70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlar
napiyosunuz?bugun alisverise gittim,yemek yaptim,mutfagi enine boyuna temizledimm cok yoruldum
sadece mutfak bitti,diger odalar savas alani gibiyarin da devam edicem..
1 ayda mutfak ve temizlik malzemeleri icin ne kadar butce ayiriyosunuz kizlar :26:22 hazirandan beri fisleri topluyorum,disarida 1 kez yemek yedik..220 lira alisveris yapmisizbakiyorum da oyle asiri pahali bisey de yok ama..22 temmuza kadar toplam ne kadar harcama yapmis olucaz merak ediyorum:26:

bugunku menumu paylasayimm

sabah 11:30

uyaninca 1 bardak su

1 tatli kasigi keten tohumu

kahvaltida
1 kk peynir
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
1 biber
maydonoz ve 1 kepceden az salamli mantar sote vardi.(evde sosis kalmamis,salam dogradim icine)
kahveyi kahvaltidan sonra ictim

ara yapamadim alisverise gittim..

ogle

1 kase mercimek corbasi
yogurtlu semiz otu
1 bardak light cola
2 cay kasigi dondurma

ara

ara
6-7 tane haribo jelibon

simdi

maydonoz suyu

gec kalktigim icin 2 ana ogun yaptim

Son düzenleme:

menün güzelmiş
keten tohumunun yararı nedir :44:
bende mi yesem acaba

Son düzenleme:
ben geldim çok yoruldum
elbise aldım bi tane.. o kadar konuştuk burda gittim başka bi şey aldım kusuruma bakmayın valla kızlar uğraştırdım sizi de :26:
düz beyaz bi elbise dantel uzun. öyle işte. üzerine de toz pembe ya da yeşil bi ceket bakıyorum şimdi de.. ona uygun topuklu ayakkabı-çanta-eşarp ayarlayıp giycem inşallah
güzel bi ceket bulursam inşallah her şey istediğim gibi olur ama bulamazsam napcam bilmiyorum :26:
benden böyle işte.. internetten bakınayım bari biraz..

selam kızçeler ,nasılsınız öpyorum sizleri kocaman hemen gitmek zorundayım neler oldu bitti bana yarına birisi özet geçsin nolur önemli gelişmeler varmı :26:neyse iyi geceler kaçtım ben Allah 'a emanet olun

benden size hediye olsunnn :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Oh ne güzel yapmışsın gene biraz temizlik. Hadi geçmiş olsun.

Napıyorsunuz sorusunu kendi adıma cevaplayayım. Hazırlık yapmakla meşgulüz canım.

Yarın bizimkiler tanışmaya geliyorda.

Alışveriş konusuna yorum yapamıcam canım evli olmadığımdan bilemiyorum Ama gözüm korktu yani.

Hayırlı olsun canım güle güle giy. İnşallah ceketi de bulursun.

Kıız ateş almaya mı geldin?? Bu ne kız nereye kaçtın?

Valla benim hatırladığım kadarıyla öyle çook mühim bi olay yok :26:

Unuttuysam da affola

menün güzelmiş
keten tohumunun yararı nedir :44:
bende mi yesem acaba
Keten tohumu, kan şekerinin seviyesini korur ve bu sayede tokluk hissi verir. Bu da, az yemek yemeyi ve zayıflamayı sağlar. Metabolizmayı harekete geçirir bu sayede kilo kontrolü sağlanır. Günde 3 defa keten tohumu kullanılabilir. 1 tatlı kaşığı ile alınabilir.
gule gule kullan kusumm

ayy hadi hayirlisi yawrummtatli heyecanlar bunlar

esincim ozaman mecburen ailesinede katlanacaksin tatlim birde sevmesende seviyormus gibi yap herzaman icin istemeze de belli etme sen üzülürsün tatlim
[COLORselam arkadaşlar bende 72 kiloyumm bende katılmak istiyorum nasıl yapıyorsunuz yarışmaları.... kilo verip almaktan da bıktım artık bu arada:44:="#000000"][/COLOR]
hosgeldin canim
günaydın fıstık

suziiiiiiii hadi sende kalk gel bak biz toplaştık
havuza götürdüm oglisi canim cocuga krem sürdüm ama ben yandim sanirsam heryerim yaniyo
kızlar bakın gelınlıgımın ustunu bende bole ıstıorum
altı hıb guzl dııl bunu ama
nasıl ustu sızce
ben birsey göremedim hasretcim :26:
hadi bakalim güzel gecsin insallah
Eki Görüntüle 455533

