heyecanlan tabii kız istemeye geliyorlar
heyecanlan tabii kız istemeye geliyorlar
Yok kııız sen de beni hemen verdin
Tanışcaklar sadece sonra isteme şeker.
kızlar yaa dun aksam kırklarelıne sewdıcegn asker arkdsının dugunune gıttık
sewdıck gel dansa cıkalım dedı tamm dedım dans yerıne bı kac adım kala sırket telı caldı
hemn gıttı konusmaya
hıc bakmıoda bna gelıomu gelmıomu dıe
bende cok sınırlendım basladm aglamaya
ne dans ettım ne oynadım
sonrada cok uzuldum neden bole yaptım dıe
sızce hatalımıyım
yanı o an acmasın telı danstan sonra konussn dımı ama
haklısın bence ama keşke ağlayıp kendini üzüp neşeni kaçırmasaydın.
bende tel açılmasına yani bir şeyle meşgulken sinir olurum. numara yazıyo sonuçta değil mi 5 dk sonra da arana bilir
yaa bende aglamamak ıcın cok saws werdm ama olmadı
baktım aglıorum
yola cıktk barıstık
bende nefret edıorum yaaaaaa
bizde eşimle birkaç gündür kavgalıyız
dün akşam bana çiçek almış çok mutlu oldum ya. evliliğin 6 yılı içindeyiz bu aldığım 3. çiçek
sana o lafları söylediğim günden beri. bana çok güzel görünüyorsun falan dedi. tekrar özür diledi.
ne zaman ayrılmanın eşiğine gelsek böle geri adım atıyo aşık mı yoksa beni mi kandırıyo anlamadım :26:
ay bazen aklıma yoksa beni aldatıyor mu diye kötü kötü şeyler geliyo :18:
Günaydın topik ahalisi
Şimdi kimse yok tabi pazar pazar gelen giden pek olmuyor.Bende bi görünüp kaçıcam.
Malum hazırlık yapıyoruz. İşler çok. Ay bende niye heyecen yok hiç ya anlamıyorum.
off suzi ya turkiyede yasamadigin halde bizden iyi takip ediyosun modayiIlk ekledigim etekler bu sene modaymis sanki bi aralar bende cok giyerdim onlardan :44:
aslinda uzun etekler daha zayif gösteriyo sanki
Eki Görüntüle 455794 Eki Görüntüle 455795 Eki Görüntüle 455796 Eki Görüntüle 455797 Eki Görüntüle 455798 Eki Görüntüle 455799 Eki Görüntüle 455800 Eki Görüntüle 455801 Eki Görüntüle 455802
alisveris yapasim geldi
yawrum sen hic menu paylasmiyosun suzimmmm,bundan sonra senden fotografli menu istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmcok sagol betülcüm insallah bende vermek istiyorum artik sIkILdim artik mesela su resmi Eki Görüntüle 455803
cuma günü cektim su halime bak ya uf sabahlari ne giycemmi bilemiyorum bol seyler giymeye calisiyorum fazlaliklarim gözükmesin diye
hic begenmiyorum kendimi
evet yawrum yaa doktor ablamizin lafini dinleeeburda bi doktora git istersen canım :26:
ama her şeyi anlat adet sorunlarını, kilo veremediğini filan.. hepsini anlat ona göre bi tedavi versinler sana.. keşke bişeyler tavsiye edebilsem
ben de yengecimmm betusummmmeh işte tutturdun sayılır
yengeç
evet yengecin anlasamadigi burc kocturben de koçlarla anlaşamam ve sevgilim koç
napcaz artık katlancaz
tamam tatlım çık sen Allah rahatlık versin sonra görüşürüz inşallah
aksama dogru heyecan baslar bebisimmmm,kolay gelsinnnGünaydın topik ahalisi
Şimdi kimse yok tabi pazar pazar gelen giden pek olmuyor.Bende bi görünüp kaçıcam.
Malum hazırlık yapıyoruz. İşler çok. Ay bende niye heyecen yok hiç ya anlamıyorum.
sabah kahvalti hazirlamak zorunaa mi gitti hasosummmmmmkımsecıkler yoık bende menumu yazayım olmadı bugun ama
sabah
corba karpuz
ara
2 form bıskuwı
oglen 1 dılım ekmek
5 kofte
karpuz
ara
2 form bskuwı
aksam
salata
kabak yemegı yogurt
bugunu heyecandan belirsiz gecireceksin bebegm
Kahvaltı (10:30) : Peynir,3 zeytin,Domates,Çok az beyaz ekmek( Ekmeğim bitmişte)
Öğlen (13:30) : Belirsiz
Ara (16:00) : Belirsiz
Akşam (19:00 civarı) : Misafirler için hazırladığım menüdeki yemeklerden seçip yiciğim
Öğlen ve ara saatinde yoğun geçecek temizlik falan.Ne yerim falan hiç bilmiyorum ya.
oyyhh yawrumm yaa sen cok duygusalsinkızlar yaa dun aksam kırklarelıne sewdıcegn asker arkdsının dugunune gıttık
sewdıck gel dansa cıkalım dedı tamm dedım dans yerıne bı kac adım kala sırket telı caldı
hemn gıttı konusmaya
ne dans ettım ne oynadım
sızce hatalımıyım
anlamis yaptigi esseklikleri affettirmeye calisiyo kendinibizde eşimle birkaç gündür kavgalıyız
dün akşam bana çiçek almış çok mutlu oldum ya. evliliğin 6 yılı içindeyiz bu aldığım 3. çiçek
sana o lafları söylediğim günden beri. bana çok güzel görünüyorsun falan dedi. tekrar özür diledi.
