oldumu olmadımı neyse sonuç mühim olan insanlık demi? :) amaaaan herkesin kopuş yönü başka işte benimkide bu aralar iyi gidiyo iyi halden yırtarım herhalde :)
diycektimki ooo sen kopmuşssun bacım noldu ssana yaff...
çok arabesksin bu akşam hayatım ister sana ful damar operasyonu yapabilirim tüdanya dinle geberirsin kardeşim bulmuştu netten bi ara bende sürekli nakaratını tekrar edip duruyodum gebermek isteyene göre tam TÜDANYA alacağım var! ama niekine be((.... bence acilen çık bu moddan yani beni nerdeyse tımarhaneye götürcekti hee onun için diyorum ...
dök içini meleğem rahatlarsın arkadaş olarak diilse bile nasılsa sanal dersin maksad şarjı bitirmek diil mi?
nerden aldın kaça aldın kzıçem güle güle giy fotosunu bekliyoruzzdun aksam etek aldım
nasıl sızce
sımdı ekleyecegım etegın aynısı
sadece benımkısının bellı lastıklı degıl kemerlı
parlament mavısı olanEki Görüntüle 457106
ayy pisim ihtiyacım varmış böle bişeye sanırım okuduğum iyi oldu yahuuBUNLARIN KAÇINI YAPIYORSUN ?
MUTLULUĞUN SIRRI...
Ayrıntı profesörü olma
Bir sırrın sorumluluğunu arkadaşına vermeden önce iyi düşün
Herkesin önünde öv,eleştirilerini bir kenara çekerek söyle
Kimseye, yorgun ya da bunalımlı görünüyorsun deme
Biri sana sarıldığında. önce onun kollarını gevşetmesini bekle
Ailevi sorunlarda, para sorunlarında ya da saç kesimi konusunda akıl verme
İş bitmeden önce asla ödemenin tamamını yapma
Verdiğin sözleri tut
Biri senin için bir hizmet verdiğinde alacağı paranın ne kadar olduğunu bilmiyorsa, sence ne adil olur diye sor
Çocuklarına paranın ne zorluklarla kazanıldığını ve tasarrufun önemini öğret
Asıl savaşı kazanmak için küçük bir çarpışma yitirmeyi göze al
İlk izlenimlerine güvenme
İnsanlardaki iyiyi ortaya çıkarmayı bil
Her gün sekiz bardak su iç
Gelenek ve göreneklere saygılı ol
Arkadaşına borç para verirken ihtiyatlı davran. ikisini de yitirebilirsin
Hak eden çalışanlarına, şirket için ne kadar önemli olduklarını her fırsatta söyle
Çözülebilecek bir şeyi asla kesip atma
Servisin arkasından çocuklarına el salla
Başkalarının zamanına saygılı ol. randevularına on dakikadan fazla gecikeceğin zaman telefon ederek haber ver
Öyle olmadığın zamanlarda bile neşeli görünebilmeyi öğren
Öyle olmadığın zamanlarda bile coşkulu görünebilmeyi öğren
Alçakgönüllü ol. sen gelirken onlar gidiyordu
Sade ol
İlk kez tanıştığın insanlara ne iş yaptıklarını sorma. onlarla ahbaplığını etiketlerinden bağımsız başlat
Ailene onları ne kadar sevdiğini sadece sözlerinle değil, her gün dokunarak ve düşünceli davranışlarınla da belirt
Mali gücün yeterli olsa da olmasa da ailecek tatile çık
Dedikodu yapma
Maaş sohbeti yapma
Dırdır etme
Kumar oynama
Kaybedecek hiçbir şeyi kalmamış insanlardan kendini kolla
of bozdum diyeti geri dönemiyorum.akşama kadar iyi yaptım şimdi pilaw we kek yedim iyi mi....napcam ben yaa
tutamadın dimi boğazınııı al sana hediyelerim birinden çıkarayım sinirimi diodum sana patlıycak kusura kalma şeker:111::111: heh oldumu canım benim aklın başına geldimi şimcik yarın yeni bir gün sil baştan başla herşeye daha hafif ye mesela böylece aldığın kaloriler yağa dönüşmeden uçar giderler
tutamadım walla..yarın sil baştan..oysa sabahtan akşama kadar inanmıcaksın 500gr wermiştim..ama şuan aldım hepsini..tekrar başlamak ne zor tutamıyorsun kendini..inşallah uçar giderler.benim wücut pek salmaz gelenleri..çok misafirperwerdir kendisi..neysem keşkeler geri bişey getirmiyor
esinim aileler içi tanışmanın güzel geçmesine çok sevindim canım demin özel sebeplerden dolayı tüm alıntılar boşa giitti ama sende vardın içinde alıntılarımınaklıma gelmişken yazayım dedim sanada inşallah Allah tamamına erdirir canım benim, boşver takma insanların sölediklerine sen sevdiceğine bak onun gözlerin içinde mutluysan gerisi hikaye sonuçta onlarla oturmayacaksın veya yaşlanmayacaksın
neyse kızçeler ufaktan kaçayım bende öptüm hepinizi iyi geceler tutun boğazları bakıyım fermuarı çekin artık bu gece su paklar bizi
he vallah yarın bende oruç tutayım barim kııs iiikine hatırlattın bacım bol bol su içeyim uyuyana kadarda :) ana yrın yengemde doğuracak kıız ne güzel ama adını berat koymuyolar...
bi güzel bıcı bıcı yapiim kuranımı okıyym dualarımı ediiym innşşşşşaALLAH!sizlerde dualarımdasınız :)
sağol canım allahım herkezin dualarını kabul etsin inşallah,,eşimde yatarken yarın oruç tutalımmı dediydi bizde yarın oruç tutuyoruz nasipse,akşamki yediklerimiz kafi derecede şişirdi bizi,eşim sahura kalkmama gerek yok erimez bunlar çok tokum su içmeye kaldır beni dedi yatarken,,bakalım bende acıkmazsam yemeden yatarım,,
kusura kalma yaa gittin sandımdı inan yoksa sanada nassın demem mi?heç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?