İş dışında herşey yerli yerinde cancazımmm
Sen nabann?
Nasıl gidio diyet ? iş vs vs
Fiş topluyormuşsun hesaplı hatun bana da ögrett yaaa şu tasarruf olayınıı
selam kızlarr
bebişle pek vakit bulup giremedim
nugiişimde geldi
demincek konuştuk pek anlayamadım nugim sen ikinci çocuğu yapacak gibisin
yanlışmı anlamışım
anaaa dilek gelmiş kaçırmışım
yok kız düşünmüyorum ikinciyi kızım istiyo ama
Burdayım bebişim gitmedim.:82:
Nasılsın Betülcüm?
iyiyim tatlım asıl sen nasılsın görünmüyosun ortalarda
ivitttttdimi onlar bize katlansınlar
benim de uykum geldi
cok sagol hasretcim ama bende sakliyorum da ondan öyle görünüyor yoksa üst bölge feci gercekden
ama hıc kılonu gostermıosn bebek ya
ben 70lerde ıken dobıc hasrettm resmen
hıh bende kocum
gecmis gitmis cok sükür esincimTeşekkür ederim Suzişim ilgin içinDediğin gibi iyi geçer inşallah.
Bu arada bende aslanım hıh
internetde gezinirken gördüm canim moda dergisindebenim göğüs seninle aynı ama bel 80 üstü kalça basen ise 100 üstü
ben maaşı markete yediriyom sorma. 2 haftada bir büyük market yaparım en az 200 tl tabii temizlik malzemeleri deterjan falan çok tutuyor. birde sigara içiyoz ada markete g,r,yor tabii
çok beğendim suziiii nereden buldun bunları
üzülme canım bende aynıyım. dün tüm gün temizlik yaptık akşam dışarda yemek yiyelim bari dedik. üstüme 5 tane bluz dened,m hepsinde kocaman göbek karın çıkıyo çok moralim bozuldu
ay bende aglardim herhalde hasretcim ama erkekler oan öyle düsünmüyorlarkızlar yaa dun aksam kırklarelıne sewdıcegn asker arkdsının dugunune gıttık
sewdıck gel dansa cıkalım dedı tamm dedım dans yerıne bı kac adım kala sırket telı caldı
hemn gıttı konusmaya
hıc bakmıoda bna gelıomu gelmıomu dıe
bende cok sınırlendım basladm aglamaya
ne dans ettım ne oynadım
sonrada cok uzuldum neden bole yaptım dıe
sızce hatalımıyım
yanı o an acmasın telı danstan sonra konussn dımı ama
benimki nezaman aldi en son cicek unuttum bilebizde eşimle birkaç gündür kavgalıyız
dün akşam bana çiçek almış çok mutlu oldum ya. evliliğin 6 yılı içindeyiz bu aldığım 3. çiçek
sana o lafları söylediğim günden beri. bana çok güzel görünüyorsun falan dedi. tekrar özür diledi.
ne zaman ayrılmanın eşiğine gelsek böle geri adım atıyo aşık mı yoksa beni mi kandırıyo anlamadım :26:
ay bazen aklıma yoksa beni aldatıyor mu diye kötü kötü şeyler geliyo :18:
önceden cok severdim tatlim modayi takip etmeyi ama önemli olan yakismasioff suzi ya turkiyede yasamadigin halde bizden iyi takip ediyosun modayi6. etege bayildimmm nerden alabilirimmm suzimmmmm
yawrum sen hic menu paylasmiyosun suzimmmm,bundan sonra senden fotografli menu istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmher cis yediginde aklina gobusunu getir, yememeye calis bebisimmm
benim boyum hic yok gibi birsey canim ama yinede güzel duruyor benceahanda benim konum açılmış ayyy çok merak ediyorum böyle bir uzun etek alsam yakışırmıki yaaa:18::18::18:
tebrik ederim canimbu arada kızçelerr bel göğüs kalça falan bahsetmişsiniz hemen bende yazayım size durumumu belki kıyafet seçerken falan yardımcı olur sizebiliosunuz çok soruyorum çünkü kıyafet konusunda fikir ben size :26:
göğüs :90 cm
bel :83 cm :18:
basen :105 cm
bide ben kilo bildirimi yapmamıştımya size bu hafat onuda sölimm şekerle 400 gr vermişim yani 67.7 den 67.3e düştümehh bunada şükür diyelim artık
evet kızlar dün menümü yazamadım
menüm
DÜNYA
evet dün dünyayı yedim yarın da atmosferi diğer gezegenleri yemeği planlıyrm
dün içimdeki öküze çüşş diyemedim
bugun toparlayacam
evet hem koca hem aslana yakalandikkız suzi gördün mü koça yakalandık
bebeğim herkes bir olcak değil ki
karakteri filan her şey etkiler biz seni seviyoruz
canim neredesin bayadir yokdun :26:1 üye 15 ziyaretçi okuyor.....
