70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işallah norammyaz derken hangi aya kadar demek istedin

Bilmem bana temmuz gibi geliyor

bu gün sabah kahvaltım:
iki dilim ekmekten tost ve 4-5 zeytin
çay ve kayısı
yeşil çay
k

Afiyet olsun canım, bütün menülerin belliyse hepsini yaz değilse akşam hepsini yaz ki öğünlerin kaçmasın gözümüzden

Başlangıç kilo:78
Geçen hafta:75
Bu hafta:75
Gelen veya Giden:0
Toplamda giden:3 kilo
Hedef:[/COLOR65

Haftaya cuma eksileri görmek istiyoruz teyzecim

Tebrik ederim canım, süper vermişsin

başlangıç: 71.9
geçen hafta: 71.6
bu hafta: 71.7
Gelenn: 100gr :18:
toplamda giden: 200gr
hedef: 67

Dün gece yediğim karpuzdan olduğunu düşünüyorum bu +100 gramın

Len cumadan önce biraz dikkat et oldu mu bu
Haydi toparlanıyoruz artık 2 aydır bi gerileme dönei yaşadık yeter dinlendi vücutlar tam gaz kilo vermeye devam

günaydın kızlar nasılsınınz
tartıldım ve 79,5 çıktım
bu hafta sadece 300 gr cık gitmiş çok canım sıkıldı

Berivancım her hafta çok fazla kilo veremeyiz, bu tür rakamlar senin canını sıkmasın daha da azimlen 300 gram yağ atmışsın vücudunan bu küçümsenecek birşey değil, kilo almadıkça sorun yok , sakın üzülme

Canım senin boyun 1.69 sanırım. Şu an kaç beden giyiyorsun, alt ve üst beden olarak?

4 temmuzda spora başladım haftalık olarak çarşambaları ölçülüyorum çarşamba günkü sonuçlarımı yazıcam size de

Başlangıç kilo: 75,200
Geçen hafta: 75,200
Bu hafta: 74,500
Giden: 700 gr
Hedef: 65

bu arada bende yeni üyeyim bu sizinle geçirdiğim ilk haftam

bu arada bu kilolar akşam 8,30 da spordan önce ölçüldü malum çalışınca ancak o saatte spora gidebiliyorum

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 464147
başlangıç :84
geçen hafta :66.20
bu hafta :65.40
giden :800gr
toplam giden :18.60
hedef :55

Suzan çok iyi gidiyorsun bebiş

Bildirim
Bas:79.8 kg
Gecen hf:61.2 kg
Bu hf:60.2
Giden:1 kg
Tp giden:19.6 kg
Hed:56

Tebrik ederim canım, bencede ramazandan önce spora ve suya bol bol yüklenin derim

bugun
sabah:160 kal olan kepekli sandivinç ekmegınden 1 bucuk yedım içine peynır koyup
arada:küçücük 1 kare bihterli çikolata
öglen:yemekte 5 çorba kaşıgı kısır,1 kasık tavuk sote,ayran
aksam a çok az yıyecegim buıgun çok kaçırdım kısır falan

Afiyet olsun canım

Ahh o kısır ne güzel bir şeydir ya... Uzun zmaandır yemedim

Kimse kesinlikle moral bozmuyor

Haftaya cumaya şimdiden odaklanın kızlar, listede ilk 5 e girmeye çalışın, sizi sizden başka kimse üzemez, hepiniz fıstık gibi hatunlar olarak mezun olacaksınız topikten

36 ve 38 bedene girmeden kimse pes edemez

Ramazanda çok zorluk yaşayacağız zaten şu an da tam gaz asılın sporunuza ve suyunuza

aay az önce pide söyledi şirkettekiler bende uslu uslu salatamı yiyip çorbamı içiyorum

oh gitsin kilolar kızlar ah ah 2 sene once 91 den 65 e düşmüştüm ne güzel hatırladıkca kendimden nefret edıyorum nasıl aldım bu kadar kılo gerı verecegım yıl basına kadar 65-60 olacagım sonra da 58 -55 inşallah tek problem suyu sevmıyorum ya hiç içmesem aklıma gelmez o derece

Tamam şeker toparlanıyorum bugün daha iyi önceki günlere göre.

Birazdan öğle yemeğimi yiyim yeşilçay içicem. Unuttum içmeyi.

bugün 11de kalktım zaten kalkınca 1 bardak süt içtim

demin de kahvaltı ettim (öğle yemeği oldu artık)

2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 4 zeytin, 1 bardak çay

buraya kadar her şey iyi güzel de 1 tane de lokma yedim :18: hayır yapıyorlarmış annem almış gelirken ben de içinden en küçüğünü seçtim artık

geçen ay yaklaşık o larak 81,3 lerdeydim.ama 1 ay sıkı rejim ve sporla şimdi 74,3 üm :))) sizce bi anda verilmiş kilo mu bu? kaslardan mı gidiyo acep :S

geçen ay yaklaşık o larak 81,3 lerdeydim.ama 1 ay sıkı rejim ve sporla şimdi 74,3 üm :))) sizce bi anda verilmiş kilo mu bu? kaslardan mı gidiyo acep :S

vawwwwwwwwwwwwwwwwww harıka gıtmıs hatta super su iç. ben pek içemiyorum hızlı gıtmıs daha saglıklı yap düzene koy kalıcı olsun tebrik ediyorum müthiş gitmiş

Zaten bana da ne olduysa, tatilde oldu canım, sakın kaçırma yemekleri. Geri dönüşü zor oluyor.

Liste yapıldı canım, minderbob yaptı.

Kilo veren herkese tebriklerrr.
Az verenler de üzülmesinler, bak ben gibi 800 gr.alanlar da var, halinize şükredin.
Zerracım sen de 59'a az kaldı, hadi gözünaydın. Darısı diğer kızların ve benim başıma inşallah.

Ramazana 1 hafta kaldı, bu hafta dikkat edelim arkadaşlar, bakalım kim daha çok verecek. Herkesi yarışmaya davet ediyorum, var mısınız kızlarrrr???Kaybeden yapcaz.

Canım senin boyun 1.69 sanırım. Şu an kaç beden giyiyorsun, alt ve üst beden olarak?

düşük bel 42 normal bel 40 giyiyorum canım, arkadaş olarak eklersen albümde fotolarım var görebilirsin allatn hiç kilo almıyorum ben elma kadınıyım

Canım çok güzel başlangıç fakat sende cumaları tartıl derim ben bende ramazanda saat 9 da spora gidicem akşamları , spor spordur bebiş saati çok takma

Kızlar bu arada lütfen bizden gizli tartılara çıkmayın cuma günü dışında tartıdan uzak durun, tartıda rakamlarla aklınız karışır ve metabolizmanızı kitlersiniz, tartıda en az kaçamaklar kadar tehlikeli

ayak ta alkışlıyorum 95 den nereye gelmişsin harikasın ne kadar sürede verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…