70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa şu njillian ı parça parça yapsak olmuyo mu sadece karın bölgesini mesela ay yoksa oğlan kılıklı karılara döncez ayol yok mu yolu?

bu aralar evden fazla çıkamadım arkadaşları özledim esoşu pınar yaptım senide dilek abla :) ama olsun işte sizide öle seviyom arkadaşlarımla benzeştircek kadar topik ahalim :) nese ben gider tutmayın yatak beni bekler gözler tom ve jerry nin tom gibi kibrit çöpüyle tutturcam yoksa :)
A.E.O iigeceler

dilek abla haa birine daha benzetildim eh buda güzel ne diyimevetresimdeki benim
iyi geceler canım hadi yat valla ben daha buralarayım sahura kadar

dilek abla haa birine daha benzetildim eh buda güzel ne diyimevetresimdeki benim

yatağa girince açılıyorum ayol bi şaşal su daha dikiym bari :) ayy sen bana kızdınmı can çiçeği ama görsen nası tatlı bişidr dilek abla en az senin kadar :)
ya meloşum 9 otluyu almışınya hani nerden aldın onu öle uygun istanbul ümraniye onu altın fiyatına çıkarmış 30 35 tl aralığı diyolar aktarlar sıyırtmışlar herhal :)

yatağa girince açılıyorum ayol bi şaşal su daha dikiym bari :) ayy sen bana kızdınmı can çiçeği ama görsen nası tatlı bişidr dilek abla en az senin kadar :)
ya meloşum 9 otluyu almışınya hani nerden aldın onu öle uygun istanbul ümraniye onu altın fiyatına çıkarmış 30 35 tl aralığı diyolar aktarlar sıyırtmışlar herhal :)

eee çucuklar baklava ve sucuklar burda olan ayağa kalksın ve adını sölesin!
1375 abababa
1393 esinturgay
1412 trendy21...........

bu kez gittim hakketten yoksa gözlerim tepeme kaycak burnumun üstünü görmeye başladım zaten hadin ii geceler sahuru daha bekleyemiycem son bi su içip dişlerimi fırçalayıp uyuycam A.E.O tkr hayırlı kandiller :) yarın gelemeyeblrm :)

burda 2tane aktar var zaten,birinden soğudum resmen adam sinir bozucu kazık veriyo,onu alma bu daha iyi diyo daha pahalı şeyi gagalamaya çalışıyo falan
diğerine gittim bugün ilk alışverişim oldu ama iyi oldu bundan sonra tüm şifalı bitkilerim ordan alcam

iyigeceleeerr sonkez

son bi hakkım daha var mı? orası nersi onu yazmamışında :) bura ist ümraniye ve bendenizde AYŞEGÜL çok memnuniyetlik oldum arkadaşım ii geceler ALLAH RAHATLIK VERSİN BEYBİ :)

kızlaaar merhaba... ben geldimmm!

size çok çok acil ve önemli bir sorum olacak lütfen cevaplayabilecek olanlar atlamasınlar, rica ediyorum.

birisi ve büyük ihtimalle de kardeşim tartımın ayar kısmından bir yeri kırmış ve tartıya çıktığımda 160 larda falan geziyordu. kim çıksa 150 üstü görünüyordu. ben o ayar kısmı kırılmış olsa bile bir şekilde bıçak ucuyla falan düzelttim. 75 civarlarındayken normalde, bu sefer 77 civarlarında çıktım. gerçek kiloma çok yakın bir rakam olduğu için doğruymuş gibi geldi ama bir anda neden 2 kilo falan fazla? şuanda reglim. ama regl olmak 2 kg. kadar fark eder mi? bir de haliyle saat gece ve karnımda tok. hem regl hem de karın tokluğu 2 kilo fark ettirir mi acaba? fazla pinpirikli davranıyorum farkındayım ama bozuk olabileceğini düşününce uyuz oluyorum. of sinir oldum evde el atmadık bir şeyimi bırakmıyor kardeşim. beni benimle bıraksınlar biraz ya! zar zor sakinleştim, daha sinirliydim.

