hb cnm nasılsın
önemli diil
valla ben topik topik geziyorum çıkmam biyere bütün sekmeler açık en baştada burası varara ara göz atıyorum hepsinede
neyse ben jilian yapmaya başlasam iyi olucak yorgunum gerçi ama,1.levelde 6.günüm bugün fire vermemem lazım,,
önemli diil
valla ben topik topik geziyorum çıkmam biyere bütün sekmeler açık en baştada burası varara ara göz atıyorum hepsinede
neyse ben jilian yapmaya başlasam iyi olucak yorgunum gerçi ama,1.levelde 6.günüm bugün fire vermemem lazım,,[/
dilek abla haa birine daha benzetildim eh buda güzel ne diyimevetresimdeki benim
iyi geceler canım hadi yat valla ben daha buralarayım sahura kadar
dilek abla haa birine daha benzetildim eh buda güzel ne diyimevetresimdeki benim
iyi geceler canım hadi yat valla ben daha buralarayım sahura kadar
burda 2tane aktar var zaten,birinden soğudum resmen adam sinir bozucu kazık veriyo,onu alma bu daha iyi diyo daha pahalı şeyi gagalamaya çalışıyo falanyatağa girince açılıyorum ayol bi şaşal su daha dikiym bari :) ayy sen bana kızdınmı can çiçeği ama görsen nası tatlı bişidr dilek abla en az senin kadar :)
ya meloşum 9 otluyu almışınya hani nerden aldın onu öle uygun istanbul ümraniye onu altın fiyatına çıkarmış 30 35 tl aralığı diyolar aktarlar sıyırtmışlar herhal :)
bu kez gittim hakketten yoksa gözlerim tepeme kaycak burnumun üstünü görmeye başladım zaten hadin ii geceler sahuru daha bekleyemiycem son bi su içip dişlerimi fırçalayıp uyuycam A.E.O tkr hayırlı kandiller :) yarın gelemeyeblrm :)
burda 2tane aktar var zaten,birinden soğudum resmen adam sinir bozucu kazık veriyo,onu alma bu daha iyi diyo daha pahalı şeyi gagalamaya çalışıyo falan
diğerine gittim bugün ilk alışverişim oldu ama iyi oldu bundan sonra tüm şifalı bitkilerim ordan alcam
iyigeceleeerr sonkez
canım evet karın tokluğu ve regl 2kilo hatta daha fazla bile artı göstermeye yeterlidir sıkma canını iyi sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?