ne zaman ayrılmanın eşiğine gelsek böle geri adım atıyo aşık mı yoksa beni mi kandırıyo anlamadım :26:
ay bazen aklıma yoksa beni aldatıyor mu diye kötü kötü şeyler geliyo :18:
bende 5 ve 6 eteğin modeline bayıldımoff suzi ya turkiyede yasamadigin halde bizden iyi takip ediyosun modayi6. etege bayildimmm nerden alabilirimmm suzimmmmm
yawrum sen hic menu paylasmiyosun suzimmmm,bundan sonra senden fotografli menu istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmher cis yediginde aklina gobusunu getir, yememeye calis bebisimmm
evet yawrum yaa doktor ablamizin lafini dinleee
ben de yengecimmm betusummmmdogum gunun ne zaman
evet yengecin anlasamadigi burc koctursen kocla evlencen bi dee
aksama dogru heyecan baslar bebisimmmm,kolay gelsinnn
sabah kahvalti hazirlamak zorunaa mi gitti hasosummmmmmpazar kahvaltilarini cok severimmmmmm ozene bezene hazirlarimm,ama bu sabah kocise havale ettimm
oyyhh yawrumm yaa sen cok duygusalsinkiyamam sana yaaa..baristiginiza sevindimm
anlamis yaptigi esseklikleri affettirmeye calisiyo kendini
bende 5 ve 6 eteğin modeline bayıldım
kız niye tartılıyon öyle ikide bir tartılma moral bozmaktan başka işe yaramıyo
ay ne bileyim minder ben ne edecem bu adamı. dün akşam birde bana " sana öyle söylediğimden beri inanılmaz güzel görünüyorsun gözüme hep seni istiyom " falan dedi.
sen kaç yıllık evliydin şeker?
off suzi ya turkiyede yasamadigin halde bizden iyi takip ediyosun modayi6. etege bayildimmm nerden alabilirimmm suzimmmmm
sabah kahvalti hazirlamak zorunaa mi gitti hasosummmmmmpazar kahvaltilarini cok severimmmmmm ozene bezene hazirlarimm,ama bu sabah kocise havale ettimm
[
gunaydinn minnak pandalarimmm
bu sabah tartildimm lavabonun yaninda 61,5 ciktim..holde tartildim 63,5 ciktim..moralim bozuldu yaa..ben kac kiloyummm
alıntılar karıstı poffffffffffffffffff
evet seker cok cok duygusalm
haftada kac defa aglıorum blmıorum
sewınıorum aglıorum uzuluorum aglıorum
cok kotu bı huy
ama ben onceden bole dııldım aıle ozlemı cok bende ondan sanırım
sabah kahwltısına gelınce
ıse tam 1 buck saat gec kaldım
bızım pazarlarmz yok carsmabalarımz war
bende carsmba kahwltılarımızı ozene bozene hazırlarım
yokyoktr
yawrum pazar sabahlari esim fotografimi cekiyo boydan,album yapiyorum yaa bugunkunu de ekliyim dedim tarti hep banyoda lavabonun yaninda duruyodu,esim hole cikarmis orda tartildimm,63,5 gosterdimoralim bozuldu..5 kiloluk su sisesini koydum ekranda bisiy cikmadi,daha agir ne koyabilirim bilmiyorum:26:
esin anlamis hatasini yawrummm,ama bence o laflari yedir esine..guzelce kilonu ver,dun okudum biraz dukan diyeti..cok guzel kilo vermisler pisimm..dukanin kitabi var oku derim..cunku diyet yapan herkes kitabi sonuna kadar okuyun anlayin diyolar..ben de kitabini almayi dusunuyorum..cunku dukan yemek tariflerinde her telden yemek var,tatli da var,karniyarik da var..bir arastir,dusun derim..2,5 yillik evliyim bebek
kızlar yaa dun aksam kırklarelıne sewdıcegn asker arkdsının dugunune gıttık
hemn gıttı konusmaya
ne dans ettım ne oynadım
sızce hatalımıyım
sen öyle san
onlar hazır gelmişkene isterlerde
nasıl heyecan yok
bu arada ne ikram ediceksiniz
off suzi ya turkiyede yasamadigin halde bizden iyi takip ediyosun modayi6. etege bayildimmm nerden alabilirimmm suzimmmmm
yawrum sen hic menu paylasmiyosun suzimmmm,bundan sonra senden fotografli menu istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmher cis yediginde aklina gobusunu getir, yememeye calis bebisimmm
evet yawrum yaa doktor ablamizin lafini dinleee
ben de yengecimmm betusummmmdogum gunun ne zaman
evet yengecin anlasamadigi burc koctursen kocla evlencen bi dee
aksama dogru heyecan baslar bebisimmmm,kolay gelsinnn
anlamis yaptigi esseklikleri affettirmeye calisiyo kendini
gunaydinn minnak pandalarimmm
bu sabah tartildimm lavabonun yaninda 61,5 ciktim..holde tartildim 63,5 ciktim..moralim bozuldu yaa..ben kac kiloyummm
neyse ben kaçar bulaşıkları falan yıkayayım biraz ortalık toplayayım dün evi temizledim ama evde olunca yapacak iş mutlaka çıkıyor :)
spor yapmıyorum azıcık spor olsun diye bulaşıkları makineye dizmeyip elde yıkıyorum spor saylır mı bilmem ama bana nedense iyi geliyo. sanırım birşeyleri temizlemek psikolojik olarak insanı rahatlatıyor
bye
bir tek sen kalmışın öptüm hasret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?