Uzun zamandan sonra yeşilçay içiyorum kızlar. Haydi hayırlısı
Kahvaltı yemek falan yok zaten.
Sapıttım iyice. Uyandım bi petibör bisküvi yedim geri yattım. Kalktım azcık çekirdek çitledim kola içtim.
Sonra tekrar yattım. Şimdi yeşilçay içiyorum ve karpuz yiyiorum .
İyice sıyırdım sanırım. Ama canım bişey istemiyor gerçekten.
bazen bana da öyle oluyor
kızlaaaaaar ya bu şehri tebrik ediyorumerzurum erzurum
hani derler ya erzurumda üç mevsim var. yaz kış karakış yalaaaaaaaaaaaaan
kış ,kış ,karakışyok anam yaz falan
hava şuan 10 derece dışarda dolu yağıyor ve o kadar soğuk ki biraz önce kaldırdığım elektrik sobasını çıkardım kurdum 3 göz birden çalışıyor.
akşam eve gidince de artık ufoyu çıkaracam . çünkü akşamları da çok soğuk. donuyoruz evde . kaloriferi yakın diyecem yAKINDA
gece battaniye örtüyorduk sanırım artık yorgan çıkaracam
Günaydın beybi...Bu nası ifadeKötü müsün?
kızlarrrrrrrr herkese merhaba, üç gündür yoktum, cambridge e gitmiştik eşim ben oğlum, yağmur olmasa güzel bir gezi olacaktı gerçekten:))) inşallah herkes iyidir, ben ordada bozmadım diyeti hep salata ve meyve yedim kahvaltımı yaptım ama sadece 400 gr vermişim cumadan beri, o kadar yürüme yorulma da cabası :))))))))) regl oldum cumartesi onunla ilgili sanırım:)) sağlık olsun, fakat bu ara cozuttum cunku hiç yemek yiyesim yok şimdide deli gibi çamaşır yıkayıp bavul topluyorum yarın türkiye yolcusuyum, SUZİMMMM sen bugün gidiyordun değil mi, inşallah çok güzel bir tatil olur bende öyle umuyorum en azından öpüyorum herkesi arada internet bulursam devam edicem girmeye , HEPİNİZ ALLAH A EMANET OLUN, MUHABBETLE KALIN, İNŞALLAH DÖNÜNCE DAHA İİ OLUR TOPİĞİN DURUMU
Kahvaltı (11:00) : Bi petibör bisküvi sonra tekrar uyku
2.Kahvaltı (12:00) : Azcık çekirdek bi bardak kola sonra yine uyku
Öğlen (14:00) : 2 Dilim karpuz ve yeşilçay
Ara (15:00) : 1 petibör bisküvi
Gerisini de hiç bilmiyorum valla. Bütün iğrençliklere açığım sanırım :26:
görüsürüz fistikGörüşürüzz Suziiiiiiiiiiii
öyle yaziyrordun canimbilmişlik yapabilirsin canım
hepimiz birer diyetisyen moduna girdik zati onlar kadar olmasada bilgilerimiz azımsanmıycak ölçüde
fakaaaaat iş uygulamaya gelince fosssss
ben 6 gibi sonlandırıyorum meyve yemeyi şimcik onu 4 e mi çekicem yani ooofff ooooofffffffff
sagol minderim insallahbol eksili git gel suzimmmmmmmyawrum kayinin dugunu gecen aydi gittik geldikk
tutamadım walla..yarın sil baştan..oysa sabahtan akşama kadar inanmıcaksın 500gr wermiştim..ama şuan aldım hepsini..tekrar başlamak ne zor tutamıyorsun kendini..inşallah uçar giderler.benim wücut pek salmaz gelenleri..çok misafirperwerdir kendisi..neysem keşkeler geri bişey getirmiyor
allah dualarini kabul etsin canimhe vallah yarın bende oruç tutayım barim kııs iiikine hatırlattın bacım bol bol su içeyim uyuyana kadarda :) ana yrın yengemde doğuracak kıız ne güzel ama adını berat koymuyolar...
