70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün sabah yogurt yiyecekdim yulaf ezmesi ile yogurtu doldurdum kaseye bi güzelde yulaf ezmesi koydum bozuk cikti yogurt
ac kaldim resmen saat 13 e kadar tansiyon falan düsdü sicakdan aclikdan

kacmam lazim kizlaar mesaim bitiyor aksam cok yorgun olmazsam oglisi uyutukdan sonra gelmeye calisirim cok öptüm sizi
kendinise iyi bakin

bide korkuttular beni suzim yazılanları falan çıkarabiliyolarmış.laptopumu getirmemede müdürüm izin vermiyor.
kaldım öle.bu arada hızla kilo alıyorum

aman ya nekadar kötü niyetliler giciklar iste bi ara telefondan giriyordum bende seker büyük ekranli dokunmadiklerden vardi kirildi telefondan girerken ama dikkat et sinirsizsa internetin öyle gir
dikkat et seker burdan uzaklasinca stress morel bozuklu cabuk gelir üzülme tatli kiz napacan isinden olma mecbur calisiyoruz iste cok öptüm seker

ben geldimmmmmmmmmm
nerelerdesin kacakkkkkkkkk

yawrum bankayi ara mail orderini kapat.sadece alışveriş yapacağın zaman bankayı arayıp mail orderını açtır ki diğer zamanlar kimse kartını kullanamaz..

off kuzum ya şansa bak..bişeyler alamazmıydın dışardan:26::26:yawrum işyerindeki dolabına fındık,badem,kuru kayısı,incir,leblebi koy..böyle talihsiz zamanlarda en azından zuladan yersin

bugünkü menümü paylaşayımm

sabah
1 tk keten tohumu

ara
yeşilçay
4 kuru kayısı

ara
1 tane çikolata ile kaplanmış hurma

öğle

5 yk türlü yemeği (kabak,patlıcan,kırmızı biber,fasülye,domates var içinde)

ara
çok toktum bişey yemedim

akşam

1,5 kase sarmısaklı yoğurtlu semizotu ve 1 tane de zeytin

veeeeee

şimdi platese gidiyorum kısçelerr

Son düzenleme:

inşallah kurtarabilirim canım
kart bilgilerini yazıyorsun işte bilmiyorum ki hangi siteden dolayı oldu

bebeğim ya yakınlarda bir yer yok muydu bişeyler alsaydın kıyamam o kadar saat aç kalınır mı :26:
ya da minderin dediği gibi dolabında kuruyemiş bulundur hiç olmadı onları yersin :26:

yawrum bankayi ara mail orderini kapat.sadece alışveriş yapacağın zaman bankayı arayıp mail orderını açtır ki diğer zamanlar kimse kartını kullanamaz..

işte kadın dedi dilekçe yaz bize yolla diye.. eğer benim yapmadığım ispatlanırsa ben ödemicem yoksa ödemek zorunda kalcam..
ama çok kızdım kendime toptan verip borcumu kredi kartını kapatmayı düşünüyorum param kadar alışveriş yapayım artık

bende senin gibi düşünüyorum canımç çocuk çok önemli bir mesele iki taratfa istemeli ve hazır olmalı. zaten benim eşim istemiyo çocuk

sağol canım ama ay hayal ettimde bu şehirde birde çocuk iyice kafayı yerim. ailem çok uzak yardıma kimse gelemez ben tüm gün evde çocuk bakan iyice umutsuz bir tipe dönüşürüm
geçmiş olsun eşinle birleşmenize de sevindim. ara ara upra ihmal etme bizi
kızlar herkeze merhaba vakit buldukça bende buraya yazıcam inşallah
hoşgeldin
canım benin biz ikimiz o kadar benziyoruz ki hele şu kilo olayında en iyi sen anlarsın beni
canım bankayı ara hemen öğren nereden kesilmiş para. sonra da itiraz et benim bötyle bir alışverişim olmadı diye.
ya dediğin gibi bugün bende düşündüm şu kredi kartı batırıyor bizi kapatmayı çok istiyorum ama o kadar çok taksit var ki içinde bitmeleri lazım önce.:18:

