bide korkuttular beni suzim yazılanları falan çıkarabiliyolarmış.laptopumu getirmemede müdürüm izin vermiyor.
kaldım öle.bu arada hızla kilo alıyorum
nerelerdesin kacakkkkkkkkkben geldimmmmmmmmmm
uğra bebeğim arada.. özletiyosun kendini
ah bu kk hiç bişeyi saklamıyor
yok bebeğim yanlış kesme değil biri kartımdan alışveriş yapmış sanırım
bakalım kurtarabilirsem kurtarcam kurtaramazsam ödücem ne yapayım
off kuzum ya şansa bak..bişeyler alamazmıydın dışardan:26::26:yawrum işyerindeki dolabına fındık,badem,kuru kayısı,incir,leblebi koy..böyle talihsiz zamanlarda en azından zuladan yersinbugün sabah yogurt yiyecekdim yulaf ezmesi ile yogurtu doldurdum kaseye bi güzelde yulaf ezmesi koydum bozuk cikti yogurt
ac kaldim resmen saat 13 e kadartansiyon falan düsdü sicakdan aclikdan
kacmam lazim kizlaar mesaim bitiyor aksam cok yorgun olmazsam oglisi uyutukdan sonra gelmeye calisirim cok öptüm sizi
kendinise iyi bakin
hadi yabence oraya da bi mail at bidaha ben sizden alisveris yapmam benim kartimdan baskalari kendine birsey göndermis güvenilir site degilmisiniz diye banka bilgilerini oraya mi yaziyordun tatlim sen ben internetden hic ödeme yapmadim hep getirdikden sonra veya kendi bankamin sitesinden
insallah kurtara bilirsin betülcüm ya
bugün sabah yogurt yiyecekdim yulaf ezmesi ile yogurtu doldurdum kaseye bi güzelde yulaf ezmesi koydum bozuk cikti yogurt
kacmam lazim kizlaar mesaim bitiyor aksam cok yorgun olmazsam oglisi uyutukdan sonra gelmeye calisirim cok öptüm sizi
kendinise iyi bakin
yawrum bankayi ara mail orderini kapat.sadece alışveriş yapacağın zaman bankayı arayıp mail orderını açtır ki diğer zamanlar kimse kartını kullanamaz..
bende senin gibi düşünüyorum canımç çocuk çok önemli bir mesele iki taratfa istemeli ve hazır olmalı. zaten benim eşim istemiyo çocukwalla kızlar şöyle söyleyim öyle emzirirken kilo veriliyor lafına çok da inanmayın derim ben
bakınız ben, emziriyorum ama dikkat etmezsem kilo vermiyorum
ama verenler varmış, sanırım kişiden kişiye değişiyor
bu arada çocuk işi, sabır isteyen birşey
yani ansıl anlatsam
pisicik hani evliliğimde sorunalr var demiştin ya
bence sorunlar çözülmeden çocuk düşünülmemeli
çocuk güzelliği kadar yepyeni bir hayat sunuyor insanlara
eğer sıkıntılarınız varsa, sıkıntının kökleşmesi bile demek olabiliyor
ama sıkıntı olmasa ona bişey diyemem.
off konuya dalış yaptım kusura bakmayın kızlar ama fikrim bu
çocuk insan hayatının en önemli kararı bence
sağol canım ama ay hayal ettimde bu şehirde birde çocuk iyice kafayı yerim. ailem çok uzak yardıma kimse gelemez ben tüm gün evde çocuk bakan iyice umutsuz bir tipe dönüşürümo kadar büyük bi sorun yoktur herhalde aralarında :26:
yani black her zaman aynı şeyleri yaptığını filan söylüyor.
erzurumda yapacak bir şeyi de yok sürekli iş-ev arasında gidip geliyor.
eşi belli ki seviyor onu, sorunlar halledilebilir eğer karşısındaki ömrünü geçirmek istediği adamsa tartışmaları uzatmaya gerek yok bence..
ama değilse bilemem tabii.
