1 hurma 15 kalori canım,aralarda 6 taneyi geçmemek üzere yiyebilirsin
hasoş görmesinn
1 hurma 15 kalori canım,aralarda 6 taneyi geçmemek üzere yiyebilirsin
hasoş görmesinn
dun aksam etek aldım
nasıl sızce
sımdı ekleyecegım etegın aynısı
sadece benımkısının bellı lastıklı degıl kemerlı
parlament mavısı olanEki Görüntüle 457106
hasretttttttt aynısından bende aldımmmmmmmmmm
parlament mı sennkısıde
ben pembe yada acık yesıl felan ıstıodum m beden yoktu alamadım
bunu sewdıck cok begendı
neyle kombınlıcm bılemıorum byaz felan gıyerm artık:18::18::18:
parlament mı sennkısıde
bunu sewdıck cok begendı
neyle kombınlıcm bılemıorum byaz felan gıyerm artık:18::18::18:[/QU
şekercik parlement en iyi kremle kombinlenir diyorum beyazla far gibi parlar :) yani bir sitilisti dinlemek istersen tabii işssiz bir sitilist :)... kociş istemedi çalışmamı giyimde hoşlanmıyor ortamından bende alan değişikliği yapcaktım ama oda bebişim doğdu hastaydı şu yaşa gelene kadar hepimizin canı burnundaydı ama şükür şimdi çok çok ii ve yarım kalan eğitime o okula başlarken bende devam edicem inş
parlament mı sennkısıde
bunu sewdıck cok begendı
neyle kombınlıcm bılemıorum byaz felan gıyerm artık:18::18::18:[/QU
şekercik parlement en iyi kremle kombinlenir diyorum beyazla far gibi parlar :) yani bir sitilisti dinlemek istersen tabii işssiz bir sitilist :)... kociş istemedi çalışmamı giyimde hoşlanmıyor ortamından bende alan değişikliği yapcaktım ama oda bebişim doğdu hastaydı şu yaşa gelene kadar hepimizin canı burnundaydı ama şükür şimdi çok çok ii ve yarım kalan eğitime o okula başlarken bende devam edicem inş
gecms olsn canm
krem :18::18::18::18::18:
bluzum warmı hatrlayamadm
gecms olsn canm
krem :18::18::18::18::18:
bluzum warmı hatrlayamadm
sorun diil bak resimdeki hatun siyahla kombinlemiş koyu renk seviyosan ama onun teni bira olayı değiştirmiş yani eğer örtülü bi bayansan bide esmersen siyah parlament hiç girme ama diilsen öle kısa kollu helede strp bluzla fıstık olursun ben tesettürlü olduğumdan krem bluz tercih ederdim
2 günüm kaldi minderim gelince dolapimi doldurayim ama iyi fikir cok sagol bebegimnerelerdesin kacakkkkkkkkk
yawrum bankayi ara mail orderini kapat.sadece alışveriş yapacağın zaman bankayı arayıp mail orderını açtır ki diğer zamanlar kimse kartını kullanamaz..
