GELİYOM TUTMAYIN BENİ
sağol canım o zaman birde bunu deneyeyim . patates ve pirinç zaten yemiyorum.
makarna ve ekmeğide çıkarayım hayatımdan :) tam buğday ekmeği tüketiyor musun peki? günde 1-2 dilim falan
komedi bu kaynanalar ya. birde biz aslında ev hanımı çalışmayan bayan bakıyoduk oğlana yada öğretmen olsun evi ile ilgilenecek zamanı olsun falan demiş ben bunları duymadım mutfakta kahve yapıyordum sonradan öğrendim ay şok olmuştum
ESMER EKMEK GÜNDE İKİ DİLİM SABAHLARI TÜKETİYORUM EĞER KENDİME GÜVENEMEZSSEM BİR DİLİM SABAH BİR DİLİM ÖĞLE DİYE AYIRIYORUM
ÇAVDAR BUĞDAY TAHIL FARK YAPMAZ AMA SADECE İKİ DİLİM VEEE KEPEK EKMEĞİ HARİÇ
kızlar duymasın yada duysunda dövsünler beni.... 68 e düşmüşken bugün yine 70 çıktım bendeki bu ani iniş çıkışlar bi zarar ettirir mi?
ya hafta sonu patos gibi önüme kattığımı öğüttüm..... şimdide düşünüyorum ne yapsamda cumaya kadar kendime gelsem diye
bende çıkıyırum benim cimcime uyandı ortalığı toz duman etmeden yanına uzanayım uyusun hadi bye bebek :) sabaha gürüşürük inşşşşşşşşşşşşşşaALLAH!
bugün 5.günümü bitirdim,fakat yediklerime gündüzleri dikkat ediyorum,ama eşim 5te işten geliyo,akşam yemeği anca oluyo 7-8gibi yiyioruz ama maşallah öküz gibi yiyiorum sonra pişmanlık yel olup esiyo ama ne çare,hoop bi sirkeli su azcık pişmanlığım geçiyo,aah ah oda olmasa naparımki ben,,bende indirdim bakalaım aradaki fark ne olacak...benim sadece göbekte sorun var 95 cm..bide sıkılaşmak istiyorumtuğba ne gibi faydalarını gördün 4 günde birde bunun haricinde hergün 1 saat yürüyorum jelimi sürüp ardından streç film sarıyorum...vücudum şekillenmeye başladı eski odun gibi halim yok
bende seni özledim tugbiskendi kendime diyorum herhalde cocuklardan firsat bulamiyor diye ev isi noldu bebegim :26:
ufff yaaa dilek ben seni cok özledim fistik
uğra bebeğim arada.. özletiyosun kendini
bugünkü menümü paylaşayımm
sabah
1 tk keten tohumu
Eki Görüntüle 456797
ara
yeşilçay
4 kuru kayısı
ara
1 tane çikolata ile kaplanmış hurma
öğle
Eki Görüntüle 456798
5 yk türlü yemeği (kabak,patlıcan,kırmızı biber,fasülye,domates var içinde)
ara
çok toktum bişey yemedim
akşam
Eki Görüntüle 456799
1,5 kase sarmısaklı yoğurtlu semizotu ve 1 tane de zeytin
veeeeee
Eki Görüntüle 456800
şimdi platese gidiyorum kısçelerr
paypal ne ki :44:
benim eniştem bi ayar yapıyor internetten alışveriş yapma sınırı gibi bişey ve alacağı şey kadar sınır yapıyor daha fazla alamıyorlar.. öyle bişey ama ben bilmiyorum
bi de 30 haziranda yapılmış o alışveriş. benim 1 temmuzda yaptığım alışveriş bile hesapta görünüyor ben internetten bakınca ama o hala görünmüyor..
tekrar arayıp sorayım bari
paypal özel bir sistem kartlarını ona tanımlıyorsun sonra kart no girmeden güvenli alışveriş yapılabiliyor.paypal ne ki :44:
benim eniştem bi ayar yapıyor internetten alışveriş yapma sınırı gibi bişey ve alacağı şey kadar sınır yapıyor daha fazla alamıyorlar.. öyle bişey ama ben bilmiyorum
bi de 30 haziranda yapılmış o alışveriş. benim 1 temmuzda yaptığım alışveriş bile hesapta görünüyor ben internetten bakınca ama o hala görünmüyor..
tekrar arayıp sorayım bari
size ne güzel teselliler veriyorum şunu yapmayın bunu yapın falan diye ama bu aralar miğdeme öğütücü kaçtı duramıyoruuum bide yarışma falan diyorum.......... ooooyy oyyy!
hep kocişle kaynımın yüzünden ne zaman bi araya gelinse sevdikleri bişeyleri yapıyorum sonrada durdurabilkirsen( biri bana bişiler desin şöle damardan olsun ki işlesin çünkü ben öle kolay umur etmiyorum çok kötü yaa karapisim en azından umur ediyo umursamak azmi körükler ya ben ben ne yapıym şimdi karalar bağlayıp oturayım demi?!
