İşin ilginç tarafı normalde ben yazın zayıflardım.
Şimdi ıhh yani.
Tek zaafım tatlılar.
Diyetten sıkıldığım için böyle rutin gitsemde iyi Allah a şükür aldıklarım oluyo.
Ne bileyim biraz nadasa bıraktım kendimi.
Bak düğün falan diyordum ya albüme o resmi ekliyim.
bekliyoruz cnm resimlerini
bende yazın daha iyi zayıflıycamı düşünüyodum ama olmadı
neyse dediğin gibi sil baştan başlıcam.başka çarem yok
inş ramazanda yine bizimle olup tecrübelerini paylaşırsın dileğimmm iyiki varsınnnnnnn
Attım şimdi te şimdi albüme.
Canım elimden geldiği kadar destek olmaya çalışırım.
bende resim atıyom dilek bakmadan gitmee
şu anda napıyorum biliyomusunuz bilmeseniz iyi olur ama siz yinede bilin
irmik helvası yiyorummmm
Yarasınn tosunumaaaaaaaaaa
Selam şeker tanışmadık ben topiğin eskilerindenim.
Allah kabul etsin canım inş.he vallah yarın bende oruç tutayım barim kııs iiikine hatırlattın bacım bol bol su içeyim uyuyana kadarda :) ana yrın yengemde doğuracak kıız ne güzel ama adını berat koymuyolar...
bi güzel bıcı bıcı yapiim kuranımı okıyym dualarımı ediiym innşşşşşaALLAH!sizlerde dualarımdasınız :)
Yarasınn tosunumaaaaaaaaaa
Selam şeker tanışmadık ben topiğin eskilerindenim.
dilek resmi evde atacam şeker.bekleme istersen.bu gün kandil yağ dağıtıcam çalışanlara.gitmem lazım. öptüm hepiniziii
hayırllı kandiller
selam canım bugün tozuttum yaaa yarın telafi etces artık
Allah kabul etsin canım inş.
eli sopalıyımdır diee alttan bıyık altı bir gülümseme seziyorum dilektee
anam dileğim topiğe gelince cidden havası bile değişmiş topiğin yaa etsen etsen sen adam edersin bizi yaşam koçumuzsun sen bizi dileğii yenden geri istiyoruzzzzz nolur gelll artık özledik kızçemm seni
Ne yağı dağıtıosun be
Görüşürüzz canım
Yee yee sonra telafi etcemm dee nerdee o bollukk.
hosbulduk canim.ilgilenip cevap yazdigin icin sagolyer olmaz mı?canımm gel gel..herkese yer war burada..hoşgeldinnn
selam sezu..evet yazin biraz durgunluk oluyor isteristemez...bende 35 yasindayim..14-13-11-3 yaslarinda 4 cocugun annesiyim...bende yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum kendimede dilemeyi ihmaql etmiyorum tabi:)topik yaz nedeni ile biraz sessiz canim bende hem calisiyorum hem laf yetistiriyorumbenim adim suzan canim 30 yasindayim 5 yasinda oglum var kendimi tanitayim yyarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
gecen hafta blackcat yapti canim listeyi listeyi kim yapacak bilmiyorum canim:26: ama belki bu hafta girebilirsininsallah cumaya 3 gün var verirsin canim
ayçiçek yağı 5 kg. lıkben değil cnm sevgili patronumuz dağıtıyor sağolsun çok düşünür bizi
hoşbuldum şekerOoo aşk pıtırcığıı gelmişş hoşgelmiş..
Yawru kendi kendinizi adapte edin diyeteee ben olmasamda yaz gelince benim yelkenler fora.
Düğün dernekler bitmiyor biri bitse diğeri başlıyor.
Sen naptın kaç okkasın bakalım??
Bak albüme yeni resimlerimden attım.
allah kabul etsin orucunu...tahmin edebiliyorum bu sicaklarda onca kosturmaca...o numarayi benim ufaklikta yapiyor valla...allahtan zayif celimsizde eziyeti az oluyor:)ay mübarek günde oruç vurdu herhalde tevbe tevbe ölüyorum arkadaşlar ama açlıktan diil susuzluktan geberiyorum ALLAH affetsin....oda bu sıcakta hastahaneye git alışverişe git bide benim cimcime çok nazlı az biyol yürüse anne kucakla yoruldum ...düşünün artık ki ben günde dört litre suya banamısın demeyen biri olrakdan......aaaaay kelimeler bile toplanmıyo anacım yaaa :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?