güle güle kulan betülcüm güzel canta canimben ceketle çantayı aldm
ceket o kolu biraz kısa dediğim ceket o yüzden içine bi şey ayarlamam lazım ona karar veremedim ne yapmalıyım acaba
çantamı çok beğendim normalde de kullanabileceğim bişey aldım öyle abiye bi çanta almadım bakın resmini yükleyeyim
Eki Görüntüle 455996 Eki Görüntüle 455997
bende seni özledim tugbishoşbulduk bebem,çok özledim seni ben yaa
valla geçmiş almış başını gitmiş bakamadım,seni alıntıladıydım geçen yazamadan çıkmışım
bende yalan yok
neyse onu söylüyorum ,sonradan bi karııklık çıkmasın diye
neyse 10cm de anlaştık 1 ayda 10 cm yani eski ölçümün altına inicem,oda benim için siper olur,valla heryerimden 5er cm almışım
eline sağlık ve teşekkür ederim pisim
ay kıyamam ben sanaa ,bende geçmiş zamanlarımızı özlüyorum ama ne çare araya ayrılıklar bişekilde giriyo
yanlis mi kesmisler yani :26: insallah düzeltirsin tatlim ya üzüldüm bak simdibugün eşarp da almaya gitmiştim kredi kartımda limit var diye biliyordum gittim kaç yere bi türlü yüksek miktarlar geçmedi ama emindim limit olduğuna
az önce aradım müşteri hizmetlerini 30 haziranda internetten bi alışveriş yapılmış ama daha sisteme geçmemiş olarak gözüküyormuş. 166 lira mı neymiş de ben almadım ama öyle bi şey kadın da alışverişi yapmadığınıza dair dilekçe yazın fakslayın dedi onunla uğraşıcam şimdi de
daha önce internetten alışveriş yaptıysanız ordan olmuş olabilir filan dedi kadın
öfff yaa
gitmeseydin canim kilo verdiysende sohbet ederdikmerhaba kızlar
biliyorsunuz burada baya kilo verdim
artık aranızdan ayrılıyorum
hepiniz en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız inşallah
herşey için sağolun
tebrik ederim canimgünaydınn canlarrrr...hafta sonu kayınvalidemlerde kalmak zorunda kaldık aranıza uğrayamadım onlarında sürekli misafirleri vardı kekler kurabiyeler börekler kısırlar havada uçuştu yanii diyet falan kalmadı. yememeye çalıştım ama ucundan da aldım tabi. bugün eve geldim tartıya çıktım veeee -200 gram gittmiş yupiii. o kadar hamurişinin olduğu bir haftasonunna rağmen bu rakam bana ilaç gibi geldi.:82::82::82:
bende öyleyim hasretcim erken kalmak istiyorum hergün yinede herzaman totom tutusuyor
bugun sabh kalkp cok guzl bır kahwltı hazrlayacktm
alarmı felan hc duymamısm yaaa
sureklı gec kalıorum
gecmis olsun canim ya :26:hasretim tek sen mi varsın?yaaa çok fenayım yeni uyandım uyanamıyorum üç gündür sabahları sanki geceden dayak yeyip öle uyumuşum gibi her tarafım ağrıyo sonundada kabuslar falan görüyorum sabahlarıda uyanamıyorum...........ölüyorum heryerim ağrıyor
onu bende bi ara düsünmüsdüm canim ama gerek yok canim bence ayni diyetisyen gibi bence mesela benim diyetisyen herhafta gelmemi istiyordun baktim veremiyorum gitmedim bi sekilde bizde kurtulcaz insallah arkadasim canim benim ne diycemi bilemiyorum cünkü bende ayni durumdayimkızlar bir konu da size akıl danışacağım.
