kızlar haftada 1 tartılma kararı almıştım o yüzden cumanın gelmesini iple çekiyorum
meraktan çatlıyorumama tartılmıycam umarım cuma günü 68 li bişiler görürüm
geçen hafta meyve dışında sapıtmadığım halde + 400 gr çıkmıştım bu seferde fazla olursa kendimi intaar ederim artıkın
ayyy agzindan bal damliyo canimmm insallahBENSUZİ seni bu sıralar baya bi motive görüyorum
tatilden sonra kilo verme işine baya bi asılıcan kanımca belkide türkiyeden kilo vermiş olarak dönersin
çünküm insanlar tatilde hem yiyo hemde fazlasıyla hareket halinde oluyo
kayininin dügünü nezamandin bebegimgeldimm beybimmm
walla bede 60 olayım bi 55e inerim yine 60 olayımda..ogünler gelir mi?acepp ben 55 kilo olurmuyurm.en son 17 yaşındayken bi 55tim bidahada görmedim..
kızlar haftada 1 tartılma kararı almıştım o yüzden cumanın gelmesini iple çekiyorum
meraktan çatlıyorumama tartılmıycam umarım cuma günü 68 li bişiler görürüm
geçen hafta meyve dışında sapıtmadığım halde + 400 gr çıkmıştım bu seferde fazla olursa kendimi intaar ederim artıkın
sen olursunda ben olamam
zati 55 neki kadın dediğin eccük etli butlu olcek
ben en fazla 58 e düşerim o kadar (o da hayal gibi bişe ya)
ben burdayım merak etme canım bu gidişle 40 yaşına kadar burdayım
selam nasıl olsun hala aynı boşveeeeeeer
sen ne yapıyon düğünlerden başını alamıyon bakiyorum
hımm aslında kafamı masaya koyup horul horul uyuyasım var suzi
kizlar ben ufak ufak kaciyorum öptüm sizi
canim cok bilmislik yapmiyim ama gazetede okumusdum saat 16dan sonra meyve yemegin yaziyordun kilo vermeni engeliyormus diye ondan beri aksamlari pek meyve yemiyorum gerci verdigimde yok amasöylim dedim
insallah güzel sonuc görürsün canimmalesef ben sizi takip edemiycem bu hafta
bısde cnm gene gorusmek uzere:))acilen cikmam lazim..herne kadar tanisamadiksada memnun oldum..birdahaki sefere insallah diyorum..kalin saglicakla
Aynen bugün gene davetiye geldi.
Çıldırmak üzereyim geçen ay sadece 1.000 tl veya üstü takılara gitmiş.
bol eksili git gel suzimmmmmmmayyy agzindan bal damliyo canimmm insallahaslinda genelde türkiyeye gidigimde 4-5 hafta gidiyordum ve 5-10 kilo arasi verip geliyordum canim ama bu sene sadece 2 hafta gidecem malesef ama insallah yine veripde gelirim
bence tatildeyken aklin fikrin yemekde olmuyor acikdikca yiyorsun sadece ondanmi yoksa senin dedigin gibi sürekli gezdigimizden mi ayy bak heycanlandim simdi2 hafta sonra size süpriz yapip 6lilari görmiyeyim bide ay ne güzel olur
geldigimde bana destek olursunuz geri almiyayim diye
kayininin dügünü nezamandin bebegimyoksa gectimmi
Aynen bugün gene davetiye geldi.
Çıldırmak üzereyim geçen ay sadece 1.000 tl veya üstü takılara gitmiş.
hoşbuldummm..kilo wermişin sende hani 64 olacaktık..olmadı.neyse ramazana kadar 60 olcam inşallah..walla bi sen hatırladın bbeni saol kuzum..bu arada korse war bendede bayaaaa yüklü bi fiyata almıştım ama 1 defa giydim.korse içinde çok huzursuz oluyorum..ondan giymiyorum.ama göbeği düz tutma konusunda gerçekten iyi..
burada bulunan herkes gibi kilo propleminden muzdarip biri olarak dayanismaya katilmaya geldim..söyle bir kösecige sigisirim ben aman diim yer yok sana demeyin:18::18:
Doobiiiç dobiiiiiç dobiiiiiç
Yeme kız. Yolarım saçını başını
İnternet bankacılığı kullanıyorsan netten alacagını aldıktan sonra internetten yapılan alışverişlere kapatabilirsin canım.
İnternet bankacılıgı sayfasında internet ve telefondan alışverişlere kapatılsın mı diye bir alan oluyor genelde.
paypal özel bir sistem kartlarını ona tanımlıyorsun sonra kart no girmeden güvenli alışveriş yapılabiliyor.
öncelikle önerim internet bankacılığı açtır ve kartlarını oradan devamlı takip et alışverişleri görürsün. ve dileğin dediği gibi internet ve telefonla yapılan işlemleri kapatıp açabiirsin
gününüz güzel, neşeniz bol olsun bayanlar
geçmişi okudum alıntılarımı yaptım
masamda 3 hurma var bana bakan, şimdi onları yiycem nasipse
hurma nasıldır kalori olarak, masum mu ?
çok seviyorum ben çok. Günde 2-3 tane yiyorum son 1 haftadır
aman bana bu konuda bir fikir verin, kiloyu etkilerse ona göre bişeyler düşüneyim.
Bu arada;
nesquik ve Aslı, özledim nerelerdesiniz?
betül umarım kredi kartı sorunun hemen çözülür canım.
ben 1 sene önce kartları kapattırdım rahat ettim
hesabımı bilemez hale gelmiştim resmen
Suzicik, bend e fazlalık görmedim sende, hakkaten fit görünüyorsun ama sakladıysan bilmiyorum yani
sıkma canını, bir gün hiçbişeyi saklamak zorunda kalmıycaz İnşaAllah
dun aksam etek aldım
nasıl sızce
sımdı ekleyecegım etegın aynısı
sadece benımkısının bellı lastıklı degıl kemerlı
parlament mavısı olanEki Görüntüle 457106
selam yafriler
siz keyfiniz ve kahyanız nasıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?