70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahanda benim konum açılmış ayyy çok merak ediyorum böyle bir uzun etek alsam yakışırmıki yaaa:18::18::18:

Yok kııız sen de beni hemen verdin

Tanışcaklar sadece sonra isteme şeker.
yüksek yüksek tepelere kız vermesinler diye giden türkümüz bizden sana gelsin canım kuş yuvadan uçar artıkk ayy kıyamam sana ben sanki kendi kardeşim gibi içim hüzünlendi kızzz

direk ortada bırakıp telle konuşmayamı gitti eğer öyleyse bende kızardım ama ağlamazdım delirirdim bizimkidee yaa saçmalama derdii dahada sinir olur çıkardım işin içinden bu erkek milleti hep böyle şeker ben bir sefer uyardım bu konu hakkında sonrasında aslaaa yapmadı ki o uyardığımdada farkında olmadan yapmış refleks olarak azcık gözünü korkut şeker ,kıskandır ya benim yanımda erkek yok diye biri laf atsaydı bu güzelliğe falan gibilerinden hiç kıskanmıonmu falan de azcık değerimizi bilsinler yahu

hasrete katılıyorum pisim ,kıskandırmak için elinden geleni yap derim ,şahsen bak benimkisi başladı ''sen sanki çok mu zayıfladın ne '' falan demeye yani aslında zayıf değilim ama güzelleştiğimi görünce ki ben bile hissediyorum ayna karşısına daha çok geçer oldum artık kıskandığı için sanki diyetime karışmaya başladı ama yermiyim bu yemleri ben yememmm tam gaz yola devam leynn pttyyyyy bir 60 olsan tam fıstık gibisin yaaaaa biliyorumm ben kendimii ,seviyorumm kendimi anaaa neler diyorum ben böyle birden bu yazıları yazarken buldum kendimi abovvvvvv
gunaydinn minnak pandalarimmm
bu sabah tartildimm lavabonun yaninda 61,5 ciktim..holde tartildim 63,5 ciktim..moralim bozuldu yaa..ben kac kiloyummm
su şişesi veya detarjan koy üstüne canım bu arada bende minderim senin 6. eteği pembişi çok beğendim bide saks maviside bu sıralar çok dikkatimi çekiyorr yaa alsam yakışırmı yaaa:26:

dipnot:l hani geçenki moda topiği varya kk da minderim ,orda kızın elbisesini beğenmiştim ya ahanda o elbise limangoda çıkmış ve tükenmiş kaçırmışım yaaa
sana ne söylediki şeker sürekli 2 msjındada bu sözün dikkatimi çekti geçmişe bakmadım umarım huzursuzluk yoktur ailende :26:

nette kıyafet bakınıyorum alacak mış gibi sepet dolduruyorum allahım çatlak mıyım neyim ben
saatlerce sepet yapıp sonra da kapatıyom neti ay benim gii başka var mı:26:
heyoooooooooooo benimmmmmmmmmmmmmmmmmm işte o benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

pisim valaa hergün bulaşık yıkıom ama hiç zayıfalamıom şeker ekstradan ben :26:

yıne beklerım canım
ben 5 e kadar buralardayım
kaldıkmı birlikte senle biz canım kıskandıralım şunları muhabbetin dibine vuralımda

bu arada kızçelerr bel göğüs kalça falan bahsetmişsiniz hemen bende yazayım size durumumu belki kıyafet seçerken falan yardımcı olur size biliosunuz çok soruyorum çünkü kıyafet konusunda fikir ben size :26:

göğüs :90 cm
bel :83 cm :18::18::18:
basen :105 cm :18::18::18:

bide ben kilo bildirimi yapmamıştımya size bu hafat onuda sölimm şekerle 400 gr vermişim yani 67.7 den 67.3e düştüm ehh bunada şükür diyelim artık