ızlı alış çıkışlar metobolizmayı kilitliyo şeker aman dikkatkızlar duymasın yada duysunda dövsünler beni.... 68 e düşmüşken bugün yine 70 çıktım bendeki bu ani iniş çıkışlar bi zarar ettirir mi?
ya hafta sonu patos gibi önüme kattığımı öğüttüm..... şimdide düşünüyorum ne yapsamda cumaya kadar kendime gelsem diye
BENMDE ILK ALISWERISM 165 2 GUN ONCEo zaman maydonoz suyu iç bebeğimmm,ben sölemiştim yawrumbizim 250yi buldu..daha 1 ay da olmadı 2 kişi nasıl o kadar yedik anlamadım,hemi de diyetteyizz
geçmiş olsun canım,Allah şifasını versin..Allah ayırmasın bi dahaaaa
günaydın kızlarrrrrrrr :119:
paypal özel bir sistem kartlarını ona tanımlıyorsun sonra kart no girmeden güvenli alışveriş yapılabiliyor.
öncelikle önerim internet bankacılığı açtır ve kartlarını oradan devamlı takip et alışverişleri görürsün. ve dileğin dediği gibi internet ve telefonla yapılan işlemleri kapatıp açabiirsin
ızlı alış çıkışlar metobolizmayı kilitliyo şeker aman dikkat
günaydın kızlar
günaydın dilek
gunydn guzl hatunlar
İş güç insanlar sürekli bi evlenme telaşındaaa bende hayat telaşında canım arada bi girip geçmişi okuyorum ama yazmıyorum.
kızlar duymasın yada duysunda dövsünler beni.... 68 e düşmüşken bugün yine 70 çıktım bendeki bu ani iniş çıkışlar bi zarar ettirir mi?
günaydın kızlar
günaydın dilek
BENMDE ILK ALISWERISM 165 2 GUN ONCE
DUNDE 12 lıra
gunydn canm
gunydn guzl hatunlar
günaydın topiğin çıtır adayları
arada uğra, özletme kendini Dilek
yarış ne oldu yarıııışş
hadi ama bizi sen motive ettin, şimdi çekiliyor musun
hadi bakalım bugün yeniden başla tamam mı?
günaydın pisiiiiimmmm
dün ben de alışveriş yaptım, hoopp fişi hemen sakladım
1 ay sonra acı gerçekle karşılaşcam
günaydın Hasretim
Günaydın mindeeerrr, topiğin resimli menü paylaşan azimli kişisi
Günaydın Özlem, bu karpuza bayıldım ben
topikte karpuz mu varyerim ben onu yerim
bzde 3 tane kart war benmkısını fulledk sewdıcegınkısınnde yarısını doldurdukgününüz güzel, neşeniz bol olsun bayanlar
geçmişi okudum alıntılarımı yaptım
masamda 3 hurma var bana bakan, şimdi onları yiycem nasipse
hurma nasıldır kalori olarak, masum mu ?
çok seviyorum ben çok. Günde 2-3 tane yiyorum son 1 haftadır
aman bana bu konuda bir fikir verin, kiloyu etkilerse ona göre bişeyler düşüneyim.
Bu arada;
nesquik ve Aslı, özledim nerelerdesiniz?
betül umarım kredi kartı sorunun hemen çözülür canım.
ben 1 sene önce kartları kapattırdım rahat ettim
hesabımı bilemez hale gelmiştim resmen
Suzicik, bend e fazlalık görmedim sende, hakkaten fit görünüyorsun ama sakladıysan bilmiyorum yani
sıkma canını, bir gün hiçbişeyi saklamak zorunda kalmıycaz İnşaAllah
karpuz mu hanı hanı neredetopikte karpuz mu varyerim ben onu yerim
gününüz güzel, neşeniz bol olsun bayanlar
geçmişi okudum alıntılarımı yaptım
masamda 3 hurma var bana bakan, şimdi onları yiycem nasipse
hurma nasıldır kalori olarak, masum mu ?
çok seviyorum ben çok. Günde 2-3 tane yiyorum son 1 haftadır
aman bana bu konuda bir fikir verin, kiloyu etkilerse ona göre bişeyler düşüneyim.
Bu arada;
nesquik ve Aslı, özledim nerelerdesiniz?
betül umarım kredi kartı sorunun hemen çözülür canım.
ben 1 sene önce kartları kapattırdım rahat ettim
hesabımı bilemez hale gelmiştim resmen
Suzicik, bend e fazlalık görmedim sende, hakkaten fit görünüyorsun ama sakladıysan bilmiyorum yani
sıkma canını, bir gün hiçbişeyi saklamak zorunda kalmıycaz İnşaAllah
topikte karpuz mu varyerim ben onu yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?