çok sağol yazın için canım. oşarkıyı da çok severimmerhaba kızlar
öncelikle geçmişten biraz okudum bitiremedim :26isim canım benim üzülme böyle bak ,bende çocukluğumdan beri şişko idim gerçekten ,ve hayatım boyuncada kendimi hiç güzel hissetmedim ,ta ki eşimle tanışıncaya kadar ,inanki o benden hoşlandığını sölediğiinde dalga geçiosun sen benle ,neden beni sevesinki ben hiç öyle güzel bir kız değilim derdim ,çok kızardı bana öle sölediğim için ,hayır sen gayet hoş bir kızsın sana göre güzel olmayabilirsin ama benim için çok güzelsin derdi ve öle diye diye o dönem gerçekten ben hem çok güzelleştim hemde zayıflamaya başlamıştım farkında olmadan sanırım aşk insanı böyle yaptırıodu (ilk defa aşık olmuştum ki kendime dahi itiraf edemiyordum öyle bir tiptim bende işte güvenemezdim kimseye olucaksa tek kişi olsun diyen tiplerdendim )neysee o yıllarda biz kaçtık evlenme döneminde foto lazım oldu fotoğraçıya gittik ben halakendimi şişko ve çirkin hissettiğim ayy hiç güzel çıkmamışımdır kesin falan modundayım sonra kocişle bir aldık fotoları benn aynenn böle kaldım hadi canım bu benmiyim dedim gerçekten ben böylemiyim dedim ,bizimkiside evet öylesin neden böle şaşırdınki anlmadım modunda,
hemen ben leynnn sen çok uyanıksın buldun böyle güzel hatunu hemen kaçırem dedinnn dimii diye başladım ben laflar sölemeye
öleee işteeeee şeker o yüzden sen belki şuan kendini güzel hissetmiosun ama bence eminim güzelsindir canım ,kendini öle şartlandırma pisim ,kendimi seviyorum bence çok güzelim derssen inan o sözleri sölemek dahi insana bir güzellik katıyor ,eğer tam tersini yaparsan hayata küsersin ve değersiz olduğunu düşünürsün
sen bence çok akıllı bir kadınsın ,ben senin çok görmüyorum burada diyet menülerini ,ya da ben farketmedim ,bak mesela hergün minder gibi foto çek sende ,hem renklendirmiş olursun hayatınıdeğişiklik olur senin açındanda
öle boşa para verme bak burda bedava ya hizmet var bence bunun değerini bilmemiz gerek ,
+ sen hani oraya buraya şuraya para verdim diosunya hani bir güzel kilo verdim diosunya onlar tabikide geçici yöntemler olur senin için ,sebebide şu öncelikle kafanda öle bir yemek sistemi oluştur ki hep hayatın boyunca yap bunu pizzamı ,hamur işimi yedin akşam salata ye yada sonraki 2 gün hafif şeylerle geçiştir ,böyle böyle hayatımızı düzene sokacağız ve bünye alışacak artık o yaşam tarzına sabit kiloda kalacaksın
eş konusuna gelince beni biliosun burada (en açık konuşan eş konusunda aranızda benimdir ),eşimi burada bazen iyi yönlerini bazen kötü yönlerini anlatmışımdır ,hatta iyilikler anlatılırken ne kadar aşk böcüğü ilan ettiğinizide bilirim
şuan bende hayatımın merkezine eşimi koydum ve ondan başka uğraşçak hiçbirşeyim yok,ne arkadaş çevrem ne bir iş hayatım ne bir gezme tozma gibitaaa ki sizinle tanışana kadar inanki burada olmak bile insanı değiştirio ,hem zayıflıosun hemde kendine olan öz güvenin yerine gelioo ,zayıfladıkça eşimin sanki bana daha çok bağlandığını tıpkı o ilk günki hallerimizi almaya başladığımızı farkediyorum ,ya da aslında hayatta hep öleydik ama ben psikolojik olarak kendime güvenmediğim için hep evde huzursuzluk yaratıodum sanki ,sana tek şey sölimmi hayatta mutlu olmak ta mutsuz olmakta insanın kendi elindedir canım ,artık bunu farkediyorum ,eşinle neler yaşıosun bilmiyorum ama sen ona hep güler yüzle karşıla ne ibilimm bazen eşler arasında çocuksu olmak çok işe yarıo küçük süprizler yap ona ,ona rağmen hala sana karşı tepki veriosaaa o zaman ilişki biryerlerde kopukluk vardır ama heemn öle pes etme biraz hep mutlu kadın ol
ayy çok konuştumm ama gerçekten seni kendimde gördüm geçmişte çünkü bende hepsini yaşadım o duyguların
ve mutluluğu kendi mutluluğum sayesinde buldum ,güler yüzlü olursam eşimde gülüyorrrr ama somurtursam o da mutsuz ve durgun oluyor ,dmekki neymiş herşey kadının elinde bitiyormuşşş
sana benden gelsin canım işte hayatta herkesin içinde bir yerlerde özgürlük vardır
[video=youtube;yy3EpWYfG1s]http://www.youtube.com/watch?v=yy3EpWYfG1s&feature=related[/video]
seni gördüm ama sobe sobe ssecemm! nasılsın gullüm dallım iimisin?
gün ola harman ola,yoğurdunuz ayran ola bize hergün bayram ola!!! :) ayyy kısçeler gırgıriyeden alıntı hatırlayanınız varmı bilmem bayılırım ben o film serisine perran kutman kadar o rolün hakkını veren çıkmadı daha :) zaten GÜLŞEN kadar güzel olsa bi kadın daha ne ister hala bomba kadın yaaff :) herbiri ayrı güzeldi bide gülşenin şarkılarındaki ses özlem diye bi kadınınmış ve sese hep hayrandım bu sene buldum nettden :)
nese hepinize hayırlı sabahlar ve hayırlı kandiller yengem 11 gibi doğuma gircekmiş ve bende trendy gibi uykusuzumm sabah namazınıda kıldım öle uyudum uykum faaaarrrr az daha uyuycam kıslar hadin bye :)
ya topikimizin datlışları ne için hepinizi dopunuzu göremiyom ben nie bi sürünüz burdayken bilem bazılarınızı görüyom bazılarınızı göremiyom?
ya topikimizin datlışları ne için hepinizi dopunuzu göremiyom ben nie bi sürünüz burdayken bilem bazılarınızı görüyom bazılarınızı göremiyom?
ben aslında yoğumya topikimizin datlışları ne için hepinizi dopunuzu göremiyom ben nie bi sürünüz burdayken bilem bazılarınızı görüyom bazılarınızı göremiyom?
Günaydın güzeller
Kandliniz mübarek olsun
Epeydir ugrayamiyorum tabikide kilolar geldi otomatik offf
Oğullarımın sünneti vardı güzel gecti şükür
Misafirlerim vardı en sonu dün gitti
Onlarla beraber yiyince hoopp kilolar geri geldi
Artık ramazana kdr dikkat edicem çabuk geldigi gibi gidrler inşallah
Suzis turkiyeye ne zaman geliyorsun canım
Kazzy soğan niye gidermiş hiç duymadım üç cocuk annesi olarak:44:
aynı anda brden fala topik açınca bazen görünmüyorum şeker?
soğanı ne yapacaklarmış ilk kez duyuyorum.
kötü ruhları falan mı kovuyor acep. hani sarımsak vampir kovar ya
ALLAH damatlıklarını göstersin inşaallah!hayırlı olsun bacım :) seninde kandilin mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?