off kuzum ya şansa bak..bişeyler alamazmıydın dışardan:26::26:yawrum işyerindeki dolabına fındık,badem,kuru kayısı,incir,leblebi koy..böyle talihsiz zamanlarda en azından zuladan yersin
hehe seni gözetlemislerohaaaa
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 8 ziyaretçi)
ziyaretçiler üye olun buraya gelin hemen
semizotunu isarkadasina googleden resmini bulup gösterdim bunun almancasini söyle bende yiycem dedimbugünkü menümü paylaşayımm
sabah
1 tk keten tohumu
Eki Görüntüle 456797
ara
yeşilçay
4 kuru kayısı
ara
1 tane çikolata ile kaplanmış hurma
öğle
Eki Görüntüle 456798
5 yk türlü yemeği (kabak,patlıcan,kırmızı biber,fasülye,domates var içinde)
ara
çok toktum bişey yemedim
akşam
Eki Görüntüle 456799
1,5 kase sarmısaklı yoğurtlu semizotu ve 1 tane de zeytin
veeeeee
Eki Görüntüle 456800
şimdi platese gidiyorum kısçelerr
insallahhh betülcüm insallah kiyamam sana zaten ögrencisininşallah kurtarabilirim canım
kart bilgilerini yazıyorsun işte bilmiyorum ki hangi siteden dolayı oldu
bebeğim ya yakınlarda bir yer yok muydu bişeyler alsaydın kıyamam o kadar saat aç kalınır mı :26:
ya da minderin dediği gibi dolabında kuruyemiş bulundur hiç olmadı onları yersin :26:
evet canim cok benziyoruz canim benimbende senin gibi düşünüyorum canımç çocuk çok önemli bir mesele iki taratfa istemeli ve hazır olmalı. zaten benim eşim istemiyo çocuk
sağol canım ama ay hayal ettimde bu şehirde birde çocuk iyice kafayı yerim. ailem çok uzak yardıma kimse gelemez ben tüm gün evde çocuk bakan iyice umutsuz bir tipe dönüşürüm
geçmiş olsun eşinle birleşmenize de sevindim. ara ara upra ihmal etme bizi
hoşgeldin
canım benin biz ikimiz o kadar benziyoruz ki hele şu kilo olayında en iyi sen anlarsın beni
iyi geceler kızlarrrrrrrrr eksilerle uyanınnnnn
benim icimdeki öküz hep duruyorbiri içimdeki öküze dur desin :84::84::84::84::84:
regli gecikti ve benim her şeyi yiyesim var midem şişti ama yine de yedim
dobiç betüül dobiiçç betüüülll
insallah oda olacak yakinda nisani nezaman düsünüyorsunuz esincimBen geldim kısçeler. Sevdiceği gördüm yemek yedik. Sonra evlerimizeee.
Artık bizim de bir evimiz olsa ayrılmak zorunda kalmasak
Hoşgeldin beybi yetişemedim gerçi. Sende mi gelemiceksin artık gündüzleri ya.
Bu patronlar müdürler hepsi birden sıyırdı galiba.
kızlar duymasın yada duysunda dövsünler beni.... 68 e düşmüşken bugün yine 70 çıktım bendeki bu ani iniş çıkışlar bi zarar ettirir mi?
ya hafta sonu patos gibi önüme kattığımı öğüttüm..... şimdide düşünüyorum ne yapsamda cumaya kadar kendime gelsem diye
insallah hayirlisiyla bulursunuz güzel yeni yuvanizi tugbacim tasinma telasi da olacakbugün 5.günümü bitirdim,fakat yediklerime gündüzleri dikkat ediyorum,ama eşim 5te işten geliyo,akşam yemeği anca oluyo 7-8gibi yiyioruz ama maşallah öküz gibi yiyiorum sonra pişmanlık yel olup esiyo ama ne çare,hoop bi sirkeli su azcık pişmanlığım geçiyo,aah ah oda olmasa naparımki ben,,
henüz bi fark yok kilomda,ama cm olarak henüz ölçmedim,10gün bitince ölçcem,ama fena ağrı acı yaptı buda işe yaradığının göstergesi,,bugünde geçti zaten acılarım alıştı kaslarım nihayet
bakalım dün bi ev bulduk anahtarı komşudaymış,oda düğüne biyere gitmişler 1haftalığıayarın bişekilde anahtarı getirttirceklermiş,olursa yarın bakmaya gitcez eşimle ooof sıkkınlık verdi bu iiişşş hayırlısıyla bi halletsek,gerçi gidince netsiz kalcaz bi müddet ozaman napıcam bilmem
mutfakda yemek yerler bende gitsem ne derler ne derlerse desinler dilegi bana versinlerBende senii özledimm suzimmmmmmmmmmmm.
cok tesekkür ederim canimgününüz güzel, neşeniz bol olsun bayanlar
geçmişi okudum alıntılarımı yaptım
masamda 3 hurma var bana bakan, şimdi onları yiycem nasipse
hurma nasıldır kalori olarak, masum mu ?
