70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar saçma sapan bi yeme moduna girdim akşama kadar bişi yememem lasım akşamda bi salata yeter inş başarabilirim:18:

günaydın kızlar güne karpuz yiyerek başladım
bugün sadece karpuz yiyeceğim hadi bakalım kolay gelsin bana
bu arada hepinizin kandilini kutlarım

çok sağol yazın için canım. oşarkıyı da çok severim

gün ola harman ola,yoğurdunuz ayran ola bize hergün bayram ola!!! :) ayyy kısçeler gırgıriyeden alıntı hatırlayanınız varmı bilmem bayılırım ben o film serisine perran kutman kadar o rolün hakkını veren çıkmadı daha :) zaten GÜLŞEN kadar güzel olsa bi kadın daha ne ister hala bomba kadın yaaff :) herbiri ayrı güzeldi bide gülşenin şarkılarındaki ses özlem diye bi kadınınmış ve sese hep hayrandım bu sene buldum nettden :)

nese hepinize hayırlı sabahlar ve hayırlı kandiller yengem 11 gibi doğuma gircekmiş ve bende trendy gibi uykusuzumm sabah namazınıda kıldım öle uyudum uykum faaaarrrr az daha uyuycam kıslar hadin bye :)

hayırlı sabahlar canımm

ALLAH'IM BUGÜN ARTIK BÖLE GİDER!orucum kızımda uyancak yengem doğuma gitti tlflarım susmycak cumartesi gidiyorum mudanyaya hazırlık alışveriş felan amman ALLAH!öldüm dua edin bana kızlar çünkü dahasıda var :/... ya kızlar doğuma gideni görmeye gidenler ne için soğan götürüyor bilen var mı?yada ilk giden mi?ki acaba!?yada görümce mi?!ayyy bu anamlar nerden bulu bu batıl gelenekleri çarpılcaz bi gün korkuyorum ama götürmezssemde anam çarpacak e ALLAH affetsin artık ne diyim :) ?

ya topikimizin datlışları ne için hepinizi dopunuzu göremiyom ben nie bi sürünüz burdayken bilem bazılarınızı görüyom bazılarınızı göremiyom?

ya topikimizin datlışları ne için hepinizi dopunuzu göremiyom ben nie bi sürünüz burdayken bilem bazılarınızı görüyom bazılarınızı göremiyom?

öpücük manyağı oldum burda ıyyy ne severim ya ama siz başkasınız sizin için heşey topikimin çıtırcık adayları datlışları ben gidiyore kıscelerim :)
kıss erkek olsam hepinize talip olurdum sizin gibi güzellere kurban olsun yavuklu adayları :) bu bekarlara.bizim gibi hem evine hem ailesine arada iş ve eğitimine koşuşturan hanımçelerede hayran olsun kocişleri buda evlilere :) hadin byee!

aynı anda brden fala topik açınca bazen görünmüyorum şeker?
soğanı ne yapacaklarmış ilk kez duyuyorum.
kötü ruhları falan mı kovuyor acep. hani sarımsak vampir kovar ya

Günaydın güzeller
Kandliniz mübarek olsun

Epeydir ugrayamiyorum tabikide kilolar geldi otomatik offf

Oğullarımın sünneti vardı güzel gecti şükür
Misafirlerim vardı en sonu dün gitti
Onlarla beraber yiyince hoopp kilolar geri geldi
Artık ramazana kdr dikkat edicem çabuk geldigi gibi gidrler inşallah

Suzis turkiyeye ne zaman geliyorsun canım

Kazzy soğan niye gidermiş hiç duymadım üç cocuk annesi olarak:44:

ben aslında yoğum ...buradayım ama iş dolu onlarla uğraşıyorum bakamıyorum açık kalıyor sayfa canım..

ALLAH damatlıklarını göstersin inşaallah!hayırlı olsun bacım :) seninde kandilin mübarek olsun

aynı anda brden fala topik açınca bazen görünmüyorum şeker?
soğanı ne yapacaklarmış ilk kez duyuyorum.
kötü ruhları falan mı kovuyor acep. hani sarımsak vampir kovar ya

hee tamtamda çalıyolar doğum öncesi oturanboğada gelcek kötü ruhları kovcekmiş :)!kıss ALLAH ii etsin seni emi meleğim çok güldürdün beni ALLAH'DA SENİ GÜLDÜRSÜN :))) KANDİLİN MÜBAREK OLSUN ŞİRİNEM HADİN BYE YİNE KAÇIYORRE BU KES HASTAHANEYE GÜN BOYU YOKUM KISCELER MUCK :*

Kızlar kandiliniz mübarek olsun ben 10 gündür şehirdışındaydım yazamadım ayrıca kilo aldım

gunaydın kızlar bıraz once tartıldım ve 67 cıktım:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Kızlar bisey sorucam
Tavuk salata diyeti yapan varmı
Ben yapmayı düşünüyorum ama tavuğu çok severim
Tiksinirsem diyede kararsızım

Topigine baktım güzel kilolar verilmiş
Bende bi bes kilo versem bitirecek bu isi

Üç öğün tavuk salata yeniyor ama ben kahvaltıyı normal yapicam
Sabah sabah tavuk salata düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…