70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İş dışında herşey yerli yerinde cancazımmm
Sen nabann?
Nasıl gidio diyet ? iş vs vs
Fiş topluyormuşsun hesaplı hatun bana da ögrett yaaa şu tasarruf olayınıı

iyi yawrum bu hafta müdür izindee diyet yavaş yavaş gidiyo bebişim,maaş nereye gittiğini anlamadan bitiyo:44::44::44:dedim en iyisi fişlerimi topluyum da nereye ne kadar harcıyorum biliyimmm tasarruf olayına ben de geçmek istiyorum bebeğim yaaa

selam kızlarr
bebişle pek vakit bulup giremedim
nugiişimde geldi
demincek konuştuk pek anlayamadım nugim sen ikinci çocuğu yapacak gibisin
yanlışmı anlamışım

mevlid vardı komşuda yeni geldim diloş hoş geldin bacıım naberin :)

ya suyun şişkinliğine çaresi olan var mı?akşama kadar akvaryum yutmuş gibi çalkalanıyo karnım ölcem :/

nugi doktorun ismi plastik cerrah emrah arslan
antalyada çalışmış
duydunmu kız
kendimi ona kestirip biçtirmeyi düşünüyorum
diyrtlr sporla artık 60 a düşüp sonrasında kesitrcem kendimi

slm kizlar ceneci isarkadasi sekretär is yogunlugu kayit oldum ama yazamadim

dimi onlar bize katlansınlar
benim de uykum geldi
ivittttt

ama hıc kılonu gostermıosn bebek ya
ben 70lerde ıken dobıc hasrettm resmen

hıh bende kocum
cok sagol hasretcim ama bende sakliyorum da ondan öyle görünüyor yoksa üst bölge feci gercekden
bacaklarim totom iyi bende begeniyorum ondan yukarisini unut
dur kivirayim geri hepsi ayni olacak degil canim hem koclarla anlasmasamda esim ve kankim koc yani demekki seviyorum koclari nekadar zor gelsede senide seviyorum tatlim
Teşekkür ederim Suzişim ilgin için Dediğin gibi iyi geçer inşallah.

Bu arada bende aslanım hıh
gecmis gitmis cok sükür esincim yirim seni daha iyi iste birbirimizin carekterler uyusuyordur
internetde gezinirken gördüm canim moda dergisinde istersen ben senin yasam kocun olayim pisim sen beni anlarsin bende seni izinden bi geleyim sIkacam senide kendimide ona göre
ay bende aglardim herhalde hasretcim ama erkekler oan öyle düsünmüyorlar
benimki nezaman aldi en son cicek unuttum bile
önceden cok severdim tatlim modayi takip etmeyi ama önemli olan yakismasi arkadaslar hep bana sorarlar bu nasil olmus diye cok severim fikir söylemeyi birde kendim tasiyabilsem
söz minderim türkiyeye gideyim geleyim yine menü paylasacam 2-3 günüm kaldi cok stresdeyim ama geldigimde tam otuturmak istiyorum herseyi insallah

ahanda benim konum açılmış ayyy çok merak ediyorum böyle bir uzun etek alsam yakışırmıki yaaa:18::18::18:
benim boyum hic yok gibi birsey canim ama yinede güzel duruyor bence
tebrik ederim canim
yeme bidaha dünya falan yeni dünya ye cok istiyorsan canim

kız suzi gördün mü koça yakalandık
bebeğim herkes bir olcak değil ki
karakteri filan her şey etkiler biz seni seviyoruz
evet hem koca hem aslana yakalandik bende ikimizin arasinda kalir saniyordum