bi güzel bıcı bıcı yapiim kuranımı okıyym dualarımı ediiym innşşşşşaALLAH!sizlerde dualarımdasınız :)
hosgeldin tekrar tatlimkızlaaar merhaba... ben geldimmm!
size çok çok acil ve önemli bir sorum olacak lütfen cevaplayabilecek olanlar atlamasınlar, rica ediyorum.
birisi ve büyük ihtimalle de kardeşim tartımın ayar kısmından bir yeri kırmış ve tartıya çıktığımda 160 larda falan geziyordu. kim çıksa 150 üstü görünüyordu. ben o ayar kısmı kırılmış olsa bile bir şekilde bıçak ucuyla falan düzelttim. 75 civarlarındayken normalde, bu sefer 77 civarlarında çıktım. gerçek kiloma çok yakın bir rakam olduğu için doğruymuş gibi geldi ama bir anda neden 2 kilo falan fazla? şuanda reglim. ama regl olmak 2 kg. kadar fark eder mi? bir de haliyle saat gece ve karnımda tok. hem regl hem de karın tokluğu 2 kilo fark ettirir mi acaba? fazla pinpirikli davranıyorum farkındayım ama bozuk olabileceğini düşününce uyuz oluyorum.of sinir oldum evde el atmadık bir şeyimi bırakmıyor kardeşim. beni benimle bıraksınlar biraz ya! zar zor sakinleştim, daha sinirliydim.
her neyse acayip istekliyim, azimliyim, deşarj olmuş durumdayım, değişimi iliklerimde hissetmek istiyorum, kilo vermek istiyorum!
imza: üniversite sınavı travmasını yeni atlatmış, sudan çıkmış balığa dönmüş zavallı kız.
hadi bakalim canim insallah daha da verirsinyazdıklarımı takip eden kızlar varsa beni dövebilir. çünkü daha önce hem elma hem dukan diyetine başladıgımı söyledim ama malesef yürütemedim. Tabi kilo vermek istiyorum ama sadece proteinle beslenemiyorum, dukan yüzünden istedigim gibi sebze bile yiyemiyordum Şimdi yogurt, yagsız peynir, et, tavuk, balık, salata, meyve vb. gıdaları tüketiyorum. Ekmegi hayatımdan çıkardım. Şeker, tuz, unlu mamullere de elveda... Düşünüyorum da biz bedenimize ne kadar zarar veriyormuşuz meğer, Yaşasın sağlıklı beslenmek.
Dukandan sonra diyeti bırakıp sinirden biraz yemiştim 75 kilo oldum, fazlasıyla hemen geri aldım kilolarımı. Şimdi 73 kiloyum ve tokum. Bir diyet gurubuna katılmadan da kilo vercem
bütün gece ayakdaymissin canim uyukusuz kaldin :26:günaydıın
yaa saat 5te yattım imsak vaktinden sonra okunan ezan yüzünden orucuda kaçırdım,oda yetmez gibi 2saat uyku haram oldu gözüme,eşimin bağrışıyla fırladım yataktan ne dediğini bile anlamadım okadar uykum vardıki,kalktım ne var ya diye gittim peşinden meğerse alarmı niye kurmadın diyomuş,söve söve hazırlandı,saat 7.15te servisi geliyoya adam 06.56da gömlek giyiyodu acele acele sövmeside cabası,sıkıldım ve bağırdım şu mübarek gün sövüp durma dedim,adam haklı ama ben napiyim tel çalmadı duymadık kendi teli niye çalmadı madem,benimki çalmadı diye bağırıyo anlamadım
neyse sövesöve çıktı gitti 7de,rekor kırıyo bu konuda eşim 5dkda kalk giyin saç maç yap ve uç gitsinirlerim bozuldu gülüyorum valla
neyse gönlünü akşam üstü arar alırım nasılsa,tabi telini evde unutmadıysa
ne güne başlangıç ama,2saat bile uyumamışım yazık banayaaaaa,,neyse çocuklar uyuyoken bende azcık kestireyim yoksa bugün bitmez
ALLAH'IM BUGÜN ARTIK BÖLE GİDER!orucum kızımda uyancak yengem doğuma gitti tlflarım susmycak cumartesi gidiyorum mudanyaya hazırlık alışveriş felan amman ALLAH!öldüm dua edin bana kızlar çünkü dahasıda var :/... ya kızlar doğuma gideni görmeye gidenler ne için soğan götürüyor bilen var mı?yada ilk giden mi?ki acaba!?yada görümce mi?!ayyy bu anamlar nerden bulu bu batıl gelenekleri çarpılcaz bi gün korkuyorum ama götürmezssemde anam çarpacak e ALLAH affetsin artık ne diyim :) ?
