bugunku menumu paylasayimm
sabah 11:30
uyaninca 1 bardak su
Eki Görüntüle 455661
1 tatli kasigi keten tohumu
Eki Görüntüle 455662 Eki Görüntüle 455663
kahvaltida
1 kk peynir
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
1 biber
maydonoz ve 1 kepceden az salamli mantar sote vardi.(evde sosis kalmamis,salam dogradim icine)
kahveyi kahvaltidan sonra ictim
ara yapamadim alisverise gittim..
ogle
Eki Görüntüle 455664 Eki Görüntüle 455665
1 kase mercimek corbasi
yogurtlu semiz otu
1 bardak light cola
2 cay kasigi dondurma
ara
Eki Görüntüle 455666
ara
6-7 tane haribo jelibon
simdi
Eki Görüntüle 455667
maydonoz suyu
gec kalktigim icin 2 ana ogun yaptim
selam kizlar
napiyosunuz?bugun alisverise gittim,yemek yaptim,mutfagi enine boyuna temizledimm cok yoruldum
sadece mutfak bitti,diger odalar savas alani gibiyarin da devam edicem..
1 ayda mutfak ve temizlik malzemeleri icin ne kadar butce ayiriyosunuz kizlar :26:22 hazirandan beri fisleri topluyorum,disarida 1 kez yemek yedik..220 lira alisveris yapmisizbakiyorum da oyle asiri pahali bisey de yok ama..22 temmuza kadar toplam ne kadar harcama yapmis olucaz merak ediyorum:26:
ben geldim çok yoruldum
elbise aldım bi tane.. o kadar konuştuk burda gittim başka bi şey aldım kusuruma bakmayın valla kızlar uğraştırdım sizi de :26:
düz beyaz bi elbise dantel uzun. öyle işte. üzerine de toz pembe ya da yeşil bi ceket bakıyorum şimdi de.. ona uygun topuklu ayakkabı-çanta-eşarp ayarlayıp giycem inşallah
güzel bi ceket bulursam inşallah her şey istediğim gibi olur ama bulamazsam napcam bilmiyorum :26:
benden böyle işte.. internetten bakınayım bari biraz..
selam kızçeler ,nasılsınız öpyorum sizleri kocaman hemen gitmek zorundayım neler oldu bitti bana yarına birisi özet geçsin nolur önemli gelişmeler varmı :26:neyse iyi geceler kaçtım ben Allah 'a emanet olun
benden size hediye olsunnn :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Hayırlı olsun canım güle güle giy. İnşallah ceketi de bulursun.
Keten tohumu, kan şekerinin seviyesini korur ve bu sayede tokluk hissi verir. Bu da, az yemek yemeyi ve zayıflamayı sağlar. Metabolizmayı harekete geçirir bu sayede kilo kontrolü sağlanır. Günde 3 defa keten tohumu kullanılabilir. 1 tatlı kaşığı ile alınabilir.menün güzelmiş
keten tohumunun yararı nedir :44:
bende mi yesem acaba
gule gule kullan kusummben geldim çok yoruldum
elbise aldım bi tane.. o kadar konuştuk burda gittim başka bi şey aldım kusuruma bakmayın valla kızlar uğraştırdım sizi de :26:
düz beyaz bi elbise dantel uzun. öyle işte. üzerine de toz pembe ya da yeşil bi ceket bakıyorum şimdi de.. ona uygun topuklu ayakkabı-çanta-eşarp ayarlayıp giycem inşallah
güzel bi ceket bulursam inşallah her şey istediğim gibi olur ama bulamazsam napcam bilmiyorum :26:
ayy hadi hayirlisi yawrummOh ne güzel yapmışsın gene biraz temizlik. Hadi geçmiş olsun.
Napıyorsunuz sorusunu kendi adıma cevaplayayım. Hazırlık yapmakla meşgulüz canım.
Yarın bizimkiler tanışmaya geliyorda.
Alışveriş konusuna yorum yapamıcam canım evli olmadığımdan bilemiyorumAma gözüm korktu yani.