her neyse acayip istekliyim, azimliyim, deşarj olmuş durumdayım, değişimi iliklerimde hissetmek istiyorum, kilo vermek istiyorum!

imza: üniversite sınavı travmasını yeni atlatmış, sudan çıkmış balığa dönmüş zavallı kız.

canım evet karın tokluğu ve regl 2kilo hatta daha fazla bile artı göstermeye yeterlidir sıkma canını iyi sabahlar

canım evet karın tokluğu ve regl 2kilo hatta daha fazla bile artı göstermeye yeterlidir sıkma canını iyi sabahlar

canım benimm çok teşekkürler cevabın için. o kadar kilo vermiş biri olarak tecrübelerine güveniyorum. sana da iyi sabahlar.

yazdıklarımı takip eden kızlar varsa beni dövebilir. çünkü daha önce hem elma hem dukan diyetine başladıgımı söyledim ama malesef yürütemedim. Tabi kilo vermek istiyorum ama sadece proteinle beslenemiyorum, dukan yüzünden istedigim gibi sebze bile yiyemiyordum Şimdi yogurt, yagsız peynir, et, tavuk, balık, salata, meyve vb. gıdaları tüketiyorum. Ekmegi hayatımdan çıkardım. Şeker, tuz, unlu mamullere de elveda... Düşünüyorum da biz bedenimize ne kadar zarar veriyormuşuz meğer, Yaşasın sağlıklı beslenmek.
Dukandan sonra diyeti bırakıp sinirden biraz yemiştim 75 kilo oldum, fazlasıyla hemen geri aldım kilolarımı. Şimdi 73 kiloyum ve tokum. Bir diyet gurubuna katılmadan da kilo vercem

Son düzenleme:
günaydıın

yaa saat 5te yattım imsak vaktinden sonra okunan ezan yüzünden orucuda kaçırdım,oda yetmez gibi 2saat uyku haram oldu gözüme,eşimin bağrışıyla fırladım yataktan ne dediğini bile anlamadım okadar uykum vardıki,kalktım ne var ya diye gittim peşinden meğerse alarmı niye kurmadın diyomuş,söve söve hazırlandı,saat 7.15te servisi geliyoya adam 06.56da gömlek giyiyodu acele acele sövmeside cabası,sıkıldım ve bağırdım şu mübarek gün sövüp durma dedim,adam haklı ama ben napiyim tel çalmadı duymadık kendi teli niye çalmadı madem,benimki çalmadı diye bağırıyo anlamadım
neyse sövesöve çıktı gitti 7de,rekor kırıyo bu konuda eşim 5dkda kalk giyin saç maç yap ve uç gitsinirlerim bozuldu gülüyorum valla

neyse gönlünü akşam üstü arar alırım nasılsa,tabi telini evde unutmadıysa

ne güne başlangıç ama,2saat bile uyumamışım yazık banayaaaaa,,neyse çocuklar uyuyoken bende azcık kestireyim yoksa bugün bitmez

Son düzenleme:
günaydıın

yaa saat 5te yattım imsak vaktinden sonra okunan ezan yüzünden orucuda kaçırdım,oda yetmez gibi 2saat uyku haram oldu gözüme,eşimin bağrışıyla fırladım yataktan ne dediğini bile anlamadım okadar uykum vardıki,kalktım ne var ya diye gittim peşinden meğerse alarmı niye kurmadın diyomuş,söve söve hazırlandı,saat 7.15te servisi geliyoya adam 06.56da gömlek giyiyodu acele acele sövmeside cabası,sıkıldım ve bağırdım şu mübarek gün sövüp durma dedim,adam haklı ama ben napiyim tel çalmadı duymadık kendi teli niye çalmadı,benimkiçalmadı diye bağırıyo anlamadım
neyse sövesöve çıktı gitti 7de,rekor kırıyo bu konuda eşim 5dkda kalk giyin saç maç yap ve uç gitsinirlerim bozuldu gülüyorum valla

neyse gönlünü akşam üstü arar alırım nasılsa,tabi telini evde unutmadıysa

ne güne başlangıç ama,2saat bile uyumamışım yazık banayaaaaa,,neyse çocuklar uyuyoken bende azcık kestireyim yoksa bugün bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…