bunu beğendim
öffff bunları yapmayı çok özledim
ne güzel duruyorlar gel beni ye der gibi
balil sirti ne hos duruyor bende deniycem bi ara sonuncusu acilmadi esincim güzel düsünmüssün
evettttttttt kızlar tam 59 kiloyummm
aslında daha fazla verebilirdim 3-4 günki yemek patlaması olmasaydı
ammaaa sonuç olarak 5'li rakamlardayım halaaa :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
tebrik ederim canim

nasılınız?bakiim bugün :) pek bi sessizsiniz topik halkım bende öle bi bakiim dedim şimdi kaçcam kızıma oda aldım mobilyalar gelcek hadin bye elma şekerleri :)
güle güle kulansin kizin canim odasini
bazen bende neye harcadigimi unutuyorum aslinda hesap kitapi tutmak lazim
güle güle kulan betülcüm bende sana birseyler secmisdim hosuma gidenlerden bi giyinde cek görelim tatlim merak ettim yeni cicilerini
beyaz güzel yakisir sana bence
bunun modeline bayildim etegin
böyle kombinlerde güzel duruyor
cok seviyorum birseylere bakmaya :109:keske artik bende zayiflasamda birseyler alsam alasim bile gelmiyor

oyy canım benim için seçmiş
ortadaki güzelmiş tatlım
zayıfla da sen de al artık kendim zayıflamasam bu kadar üzülmem suzim ama üzülüyorum cidden sana lütfen artık gayret et baksana bi senedir burdaymışsın
sen zayıfla beraber seçeriz sana kıyafet
elbiseyi de tamamen bitireyim ceketini filan alayım resmini eklerim canım

cok sagol betülcüm insallah bende vermek istiyorum artik sIkILdim artik mesela su resmi
cuma günü cektim su halime bak ya uf sabahlari ne giycemmi bilemiyorum bol seyler giymeye calisiyorum fazlaliklarim gözükmesin diye
hic begenmiyorum kendimi

evet uzun olanlar daha zayıf gösteriyor
önü kısa arkası uzunlar da güzel bence de giyemem
bana kırılmadın dimi zayıfla dedim diye :26:

evet uzun olanlar daha zayıf gösteriyor
önü kısa arkası uzunlar da güzel bence de giyemem
bana kırılmadın dimi zayıfla dedim diye :26:

yok betülcüm niye kirilayim canim benim sana bende istiyorum tatlim artik ama bende bi bozukluk var halen kist düsmüsdün ya kanamam olmusdun ondan beri yine regl olamadim türkiyeye gideyim geleyim yine gitmem lazim kadindoktoruna

aslında çok da fazlalık yok sanki :44:
bacaklar kalın değil herhalde göbiş var da kamufle etmişsin görünmüyor
kiloyu kafaya takmayınca daha iyi gidiyor sanki bebeğim ya sağlıklı beslendiğini düşün gerektiği gibi beslen bak nasıl gitcek o zaman
benim yediklerimi görsen.. dondurma da yiyorum, muz da yiyorum, normal ekmek de yiyorum, peynirli omletler de yiyorum yani ne bileyim bi sürü cıs yiyorum aslında.. ama bi şekilde düzene oturdu artık bi yerden çok yiyorsam diğerini kısıyorum filan ya da suyu bol içiyorum bi şeyler oluyor ve gidiyor kilolar.. sen bi 8-10 kilo ver ondan sonra alışcaksın zaten.. hadi canım gayret et nolur

yok betülcüm niye kirilayim canim benim sana bende istiyorum tatlim artik ama bende bi bozukluk var halen kist düsmüsdün ya kanamam olmusdun ondan beri yine regl olamadim türkiyeye gideyim geleyim yine gitmem lazim kadindoktoruna

burda bi doktora git istersen canım :26:
ama her şeyi anlat adet sorunlarını, kilo veremediğini filan.. hepsini anlat ona göre bi tedavi versinler sana.. keşke bişeyler tavsiye edebilsem

evet kamufle ediyorum üst bölümü yoksa ordan burdan cikiyor fazlalik
su aralar fazlada kafaya takmiyorum canim izin telasi da var türkiyeye gideyim geleyim bakalim orda da yediklerime dikkat etmek istiyorum nasil olsa bu sene hotele falan gitmiycez dügün falan var orda veririm belki dahada fazla olupda gelmek istemiyorum aglarim eger dahada fazla cikarsam geldigimde

burda bi doktora git istersen canım :26:
ama her şeyi anlat adet sorunlarını, kilo veremediğini filan.. hepsini anlat ona göre bi tedavi versinler sana.. keşke bişeyler tavsiye edebilsem

beni düsunmen bile yeter betülcüm cok sagol canim benim o da olabilir canim birde türkiyede sorayim
betül senin burcunun ne canim cok tatli kizsin merak ettim ben balik diye tahmin ediyorum

canım benim ya halletceksin inşallah zayıflıcaksın tatlm.. düğünde bol bol oyna sakın oturayım deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…