70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy MINDERIM sen cok yasa emi bi foto koydun semizotlu
icim disim semiz otu oldu

ben de isyerinin bahcesinden topluyorum2 gunde 1 yogurtlayip salatasini yapiyorum, yemegini de deniycem haftasonunda..kocis yemiyoooo tavuklara veriyoduk biz bunu diyip dalga geciyo benleee
66.7 oldum
bütün motivem dağıldı doktora gitmeden toparlanamıcam onada param yok
burayada gelemiyorum.elim kolum bağlandı sanki suzi.bunalımın taaaaaaaaa oratasındayımm
yawrum dilek aciklamis cok guzel..gecmisi dusunme artikyeni basliyomus gibi dusun..bir de pogaca 2 dilim ekmek,1 kasik yag,1 dilim peynire esit..pogaca cok yememeye calis yawrum..acma ile simit neredeyse ayni kalori..simiti tercih et en azindan daha doyurucu..

ayy ne guzel canim, Allah kabul etsinnbabamin bir arkadasi aradi biraz once..yarin ailesiyle birlikte yatiya geliceklermis..geliceklerine bisey demiyorum da bugun kandil gecesi mutfakta yemek pisirmekle ,evi silip supurmekle gecicekbiraz dusunceli olsan da ertesi aksam gelsen nolucak yani..neyse
hayirli kandiller Allah dualarinizi kabul etsin,bana da dua edinn..

hosgeldin tatlimmm
Daha karpuz kescezz black gelsin karpuzuundan otlancam

şu anda napıyorum biliyomusunuz bilmeseniz iyi olur ama siz yinede bilin

irmik helvası yiyorummmm

hadi beaa gelir gelmez dayakmi yiyecez ne:44::44:

allah kabul etsin orucunu...tahmin edebiliyorum bu sicaklarda onca kosturmaca...o numarayi benim ufaklikta yapiyor valla...allahtan zayif celimsizde eziyeti az oluyor:)

ama O'da zayıf görsen kemikleri sayılıyo e yeme desen yeme diil ki bu benim kızım derken çekiniyorum anaya bak kıza bak ana ancak boğazına bakmış derler diye ama işin aslı öle diil işte ahh ah kime ne anlatayım bacım bugün kahvaltı yapmadı öğle yemeği iki lokma az evvel biraz ayrançorbası yaptımda çizgi filmle yedirdim biliyorum yanlış tv ile yemek yedirmek ama aksi halde beş gün verme ağzı açlıkdan düşer yinede istemez

yaa kızçeler sizde de şöle sorunlar oluyormu yoksa bende mi bir acayiplik var

beni bilenler bilir mevzuları sanırım eşimin iş arkadaşlarıyla pikniğe gideceğiz yakın bir zamanda ve bende hemen bir panik başladı
bir önceki buluşmamızda daha yeni başlamıştım diyete ,hatta çok iyi biliyorum ilk günü idi ,şimdi acaba zayıflamışsın falan derlermi yoksa farketmezlermiki diyorum(ama sorun değil sölemeselerde çünkü arada samimi bir ilişki yok hiçbirinle henüz)

aslında benim şimdiki sorunum böyle topluluklarda kendimi çok kasmam
aklımdan geçenler şuanda neler sayayım size :
ptty ne götüreceksin pikniğe ne hazırlamalısın
ne giyeceksin ,nasıl bir tarzda olmalısın ,acaba onlar sana alycı bakışlarla bakarlarmı
yanlış yorumlarlarmı dış görünüşümü
ne bilim küçük görürlermi
ne bilim onlarla nasıl bir muhabbet kurmalıyım nasıl samimi olmalıyım nasıl cana yakın olabilirim ,
yani toplum için nasıl kendim olabilirim ,eğer kendim olursam onlar bu halime gülerlermi ,
saçıma başıma ,kaşıma gözüme bakarlarmı vs.vs.

daha pek çok şey aklımı kurcuklayan

onların yanında eşimle nasıl olmalıyım gibi düşünceler
ona karşı nasıl davranmalıyım,
eğer ki kıskançlık damarım tutarsa kendime nasıl hakim olmalıyım
veya kıskanmama sebebiyet verecek bir olay olursa bu durumda ne yapmalıyım
vee çok saçmaaa amaaa onların yanında mesela atıyorumki mangal oldu piknikte el ilemi yerler yoksa çatal ilemi yerler ne yapmalıyım böyle kibarlıkları varmıdır ,
en önemliside gittiğimiz yerde lavobası varmıdır (ayy sinir oluom aamaa diyete başladığımdna beri takıntı haline geldi bu bende lavobası olmayan yere asla karşıyım )

vs. vs. vs. daha pek çok şeyyyy sizde böyle toplum içine gireceğinizde bunları düşünüomusunuz ,yoksa ben çok yabanimi kaldım yahu evde dura dura ondan böyle şeyler düşünüyorum sanırım

