beni düsunmen bile yeter betülcüm cok sagol canim benimo da olabilir canim birde türkiyede sorayim
betül senin burcunun ne canim cok tatli kizsin merak ettim ben balik diye tahmin ediyorum
canım benim yahalletceksin inşallah zayıflıcaksın tatlm.. düğünde bol bol oyna sakın oturayım deme
mecbur oyniycaz artikteyze kizi evleniyor telefon bilgisayar yokken biz onunlar mektuplasiyorduk her hafta artik kimse kimseyle mektuplasmiyor bizde fazla görüsemiyoruz nezamandir eskisi gibi cousinlerimin hepsini seviyorum ama onun yeri ayri
eh işte tutturdun sayılır
yengeç
yengecler biraz inatci derlerama sen cok tatli kizsin kanim isindi sana birde yengencler cok yardim sever diye biliyorum
benim anlasamadigim koc burcudur esim koc burcu ondanen iyi arkadasimda koc zor oluyor
ben aslan burcuyum aslan burcu insanlarla pek anlasamiyorum
ikizler offamcam ikiz beni hep cileden cikarir illallah dedirir insana cok ah ettim sanirsam oglisde ikiz oldu
baliklarla hep anlasmissimdir
bazen tutuyor ama su burclar sankiburcla ilgilenmiyorum okadar ama hayat tecrübesi diyelim
betülüm ben kaciyorum yavas yavas tatlimesim ikiye bi kalk deyip duruyor öptüm seni
gülü seven dikenine katlanir derleranam biz niye katlanalim onlar bize katlansinlar
sanada allah rahatlik versin tatli rüyalar iyi geceler tatlim
Eki Görüntüle 455808
BNMDE COK GIDIOselam kizlar
napiyosunuz?bugun alisverise gittim,yemek yaptim,mutfagi enine boyuna temizledimm cok yoruldum
sadece mutfak bitti,diger odalar savas alani gibiyarin da devam edicem..
1 ayda mutfak ve temizlik malzemeleri icin ne kadar butce ayiriyosunuz kizlar :26:22 hazirandan beri fisleri topluyorum,disarida 1 kez yemek yedik..220 lira alisveris yapmisizbakiyorum da oyle asiri pahali bisey de yok ama..22 temmuza kadar toplam ne kadar harcama yapmis olucaz merak ediyorum:26:
dun aksm dugune gıttım bendeben geldim çok yoruldum
elbise aldım bi tane.. o kadar konuştuk burda gittim başka bi şey aldım kusuruma bakmayın valla kızlar uğraştırdım sizi de :26:
düz beyaz bi elbise dantel uzun. öyle işte. üzerine de toz pembe ya da yeşil bi ceket bakıyorum şimdi de.. ona uygun topuklu ayakkabı-çanta-eşarp ayarlayıp giycem inşallah
güzel bi ceket bulursam inşallah her şey istediğim gibi olur ama bulamazsam napcam bilmiyorum :26:
benden böyle işte.. internetten bakınayım bari biraz..
ama hıc kılonu gostermıosn bebek yacok sagol betülcüm insallah bende vermek istiyorum artik sIkILdim artik mesela su resmi Eki Görüntüle 455803
cuma günü cektim su halime bak ya uf sabahlari ne giycemmi bilemiyorum bol seyler giymeye calisiyorum fazlaliklarim gözükmesin diye
hic begenmiyorum kendimi
yengecler biraz inatci derlerama sen cok tatli kizsin kanim isindi sana birde yengencler cok yardim sever diye biliyorum
benim anlasamadigim koc burcudur esim koc burcu ondanen iyi arkadasimda koc zor oluyor
ben aslan burcuyum aslan burcu insanlarla pek anlasamiyorum
ikizler offamcam ikiz beni hep cileden cikarir illallah dedirir insana cok ah ettim sanirsam oglisde ikiz oldu
baliklarla hep anlasmissimdir
bazen tutuyor ama su burclar sankiburcla ilgilenmiyorum okadar ama hayat tecrübesi diyelim
betülüm ben kaciyorum yavas yavas tatlimesim ikiye bi kalk deyip duruyor öptüm seni
hıh bende kocumben de koçlarla anlaşamam ve sevgilim koç
napcaz artık katlancaz
tamam tatlım çık sen Allah rahatlık versin sonra görüşürüz inşallah
esincim ozaman mecburen ailesinede katlanacaksin tatlimbirde sevmesende seviyormus gibi yap herzaman icin istemeze de belli etme sen üzülürsün tatlim
hosgeldin canim
havuza götürdüm oglisi canim cocuga krem sürdüm ama ben yandim sanirsam heryerim yaniyo
ben birsey göremedim hasretcim :26:
hadi bakalim güzel gecsin insallah
ne güzel duruyorlar gel beni ye der gibi
balil sirti ne hos duruyor bende deniycem bi ara sonuncusu acilmadi esincim güzel düsünmüssün
tebrik ederim canim
güle güle kulansin kizin canim odasini
bazen bende neye harcadigimi unutuyorum aslinda hesap kitapi tutmak lazim
güle güle kulan betülcümbende sana birseyler secmisdim hosuma gidenlerden bi giyinde cek görelim tatlim merak ettim yeni cicilerini
Eki Görüntüle 455791 beyaz güzel yakisir sana bence
Eki Görüntüle 455792 bunun modeline bayildim etegin
Eki Görüntüle 455793 böyle kombinlerde güzel duruyor
cok seviyorum birseylere bakmaya :109:keske artik bende zayiflasamda birseyler alsamalasim bile gelmiyor
Günaydın topik ahalisi
Şimdi kimse yok tabi pazar pazar gelen giden pek olmuyor.Bende bi görünüp kaçıcam.
