70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Uzun zamandan sonra yeşilçay içiyorum kızlar. Haydi hayırlısı

Kahvaltı yemek falan yok zaten.

Sapıttım iyice. Uyandım bi petibör bisküvi yedim geri yattım. Kalktım azcık çekirdek çitledim kola içtim.

Sonra tekrar yattım. Şimdi yeşilçay içiyorum ve karpuz yiyiorum .

İyice sıyırdım sanırım. Ama canım bişey istemiyor gerçekten.

bazen bana da öyle oluyor

kızlaaaaaar ya bu şehri tebrik ediyorum erzurum erzurum
hani derler ya erzurumda üç mevsim var. yaz kış karakış yalaaaaaaaaaaaaan
kış ,kış ,karakış yok anam yaz falan
hava şuan 10 derece dışarda dolu yağıyor ve o kadar soğuk ki biraz önce kaldırdığım elektrik sobasını çıkardım kurdum 3 göz birden çalışıyor.
akşam eve gidince de artık ufoyu çıkaracam . çünkü akşamları da çok soğuk. donuyoruz evde . kaloriferi yakın diyecem yAKINDA
gece battaniye örtüyorduk sanırım artık yorgan çıkaracam

Valla canım ben ankaradayım ama burda da hava çok kötü.

Yazın ortasında ankara 20 ve akşamları hırkayla takılıyoruz. Sizin ora daha soğuktur tabi.

kızlarrrrrrrr herkese merhaba, üç gündür yoktum, cambridge e gitmiştik eşim ben oğlum, yağmur olmasa güzel bir gezi olacaktı gerçekten:))) inşallah herkes iyidir, ben ordada bozmadım diyeti hep salata ve meyve yedim kahvaltımı yaptım ama sadece 400 gr vermişim cumadan beri, o kadar yürüme yorulma da cabası :))))))))) regl oldum cumartesi onunla ilgili sanırım:)) sağlık olsun, fakat bu ara cozuttum cunku hiç yemek yiyesim yok şimdide deli gibi çamaşır yıkayıp bavul topluyorum yarın türkiye yolcusuyum, SUZİMMMM sen bugün gidiyordun değil mi, inşallah çok güzel bir tatil olur bende öyle umuyorum en azından öpüyorum herkesi arada internet bulursam devam edicem girmeye , HEPİNİZ ALLAH A EMANET OLUN, MUHABBETLE KALIN, İNŞALLAH DÖNÜNCE DAHA İİ OLUR TOPİĞİN DURUMU

Kahvaltı (11:00) : Bi petibör bisküvi sonra tekrar uyku

2.Kahvaltı (12:00) : Azcık çekirdek bi bardak kola sonra yine uyku

Öğlen (14:00) : 2 Dilim karpuz ve yeşilçay

Ara (15:00) : 1 petibör bisküvi

Gerisini de hiç bilmiyorum valla. Bütün iğrençliklere açığım sanırım :26:

Günaydın beybi...Bu nası ifade Kötü müsün?

öğlen oldu ben günaydın yazıyorum ondan yaptıydım bebeğim

ay canım ne güzel hayırlı yolculuklar sağ sağlim gidip gelin inşallah..

suzim sen bugün mü gidiyodun 6 temmuz değil miydi yanlış mı hatırlıyorum :26:

naptın kız sen
akşama peynirli salata yapcam ben sen de yap istersen bol bol salata yiyelim

Kandiliniz mubarek olsun kizlar nice kandillere insallah

Görüşürüzz Suziiiiiiiiiiii
görüsürüz fistik
öyle yaziyrordun canim
bol eksili git gel suzimmmmmmmyawrum kayinin dugunu gecen aydigittik geldikk
sagol minderim insallah ben gecmisde takili kalmisim demek canim
benimkide seninki gibi geldimmi birakmak bilmez
allah dualarini kabul etsin canim
hosgeldin tekrar tatlim tugbis söylemis zaten canim reglde cok fazla ödem yüzünden sanirsam fazla cikabiliyoruz tartida
hadi bakalim canim insallah daha da verirsin
bütün gece ayakdaymissin canim uyukusuz kaldin :26:
sogan nicin canim bende merak ettim simdi bak
sünnetin sorunsuz ve güzel gecmesine sevindim zerram