YAA BEN KISACASI GİTTİĞİM HER YERDE KENDİM OLMAK VE KENDİM OLDUĞUM İÇİN SEVİLMEK İSTİYORUM ,İÇİMDEKİ O ÖZGÜR KIZI ,HANIM ,ÇITIPITI KIZI ÇIKARMAK İSTİYORUM ,HERKES İLE SAMİMİ OLAYIM DOST CANLISI OLAYIM BİRİ BANA ZARAR VERECEKSE BİLE BU ÖZELLİKLERİMDEN DOLAYI ZARAR VEREMESİN DİYORUM KENDİMİ KASMIYIM ORAYA GİTTİĞİMDE İNSANLARLA ÖNYARGISIZ BİR İLİŞKİ KURAYIM İSTİYORUM SİZCE NE YAPMALIYIM EMİNİM ARANIZDA YAŞÇA BENDE DAHA BÜYÜK VE HAYAT AÇISINDA DAHA TECRÜBELİ ARKADAŞLARIMIZ VAR BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

seni okadar iyi anliyorumki..ben 83 le hamile kaldim.dogumdan sonra 104 düm...resimlerime bakiyorumda besili inek gibi birseydim..halada besililigim var ama:)) benden cikan cocuk ne kadardi ..:2,800 kilo..sindi 3 yasini bitirdi 11 kilo..cöp gibi bacaklar kollar..kocasis bir karin..afrika cocuklarini animsatiyor...beslenmesi yetersiz ama yediremiyorum..cani isterse yiyor o gün karni catlamaya geliyor..ertesi sabah bir bakiyorum büyük adamdan fazla yapmis tuvaletini..tüm yedikleri islenmis olarak bünyeden cikiyor..benimde her yedigim islenmeden bünyede kaliyor..kime cekmis bilmemki

selam kizlar bugunku menumu sunuyorummm

sabah
uyaninca 1 bardak su
1 tk keten tohumu

sosisleri yemedim

sonra disari ciktim..deli gibi yurudum..aksama anca geldimm

ara
6-7 badem

ogle
1 avuc findik
5-6 badem

ara
4 erik

yarim saat sonra
1 tane mc 1 liralik dondurma

aksam

yogurtlu semizotu,yarim kase turlu yemegi..
2 dilim domates,yarim salatalik 3 tane de zeytin yedim

kilo vermek için bir çok insan düzenli uyku, düzenli uyku diye bas bas bağırıyor ya hani, kesinlikle haklılar. insan uyku düzeni bozukken ne yaptığını, ne yediğini bir türlü anlayamıyor. nasıl düzeltebilirim ki ben bu bozuk uyku düzenini? tavsiyesi olan var mı? :26: düzelteyim diye gece sabaha kadar uyumadım, gün boyunca da uyumayacaktım ki akşam erken yatayım düzelteyim diye, yine dayanamadım.

kendini ne kadar sitrese sokmussun farkindamisin..birak herseyi oluruna..kendini en rahat ve güvenli hissettigin seyleri giy..nasilsa piknik...olaylari akisina birak...neysen osundur..sana alayci bakacak insanlara en sik seyleri giysen hatta seni modacilar giydirse gene yaranamazsin...kiskancil krizine gelince sadece sakin ol..tepki vermemeye calis..sabirli olursan hata yapma sansin daha az olur..eglenmeyene bak...düsünme bunlari bosuna bence

İÇİMDEN ŞUAN BU TOPİK İÇİN GEÇEN NE BİLİOMUSUNUZ KIZLAR GERÇEKTEN BUNU YÜREKTEN GELEREK GÖZLERİMDE HAFİF BUĞULU BİRŞEKİLDE SÖLÜYORUM SİZLERİ ÇOK SEVİYORUMMM VE Allah umarım şu hayırlı günün yüzü suyu hürmetine tüm herkesin içindeki iyi duaları hayırlı duaları kabul eder ve herşeyin hayırlısını veriri inş.

öyle bir haldeyimki Allah'ım senden başka kimsem yok ,yanlışlarım varsa ki muhakkkak vardır onları affet ve sürekli paylaştığım dertlerime bir çare ver belki çok önemsiz gibi şeyler ama bazen insan bunlarla kendini yiyip bitirebilecek seviyeye gelebiliyor kızlar ,o yüzden Allah'ım umarım hakkımda herşeyin hayırlısını verir bana ve insanların gözünde hep tıpkı sizin o güzel gözlerinizdeki gibi sevgi pıtırcığınız ve aşk böcüğünüz olarak kalabilirim SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM VE İYİKİ VARSINIZ SANAL DA OLSANIZ BANA O KADAR MORAL OLARAK DESTEKSİNİZKİ ANLATMAKLA BİTMEZ YANİ ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN

onların hepsi sana kurban olsun ayol :) olduğun gibi ol en fazla burnu kaf dağında olanlar ha ha ha derler ama üçüncü ha dan sonra kasıntı ruhları çekilmez olduğundan herkez senin yanına toplanır şeker sen sadce kendin ol :) vallah ben ne yaptım biliyomusun üvey kayınvaldem tarafı sosyetiktir accık kız kayınvaldeme bile bişle şalvar hediye ettim ben ayvaysam ayvayım suyum sıkılmaz turunç gibi dedim kısacası bi defasındada staj döneminde isviçrelilerle planlama bölümü yemeğe gitmiştik tek stajyer olduğumdan benide davet ettiler vallah patronum uzakdan akraba olduğu halde rezaleti düşünmeden o lüküs restorantda elle yedim balığımı he he çok hoşlarına gitti rol bile elle yedi