dilek sende gelmişsin karşılaşamadık

çocuk kötü fikir oldu sanırım tamam sustum

aslında kapatmak lazım kredi kartını.. benimkisi öğrenci kartı zaten limiti 500 lira ondan kapatmakta çok zorlanmam da seninkinin borcu daha fazladır tabii zor olabilir..
bakıyorum internetteki indirimlere burdaki indirimlerle aynı.. çok fazla da kanmamak lazım belki de.
boşu boşuna borca giriyorum öğrenci halimle bi de borç ödemeye çalışıyorum ne gerek var..
nerden kesildiğini öğrendim de internetten yapılmış alışveriş.. dilekçe yazcam faxlıcam artık IP numarasıyla filan baksınlar hangi bilgisayardan alışveriş yapılmış..

ben bilmediğim sitelerde mesela kart kullanmıyorum kapıda ödeme yaptırıyorum. siteye güvenirsem kredi kartı kullanıyorum.
birde güvenlik için paypal kullanıyorlar ama onu pek sevemedim dolara çeviriyo falan kafamı karıştırıyo

paypal ne ki :44:
benim eniştem bi ayar yapıyor internetten alışveriş yapma sınırı gibi bişey ve alacağı şey kadar sınır yapıyor daha fazla alamıyorlar.. öyle bişey ama ben bilmiyorum
bi de 30 haziranda yapılmış o alışveriş. benim 1 temmuzda yaptığım alışveriş bile hesapta görünüyor ben internetten bakınca ama o hala görünmüyor..
tekrar arayıp sorayım bari

biri içimdeki öküze dur desin :84::84::84::84::84:
regli gecikti ve benim her şeyi yiyesim var midem şişti ama yine de yedim
dobiç betüül dobiiçç betüüülll

Ben geldim kısçeler. Sevdiceği gördüm yemek yedik. Sonra evlerimizeee.

Artık bizim de bir evimiz olsa ayrılmak zorunda kalmasak

ben geldimmmmmmmmmm

sorma şeker işyeri pc den giremiyom

Hoşgeldin beybi yetişemedim gerçi. Sende mi gelemiceksin artık gündüzleri ya.

Bu patronlar müdürler hepsi birden sıyırdı galiba.

Slm kizlr anca girebildim ..gec oldu ama

Menum

Sabah
2dilim ekmwkle kasarli tost
2zeytin
2catal krem penir

Ara
1avuc siyah uzum

Ogle
7catal etli taze fasulye
1kase tarhana
Karpuz

Ara
Elma

Aksam
1kase corba
Fcatal taze fasulye

2lt su
2kupa yesil cay
1fincan sekersz turk kahvesi

size ne güzel teselliler veriyorum şunu yapmayın bunu yapın falan diye ama bu aralar miğdeme öğütücü kaçtı duramıyoruuum bide yarışma falan diyorum .......... ooooyy oyyy!
hep kocişle kaynımın yüzünden ne zaman bi araya gelinse sevdikleri bişeyleri yapıyorum sonrada durdurabilkirsen ( biri bana bişiler desin şöle damardan olsun ki işlesin çünkü ben öle kolay umur etmiyorum çok kötü yaa karapisim en azından umur ediyo umursamak azmi körükler ya ben ben ne yapıym şimdi karalar bağlayıp oturayım demi?!

herkes kaçmış esoşum kim kim topikteyiz acaba heeey topik halkı !?

Valla herkes gitti ya. Bugün de bende bi uykusuzluk bi enerji falan.

Twitter okuyup zaman geçirmeye çalışıyorum. Bi taraftan iş arıyorum internetten. Bi taraftan müzik dinliyorum.

Sen napıyosuuuuuuuuuun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…