70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar duymasın yada duysunda dövsünler beni .... 68 e düşmüşken bugün yine 70 çıktım bendeki bu ani iniş çıkışlar bi zarar ettirir mi?
ya hafta sonu patos gibi önüme kattığımı öğüttüm ..... şimdide düşünüyorum ne yapsamda cumaya kadar kendime gelsem diye

bende çıkıyırum benim cimcime uyandı ortalığı toz duman etmeden yanına uzanayım uyusun hadi bye bebek :) sabaha gürüşürük inşşşşşşşşşşşşşşaALLAH!

ben yanına gitmeden tekrar uyudu ama ben yinede gidiyorum şirine pc ye boş boş bakıyorum uyku bastı :) ii geceler

bende çıkıyırum benim cimcime uyandı ortalığı toz duman etmeden yanına uzanayım uyusun hadi bye bebek :) sabaha gürüşürük inşşşşşşşşşşşşşşaALLAH!

Ani kilo alıp vermeler sadece vücutta çatlaklara neden olur şeker.

Saçını başını yolardım ama hiç halim yok.Yarın kızlar hakkından gelsin senin.

Bende kaçıyorum canım. En iyisi yatmak.Sıkıldım.

Hadi öpüyorum iyi geceler

bugün 5.günümü bitirdim,fakat yediklerime gündüzleri dikkat ediyorum,ama eşim 5te işten geliyo,akşam yemeği anca oluyo 7-8gibi yiyioruz ama maşallah öküz gibi yiyiorum sonra pişmanlık yel olup esiyo ama ne çare,hoop bi sirkeli su azcık pişmanlığım geçiyo,aah ah oda olmasa naparımki ben,,

henüz bi fark yok kilomda,ama cm olarak henüz ölçmedim,10gün bitince ölçcem,ama fena ağrı acı yaptı buda işe yaradığının göstergesi,,bugünde geçti zaten acılarım alıştı kaslarım nihayet

bende seni özledim tugbis kendi kendime diyorum herhalde cocuklardan firsat bulamiyor diye ev isi noldu bebegim :26:

bakalım dün bi ev bulduk anahtarı komşudaymış,oda düğüne biyere gitmişler 1haftalığıayarın bişekilde anahtarı getirttirceklermiş,olursa yarın bakmaya gitcez eşimleooof sıkkınlık verdi bu iiişşşhayırlısıyla bi halletsek,gerçi gidince netsiz kalcaz bi müddet ozaman napıcam bilmem

ufff yaaa dilek ben seni cok özledim fistik

Bende senii özledimm suzimmmmmmmmmmmm.

uğra bebeğim arada.. özletiyosun kendini

Elimden geldiğince uğramaya çalışcam canım.

Resimli menülere devam hee süpersinn canım.

İnternet bankacılığı kullanıyorsan netten alacagını aldıktan sonra internetten yapılan alışverişlere kapatabilirsin canım.
İnternet bankacılıgı sayfasında internet ve telefondan alışverişlere kapatılsın mı diye bir alan oluyor genelde.

paypal özel bir sistem kartlarını ona tanımlıyorsun sonra kart no girmeden güvenli alışveriş yapılabiliyor.
öncelikle önerim internet bankacılığı açtır ve kartlarını oradan devamlı takip et alışverişleri görürsün. ve dileğin dediği gibi internet ve telefonla yapılan işlemleri kapatıp açabiirsin

ızlı alış çıkışlar metobolizmayı kilitliyo şeker aman dikkat

günaydın kızlar
günaydın dilek

BENMDE ILK ALISWERISM 165 2 GUN ONCE
DUNDE 12 lıra
günaydın kızlarrrrrrrr :119:

gunydn canm

gunydn guzl hatunlar

günaydın topiğin çıtır adayları

İş güç insanlar sürekli bi evlenme telaşındaaa bende hayat telaşında canım arada bi girip geçmişi okuyorum ama yazmıyorum.

arada uğra, özletme kendini Dilek

yarış ne oldu yarıııışş
hadi ama bizi sen motive ettin, şimdi çekiliyor musun
hadi bakalım bugün yeniden başla tamam mı?

günaydın kızlar
günaydın dilek

günaydın pisiiiiimmmm

BENMDE ILK ALISWERISM 165 2 GUN ONCE
DUNDE 12 lıra

gunydn canm

dün ben de alışveriş yaptım, hoopp fişi hemen sakladım
1 ay sonra acı gerçekle karşılaşcam

gunydn guzl hatunlar

günaydın Hasretim

günaydın topiğin çıtır adayları

Günaydın mindeeerrr, topiğin resimli menü paylaşan azimli kişisi

Günaydın Özlem, bu karpuza bayıldım ben

teşekkür ederim tatlımm

gününüz güzel, neşeniz bol olsun bayanlar
geçmişi okudum alıntılarımı yaptım
masamda 3 hurma var bana bakan, şimdi onları yiycem nasipse
hurma nasıldır kalori olarak, masum mu ?
çok seviyorum ben çok. Günde 2-3 tane yiyorum son 1 haftadır
aman bana bu konuda bir fikir verin, kiloyu etkilerse ona göre bişeyler düşüneyim.

Bu arada;

nesquik ve Aslı, özledim nerelerdesiniz?
betül umarım kredi kartı sorunun hemen çözülür canım.
ben 1 sene önce kartları kapattırdım rahat ettim
hesabımı bilemez hale gelmiştim resmen
Suzicik, bend e fazlalık görmedim sende, hakkaten fit görünüyorsun ama sakladıysan bilmiyorum yani
sıkma canını, bir gün hiçbişeyi saklamak zorunda kalmıycaz İnşaAllah

Son düzenleme:
bzde 3 tane kart war benmkısını fulledk sewdıcegınkısınnde yarısını doldurduk
hep kapatıcz dıoruz ama nasıp olmuo ıste ya
topikte karpuz mu var yerim ben onu yerim
karpuz mu hanı hanı nerede

1 hurma 15 kalori canım,aralarda 6 taneyi geçmemek üzere yiyebilirsin
topikte karpuz mu var yerim ben onu yerim

hasoş görmesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…