70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar yaa dun aksam kırklarelıne sewdıcegn asker arkdsının dugunune gıttık
sewdıck gel dansa cıkalım dedı tamm dedım dans yerıne bı kac adım kala sırket telı caldı
hemn gıttı konusmaya
hıc bakmıoda bna gelıomu gelmıomu dıe
bende cok sınırlendım basladm aglamaya
ne dans ettım ne oynadım
sonrada cok uzuldum neden bole yaptım dıe
sızce hatalımıyım
yanı o an acmasın telı danstan sonra konussn dımı ama

haklısın bence ama keşke ağlayıp kendini üzüp neşeni kaçırmasaydın.
bende tel açılmasına yani bir şeyle meşgulken sinir olurum. numara yazıyo sonuçta değil mi 5 dk sonra da arana bilir

haklısın bence ama keşke ağlayıp kendini üzüp neşeni kaçırmasaydın.
bende tel açılmasına yani bir şeyle meşgulken sinir olurum. numara yazıyo sonuçta değil mi 5 dk sonra da arana bilir

yaa bende aglamamak ıcın cok saws werdm ama olmadı
baktım aglıorum
yola cıktk barıstık
bende nefret edıorum yaaaaaa

yaa bende aglamamak ıcın cok saws werdm ama olmadı
baktım aglıorum
yola cıktk barıstık
bende nefret edıorum yaaaaaa

bizde eşimle birkaç gündür kavgalıyız
dün akşam bana çiçek almış çok mutlu oldum ya. evliliğin 6 yılı içindeyiz bu aldığım 3. çiçek
sana o lafları söylediğim günden beri. bana çok güzel görünüyorsun falan dedi. tekrar özür diledi.
ne zaman ayrılmanın eşiğine gelsek böle geri adım atıyo aşık mı yoksa beni mi kandırıyo anlamadım :26:
ay bazen aklıma yoksa beni aldatıyor mu diye kötü kötü şeyler geliyo :18:

bosanmamı
kotu gunler gecrdıgını blmıodum canım
ıns duzelır herseyınz cıcek aldıgı an gıbı olursunuz hep
e sende denetıme al
sıkmadan kontrl et onu
bu arada ben senın yerıne olsam delı gıbı hırs yapıp zayıflar sacımda feln degısıklık yaptırır kıskandırırım onu

off suzi ya turkiyede yasamadigin halde bizden iyi takip ediyosun modayi6. etege bayildimmm nerden alabilirimmmsuzimmmmm

yawrum sen hic menu paylasmiyosun suzimmmm,bundan sonra senden fotografli menu istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmher cis yediginde aklina gobusunu getir, yememeye calis bebisimmm

burda bi doktora git istersen canım :26:
ama her şeyi anlat adet sorunlarını, kilo veremediğini filan.. hepsini anlat ona göre bi tedavi versinler sana.. keşke bişeyler tavsiye edebilsem
evet yawrum yaa doktor ablamizin lafini dinleee

eh işte tutturdun sayılır
yengeç
ben de yengecimmm betusummmmdogum gunun ne zaman
ben de koçlarla anlaşamam ve sevgilim koç
napcaz artık katlancaz
tamam tatlım çık sen Allah rahatlık versin sonra görüşürüz inşallah
evet yengecin anlasamadigi burc koctursen kocla evlencen bi dee
Günaydın topik ahalisi

Şimdi kimse yok tabi pazar pazar gelen giden pek olmuyor.Bende bi görünüp kaçıcam.

Malum hazırlık yapıyoruz. İşler çok. Ay bende niye heyecen yok hiç ya anlamıyorum.
aksama dogru heyecan baslar bebisimmmm,kolay gelsinnn
kımsecıkler yoık bende menumu yazayım olmadı bugun ama

sabah

corba karpuz

ara

2 form bıskuwı

oglen 1 dılım ekmek
5 kofte
karpuz

ara
2 form bskuwı

aksam
salata
kabak yemegı yogurt
sabah kahvalti hazirlamak zorunaa mi gitti hasosummmmmmpazar kahvaltilarini cok severimmmmmmozene bezene hazirlarimm,ama bu sabah kocise havale ettimm
bugunu heyecandan belirsiz gecireceksin bebegm
oyyhh yawrumm yaa sen cok duygusalsinkiyamam sana yaaa..baristiginiza sevindimm
anlamis yaptigi esseklikleri affettirmeye calisiyo kendini

