70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bekliyoruz cnm resimlerini
bende yazın daha iyi zayıflıycamı düşünüyodum ama olmadı
neyse dediğin gibi sil baştan başlıcam.başka çarem yok
inş ramazanda yine bizimle olup tecrübelerini paylaşırsın dileğimmm iyiki varsınnnnnnn

Attım şimdi te şimdi albüme.
Canım elimden geldiği kadar destek olmaya çalışırım.

dilek resmi evde atacam şeker.bekleme istersen.bu gün kandil yağ dağıtıcam çalışanlara.gitmem lazım. öptüm hepiniziii
hayırllı kandiller

Allah kabul etsin canım inş.

Yarasınn tosunumaaaaaaaaaa
Selam şeker tanışmadık ben topiğin eskilerindenim.
eli sopalıyımdır diee alttan bıyık altı bir gülümseme seziyorum dilektee

anam dileğim topiğe gelince cidden havası bile değişmiş topiğin yaa etsen etsen sen adam edersin bizi yaşam koçumuzsun sen bizi dileğii yenden geri istiyoruzzzzz nolur gelll artık özledik kızçemm seni

Ooo aşk pıtırcığıı gelmişş hoşgelmiş..
Yawru kendi kendinizi adapte edin diyeteee ben olmasamda yaz gelince benim yelkenler fora.
Düğün dernekler bitmiyor biri bitse diğeri başlıyor.

Sen naptın kaç okkasın bakalım??
Bak albüme yeni resimlerimden attım.

yer olmaz mı?canımm gel gel..herkese yer war burada..hoşgeldinnn
hosbulduk canim.ilgilenip cevap yazdigin icin sagol

selam sezu..evet yazin biraz durgunluk oluyor isteristemez...bende 35 yasindayim..14-13-11-3 yaslarinda 4 cocugun annesiyim...bende yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum kendimede dilemeyi ihmaql etmiyorum tabi:)

hoşbuldum şeker
yaa sormaa şeker yaa yaz gelince millet herkes ayrıldı topikten herkesin muhakkak işi çıkıo bizde işte burda ev kuşları duruoz öle ama hep kaçamaklarla dağıldı resmen topik bir gün canlanıosak bi bakmışsın gecesine herkes kaçamak yaparak sabah ağlayarak dönüozzzanlıycan bize eli maşalı biri lazımm hep başımızda sölenecek durcak yoksa bizim kafalar almıyorr

bana gelincee şuanda 66 lara geldim şeker şöle düşünüyorumda ilk halimi ahh diyrodum 65 gelebilecekmiyim he valla geliom artık ve her gün aynaya daha çok bakmaya başladım artık kendime güvenim geliyor ,arada tabi bunalım takılmıyom desem yaalan olur dün mesela bunalım takıldım ama bugün biraz daha iyiyim

hıhı gördüm albümü şeker bence oraya ilk halinide koymalısın ki diğer bakan kişiler motive olsunlar çünkü bu yolda en başarılı şuan sensin içimizde tebrik ediyorum fıstık gibi olmuşsun canım benim

eveeeeeeeeeeeeeeeeeet az öncesinde midesini nugets patates kizartmasi vede börekle doldurmus bir zayiflama hayrani biri olarak gelmis bulunuyorum misafirler vardi..acik hava bol günes derken kactida kacti..tamda millet ay ne kadar zayiflamissin hadi ne yaptin bizede anlat derken ben bir elimde börek digerinde p.kizartmasi yemedim yürüdüm deyince biraz demgesiz oldu ama herhalde kesin bir sey yapti ama söylemek istemiyor ..baksana bu kadar bogaza anca alinir verilmezki diyede düsünmüslerdir belkide

ay mübarek günde oruç vurdu herhalde tevbe tevbe ölüyorum arkadaşlar ama açlıktan diil susuzluktan geberiyorum ALLAH affetsin ....oda bu sıcakta hastahaneye git alışverişe git bide benim cimcime çok nazlı az biyol yürüse anne kucakla yoruldum ...düşünün artık ki ben günde dört litre suya banamısın demeyen biri olrakdan......aaaaay kelimeler bile toplanmıyo anacım yaaa :/

allah kabul etsin orucunu...tahmin edebiliyorum bu sicaklarda onca kosturmaca...o numarayi benim ufaklikta yapiyor valla...allahtan zayif celimsizde eziyeti az oluyor:)

ve iyikide biraz geç geldin diycem diğerlerinin aksine yoksa benim hikayeleri okusan gebertirdin beni 68 den 70 e gerisin geri haftasıonı doldurmadan çıktım yane okadar fena işte ama ondan hariç geç bile kaldın hadi bizi pataklada kendimize getir şu böreklere dur demesi kadar zor bişi var mı yaaa!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…