1 üye 15 ziyaretçi okuyor.....
canim neredesin bayadir yokdun :26:
güle güle kulan betülcüm güzel canta canim

bende seni özledim tugbis kendi kendime diyorum herhalde cocuklardan firsat bulamiyor diye ev isi noldu bebegim :26:
yanlis mi kesmisler yani :26: insallah düzeltirsin tatlim ya üzüldüm bak simdi haber et merak ederim geri düzeltilermi diye
merhaba kızlar
biliyorsunuz burada baya kilo verdim
artık aranızdan ayrılıyorum
hepiniz en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız inşallah
herşey için sağolun
gitmeseydin canim kilo verdiysende sohbet ederdik

tebrik ederim canim

bugun sabh kalkp cok guzl bır kahwltı hazrlayacktm
alarmı felan hc duymamısm yaaa
sureklı gec kalıorum
bende öyleyim hasretcim erken kalmak istiyorum hergün yinede herzaman totom tutusuyor ne cok severmisim ben uykuyu be ya

gecmis olsun canim ya :26:
onu bende bi ara düsünmüsdüm canim ama gerek yok canim bence ayni diyetisyen gibi bence mesela benim diyetisyen herhafta gelmemi istiyordun baktim veremiyorum gitmedim bi sekilde bizde kurtulcaz insallah arkadasim canim benim ne diycemi bilemiyorum cünkü bende ayni durumdayim

bende mutlu degilim canim ya
gecen seni andim canim gel tabii firsat buldukca bebisden
canim dedigim gibi fark etmis olsalar bile bence fark edilmiycek gibi degil yani 7li rakam nerde 6li rakam 10 kilo eksi ne demek ama bazen insanlar tuhaf olabiliyorlar kizkaniyorlarmi anlamadim
suzimmm,
selam canımm nasılsın.kimse yok di mi?herkes denizde havuzda mı ki??sen nasılsın oğluş nasıl??
cok sagol tatlim ben iyiyim izin telasi iste sen nasilsin neler yapiyon bak 5li rakamlari görecekdin yada gördün en son herhalde birakma tatlim gersin geri gelmesin kilolar oglisde iyi sagol tatlim
hosgeldin canim
annenle babana cok cok gecmis olsun canim ya allah acil sifa versin esine kavusmana sevindim canim

Suzimmm napıysınn???
ufff yaaa dilek ben seni cok özledim fistik
selam kızlarr
bebişle pek vakit bulup giremedim
nugiişimde geldi
demincek konuştuk pek anlayamadım nugim sen ikinci çocuğu yapacak gibisin
yanlışmı anlamışım
selam canim firsat buldukca gel ama
kızlar herkeze merhaba vakit buldukça bende buraya yazıcam inşallah

hosgeldin canim

İş güç insanlar sürekli bi evlenme telaşındaaa bende hayat telaşında canım arada bi girip geçmişi okuyorum ama yazmıyorum.

uğra bebeğim arada.. özletiyosun kendini

evet hem koca hem aslana yakalandik bende ikimizin arasinda kalir saniyordum

ah bu kk hiç bişeyi saklamıyor

yanlis mi kesmisler yani :26: insallah düzeltirsin tatlim ya üzüldüm bak simdi haber et merak ederim geri düzeltilermi diye

yok bebeğim yanlış kesme değil biri kartımdan alışveriş yapmış sanırım
bakalım kurtarabilirsem kurtarcam kurtaramazsam ödücem ne yapayım

ben geldimmmmmmmmmm
hosgeldin seker nerelerdeydin
hadi ya bence oraya da bi mail at bidaha ben sizden alisveris yapmam benim kartimdan baskalari kendine birsey göndermis güvenilir site degilmisiniz diye banka bilgilerini oraya mi yaziyordun tatlim sen ben internetden hic ödeme yapmadim hep getirdikden sonra veya kendi bankamin sitesinden
insallah kurtara bilirsin betülcüm ya

sorma şeker işyeri pc den giremiyom

gaddar patronun yüzünden dimi gicik sey ne varsa sanki iscilerinin motivasyonsuz olmasini istiyorlar herhalde giciklar hem isini yapardin hem yazardin yani sira bende cok korkuyorum cikar benimkide diye

bide korkuttular beni suzim yazılanları falan çıkarabiliyolarmış.laptopumu getirmemede müdürüm izin vermiyor.
kaldım öle.bu arada hızla kilo alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…