyle kombinleyebilirsin. Daha az masraf olur.
bende cıktım sekerler
bybbbbyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
beden ölçülerimi aldım
göğüs:93
bel:78
basen:96
benim belim neden bu kadar kalın yaa
teşekkürler inşş sizde en yakın zamanda istediğiniz kiloda olursunuzzz
ewde cnm
ebru sallının plates setını alacagım
benım bı arkdsım war mansllhı war kılo acıısndan
bugun konustk hergn 1 saat yapıorum dıo
cok faydasını goruyomus
bakalm haftaya bna geleck zayflamıs mı goreyım
By byyyy canım. Yine gel
Senin gene iyiymiş canım benim göbüşün maşallahı var 90 cmlerde.
Bende bi 6 lı rakamları göreydim eydii.
krem saten üstüne siyah dantel olan bi elbisem var onu kestirip etek yapmayı düşündüm aslında ama ona da karar veremedim
terzilere güvenmiyorum düzgün olmazsa üzülürüm sonra..
muhtemelen benimki de öyleydi kilo vermeden önce
göğüslerimden bile gitti belim kalın ya erkek gibiyim adam akıllı bi kıvrım yok belde
Zor canım valla işin. Son günlere kalmadan hallet de sıkıntı olmasın.
Ben yardım etmeye çalışayım sana fikir anlamında ama bende zor karar veririm
Sen jillian ı yaptın mı ? Bence o kesinlikle etkili. Birde belin yapısal olarak kalınsa yapacak pekte bişey yok.
Ama sanırım bel ile ilgili en güzel şey plates. Onu dene istersen
ben normalde bu kadar zor karar vermem mağazalarda öyle her şeyi elleme özelliğim yoktur dikkatimi çekerse bakarım sadece bi şeyi de beğendim mi aklım onda kalır illa başka bi şey beğenemem de bu sefer neden böyle oldum anlamadım.. o pembe eteği istiyorum sanırımama 10 güne yetişir mi bilmiyorum sayfaya mesaj attım ama gelmedi daha cevap bi de belim kalın ya acaba çirkin mi durur bende onu da düşünmek lazım
1 haftada inceltir mi ki :26: acil incelmeliyim
Bence internetten alma. Daha çok tereddütte kalırsın. Ya kötü çıkarsa birde. Hİç şansın yok.
Çıkıp bakma şansın yok mu mağazalara?
Ay yok canım o kaadar mucize yaratcağını sanmıyorum
mağazalarda böyle değişik bi şey bulamam ki
bu etek özel dikim oluyor bedenimi göndercem dikcekler ama işte bu da istediğim gibi olmayabilir
birazdan cinnet geçircem düğüne gitmicem
Valla en iyisi gitmemek kesin çözüm.
Diktirmekte elbiseyi eteğe çevirmek kadar riskli canım.
Bi hafta kalmışken en iyi yercih hazır giyim gibi görünüyor.
bu jillian ın beli odun gibi kadın kas kalıbına düşmüş sanki yanındaki hatunlar ondan daha güzel o aynı jillian değilde johny brawo gibi bişi :) göbüş atalım biz bence
çıkcaktımda kızlar ayşe nin mesajı gördüm hem çok sevindim hem çok kıskandım bende istiyorum bendeeehedef 58 di ya ya 55 işte heh 55 inat diil mi olcam ya ölcem ya olcam!ayşe tbr şeker :) çatlamadım desemde yalan olur naparsın koçuz işte her güzel şeyi kıskanmak fıtri bizde ama art niyet yok ALLAH biliyor hem kıskanırız hem mutlu oluruz arkadaşımız adına :)) yani imrenme de diye biliriz gibi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?