sünnetin sorunsuz ve güzel gecmesine sevindim zerramGünaydın güzeller
Kandliniz mübarek olsun
Epeydir ugrayamiyorum tabikide kilolar geldi otomatik offf
Oğullarımın sünneti vardı güzel gecti şükür
Misafirlerim vardı en sonu dün gitti
Onlarla beraber yiyince hoopp kilolar geri geldi
Artık ramazana kdr dikkat edicem çabuk geldigi gibi gidrler inşallah
Suzis turkiyeye ne zaman geliyorsun canım
Kazzy soğan niye gidermiş hiç duymadım üç cocuk annesi olarak:44:
gunaydın kızlar bıraz once tartıldım ve 67 cıktım:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
insallah faydasini görürsün bende geldikden sonra deneyeyim sende güzel etki ederse zerrramKızlar bisey sorucam
Tavuk salata diyeti yapan varmı
Ben yapmayı düşünüyorum ama tavuğu çok severim
Tiksinirsem diyede kararsızım
Topigine baktım güzel kilolar verilmiş
Bende bi bes kilo versem bitirecek bu isi
Üç öğün tavuk salata yeniyor ama ben kahvaltıyı normal yapicam
Sabah sabah tavuk salata düşünemiyorum
ne bu senin laptopdan cektigin zerram yaTeşekkür ederim esincim
Telden alıntı zor oluyo kızlar
Laptop yine Off aylardır yok zaten yapıldı geldi
Şimdi de sarz cihazı bozuk üffff
insallah güzel bi rakam görün pisim sonundaya ama 28 29 temmuz diyo kim kandırdı leyn beni bugün diye
banane akşama kadar yapacam işte karpuz detoksu
:26::26::26:güünnaayyydııınnn
hic sorma zerram cikacam simdi zaten sekretär kapiiyi acti beni kontrol ediyor zor yaziyorumAyyy suzim gelmiş nasılsın canım
Ben çıkıyorum oglusun uyku zamani
Kandiliniz mubarek olsun kizlar nice kandillere insallah
görüsürüz fistik
öyle yaziyrordun canim
sagol minderim insallahben gecmisde takili kalmisim demek canim
benimkide seninki gibi geldimmi birakmak bilmez
allah dualarini kabul etsin canim
hosgeldin tekrar tatlimtugbis söylemis zaten canim reglde cok fazla ödem yüzünden sanirsam fazla cikabiliyoruz tartida
hadi bakalim canim insallah daha da verirsin
bütün gece ayakdaymissin canim uyukusuz kaldin :26:
sogan nicin canim bende merak ettim simdi bak
sünnetin sorunsuz ve güzel gecmesine sevindim zerram
insallah faydasini görürsün bende geldikden sonra deneyeyim sende güzel etki ederse zerrram
ne bu senin laptopdan cektigin zerram ya
insallah güzel bi rakam görün pisim sonunda
:26::26::26:
hic sorma zerram cikacam simdi zaten sekretär kapiiyi acti beni kontrol ediyor zor yaziyorum
kizlar cikmam lazim kontrol altindayim bugün
aa kusura bakma tatlim seni alinti yapmayi gözden kacirmissim hayirli yolculuklar canim benimgüle güle git gel
cuma günü sabah 7de evden cikacam 9da ucak kalkiyor 2 saat önceden havaalaninda olmam lazimondan sonra ver elini türkiye
hic sorma betülcüm klavyeye basarken yavas basmak sorunda kaldim takirti duymasin diye gitti simdi cok sükürama benimde cikis saatim yaklasdi