çok seviyorum ben çok. Günde 2-3 tane yiyorum son 1 haftadır
aman bana bu konuda bir fikir verin, kiloyu etkilerse ona göre bişeyler düşüneyim.
Bu arada;
nesquik ve Aslı, özledim nerelerdesiniz?
betül umarım kredi kartı sorunun hemen çözülür canım.
ben 1 sene önce kartları kapattırdım rahat ettim
hesabımı bilemez hale gelmiştim resmen
Suzicik, bend e fazlalık görmedim sende, hakkaten fit görünüyorsun ama sakladıysan bilmiyorum yani
sıkma canını, bir gün hiçbişeyi saklamak zorunda kalmıycaz İnşaAllah
dur bende yazayim dünlen bugünücoco canım hurma lifli olduğu için çok faydalı ama tatlı o sebeple günde 5-6 tane geçmemek üzere diette yenebilir diyebiliyorum
kızlaaaaaaaar nasılız bakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
ay acık canlansın artık topiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik artık ne kadar saçma sapan olsada hergün menülerimi yazacam size en azından kızacak bahaneniz olur .
dün
sabah: 1 yumurta, yarım kase nefsit
öğle 1 dilim fırında makarna yoğurt
akşam 2 çatal makarna 1 bardak elma suyu
saat 10 da da 1 halley
biliyom çok kötüüüüüüüüü çok azzzzzzzzzzzz çok sağlıksıııııııııız ve karbnhidrat yüklüüüüüüüüüüüüüü
okey ben tembel bi hatunuuuuuuuuuuuum yemek yapmaya üşeniyoooooooooooom moralim bozuk olunca ya tıkınıyorum yada böyle aç gezip kendimi cezalandırıyorum .
dün canım yemek yemek istemedi :)
bugün
sabah 2 dilim ekmek arası 2 parça kaşarla tost
işyerinde 1 soda ama meyveli :)
öğle
emeyveli yoğurt yiyecem.
akşam
et sote salata yoğurt
güle güle kulan hasretcim cok hos duruyor etek beyaz da giyebilirsin üstüne cok hos dururdun aksam etek aldım
nasıl sızce
sımdı ekleyecegım etegın aynısı
sadece benımkısının bellı lastıklı degıl kemerlı
parlament mavısı olanEki Görüntüle 457106
hosgeldin canim tekrarslm kızlarben geldim 2 haftadır yedim içtim ne warsa..baktım burada olmayınca kilo weremicem..3 kilo almıştım 2si gitti 1 kaldı.67.80 oldum 66dayken..neysem hadi ben kaçtım şimdilik..
tebrik ederim canimselam kızlar...iş yerim artık van'da ve burası çok yoğun..
ama fırsat buldukça girip en azından menümü paylaşabilirim..
bu arada eski çizelgeme göre 1 kilom daha gitmiş,şu anda 72,3 kiloyum
benimki bordo canım beyaz içe sokulan belden oturtmalı bi gömlekle kombinliyorum tatlım
sorun diil bak resimdeki hatun siyahla kombinlemiş koyu renk seviyosan ama onun teni bira olayı değiştirmiş yani eğer örtülü bi bayansan bide esmersen siyah parlament hiç girme ama diilsen öle kısa kollu helede strp bluzla fıstık olursun ben tesettürlü olduğumdan krem bluz tercih ederdim
ortulu dıılm canım
bende askılı selerle kombınlemeyı sewıorum zatn
düne kadar o karpuzu bende yirim diyodum ama........ bugün maranki yemeyin dedi şişer oturursunuz dedi ............. aaaaay yaaaaa
ortulu dıılm canım
bende askılı selerle kombınlemeyı sewıorum zatn
ee doğruya fotoları gördük senin şimdi seni düşünüyoruum atlet siyah buluzun var mı? çok cici olursun öle içine tıkıştırcen ama hee helede kemerliya daha cici durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?