Son düzenleme:
bende olccem olculerımı merak ettım bende dogrusu

bende cok sewerm uzun eteklerı
batıkde gormustum montu alırkene aklım kaldı memlekete gıderken alcm cok guzl duruyo bence
canım bn herseye aglıorum kı zaten

azonce benm pc ye sewdıck oturdu
cat sen yazmıstn ya haklısın dıe tamda ona cewap yazarken geldı
sayfayı kapamayı unuttum
dıokı bana senı sılcem kadınlar kulubunden yada bende erkekler kulubu acıcam
dedıkodu yapıcm dıo
bıde normalde ısyerınde nete gırmk yasak sadece ben gırıorum calısanlardan
dıo bna hanı sen sadece face e gırecktın duramadn dmı yıne kulube gırmeden

benden betül yazınca hemen aldım metreyi elime meraktan kız ölç bakam hakket sende nasıl durumlar :26:

kız bacaklar kalın olunca artık çareyi uzun eteklerde arıom sanırımm

bu arada öle herşeye ağlama hemen canım benim yıpratma kendini

evet kızlar dün menümü yazamadım

menüm

DÜNYA

evet dün dünyayı yedim yarın da atmosferi diğer gezegenleri yemeği planlıyrm

dün içimdeki öküze çüşş diyemedim

bugun toparlayacam

bağımlılık yapıo deseydin canım şahsen bende yaptı valla kocişede diyorum kk ya girerken :bizim kızçler naptı acep olayları kaçırdım yine okumam lazım falan heh hemen oku tabi yap dedikodu der

Canıııım teşekkür ederim

Aynı duyguyu ben kardeşimin nişanında yaşadım. Çok duygusal bi andı yüzük takma anı.

canım yalnz bennm baktıgm etek yuksek beldı
bıraz gobısı cıkartıo ama onada yapack bısı yok

Canıııım teşekkür ederim

Aynı duyguyu ben kardeşimin nişanında yaşadım. Çok duygusal bi andı yüzük takma anı.
şahsen benim kız kardeşim yok ama ne bilim bak bu topikte o kadar alışmışımki size kardeşim gibi görüom sizleri mesela nora ve dilektede isteme olayı olsa evlenseler onlarda içim cız eder kızzzz anamm sakın evlenince kk yı bırakmayın gelir saçını başınızı çekerim bak

eheheh yakında topik yeni evliler dolu olur ,sonra topik aşk havası alırrr ben yine aşk böcüğüne bağlarım olayı sonra yeni bebek adayları falan ollurr anamm bir bakmışsın topiğiimiz yaşlanmış çıtır kızlar çıtır nineler olur zaman geçioo valla yaaa

canım yalnz bennm baktıgm etek yuksek beldı
bıraz gobısı cıkartıo ama onada yapack bısı yok

ama ben şey okumuştum göbeği en iyi saklamnın yolu maxi boy ,yüksek bel etek giymek diye yanlış bilgimi okudum ki ben :44:

abartı göbiş yok yaa onuda korse ile giyeriz artık yok ederiz ,demokraside çareler tükenmezz canım benimmm

esinim heyecan varmı heyecan kızz ben böyle bir günde hayata giremezdim kk ya heyecandan telaşe içinde olurdum :18::18::18:
kıyafet seçimi saç baş süslerin hazırmı canım

ayyy bak bennde heyecanlandım kızzzzzzzzzzz

dilek ile noradan haber alan varmı arkadaşlar yaaa şu sıralar hiç göremiyorum onlarııı özledimm vallaaaaaa

Son düzenleme:

kız suzi gördün mü koça yakalandık
bebeğim herkes bir olcak değil ki
karakteri filan her şey etkiler biz seni seviyoruz

ben de aldığım elbiseyi beğendim öyle sade bişey beyaz.. üstüne çok tatlı bi yeşil ceket beğendim burda..
güzel şık da duruyor ama kolları 4-5 parmak kısa alamazdım onu.. kadın da kapalıydı satan sinir etti beni nolcak diyo o kadar bizimki de görünüyor filan diyo
sanki kuralları o koyuyor..
öyle yeşil güzel bi ceket bulursam almayı düşünüyorum ya da onun kollarını nasıl kapatırım yeni fikirler bulmalıyım çünkü çok beğendim
elbise-şal güzel oluyor Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kapanmayı da

Günaydın topik ahalisi

Şimdi kimse yok tabi pazar pazar gelen giden pek olmuyor.Bende bi görünüp kaçıcam.