Malum hazırlık yapıyoruz. İşler çok. Ay bende niye heyecen yok hiç ya anlamıyorum.
heyecn yok muuu
ayy ben delı gıbı heyecnlıydım:1
ıı gecer ıns canım
kımsecıkler yoık bende menumu yazayım olmadı bugun ama
sabah
corba karpuz
ara
2 form bıskuwı
oglen 1 dılım ekmek
5 kofte
karpuz
ara
2 form bskuwı
aksam
salata
kabak yemegı yogurt
Yok canım ya hatta çok halsizim ve üşengeçim herşey için
İptal mi etsek düşüncesi bile geçti aklımdan
Benim menümünde seninkinden aşağı kalır yanı yok ama yorum yapayım
Sabah tabiki çorba karpuz olmamış. Öğlen güzel salata da ekleyebilirsin, akşamda bi sorun yok canım.
Kahvaltı (10:30) : Peynir,3 zeytin,Domates,Çok az beyaz ekmek( Ekmeğim bitmişte)
Öğlen (13:30) : Belirsiz
Ara (16:00) : Belirsiz
Akşam (19:00 civarı) : Misafirler için hazırladığım menüdeki yemeklerden seçip yiciğim
Öğlen ve ara saatinde yoğun geçecek temizlik falan.Ne yerim falan hiç bilmiyorum ya.
benim göğüs seninle aynı ama bel 80 üstü kalça basen ise 100 üstübeden ölçülerimi aldım
göğüs:93
bel:78
basen:96
benim belim neden bu kadar kalın yaa
ben maaşı markete yediriyom sorma. 2 haftada bir büyük market yaparım en az 200 tl tabii temizlik malzemeleri deterjan falan çok tutuyor. birde sigara içiyoz ada markete g,r,yor tabiiselam kizlar
napiyosunuz?bugun alisverise gittim,yemek yaptim,mutfagi enine boyuna temizledimm cok yoruldum
sadece mutfak bitti,diger odalar savas alani gibiyarin da devam edicem..
1 ayda mutfak ve temizlik malzemeleri icin ne kadar butce ayiriyosunuz kizlar :26:22 hazirandan beri fisleri topluyorum,disarida 1 kez yemek yedik..220 lira alisveris yapmisizbakiyorum da oyle asiri pahali bisey de yok ama..22 temmuza kadar toplam ne kadar harcama yapmis olucaz merak ediyorum:26:
çok beğendim suziiii nereden buldun bunlarıIlk ekledigim etekler bu sene modaymis sanki bi aralar bende cok giyerdim onlardan :44:
aslinda uzun etekler daha zayif gösteriyo sanki
Eki Görüntüle 455794 Eki Görüntüle 455795 Eki Görüntüle 455796 Eki Görüntüle 455797 Eki Görüntüle 455798 Eki Görüntüle 455799 Eki Görüntüle 455800 Eki Görüntüle 455801 Eki Görüntüle 455802
alisveris yapasim geldi
üzülme canım bende aynıyım. dün tüm gün temizlik yaptık akşam dışarda yemek yiyelim bari dedik. üstüme 5 tane bluz dened,m hepsinde kocaman göbek karın çıkıyo çok moralim bozulducok sagol betülcüm insallah bende vermek istiyorum artik sIkILdim artik mesela su resmi Eki Görüntüle 455803
cuma günü cektim su halime bak ya uf sabahlari ne giycemmi bilemiyorum bol seyler giymeye calisiyorum fazlaliklarim gözükmesin diye
hic begenmiyorum kendimi
günaydın canım ay ne heyecanlı allah kolaylık versin iyi haberlerini bakliyoruzGünaydın topik ahalisi
Şimdi kimse yok tabi pazar pazar gelen giden pek olmuyor.Bende bi görünüp kaçıcam.
Malum hazırlık yapıyoruz. İşler çok. Ay bende niye heyecen yok hiç ya anlamıyorum.
sakın ıptal etme gıbı bısı yapma canm
sabah 1 bucuk saat gec geldım ıse:1[/FONT]:
oglen ıcınde salata yapamadım
benim göğüs seninle aynı ama bel 80 üstü kalça basen ise 100 üstü
ben maaşı markete yediriyom sorma. 2 haftada bir büyük market yaparım en az 200 tl tabii temizlik malzemeleri deterjan falan çok tutuyor. birde sigara içiyoz ada markete g,r,yor tabii
çok beğendim suziiii nereden buldun bunları
üzülme canım bende aynıyım. dün tüm gün temizlik yaptık akşam dışarda yemek yiyelim bari dedik. üstüme 5 tane bluz dened,m hepsinde kocaman göbek karın çıkıyo çok moralim bozuldu
günaydın canım ay ne heyecanlı allah kolaylık versin iyi haberlerini bakliyoruz
günaydın hasretttttt seni alıntılamamışım
Yok kız ne iptali herkesten önce annem keser beni. O kadar hazırlık yaptı
Günaydııın PisiiiiimAy inşallah güzel haberler veririm.
Bak hiç heyecanım yoktu buraya gelip konuşunca bi mide kelebeklenmesi yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?