düşük bel 42 normal bel 40 giyiyorum canım, arkadaş olarak eklersen albümde fotolarım var görebilirsinallatn hiç kilo almıyorum ben elma kadınıyım
Canım çok güzel başlangıç fakat sende cumaları tartıl derim benbende ramazanda saat 9 da spora gidicem akşamları , spor spordur bebiş saati çok takma
Kızlar bu arada lütfen bizden gizli tartılara çıkmayın cuma günü dışında tartıdan uzak durun, tartıda rakamlarla aklınız karışır ve metabolizmanızı kitlersiniz, tartıda en az kaçamaklar kadar tehlikeli
oh gitsin kilolar kızlar ah ah 2 sene once 91 den 65 e düşmüştüm ne güzel hatırladıkca kendimden nefret edıyorum nasıl aldım bu kadar kılo gerı verecegım yıl basına kadar 65-60 olacagım sonra da 58 -55 inşallah tek problem suyu sevmıyorum ya hiç içmesem aklıma gelmez o derece
Tamam şeker toparlanıyorum bugün daha iyi önceki günlere göre.
Birazdan öğle yemeğimi yiyim yeşilçay içicem. Unuttum içmeyi.
bugün 11de kalktım zaten kalkınca 1 bardak süt içtim
demin de kahvaltı ettim (öğle yemeği oldu artık)
2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 4 zeytin, 1 bardak çay
buraya kadar her şey iyi güzel de 1 tane de lokma yedim :18: hayır yapıyorlarmış annem almış gelirken ben de içinden en küçüğünü seçtim artık
Birlikten kuvvet doğar canım, burada bu söz tamamen geçerliliğini kazanıyor. Hepimizin amacı bir, ideallerimiz bir. Çıtır manken gacılar gibi olacağız inşallah, pes etmek yok, yola devam hepbirlikte.eksik olmayın kızlar burada kılo vermek o kadar guzel kı acayıp motıve edıyor hanı dıyetısyhene gıdersın de tartılırsın ya aynı o hesap dikkatlı yıyorsun hergun bıldırım yapıyorsun Allah razı olsun bılgılerını<ı esırgemıyorsunuz tıkır tıkır gıdıyor kılolar
Kızlar bu arada lütfen bizden gizli tartılara çıkmayın cuma günü dışında tartıdan uzak durun, tartıda rakamlarla aklınız karışır ve metabolizmanızı kitlersiniz, tartıda en az kaçamaklar kadar tehlikeli
O problem çoğumuzda var kuzu , içine 1-2 damla limon atabilirsin yada buzlu içebilirsin o zaman daha güzel oluyor, çok fazla kasma ama mümkün olduğu kadar iç en az 1 lt su tüket
Ayrıca neden kendinden nefret ediyorsun bu kilo iniş çıkışları hep olacak, hem bak ders almışsın bence bir daha tekrarlamazsın, hem artık biz yanındayız tekrarlatmayız sana
Afiyet olsun canım, bende yapıcam birazdan
Olmasın ama bir dahabugün mümkün olduğunca başka ekmek yeme bebiş
--------------------
Kızlar ben bi kaçayım tekrar gelicem öptümm
eksik olmayın kızlar burada kılo vermek o kadar guzel kı acayıp motıve edıyor hanı dıyetısyhene gıdersın de tartılırsın ya aynı o hesap dikkatlı yıyorsun hergun bıldırım yapıyorsun Allah razı olsun bılgılerını<ı esırgemıyorsunuz tıkır tıkır gıdıyor kılolar
BİLDİRİMİ GÖNDERDİM NORACIM
GERÇİ LİSTE ALTI OLUCAM SANIRIMGEÇEN SEFER UNUTTUM GÖNDERMEYİ
Başlangıç kilo:79.8
Geçen hafta:62.2:26:
Bu hafta:62.3
Gelen:100GR
Toplamda giden:17.5
Hedef:58
harıka vermişsin tebrik edıyorum canımselam kızlar,
sonunda şeytanın bacağını kırdım.wc siz ve şişkinlikle 5 li rakamı gördüm sonunda)
başlangıç:74
geçen hafta:60.6
bu hafta:59.9
giden:0.7
toplam giden:14.1
hedef:57
Olmasın ama bir dahabugün mümkün olduğunca başka ekmek yeme bebiş
saol canımm teşekkür ederimharıka vermişsin tebrik edıyorum canım
Canım çok güzel başlangıç fakat sende cumaları tartıl derim benbende ramazanda saat 9 da spora gidicem akşamları , spor spordur bebiş saati çok takma
Saol canımSanada afiyet olsun...
Burası çok motive ediyor. 15 gün tatile gitmiştim giremedim. 2 kilo ile döndüm
Liste altı olmayacak sanırım.Herkes listeye alıncak canım.
100 gramcıktan nolcaaak canıııım
Bugün benim deneme günüm herhalde, canınız çekmesin diye isim vermeyeceğim ama içerde en sevdiğim yağlı bişi yapıyolar , zor tutuyorum kendimi ama yiyipte gün boyu bunun pişmanlığını yaşamayacağımYeme nora yeme cıss o bööğğ iğrenç o
Bugün benim deneme günüm herhalde, canınız çekmesin diye isim vermeyeceğim ama içerde en sevdiğim yağlı bişi yapıyolar , zor tutuyorum kendimi ama yiyipte gün boyu bunun pişmanlığını yaşamayacağımYeme nora yeme cıss o bööğğ iğrenç o
BİLDİRİMİ GÖNDERDİM NORACIM
GERÇİ LİSTE ALTI OLUCAM SANIRIMGEÇEN SEFER UNUTTUM GÖNDERMEYİ
Başlangıç kilo:79.8
Geçen hafta:62.2:26:
Bu hafta:62.3
Gelen:100GR
Toplamda giden:17.5
Hedef:58
selam kızlar,
sonunda şeytanın bacağını kırdım.wc siz ve şişkinlikle 5 li rakamı gördüm sonunda)
başlangıç:74
geçen hafta:60.6
bu hafta:59.9
giden:0.7
toplam giden:14.1
hedef:57
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?