çocuk onun için değişiklik olur o sıkıcı şehri güzel hale getirir belki diye düşünüyorum..
geçmiş olsun eşinle birleşmenize de sevindim. ara ara upra ihmal etme bizimerhaba kızlar,1 ayı geçti buraya gelmeyeli
babam ciddi bi rahatsızlık geçirdi,o daha hastanedeyken annem rahatsızlandı
1 aydır hastalıkla uğraşıyoruz,o yüzden gelemedim
bu arada biliyosunuz ben eşimden ayrıydım
bu kadar sağlık problemimin arasında van'a dönüş yaptım
8 aydan sonra eşimle ve kızımla yeniden bir aile olduk allah'a bin şükür
annemleri pek sağlıklı bırakmadan geldiğim için üzgünüm ama eşime kavuştuğum için çok mutluyum
rabbim sabrımızın mükafatını verdi inşallah
hoşgeldinkızlar herkeze merhaba vakit buldukça bende buraya yazıcam inşallah
canım benin biz ikimiz o kadar benziyoruz ki hele şu kilo olayında en iyi sen anlarsın benibugün sabah yogurt yiyecekdim yulaf ezmesi ile yogurtu doldurdum kaseye bi güzelde yulaf ezmesi koydum bozuk cikti yogurt
kendinise iyi bakin
canım bankayı ara hemen öğren nereden kesilmiş para. sonra da itiraz et benim bötyle bir alışverişim olmadı diye.inşallah kurtarabilirim canım
kart bilgilerini yazıyorsun işte bilmiyorum ki hangi siteden dolayı oldu
bebeğim ya yakınlarda bir yer yok muydu bişeyler alsaydın kıyamam o kadar saat aç kalınır mı :26:
ya da minderin dediği gibi dolabında kuruyemiş bulundur hiç olmadı onları yersin :26:
işte kadın dedi dilekçe yaz bize yolla diye.. eğer benim yapmadığım ispatlanırsa ben ödemicem yoksa ödemek zorunda kalcam..
ama çok kızdım kendime toptan verip borcumu kredi kartını kapatmayı düşünüyorum param kadar alışveriş yapayım artık
sağol canım ama ay hayal ettimde bu şehirde birde çocuk iyice kafayı yerim. ailem çok uzak yardıma kimse gelemez ben tüm gün evde çocuk bakan iyice umutsuz bir tipe dönüşürüm
canım bankayı ara hemen öğren nereden kesilmiş para. sonra da itiraz et benim bötyle bir alışverişim olmadı diye.
ya dediğin gibi bugün bende düşündüm şu kredi kartı batırıyor bizi kapatmayı çok istiyorum ama o kadar çok taksit var ki içinde bitmeleri lazım önce.:18:
dilek sende gelmişsin karşılaşamadık
çocuk kötü fikir oldu sanırım tamam sustum
aslında kapatmak lazım kredi kartını.. benimkisi öğrenci kartı zaten limiti 500 lira ondan kapatmakta çok zorlanmam da seninkinin borcu daha fazladır tabii zor olabilir..
bakıyorum internetteki indirimlere burdaki indirimlerle aynı.. çok fazla da kanmamak lazım belki de.
boşu boşuna borca giriyorum öğrenci halimle bi de borç ödemeye çalışıyorum ne gerek var..
nerden kesildiğini öğrendim de internetten yapılmış alışveriş.. dilekçe yazcam faxlıcam artık IP numarasıyla filan baksınlar hangi bilgisayardan alışveriş yapılmış..
ben bilmediğim sitelerde mesela kart kullanmıyorum kapıda ödeme yaptırıyorum. siteye güvenirsem kredi kartı kullanıyorum.
birde güvenlik için paypal kullanıyorlar ama onu pek sevemedim dolara çeviriyo falan kafamı karıştırıyo
ben geldimmmmmmmmmm
sorma şeker işyeri pc den giremiyom
biri içimdeki öküze dur desin :84::84::84::84::84:
regli gecikti ve benim her şeyi yiyesim var midem şişti ama yine de yedim
dobiç betüül dobiiçç betüüülll
herkes kaçmış esoşum kim kim topikteyiz acaba heeey topik halkı !?
herkes kaçmış esoşum kim kim topikteyiz acaba heeey topik halkı !?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?