ben çok uzun bir süredir kilo vermeye çalışıyorum ama bu işi bir türlü beceremedim.
kasımda 76 ile başlamıştım ve kasımdan beri 70 e kadar 2 kez inip yine çıkmayı başardım. dietleri sürdüremiyorum bir noktada pes ediyorum. spor deseniz 2 hafta yapıp pes ediyorum kısacası çok iradesizim
saçma sapan ilaç diet krem ot çay aklınıza ne gelirse yıllardır denedim ama hep aynı yerdeyim netten şimdi araştırdığım bir şey var.
kilo bekçiliği internet üzerinden kullanılan online bir sistem. zayıflama da son umut demişler :)
sana bir kilo bekçisi atanıyor ve gün boyu onunla yazışıyorsun. sana uygun yemek düzeni spor kilo verme ile ilgili her konuda yardımcı oluyor. hem psikolojik bir destek hemde uzman bir dietisyen spor hocası gibi düşünün. sana özel senin hayatına göre program yapıyor. 1 haftadır araştırıyorum katılanlar hep çok memnun herkes kilo vermiş ama çok pahalı :18::18: ben o kadar uzun süredir zayıflamak için sürünüyorum ki artık kilo vermem lazım . bunu düşünmeye başladım ama çok pahalı kararsızım :26:
bunda ilaç vb yok sadece sana özel bir yaşam koçu gibi düşünün. bunu denesem mi diyorum ne dersiniz.
bende mutlu degilim canim yasağoun kızlar yazdıklarınızı okurken inanın gözlerim doldu iyiki varsınız.
ama benim psikoloji bitik durumda
inanın liposaction yaptırmayı bile düşündüm.
kazzyy dediğin testi yaptım karbonhidrat ı kesmem gerektiği çıktı.
o kadar umutsuz durumdayım ki anlatamam. buraya aylardır bir sürü kızçe geldi. insanlar 6 ayda zayıfladı gitti ben hala buradayım. hala aynı noktada
ben diet işini beceremiyorum. elime liste alıp onu uygulayamıyorum. 1 ay düzenli yapsam 3-4 kilo veriyorum sonra 10 gün bırakıp hepsini geri alıyorum
umutsuz vakayım
gecen seni andim canimkızlaaaar,
eminim herkes unuttu benihaklısınız,gelemiyorum hiç...misafirim bitmedi ki bu ara ,görümcem kaldı,o varken başka yuatılı misafir geldi,kızım iyice hareketlendi 5 dakka oturmuyor,duru durağı yok..gelip menü paylaşamadım en son geçen hafta yazdım sanırım.bildirim bile yapamadım vcuma bırak tarıtılmadm bile..perşembe 60.9 pazar sabahı 60.1 dim arada fark çok..ama şişkinlikj bırakmıyorum peşimi ondandır sanırım.bir de kaçamakları abarttım ki sormayın.inşllh düzenli gelebilirsem artık hedefe varmak istiyorum .ama görüyorum ki aranıza gelmezsem bir arpa boyu yol alamıcam.
KARAKEDİCİM,boşuna para verme canım.aylardır burda yaptığımız şeyi yapıp para alıyoırtmuş bahsettğin kişiler.ne dilek ne sen ne ben ne de diğerleri hiçbirimiz birbirimize ne yemeliyiz ne yememeliyiz söylerken parayı pulu düşünmedik.hatta böyle bir meslek olduğu aklımıza bile gelmemiştir.sen burda kalmaya devam et baksana motivasyonu ne kadar yüksek buranın..ben elimden geleni yaparım dicem yalan olcak bir çok sebepten düzenli olarak olamıyorum yanınızda ama burdaki arkadaaşlar hep bizmle ..inşllh istediğin sonuca ulaşacaksın canımm
canim dedigim gibi fark etmis olsalar bile bence fark edilmiycek gibi degil yani 7li rakam nerde 6li rakam 10 kilo eksi ne demek ama bazen insanlar tuhaf olabiliyorlar kizkaniyorlarmi anlamadimyok canlarım yaa burda bişey olmadı
üst üste birkaç farklı kişiden abuk subuk yorumlar aldım işte
hepsi üst üste gelince sıkıldım bunaldım
işte burada
1.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...r-birlikte-zayifliyor-13298.html#post25280801
2.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...r-birlikte-zayifliyor-13327.html#post25301903
cok sagol tatlim ben iyiyim izin telasi iste sen nasilsin neler yapiyon bak 5li rakamlari görecekdin yada gördün en son herhalde birakma tatlim gersin geri gelmesin kilolarsuzimmm,
selam canımm nasılsın.kimse yok di mi?herkes denizde havuzda mı ki??sen nasılsın oğluş nasıl??
