70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

diycektimki ooo sen kopmuşssun bacım noldu ssana yaff ...

çok arabesksin bu akşam hayatım ister sana ful damar operasyonu yapabilirim tüdanya dinle geberirsin kardeşim bulmuştu netten bi ara bende sürekli nakaratını tekrar edip duruyodum gebermek isteyene göre tam TÜDANYA alacağım var! ama niekine be ((.... bence acilen çık bu moddan yani beni nerdeyse tımarhaneye götürcekti hee onun için diyorum ...

dök içini meleğem rahatlarsın arkadaş olarak diilse bile nasılsa sanal dersin maksad şarjı bitirmek diil mi?

oldumu olmadımı neyse sonuç mühim olan insanlık demi? :) amaaaan herkesin kopuş yönü başka işte benimkide bu aralar iyi gidiyo iyi halden yırtarım herhalde :)

aman şeker, ya bende bir gariplik varrr yadaaa insanlardaaaaa yokmu şöyleee uzun uzun anlatabileceğim tüm dertlerime çare olcak bir melek dünyada ,sihirli bir değnek olsaa keşke elimizde ,ama bu keşkeleri hiç sevmiyorum bennn

koşmaktan bazen yoruluommmm yada aslında koştuğumu zannediyorum bilmiyorum ki benmi çıkarıyorum hayatımdaki mutsuzluğu kıskançlığı ne bilim kazzy off allak bullak oldumm yeterrrrrrrrrrrr diyeeeeeeeeeee dağların başına çıkıp bağırasımmmmmmmmmmm varrrrrrrrrrrrrrrrrr ANLASINNNNNNNNNN BENİİİ HAKLI ÇIKAYIM DAVAMDAAAAAAAAAAA BİR KEREDEEEEEEEEEEEEEEEEE HEP HAKSIZ OLMAKTAN YORULDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ,BÖLE OLDUKÇA KENDİMDEN NEFRET ETMEYE BAŞLIYORUMMMMMMMM

dun aksam etek aldım
nasıl sızce

sımdı ekleyecegım etegın aynısı
sadece benımkısının bellı lastıklı degıl kemerlı
parlament mavısı olanEki Görüntüle 457106
nerden aldın kaça aldın kzıçem güle güle giy fotosunu bekliyoruzz

ayy pisim ihtiyacım varmış böle bişeye sanırım okuduğum iyi oldu yahuu

boşverin kızçeler yaa takmıyorum anasını satiimmm kafamaaa herşey olacağına varır hayatta hep güleceğim her ne kadar hayat bana gülmesede ben inadına güleceğimmmmmmmmmmmmmm

dileğim seni çevrimiçi gördüm gel sarılalaım biraz canım benimmmmm nerlerdesin böle özledimmmmm kız seni

of bozdum diyeti geri dönemiyorum.akşama kadar iyi yaptım şimdi pilaw we kek yedim iyi mi....napcam ben yaa

of bozdum diyeti geri dönemiyorum.akşama kadar iyi yaptım şimdi pilaw we kek yedim iyi mi....napcam ben yaa

tutamadın dimi boğazınııı al sana hediyelerim birinden çıkarayım sinirimi diodum sana patlıycak kusura kalma şeker :111::111:heh oldumu canım benim aklın başına geldimi şimcik yarın yeni bir gün sil baştan başla herşeye daha hafif ye mesela böylece aldığın kaloriler yağa dönüşmeden uçar giderler

tutamadım walla..yarın sil baştan..oysa sabahtan akşama kadar inanmıcaksın 500gr wermiştim..ama şuan aldım hepsini..tekrar başlamak ne zor tutamıyorsun kendini..inşallah uçar giderler.benim wücut pek salmaz gelenleri..çok misafirperwerdir kendisi ..neysem keşkeler geri bişey getirmiyor

sil baştan başlamak gerek bazennnn hayatı sıfırlamakkkkkkk

esinim aileler içi tanışmanın güzel geçmesine çok sevindim canım demin özel sebeplerden dolayı tüm alıntılar boşa giitti ama sende vardın içinde alıntılarımın aklıma gelmişken yazayım dedim sanada inşallah Allah tamamına erdirir canım benim, boşver takma insanların sölediklerine sen sevdiceğine bak onun gözlerin içinde mutluysan gerisi hikaye sonuçta onlarla oturmayacaksın veya yaşlanmayacaksın

neyse kızçeler ufaktan kaçayım bende öptüm hepinizi iyi geceler tutun boğazları bakıyım fermuarı çekin artık bu gece su paklar bizi

Ayy teşekkür ederim canım benim. Valla öyle takılmıyorum artık. Yine de şu sıralar tartışıyoruz sürekli.

Atlatmaya çalışıyorum bu dönemi. Ama haklısın gözlerinin içine baktığım da huzurlu mutlu oluyorum. Bu yeterli

menüm

sabah
2dilim ekmekle kaşarlı tost
2zeytin
2çatal krem peynir

ara
yok

öğle
1kase şehriye çorbası
7kaşık tavuklu mantar (çok oldu mu ne )
salata

ara
yok

akşam
1kase şehriye çorbası
haşlanmış tavuk (2baget 1sırt sanırım:))))
1avuç kuru üzüm
4kayısı
1şeftali
1muz

akşam öküzüm hortladı sanursam
ama saat 6da yedim

2ltsu
2kupa yeşil çay
1fincan şekersiz türk kahvesi

:119:- Bin aydan daha hayırlı bu mübarek gecenin büyüsüne kapılmanız dileğiyle kandiliniz mübarek olsun.:119:
:119:
:119:- yarın gece Berat gecesi. Dua edelim.. Yürekler bir atsın bu gecede, günahlarımız affolsun. iyi kandiller.:81:

Son düzenleme:
he vallah yarın bende oruç tutayım barim kııs iiikine hatırlattın bacım bol bol su içeyim uyuyana kadarda :) ana yrın yengemde doğuracak kıız ne güzel ama adını berat koymuyolar...
bi güzel bıcı bıcı yapiim kuranımı okıyym dualarımı ediiym innşşşşşaALLAH!sizlerde dualarımdasınız :)

sağol canım allahım herkezin dualarını kabul etsin inşallah,,eşimde yatarken yarın oruç tutalımmı dediydi bizde yarın oruç tutuyoruz nasipse,akşamki yediklerimiz kafi derecede şişirdi bizi,eşim sahura kalkmama gerek yok erimez bunlar çok tokum su içmeye kaldır beni dedi yatarken,,bakalım bende acıkmazsam yemeden yatarım,,

kusura kalma yaa gittin sandımdı inan yoksa sanada nassın demem mi?heç :)

hepinizi göremiyorum madem cümleden hayırlı geceler topik halkım!selamlar selamlar saygılar efenim :) NASSINIZ?SİHHATTESİNİZDİR İNŞ!ŞİMDİDEN HEPİNİZİN BERAT KANDİLİNİ KUTLUYORUM!
güççüklerin gözlerindenn büyüklerin ellerinden öper hepinize ayrı ayrı selam ederim! :)

kusura kalma yaa gittin sandımdı inan yoksa sanada nassın demem mi?heç :)

önemli diil
valla ben topik topik geziyorum çıkmam biyere bütün sekmeler açık en baştada burası varara ara göz atıyorum hepsinede
neyse ben jilian yapmaya başlasam iyi olucak yorgunum gerçi ama,1.levelde 6.günüm bugün fire vermemem lazım,,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…