gunaydinn minnak pandalarimmm
bu sabah tartildimm lavabonun yaninda 61,5 ciktim..holde tartildim 63,5 ciktim..moralim bozuldu yaa..ben kac kiloyummm

bende 5 ve 6 eteğin modeline bayıldım
kız niye tartılıyon öyle ikide bir tartılma moral bozmaktan başka işe yaramıyo
ay ne bileyim minder ben ne edecem bu adamı. dün akşam birde bana " sana öyle söylediğimden beri inanılmaz güzel görünüyorsun gözüme hep seni istiyom " falan dedi.
sen kaç yıllık evliydin şeker?

yawrum pazar sabahlari esim fotografimi cekiyo boydan,album yapiyorum yaa bugunkunu de ekliyim dedim tarti hep banyoda lavabonun yaninda duruyodu,esim hole cikarmis orda tartildimm,63,5 gosterdimoralim bozuldu..5 kiloluk su sisesini koydum ekranda bisiy cikmadi,daha agir ne koyabilirim bilmiyorum:26:
esin anlamis hatasini yawrummm,ama bence o laflari yedir esine..guzelce kilonu ver,dun okudum biraz dukan diyeti..cok guzel kilo vermisler pisimm..dukanin kitabi var oku derim..cunku diyet yapan herkes kitabi sonuna kadar okuyun anlayin diyolar..ben de kitabini almayi dusunuyorum..cunku dukan yemek tariflerinde her telden yemek var,tatli da var,karniyarik da var..bir arastir,dusun derim..2,5 yillik evliyim bebek

canım tartıyı yerinden oynatma . mutlaka değişiyor değer. hep aynı yerde dursun. sonuçta sen verdiğini ölçüyorsun hatalı bile tartsa verdiğin kilo doğru olacaktır. birde rakamlara takılma aynı hatayı ben aylardır yaptım rakamlar aslında önemsiz ve insanın gereksiz yere moralini bozuyor . ben tartılmaya bayağı azalttım aslında tamamen bırakmıştım ama şu son hafta yie başladım ...tekrar bırakmam lazım

Keşke düğünde hiç çaktırmasaydın sonra burnundan getirseydin diyorum ama

Bende kesin dayanamaz ağlardım hiç çaktırmama gibi huylarım yok.

sen öyle san
onlar hazır gelmişkene isterlerde

Ah keşke bebekim ya isteseler de aradan çıksa ama anne baba kardeş ve sevdicek gelicek.

İstemeye sanırım amcaları falanda geliyormuş onlarda öyleymiş. :44:

nasıl heyecan yok
bu arada ne ikram ediceksiniz

Ne bilem canım ya belki kendileriyle sıksık görüşüyorum ya ondandır

Yemekte: Musakka,pilav,mercimek çorbası,salata,közlenmiş kırmızı biber,patates yuvası,yaprak sarması

Çaya : Poğaça , Havuç tatlısı işte birde onlar tatlı falan getirirse onuda koyarız.

Sanırım böyle belirsiz geçecek canım. Bugünlük artık böyle napalım.

gunaydinn minnak pandalarimmm
bu sabah tartildimm lavabonun yaninda 61,5 ciktim..holde tartildim 63,5 ciktim..moralim bozuldu yaa..ben kac kiloyummm

Günaydın Pıtırcığım.

Boş kaldıkça buraya bakıyorum

nette kıyafet bakınıyorum alacak mış gibi sepet dolduruyorum allahım çatlak mıyım neyim ben
saatlerce sepet yapıp sonra da kapatıyom neti ay benim gii başka var mı:26:

neyse ben kaçar bulaşıkları falan yıkayayım biraz ortalık toplayayım dün evi temizledim ama evde olunca yapacak iş mutlaka çıkıyor :)
spor yapmıyorum azıcık spor olsun diye bulaşıkları makineye dizmeyip elde yıkıyorum spor saylır mı bilmem ama bana nedense iyi geliyo. sanırım birşeyleri temizlemek psikolojik olarak insanı rahatlatıyor
bye
bir tek sen kalmışın öptüm hasret

yıne beklerım canım
ben 5 e kadar buralardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…