affiyet olsun seker 3 pohca biraz cok olmus sabah ama aksama kadar eritirsin sabah yemen iyi olmus aksam ve öglen yemekdense ama bence yani benim fikrim sabah bol karbonhydrat oldugu icin yulaf ezmesi yerine salata yogurt yesen daha iyi olur sankim ama yine sen bilirsin
aa kusura bakma tatlim seni alinti yapmayi gözden kacirmissim hayirli yolculuklar canim benimkızlarrrrrrrr herkese merhaba, üç gündür yoktum, cambridge e gitmiştik eşim ben oğlum, yağmur olmasa güzel bir gezi olacaktı gerçekten:))) inşallah herkes iyidir, ben ordada bozmadım diyeti hep salata ve meyve yedim kahvaltımı yaptım ama sadece 400 gr vermişim cumadan beri, o kadar yürüme yorulma da cabası :))))))))) regl oldum cumartesi onunla ilgili sanırım:)) sağlık olsun, fakat bu ara cozuttum cunku hiç yemek yiyesim yok şimdide deli gibi çamaşır yıkayıp bavul topluyorum yarın türkiye yolcusuyum, SUZİMMMM sen bugün gidiyordun değil mi, inşallah çok güzel bir tatil olur bende öyle umuyorum en azından öpüyorum herkesi arada internet bulursam devam edicem girmeye , HEPİNİZ ALLAH A EMANET OLUN, MUHABBETLE KALIN, İNŞALLAH DÖNÜNCE DAHA İİ OLUR TOPİĞİN DURUMU
hic sorma betülcüm klavyeye basarken yavas basmak sorunda kaldim takirti duymasin diye gitti simdi cok süküranaa gıcık sekretere bak
aman canım dikkat et sen de bi sorun çıkartmasın kadın..
bu arada senin türkiyeye gelmene 2 gün var dimi :26:
affiyet olsun seker 3 pohca biraz cok olmus sabah ama aksama kadar eritirsin sabah yemen iyi olmus aksam ve öglen yemekdense ama bence yani benim fikrim sabah bol karbonhydrat oldugu icin yulaf ezmesi yerine salata yogurt yesen daha iyi olur sankim ama yine sen bilirsinslm kızlarrr....
Sabah:
3 poğaça
3 kayısı
Ara:
3 erik
Öğle:
4 yk.tavuk sote
2 ad. salatalık
Ara:
3 erik
Akşam:
3 yk yulaf ezmesi
4 yk. yoğurt
yarım demet maydanoz
Ara:
1 demlik yeşil çay
bende menümü yazayim dün:
sabah: 1 kase nesfit
öglen: semizotu yogurtlu
aksam: köfte domates yogurt
ara: 3 dilim karpuz
bugün: 2 dilim kara ekmek arasina semizotu sIkdirdim
öglen: semizotu domates salatasi
aksamida bilmiyorum daha :44:
kuzu sen böyle devam et 1 aya kalmaz eriyip gidersin valla
aklima gelmisken GAMZE hani ben sana soruyordum frutare ne diye sende dondurma demisdin foto eklemisdin
ondan sonra hep frutare reklamlari cikmaya basladi hep sen geliyorsun aklima gördükce
hadi yaayedinmi hiç tadı çok güzel ayyy cnm çektii
bende menümü yazayim dün:
sabah: 1 kase nesfit
öglen: semizotu yogurtlu
aksam: köfte domates yogurt
ara: 3 dilim karpuz
bugün: 2 dilim kara ekmek arasina semizotu sIkdirdim
öglen: semizotu domates salatasi
aksamida bilmiyorum daha :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?