70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam bebegim cok özledim canim gecen sene gelememisdim annem gil hacciya gidecekler diye yoksa her sene gelmeye calisiyorum niye ayip olsun canim ispartaliyim canim ben egirdir gölüne 20 dakika cok güzel gerci türkiyenin heryeri güzel artik oglisi alir alir göle kacariz bozcaada nerdeydin canim izmirmi :26: bilemedim kusura bakma sana da güzel tatiller tatlim

beni unutmayin emmi

niye ki :26: ama sen isyerinden giremiyordun seker menüde paylasamadin bayadir stress morel bozuklugu nekadar aldinki bebegim :26:

66.7 oldum
bütün motivem dağıldı doktora gitmeden toparlanamıcam onada param yok
burayada gelemiyorum.elim kolum bağlandı sanki suzi.bunalımın taaaaaaaaa oratasındayımm

memleketini söylediysen ve ben kaçırdıysam diye deedim ayıp olur mu tekrar sormam...ne kadar kalcaksın giremicen dimi tatilde neyse döndüğünde devam ederiz kaldığımız yerden..
bozcada çanakkale de canımm,inşlh gidebiliriz aksilik olmaz...

narcicegimm bizlen senlen arkadas degilmiydik gel arkadas olalim sana göndereyim istek

öptüm kizlar mesaim bitiyor son kez gelmeye calisirim gelebilirsem insallah gelemezsem hakkinizi helal edin
öpüyorum sizi insallah izin dönüsü yine görüsürüz kendinize iyi bakin coook öpüyorum hepinizi
unutmadan birde sakin ben döndügümde kilo almis olmayin

66.7 oldum
bütün motivem dağıldı doktora gitmeden toparlanamıcam onada param yok
burayada gelemiyorum.elim kolum bağlandı sanki suzi.bunalımın taaaaaaaaa oratasındayımm
seker 77 kilodan düsmüssün cok güzel basari elde etmissin kalandi yaparsin toparlan canim bak nediycem al kendine bi not defteri yediklerini ona yaz ve firsat buldunmu topluca buraya aktar bakalim ciss yediysende yaz ama sana kizdilarmi üzülür bidaha yapmazsin ve pes etme bir gün bozdun ertesi gün geri ayaga kalk toparlan bidaha kilolu olmak istemiyorum de kendine kendine iyi bak seker hic birsey de senden kendine önemli degildir unutma

insallah gidersiniz canim hem insan arada kacmak istiyor monoton hayatdan giremem herhalde canim :26:

uctum kizlar

GamzeCimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Yawrumm canımm ciğerrimmm hayırlı yolculuklarrrr.
Sağ salim varırsınız inşaallah çok güzel bir tatil olur.
Allah'a emanetsiniz kuzum.

Zerra gelmiş bugünn hoşgelmişşş.
Tavık protein oldugundan bence de çabuk verdirir.
Topiğine bakmadım ama mantık yürütüyorum.
Allah damatlıklarını göstersin bide canım bıdıklarının...

Pisikkkkk yazık sana yaaa bi yazı göremedinn oralarda.
Allah yardımcın olsun canımm.
Karpuza da fazla dayanma şeker oranı fazlaa proteinle beslen bence.

Esinnnn bugün uyku çuvalı gibi yatıp durmuşsun.
Nen var kuzum??

BetülCümm sen nasılsnnn???

Kızlar bugün oruçluydum ama felaket ölüyorum sanırım.
Halsizlik başladı iyice.
Kolumu kaldırcak halim yok ezan da 20:49 da okuncakmış yaklaşık 19 saattir aç olcam.
Önüme dana verseniz toynakları haricinde hepsini yiyebilirim sanırım.

Şaka bi yana annemden yoğurt çorbası istedim.
Çorba, az yemek, yoğurt, salata menü bu olur her zaman ki gibi.
Yemeğe yer kalır mı onu bile bilmiyorum.

Allah dualarımızı kabul eder inşaallah.

Allah kabul etsin cnm
kilo ne durumda tartıldınmı hiç :26:

anladım tatlım.
nora kpss ye çalışıyor cnm.bizde sms le görüşüyoz.
evet ben gidemiyorum doktora.hiç bu kadar bırakmamıştım kendimi.sende de hiç böyle oldumu dilek.
uzun bi ara verip kilo aldığın ve yeniden başladığın ne yapmam gerek bi yol göster bana :50
:

Daha önceki yaptıklarını unutcaksın canım.
O günleri düşünmemeye tekrar başlıyomuşsun gibi kendini öyle düşünmeye zorlayacaksın.
Sürekli kaç aydır uğraşıyorum hala istediğim yere gelemedim sar başa dersen olmaz.
Önce moral olarak çökersin zaten.
Bunu yapma kendine.
Senin yeni başlangıç rakamın misal 67 daha öncesini unut.
Bu kiloda kalmak istemiyorsun.
Rejime başlıyorsun.
Önündeki üç seçeneği de unutma.
Ya bu kiloda kalırsın ya kilo alarak kar topuna döönersin ya da kilo verip musmutlu yaşarsın.:119:

merhaba arkadaşlar ben geçen sene yazın bu forumda çok katılımda bulunmuştum ama sonuç zaferdi. 83 kılodan 69.900e düşmüştüm ama tam 1 yıl geçti aradan şimdi 74.5 kiloyum yeniden sizlerleyim. takipçiyim hadi bakalım yarından itibaren bana kolay gelsin

ahhh ahhhhh ne oldu hepimize yaaaaa
keşke kış gelse hemen kendimize gelsek

İşin ilginç tarafı normalde ben yazın zayıflardım.
Şimdi ıhh yani.
Tek zaafım tatlılar.
Diyetten sıkıldığım için böyle rutin gitsemde iyi Allah a şükür aldıklarım oluyo.
Ne bileyim biraz nadasa bıraktım kendimi.
Bak düğün falan diyordum ya albüme o resmi ekliyim.

anladımm cnm iyiki varsınnnn çok tşk ederim tavsiyelerin için.hepsini bir bir dinlicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…