- 6 Haziran 2011
- 1.550
- 31
- 113
ahanda benim konum açılmış ayyy çok merak ediyorum böyle bir uzun etek alsam yakışırmıki yaaa:18::18::18:Ilk ekledigim etekler bu sene modaymis sanki bi aralar bende cok giyerdim onlardan :44:
aslinda uzun etekler daha zayif gösteriyo sanki
Eki Görüntüle 455794 Eki Görüntüle 455795 Eki Görüntüle 455796 Eki Görüntüle 455797 Eki Görüntüle 455798 Eki Görüntüle 455799 Eki Görüntüle 455800 Eki Görüntüle 455801 Eki Görüntüle 455802
alisveris yapasim geldi
yüksek yüksek tepelere kız vermesinlerYok kııız sen de beni hemen verdin
Tanışcaklar sadece sonra isteme şeker.
direk ortada bırakıp telle konuşmayamı gitti eğer öyleyse bende kızardım ama ağlamazdım delirirdim bizimkidee yaa saçmalama derdiikızlar yaa dun aksam kırklarelıne sewdıcegn asker arkdsının dugunune gıttık
sewdıck gel dansa cıkalım dedı tamm dedım dans yerıne bı kac adım kala sırket telı caldı
hemn gıttı konusmaya
hıc bakmıoda bna gelıomu gelmıomu dıe
bende cok sınırlendım basladm aglamaya
ne dans ettım ne oynadım
sonrada cok uzuldum neden bole yaptım dıe
sızce hatalımıyım
yanı o an acmasın telı danstan sonra konussn dımı ama
hasrete katılıyorum pisim ,kıskandırmak için elinden geleni yap derim ,şahsen bak benimkisi başladı ''sen sanki çok mu zayıfladın ne
bosanmamı
kotu gunler gecrdıgını blmıodum canım
ıns duzelır herseyınz cıcek aldıgı an gıbı olursunuz hep
e sende denetıme al
sıkmadan kontrl et onu
bu arada ben senın yerıne olsam delı gıbı hırs yapıp zayıflar sacımda feln degısıklık yaptırır kıskandırırım onu
su şişesi veya detarjan koy üstüne canımgunaydinn minnak pandalarimmm
bu sabah tartildimm lavabonun yaninda 61,5 ciktim..holde tartildim 63,5 ciktim..moralim bozuldu yaa..ben kac kiloyummm
dipnot:l hani geçenki moda topiği varya kk da minderim ,orda kızın elbisesini beğenmiştim ya ahanda o elbise limangoda çıkmış ve tükenmiş kaçırmışım yaaa
sana ne söylediki şeker sürekli 2 msjındada bu sözün dikkatimi çekti geçmişe bakmadım umarım huzursuzluk yoktur ailende :26:bende 5 ve 6 eteğin modeline bayıldım
kız niye tartılıyon öyle ikide bir tartılma moral bozmaktan başka işe yaramıyo
ay ne bileyim minder ben ne edecem bu adamı. dün akşam birde bana " sana öyle söylediğimden beri inanılmaz güzel görünüyorsun gözüme hep seni istiyom " falan dedi.
sen kaç yıllık evliydin şeker?
heyoooooooooooo benimmmmmmmmmmmmmmmmmm işte o benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnette kıyafet bakınıyorum alacak mış gibi sepet dolduruyorum allahım çatlak mıyım neyim ben
saatlerce sepet yapıp sonra da kapatıyom neti ay benim gii başka var mı:26:
pisim valaa hergün bulaşık yıkıom ama hiç zayıfalamıom şeker ekstradan ben :26:neyse ben kaçar bulaşıkları falan yıkayayım biraz ortalık toplayayım dün evi temizledim ama evde olunca yapacak iş mutlaka çıkıyor :)
spor yapmıyorum azıcık spor olsun diye bulaşıkları makineye dizmeyip elde yıkıyorum spor saylır mı bilmem ama bana nedense iyi geliyo. sanırım birşeyleri temizlemek psikolojik olarak insanı rahatlatıyor
bye
bir tek sen kalmışın öptüm hasret
kaldıkmı birlikte senle biz canım kıskandıralım şunları muhabbetin dibine vuralımda
yıne beklerım canım
ben 5 e kadar buralardayım