üstüme alinmayi cok isterdim ama dün birr bu gün iki...ne derdini sen seni bilirim...allah dualarini kabul etsin..SININTILARIN karsisindada sabir vede hayirli cözümler versin insallah..

ayy canlarım benimm yaaaa hee valla duyumcum ,kazzy cim akşam eşimede belli ettim bu durumumuda hatta kuaföre gideyim falan dedim ,yok hiçbirşeyin kuaförlük dio biz bize güzeliz canım boşver sen takma öle şeyleri kafana dedi, ama işte yokmu şu kıskançlık duyguları engel olmak biçare tam yendim diyorum bir anda çıkıyor karşıma ama bu sefer kesinlikle yok etmek istiyorum ,bu yüzden kendim olmak istiyorum kendim olursam bunu yeneceğimi düşünüyorum artık

üstüme alinmayi cok isterdim ama dün birr bu gün iki...ne derdini sen seni bilirim...allah dualarini kabul etsin..sınıntıların karsisindada sabir vede hayirli cözümler versin insallah..

bence üstüne alınmalısın canım benim bu iyi dualarımı çünkü sen bana yukarıda öyle bir güzel cevap yazdın ki o cevabı bile görmek benim içimi rahatlattı ve o düşünceleri beynimden atmama yardımcı oldu çok teşekür ederim ve hakkımızda hep herşeyin iyisi ile karşılaşırız umarım

piknik icinde kuaföremi gidilir canim yaaaa birak gayet dogal git..ha esin senin kiskandigini biliyorsa seni kiskandirmak icin ekstra caba sarfedebilir haberin olsun..erkekler nedense pek hoslaniyorlar bu tutumdan...sen en basta esine caktirma kiskancligini:) zamanla asarsin bu konulari..zamaninda bende öyleydim..adam baksa bile dögüs cikariyordum kiskancliktan..sonradan sonraya ögrendik herseyi..simdi kiskanc degilmiyim tabiki..ama anlamsiz cikislarda bulunarak kendimi gülünc duruma düsürmüyorum artik..esim her ne kadar beni kiskanmiyorsun diye mizmizlansada bosuna...tapusu sende nasilsa birseyden ne kadar korkarsan o kadar basina gelir..umursama dedigim gibi tadini cikar

alindim gitti o zaman..daaha icten bir amiiiin diyebirim simdi:)))) ay bende pek fesadim yahu..

ya ben buna cevap yazmistim cikmamismi nedir..neyse yeniden özet geceyim bari zaman üstüme aliniyorum vede daha icten amiiiiiiiiin diyorum:)

tüh cikmis mesaj( bir seye iki ayri cevap yazinca insan ne kadr komik duruma düsüyor demi...düstüm gitti..simdi benimdostum olurmu olmazmi..:44::44:

ee kizl<r topigin kurallarii kim anlatacak bana...hergün menü paylasmalimiyiz...kaptan varmi...haftalik kilo verme listesi yayinlaniyormu yaris varmi itisme kakisma lafsokma..sac cekme ay cokmu abarttim nedir...neyse kurallar nedir kisacasi ´?

kız sende eşim gibi düşündün hemen kuaföre saç için gitmiyeceğim kaş bıyık durumu için ama eşim diyo hani bişicik yokyaa töbe töbe hadi leyn diyorum bak varya diyorum yok yok hiçbişi yok diyoo ,daha güzel olmak içinmi yapıosun böyle diyo biz bize güzeliz yeter bize canım boşver dedi (son sözünden dolayı rahatım o yüzden kafamdan çıkardım kuaför olayını )ayyyy yazarken bile gülüom yaahuuuu kıskançlık konusuna gelince çok güzel demişsin valla canım birşeyden ne kadar korkarsan o kadar gelir başına hakket öyle korktuğum herşey başıma geliyor ,o yüzden o düşünceleri kafamdan silerek sadece eğlenmek kafa dağıtmak amaçlı gittiğimi düşünürsem herşey yolunda gidecek sanırım tavsiyelerin için sağoll,benim eşim beni çok seviyorr yaaa hala anlayamadım gitim ben bunu yaa hadi bakalım ,otourup şöle sakin kafa ile düşününce adam benim için neler neler yapıo ben hala kurmacalardayım dediğin gibi tapusu bende şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…