Hayırlı olsun canım güle güle giy. İnşallah ceketi de bulursun.
Kıız ateş almaya mı geldin?? Bu ne kız nereye kaçtın?
Valla benim hatırladığım kadarıyla öyle çook mühim bi olay yok :26:
Unuttuysam da affola
esincim ozaman mecburen ailesinede katlanacaksin tatlimGünaydın pıtırcıklarııımmmmmmmmmmBugün daha iyim önceki günlere göre erken kalktım.
Düzgünce kahvaltı yapcam bugün. inşallah başarabilirim sağlıklı düzene geri dönmeyi.
Sanırım aynı moddayız canım. Depresif takılıyoruz demek bu aralar.
Saol canım işim zor gerçekten ama çok seviyorum. Diyemiyorum ki ailesiyle anlaşamıyorum ayrılayım gitsin diye.
hosgeldin canim[COLORselam arkadaşlar bende 72 kiloyumm bende katılmak istiyorum nasıl yapıyorsunuz yarışmaları.... kilo verip almaktan da bıktım artık bu arada:44:="#000000"][/COLOR]
havuza götürdüm oglisi canim cocuga krem sürdüm ama ben yandim sanirsam heryerim yaniyogünaydın fıstık
suziiiiiiii hadi sende kalk gel bak biz toplaştık
ben birsey göremedim hasretcim :26:kızlar bakın gelınlıgımın ustunu bende bole ıstıorum
altı hıb guzl dııl bunu ama
nasıl ustu sızce
hadi bakalim güzel gecsin insallahKızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Helpppppppp!
Sevdicekle konuştum yarın tanışma için geleceklermiş. Şimdi bizde ne yemek yapılcak telaşesi var.
Ben bi menü hazırladım basit ama seçenekli en azından.
Akşam yemeği : Musakka , Pilav, Tavada tavuk but(fırında sevdicek sevmiyor) , Salata
Yaprak sarmayı da annem kabul ederse ekleyeceğim.
Çay saatinde de : İşte burda tıkandım. Annem patatesle bişey yapıyor yoğurtlu havuçlu aparatif bişey.
Sizde bana bi tatlı-Tuzlu değişik öneriniz varsa alayım şekerler?
ne güzel duruyorlar gel beni ye der gibi
balil sirti ne hos duruyor bende deniycem bi ara sonuncusu acilmadi esincim güzel düsünmüssünAkşam yemeği : Musakka , Pilav , Tavuk but , Mercimek çorbası , Salata, Közlenmiş kırmızı biber , yaprak sarması
Çay da : Havuç tatlısı , Balıksırtı poğaça , Patatesli kuş yuvası
Bunlarda çay saatinin görselleri.
Balık Sırtı ya da Örgü Poğaça Yapımı « Cahide & Jibek
Havuç Topları | Oktay Usta Yemek Tarifleri
Kuş Yuvası Patates | Oktay Usta Yemek Tarifleri
tebrik ederim canimevettttttttt kızlar tam 59 kiloyummm
aslında daha fazla verebilirdim 3-4 günki yemek patlaması olmasaydı
ammaaa sonuç olarak 5'li rakamlardayım halaaa :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
güle güle kulansin kizin canim odasininasılınız?bakiim bugün :) pek bi sessizsiniz topik halkım bende öle bi bakiim dedim şimdi kaçcam kızıma oda aldım mobilyalar gelcek hadin bye elma şekerleri :)
bazen bende neye harcadigimi unutuyorum aslinda hesap kitapi tutmak lazimselam kizlar
napiyosunuz?bugun alisverise gittim,yemek yaptim,mutfagi enine boyuna temizledimm cok yoruldum
sadece mutfak bitti,diger odalar savas alani gibiyarin da devam edicem..