Malum hazırlık yapıyoruz. İşler çok. Ay bende niye heyecen yok hiç ya anlamıyorum.

olayın ciddiyetinin farknda değilsindir bebeğim yoksa heyecan olmaz mı hiç
biz bile heycan yaptık baksana
onlar gidince hemen gel yaz buraya neler olduğunu

benim göğüs seninle aynı ama bel 80 üstü kalça basen ise 100 üstü

e 4-5 santim fark var o çok değil ki :44:
ya da ben bu işlerden anlamıyorum

kız niye ağlayıp üzüyon kendini.. tutsaydın sevdiceğin kolundan sonra konuşsan olmaz mı deseydin şirin kız ayağına
o da açmasaydı keyfinize baksaydınız

ben de yengecimmm betusummmmdogum gunun ne zaman

evet yengecin anlasamadigi burc koctursen kocla evlencen bi dee

benim annem koç hiç anlaşamam o da bana diyo hem sevmiyon koç hem de benim gibi bulmuşsun filan diye
benim sevdiceğin yükseleni balık ama pek koç gibi davranışları yok
doğum günüm 12 temmuz bebeğim seninki ne zaman
yengeci pek severim ben bence harika bi burcumuz var

nette kıyafet bakınıyorum alacak mış gibi sepet dolduruyorum allahım çatlak mıyım neyim ben
saatlerce sepet yapıp sonra da kapatıyom neti ay benim gii başka var mı:26:

ben ben ben
ama ben çıkıp gitmiyorum önce sepeti boşaltıyorum ayıp olmasın

ben de söylemiştim bi ara herkes kocasıı çekiştiriyor filan diye
o da sen beni anlatmıyon dimi diyo
hee hee hiç anlatır mıyım

neyse kızçeler bende kaçyım göürüşürüz sonra öptüm kocaman hepinizi

ben ölçümü bayağıdır almıyorum ama bu ölçülere yakındır. şimdi ölçü alıp moral bozamam
eşimle sorunluyuz canım burada pek yazmıyorum burası benim neşem arkadaş çevrem şimdi eşime bir girersem karalar bağlarım bura da da. hiç neşemi kaçırmayacam en azından burada
benimki de uğraşıp duruyo ne konuşuyon orada diye. ya kadınlar kulubü diyorum ya diyo arada erkek varsa
onun yanında fazla girmiyomaçık falan yakalarda okursa yazdıklarımı keser beni kıtır kıtır
kız hiç güleceğim yoktu DÜNYA YI sen mi yedin
haftasonu içine öküz girme olayı oluyo boşver hafta içi toparlarsın
dilek ile noradan haber alan varmı arkadaşlar yaaa şu sıralar hiç göremiyorum onlarııı özledimm vallaaaaaa
dilek girmiyo nora da kps ye hazırlanıyo sanırım fazla uğramıyor
Eki Görüntüle 455911 yorumlarınızzz nasıl sizce:26:
hoş

Kesinlikle haklısın. Burası insanda farklı bi duygu oluşturuyor. Herkesi çok seviyorum burdaki.

Ben bırakmam evlenince O değilde çıtır nine olamadan dobiç nine olarak kalmasaydık iyiydi

Kıız yavaş yavaş heyecanlanmaya başlıyorum zaman yaklaştıkça.

Bide ben kardeşim için geldiklerinde neler yapmıştım elini sürmedi bişeye kendi hazırlandı.

Ama o şimdi yine hiç bişeye elini sürmedi ben kendime bakamadım bile.

Çok üzüldüm böyle yapmasına da. Sanki bana değil ona geliyolar gibi oldu.

Evet canım olayın ciddiyetini zaman geçtikçe farkediyorum. Yavaş yavaş eller titremeye başladı bende

canım benim sorunsuz geçer inşallah bu akşam
kardeşin de ayıp etmiş ama işte biz küçükler ablalarımız kadar sorumluluk sahibi olamıyoruz ondandır kırılma sen yine de ona

ben ceketle çantayı aldm
ceket o kolu biraz kısa dediğim ceket o yüzden içine bi şey ayarlamam lazım ona karar veremedim ne yapmalıyım acaba
çantamı çok beğendim normalde de kullanabileceğim bişey aldım öyle abiye bi çanta almadım bakın resmini yükleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…