70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tugbissss hosgeldin kelebegim

sen biraz dikkat ettinmi cabuk gidiyor zaten tugbis cabuk gider bence
hoşbulduk bebem,çok özledim seni ben yaa
valla geçmiş almış başını gitmiş bakamadım,seni alıntıladıydım geçen yazamadan çıkmışım

10 beden mianoreksiya olursun yawwolculdukten sonra fazla fazla soyle de rakamlari kocise
bende yalan yok
neyse onu söylüyorum ,sonradan bi karııklık çıkmasın diye
neyse 10cm de anlaştık 1 ayda 10 cm yani eski ölçümün altına inicem,oda benim için siper olur,valla heryerimden 5er cm almışım

tekraradan hoşgeldin

eline sağlık ve teşekkür ederim pisim

ay kıyamam ben sanaa ,bende geçmiş zamanlarımızı özlüyorum ama ne çare araya ayrılıklar bişekilde giriyo

jilian'da 1.level 4.günümü bitirdim şimdide yürüyüşe gidiyorum anneme kadar yürüyüp gelicem10dk 10dkdır,bide geliş etti 20 dk,,gelincede saunaya girdimmi 30dk bittii bugünüm,bakalım bugün başladım eski sağlıklı beslenmeme,,bakalım sonuçlar ne olucak,eşimle 1aylığına iddaya girdim bile 10cm incelmeye

bugün eşarp da almaya gitmiştim kredi kartımda limit var diye biliyordum gittim kaç yere bi türlü yüksek miktarlar geçmedi ama emindim limit olduğuna
az önce aradım müşteri hizmetlerini 30 haziranda internetten bi alışveriş yapılmış ama daha sisteme geçmemiş olarak gözüküyormuş. 166 lira mı neymiş de ben almadım ama öyle bi şey kadın da alışverişi yapmadığınıza dair dilekçe yazın fakslayın dedi onunla uğraşıcam şimdi de
daha önce internetten alışveriş yaptıysanız ordan olmuş olabilir filan dedi kadın
öfff yaa

bende indirdim bakalaım aradaki fark ne olacak...benim sadece göbekte sorun var 95 cm..bide sıkılaşmak istiyorum tuğba ne gibi faydalarını gördün 4 günde birde bunun haricinde hergün 1 saat yürüyorum jelimi sürüp ardından streç film sarıyorum...vücudum şekillenmeye başladı eski odun gibi halim yok

çantaya bayıldım bayıldım

güle güle kullan canım

günahı ne bu çantanın ? pahalıbi şeye benziyor

merhaba kızlar
biliyorsunuz burada baya kilo verdim
artık aranızdan ayrılıyorum
hepiniz en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız inşallah
herşey için sağolun

çantaya bayıldım bayıldım

güle güle kullan canım

günahı ne bu çantanın ? pahalıbi şeye benziyor

abababa güle güle kullan çantayı çok güzel

sağolun kızlar

merhaba kızlar
herşey için sağolun

ama daha 2 kilo vardı hedefine neden gidiyosun :26:

nette kıyafet bakınıyorum alacak mış gibi sepet dolduruyorum allahım çatlak mıyım neyim ben
saatlerce sepet yapıp sonra da kapatıyom neti ay benim gii başka var mı:26:

ev isi de spor bebegim,hatta nette okudum dun.. suyu buzdolabindan icin yaziyordu.. buzdolabinda su +4 derecede oldugu icin ,ictikten sonra 36 dereceye yukselene kadar vucut 60 kalori yakiyormus..

slm kızlar ne yapıyonuz

ders çalışmaya gidiyorum

canım benim sorunsuz geçer inşallah bu akşam
kardeşin de ayıp etmiş ama işte biz küçükler ablalarımız kadar sorumluluk sahibi olamıyoruz ondandır kırılma sen yine de ona

Ayy bitti neyseki Onlar varken yardım etti kardeş allahtan.

Hayırlı olsun canım güle güle kullan

merhaba kızlar
herşey için sağolun

Ama nden gidiyorsun kilo vermiş olsan da gitmee

Laan kilo veren kaçmasın valla dualar ederim inşallah kilo veremezsiniz diye

Ben geldiiim kızlaaar.

Bitti sonunda bu akşam ya. Öncelikle güzel geçti gibii.

Ama tabisi benim müstakbel kaynanam arada bi saçma sapan konuşma yapmaz mı yaptı.

Şimdi hatırlamıyorum hiç birini tabi. Unuttuğum da iyi oldu yoksa sevdiceğin burnundan getirirdim.Onun ne suçu varsa.

Güzeldi işte yedik içtik sohbet ettik düşündüğüm gibi gergin sessiz bi ortam olmadı. Kayınbabam zaten çok şakacı.

İyi ki o vardı yani. Böyle işte aklıma geldikçe yazarım gene.

bugunku menumu paylasiyim

uyaninca 1 bardak su

sabah gec uyandik.12 gibi kahvalti yaptik
1 tatli kasigi keten tohumu

3 tatli kasigi dondurma

ara
1 nektarin

aksam

mercimek corbasinin yarisini ictim.kahveyi de yemekten sonra huplettim.en sagdaki tanimlanamayan cisim balik

ara
maydonoz suyu
salatalik

simdi de cok aciktim sut iciyorumm..

Son düzenleme:
esincim nasil gecti tanismaaisallah bi sorun cikmamistir canim,ayrintilari aliriz yarin..ben kactim kizlar.. iyi geceler

esincim nasil gecti tanismaaisallah bi sorun cikmamistir canim,ayrintilari aliriz yarin..ben kactim kizlar.. iyi geceler

Yazdım ya tatlım yukarda. Değişik bi durum olmadı şeker. Normal geçti yani. Yada ben şuan daha kendime gelemedim.

Hatırlamıyorum hiçbişey :44:

sağol tatlım
evet ya kilo verenler gitmesin

ay ne güzel çok şükür çok sevindim canım

sağol tatlım
evet ya kilo verenler gitmesin

ay ne güzel çok şükür çok sevindim canım

Saol canım. Cidden kocaman bi şükür yani. O kadar korkuyodum ki kafamda senaryolar yazdım.

Tartışma çıkcak olay çıkcak kalkcak gitcekler yada babam kovacak falan diye. tövbe tövbe yaa.

Kızlar bugün ki menümün güncel halini de paylaşayım :

Kahvaltı (10:30) :
Peynir,3 zeyitn, Domates,Çok az beyaz ekmek(Ekmek bitmişti)

Öğlen (14:00 civarı) : 4 yk barbunya , Bi dilim buğday ekmeği

Akşam (20:00) : 3 yk musakka, 3 yk pilav,Bi kaç kaşık salata ve yemek sonunda 3-4 havuç tatlısı kaçırdım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…