gunaydın kızlar bıraz once tartıldım ve 67 cıktım:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

insallah faydasini görürsün bende geldikden sonra deneyeyim sende güzel etki ederse zerrram
Teşekkür ederim esincim
Telden alıntı zor oluyo kızlar
Laptop yine Off aylardır yok zaten yapıldı geldi
Şimdi de sarz cihazı bozuk üffff
ne bu senin laptopdan cektigin zerram ya
ya ama 28 29 temmuz diyo kim kandırdı leyn beni bugün diye
banane akşama kadar yapacam işte karpuz detoksu
insallah güzel bi rakam görün pisim sonunda
güünnaayyydııınnn
:26::26::26:
Ayyy suzim gelmiş nasılsın canım
hic sorma zerram cikacam simdi zaten sekretär kapiiyi acti beni kontrol ediyor zor yaziyorum
Ben çıkıyorum oglusun uyku zamani

kizlar cikmam lazim kontrol altindayim bugün

anaa gıcık sekretere bak
aman canım dikkat et sen de bi sorun çıkartmasın kadın..
bu arada senin türkiyeye gelmene 2 gün var dimi :26:

slm kızlarrr....

Sabah:
3 poğaça
3 kayısı

Ara:
3 erik

Öğle:
4 yk.tavuk sote
2 ad. salatalık

Ara:
3 erik

Akşam:
3 yk yulaf ezmesi
4 yk. yoğurt
yarım demet maydanoz

Ara:
1 demlik yeşil çay

bende tam onu düşünüyodum suzim çok haklısın akşam salata yoğurt daha mantıklı olucak.
belki semiz otuyla cacık yaparım.nasılsın cnm görmeyeli :16
:

aa kusura bakma tatlim seni alinti yapmayi gözden kacirmissim hayirli yolculuklar canim benim güle güle git gel
cuma günü sabah 7de evden cikacam 9da ucak kalkiyor 2 saat önceden havaalaninda olmam lazim ondan sonra ver elini türkiye
anaa gıcık sekretere bak
aman canım dikkat et sen de bi sorun çıkartmasın kadın..
bu arada senin türkiyeye gelmene 2 gün var dimi :26:
hic sorma betülcüm klavyeye basarken yavas basmak sorunda kaldim takirti duymasin diye gitti simdi cok sükür ama benimde cikis saatim yaklasdi
affiyet olsun seker 3 pohca biraz cok olmus sabah ama aksama kadar eritirsin sabah yemen iyi olmus aksam ve öglen yemekdense ama bence yani benim fikrim sabah bol karbonhydrat oldugu icin yulaf ezmesi yerine salata yogurt yesen daha iyi olur sankim ama yine sen bilirsin

bende menümü yazayim dün:
sabah: 1 kase nesfit
öglen: semizotu yogurtlu
aksam: köfte domates yogurt
ara: 3 dilim karpuz

bugün: 2 dilim kara ekmek arasina semizotu sIkdirdim
öglen: semizotu domates salatasi
aksamida bilmiyorum daha :44:

kuzu sen böyle devam et 1 aya kalmaz eriyip gidersin valla

aklima gelmisken GAMZE hani ben sana soruyordum frutare ne diye sende dondurma demisdin foto eklemisdin
ondan sonra hep frutare reklamlari cikmaya basladi hep sen geliyorsun aklima gördükce

SUZİMM selam,
süper menüler canım afiyet olsun.geliyorsun demek gel bakalım özlemişsindir yaa canım ülkemizi...memleket nereydi desem ayıp olmaz inşllh...ben de çok sıkıldım haftasonu için otel bakıyorum yakınlarda ama yer yok sanırım hafatya için bozcaada da yer ayırttım bakam kociş ne dicek.ama ben bu hafta da kaçmak istiyorum haftaya kadar sabredemicem gerçekten sıkıldım artıksana şimdiden iyi tatiller inşllh güzel geçer zamanın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…