hosgeldin canimselam kızlar bende 79 luk bırı olaraka ranıza katıldım aslında daha oncede cok gıdıp geldım bu kıloya cok sık alıp cok sık verıyorum kıloyu hıc saglıklı degıl bılıyorum en son ocakta bı dıyetısyene gıttım ve 76.5 den 69 a dustum sonra bozuldu dıyet sımdı 79 a kadr cıktım şimdi tüm kuralları lıstelerı napmam gerektiğini 90 kez dıyetısyene gıtmıs bırı olarak bılıyorum ama baslayamıyorum motıve olmam gerek burayı gorunce belkı sızden ılham alırım dedım
annenle babana cok cok gecmis olsun canim ya allah acil sifa versinmerhaba kızlar,1 ayı geçti buraya gelmeyeli
babam ciddi bi rahatsızlık geçirdi,o daha hastanedeyken annem rahatsızlandı
1 aydır hastalıkla uğraşıyoruz,o yüzden gelemedim
bu arada biliyosunuz ben eşimden ayrıydım
bu kadar sağlık problemimin arasında van'a dönüş yaptım
8 aydan sonra eşimle ve kızımla yeniden bir aile olduk allah'a bin şükür
annemleri pek sağlıklı bırakmadan geldiğim için üzgünüm ama eşime kavuştuğum için çok mutluyum
rabbim sabrımızın mükafatını verdi inşallah
İvitt ben geldim.
Naber HilalCimm.
Geçmişe bakıyordum 12 kilo vermişsin bazı insanlar nasıl diyim kiloyla alakası olmayanlar için karşısındaki kilo versede farketmiyorlar.
İlgiyle alakalı bence.
Ben takıntılı oldugum icin herkesin kilo verip vermediğine bakarım mesela arkadaşlarımdan.
12 kilo boru değil onları boşver sen kıyafetlerinden alıyorsundur bence cevabı
Eskisi kadar uğrayamıyorum diyelim canım.
Eee nasıl geçti senin tatilin?
ufff yaaa dilek ben seni cok özledim fistikSuzimmm napıysınn???
selam canim firsat buldukca gel amaselam kızlarr
bebişle pek vakit bulup giremedim
nugiişimde geldi
demincek konuştuk pek anlayamadım nugim sen ikinci çocuğu yapacak gibisin
yanlışmı anlamışım
kızlar herkeze merhaba vakit buldukça bende buraya yazıcam inşallah
İş güç insanlar sürekli bi evlenme telaşındaaa bende hayat telaşında canım arada bi girip geçmişi okuyorum ama yazmıyorum.
evet hem koca hem aslana yakalandikbende ikimizin arasinda kalir saniyordum
yanlis mi kesmisler yani :26: insallah düzeltirsin tatlim ya üzüldüm bak simdihaber et merak ederim geri düzeltilermi diye
hosgeldin seker nerelerdeydinben geldimmmmmmmmmm
hadi yauğra bebeğim arada.. özletiyosun kendini
ah bu kk hiç bişeyi saklamıyor
yok bebeğim yanlış kesme değil biri kartımdan alışveriş yapmış sanırım
bakalım kurtarabilirsem kurtarcam kurtaramazsam ödücem ne yapayım
hosgeldin seker nerelerdeydin
hadi yabence oraya da bi mail at bidaha ben sizden alisveris yapmam benim kartimdan baskalari kendine birsey göndermis güvenilir site degilmisiniz diye banka bilgilerini oraya mi yaziyordun tatlim sen ben internetden hic ödeme yapmadim hep getirdikden sonra veya kendi bankamin sitesinden
insallah kurtara bilirsin betülcüm ya
sorma şeker işyeri pc den giremiyom
gaddar patronun yüzünden dimigicik sey ne varsa sanki iscilerinin motivasyonsuz olmasini istiyorlar herhalde giciklar hem isini yapardin hem yazardin yani sira bende cok korkuyorum cikar benimkide diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?