1 ayda mutfak ve temizlik malzemeleri icin ne kadar butce ayiriyosunuz kizlar :26:22 hazirandan beri fisleri topluyorum,disarida 1 kez yemek yedik..220 lira alisveris yapmisizbakiyorum da oyle asiri pahali bisey de yok ama..22 temmuza kadar toplam ne kadar harcama yapmis olucaz merak ediyorum:26:
güle güle kulan betülcümben geldim çok yoruldum
güle güle kulan betülcümbende sana birseyler secmisdim hosuma gidenlerden bi giyinde cek görelim tatlim merak ettim yeni cicilerini
Eki Görüntüle 455791 beyaz güzel yakisir sana bence
Eki Görüntüle 455792 bunun modeline bayildim etegin
Eki Görüntüle 455793 böyle kombinlerde güzel duruyor
cok seviyorum birseylere bakmaya :109:keske artik bende zayiflasamda birseyler alsamalasim bile gelmiyor
oyy canım benim için seçmiş
ortadaki güzelmiş tatlım
zayıfla da sen de al artıkkendim zayıflamasam bu kadar üzülmem suzim ama üzülüyorum cidden sana lütfen artık gayret et baksana bi senedir burdaymışsın
sen zayıfla beraber seçeriz sana kıyafet
elbiseyi de tamamen bitireyim ceketini filan alayım resmini eklerim canım
Ilk ekledigim etekler bu sene modaymis sanki bi aralar bende cok giyerdim onlardan :44:
aslinda uzun etekler daha zayif gösteriyo sanki
Eki Görüntüle 455794 Eki Görüntüle 455795 Eki Görüntüle 455796 Eki Görüntüle 455797 Eki Görüntüle 455798 Eki Görüntüle 455799 Eki Görüntüle 455800 Eki Görüntüle 455801 Eki Görüntüle 455802
alisveris yapasim geldi
evet uzun olanlar daha zayıf gösteriyor
önü kısa arkası uzunlar da güzel bence de giyemem
bana kırılmadın dimi zayıfla dedim diye :26:
cok sagol betülcüm insallah bende vermek istiyorum artik sIkILdim artik mesela su resmi Eki Görüntüle 455803
cuma günü cektim su halime bak ya uf sabahlari ne giycemmi bilemiyorum bol seyler giymeye calisiyorum fazlaliklarim gözükmesin diye
hic begenmiyorum kendimi
yok betülcüm niye kirilayim canim benim sanabende istiyorum tatlim artik ama bende bi bozukluk var halen kist düsmüsdün ya kanamam olmusdun ondan beri yine regl olamadim türkiyeye gideyim geleyim yine gitmem lazim kadindoktoruna
aslında çok da fazlalık yok sanki :44:
bacaklar kalın değil herhalde göbiş var da kamufle etmişsin görünmüyor
kiloyu kafaya takmayınca daha iyi gidiyor sanki bebeğim ya sağlıklı beslendiğini düşün gerektiği gibi beslen bak nasıl gitcek o zaman
benim yediklerimi görsen.. dondurma da yiyorum, muz da yiyorum, normal ekmek de yiyorum, peynirli omletler de yiyorum yani ne bileyim bi sürü cıs yiyorum aslında.. ama bi şekilde düzene oturdu artık bi yerden çok yiyorsam diğerini kısıyorum filan ya da suyu bol içiyorum bi şeyler oluyor ve gidiyor kilolar.. sen bi 8-10 kilo ver ondan sonra alışcaksın zaten.. hadi canım gayret et nolur
burda bi doktora git istersen canım :26:
ama her şeyi anlat adet sorunlarını, kilo veremediğini filan.. hepsini anlat ona göre bi tedavi versinler sana.. keşke bişeyler tavsiye edebilsem
evet kamufle ediyorum üst bölümüyoksa ordan burdan cikiyor fazlalik
su aralar fazlada kafaya takmiyorum canim izin telasi da var türkiyeye gideyim geleyim bakalim orda da yediklerime dikkat etmek istiyorum nasil olsa bu sene hotele falan gitmiycez dügün falan var orda veririm belki dahada fazla olupda gelmek istemiyorum aglarim eger dahada fazla cikarsam geldigimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?