70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ciddi misin bilmiyordun 2 güne bir tartılıyor dum ben

O problem çoğumuzda var kuzu , içine 1-2 damla limon atabilirsin yada buzlu içebilirsin o zaman daha güzel oluyor, çok fazla kasma ama mümkün olduğu kadar iç en az 1 lt su tüket

Ayrıca neden kendinden nefret ediyorsun bu kilo iniş çıkışları hep olacak, hem bak ders almışsın bence bir daha tekrarlamazsın, hem artık biz yanındayız tekrarlatmayız sana

Tamam şeker toparlanıyorum bugün daha iyi önceki günlere göre.

Birazdan öğle yemeğimi yiyim yeşilçay içicem. Unuttum içmeyi.

Afiyet olsun canım, bende yapıcam birazdan

Olmasın ama bir daha bugün mümkün olduğunca başka ekmek yeme bebiş

--------------------

Kızlar ben bi kaçayım tekrar gelicem öptümm

eksik olmayın kızlar burada kılo vermek o kadar guzel kı acayıp motıve edıyor hanı dıyetısyhene gıdersın de tartılırsın ya aynı o hesap dikkatlı yıyorsun hergun bıldırım yapıyorsun Allah razı olsun bılgılerını<ı esırgemıyorsunuz tıkır tıkır gıdıyor kılolar

BİLDİRİMİ GÖNDERDİM NORACIM
GERÇİ LİSTE ALTI OLUCAM SANIRIMGEÇEN SEFER UNUTTUM GÖNDERMEYİ

Başlangıç kilo:79.8
Geçen hafta:62.2:26:
Bu hafta:62.3
Gelen:100GR
Toplamda giden:17.5
Hedef:58

Birlikten kuvvet doğar canım, burada bu söz tamamen geçerliliğini kazanıyor. Hepimizin amacı bir, ideallerimiz bir. Çıtır manken gacılar gibi olacağız inşallah, pes etmek yok, yola devam hepbirlikte.

Bile bile lades buna denir. Ben her gün tartılmamam gerektiğini bildiğim halde uzak duramıyorum :111:

Bu hafta azmedicem, diğer cumaya kadar tartı yüzü yok.

selam kızlar,
sonunda şeytanın bacağını kırdım.wc siz ve şişkinlikle 5 li rakamı gördüm sonunda )

başlangıç:74
geçen hafta:60.6
bu hafta:59.9
giden:0.7
toplam giden:14.1
hedef:57

Saol canım Sanada afiyet olsun...

Burası çok motive ediyor. 15 gün tatile gitmiştim giremedim. 2 kilo ile döndüm

Liste altı olmayacak sanırım.Herkes listeye alıncak canım.

100 gramcıktan nolcaaak canıııım

Son düzenleme:
Canım çok güzel başlangıç fakat sende cumaları tartıl derim ben bende ramazanda saat 9 da spora gidicem akşamları , spor spordur bebiş saati çok takma

Kızlar bu arada lütfen bizden gizli tartılara çıkmayın cuma günü dışında tartıdan uzak durun, tartıda rakamlarla aklınız karışır ve metabolizmanızı kitlersiniz, tartıda en az kaçamaklar kadar tehlikeli [/QUOTE]

hımss o zaman bugün konuşayım cumaları tartılayım ama yine akşam tartılıcam bişi değişmicek en doğrusu sabah wc ye çıktıktan sonra olanı ama ben tüm gün yediklerimle içtiklerimle tartılıyorum çok sağlıklı bi sonuç değil tartılacak başka yerde yok napıcam ben şimdi

harıka vermişsin tebrik edıyorum canım
saol canımm teşekkür ederim

hımss o zaman bugün konuşayım cumaları tartılayım ama yine akşam tartılıcam bişi değişmicek en doğrusu sabah wc ye çıktıktan sonra olanı ama ben tüm gün yediklerimle içtiklerimle tartılıyorum çok sağlıklı bi sonuç değil tartılacak başka yerde yok napıcam ben şimdi [/QUOTE]

eve bir tartı alacaksın canımm başka çare yok.her gün tartılmak tokken tartılmak motivasyonu bozuyor hallet derim biran önce...

Tartısız bayan kalmasın kampanyası başlatıcam Türkiye genelinde

yada Türkiye genelini boşverin kızlar, herkes bir elektronik tartı edinsin

Liste altı listesi yapıcaz esincim ben geçen hafta Black çıkınca liste yapılmadı sandım, minderim yapmış sağolsun

Artık listede hafta içerisinde yaptığımız sporda yazılacak günde 50 mekin çekseniz haftada 350 mekik eder ayda 1400 mekik eder , ki bu da karnınızı baya sağlamlaştırır

o yüzden yaptığınız spoarları da not alın bir kenara cuma günü bildirimleri yaparken örnek olarak ;

Spor : 350 mekik 5 saat yürüyüş ( 1 haftada) tarzında yazılacak :32
:

Son düzenleme:
ya bizim tartı bozuk galiba hergün de tartılsam hergün başka bişey gösteriyo aldığımızdan beri de böyle :26:

Bugün benim deneme günüm herhalde, canınız çekmesin diye isim vermeyeceğim ama içerde en sevdiğim yağlı bişi yapıyolar , zor tutuyorum kendimi ama yiyipte gün boyu bunun pişmanlığını yaşamayacağım Yeme nora yeme cıss o bööğğ iğrenç o

ıyyy yağlı yağlı pis şey sakın yeme :120:

BİLDİRİMİ GÖNDERDİM NORACIM
GERÇİ LİSTE ALTI OLUCAM SANIRIMGEÇEN SEFER UNUTTUM GÖNDERMEYİ

Başlangıç kilo:79.8
Geçen hafta:62.2:26:
Bu hafta:62.3
Gelen:100GR
Toplamda giden:17.5
Hedef:58

Sana nazar değdi herhalde Tuğba kocişle iddaya gir hemen

selam kızlar,
sonunda şeytanın bacağını kırdım.wc siz ve şişkinlikle 5 li rakamı gördüm sonunda )

başlangıç:74
geçen hafta:60.6
bu hafta:59.9
giden:0.7
toplam giden:14.1
hedef:57

Bi 50lik çıtırımız daha oldu tebrik ederim bebiş darısı hepimizin başına
Hedefine çok yaklaştın tam gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…