70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hakkınızı helal edin arkadaşlar özel sebeplerle bir daha kk ya gelmeyeceğim. çok özür hepinizi özleyeceğim
sadece veda etmek istedim

Blackcim umarım çözer ve dönersin aramıza

Sen nerelerdesin tuğbiiiim

--------------------

Kızlar geeçen hafta liste yapılmamış sanırım
Bu hafta bildirim yapan herkesi listeye direk alalım liste altı olmasın kimse , uyar mı :26:

wuuu bi 50lik çıtır daha geliyorrr

Tebrik ederim betüşüm :13:

slm kızlar.. bugün benim için bir milat olsun ikinci kez. ne güzel 50li kilolara ulaşmışken tekrar hızla kilo almaya başladım. bi insan 1 günde 800gr alır mı?? ewt ben aldım malesef. bildirimimi yapayım ben en iyisi. bugün iyi başladım. lütfen beni motive edin. tekrar şişman olmak istemiyoprum(

başlangıç: 82
geçen hafta: 60.400
bu hafta: 61.200
gelen: 800 gr(
toplam giden: 20.800
hedef: 58

Alınabiliyor tatlım emin ol, moralini bozma 1 günde gelen kilo 1 günde gider, menülerini bize yazmayı unutma tamam mı , vazgeçmek yok, kaldı ki 20 küsür kilo vermişsin şimdi en eğlenceli kısımdasın, çıtır olmak için kilo veriyorsun artık

menümü de paylaşayım yazayım ki fazlasını yemeyim

sabah:
1 domates
1 kaşık tuzsuz lor
1 haşlama yumurta
1 dilim çavdar ekmeği

öğlen
1 haşlanmış tavuk but
salata

akşam
1 kase yoğurt
1 elma

ara
nescafe 2si birarada

(bugünlerde kendimi biraz sıkmak istiyorum eşim gelcek salı günü ve beni en son 59 kg olarak gördü. dikkat et kilo alma deyip duruyor bu da beni üzüyor( diyor ki senin için diyorum çok aç kaldın verdin kiloları tekrar alma. ama ben yine de çok bozuldum öyle değince( kendimi bugün çok negatif hissediyorum ve salıya kadar 60 olmak için çabalıcam. ewt 1200 gr vermem gerek ama 800 grmı ben dünden bugüne aldım( yediklerim yağa dönüşmeden gider inş)

inş öyle olur cnm.. teşekkür ederim desteğin için saol.. elbette yazcam yoksa kopuyorum ben onu anladım. vazgeçmicem ewt en güzel yerinin tadını çıkarcam inş.. kalp kalbe karşıymış ben de menümü paylaşıyormuşşum sen yazarken:)

Tatlım eşin seni 59 kilo iken tanımadı ama değil mi sonuçta, seni zayıfken sevmedi, bencede senin için diyordur çünkü biz verdiğimiz kiloları alınca moralimiz bozuluyor ve uzun süre veremiyoruz, sen çok acele etme zaten vermişsin bunun keyfini çıkarmalısın Menün güzel

hoşbulduk canım ben 163 boyunda 75 kiloyum uzun zamandır zayıflamak için uğraşıyom.ben ilk defa bi gruba giriyom ne yapmam gerekiyo günlük olarak yazarsan sevinirim

Çok belirgin kurallarımız yok canım, hergün bize menülerini yaz, böylece doğruları ve yanlışları hep beraber görürüz, bugün kilo bildirimi yapıyoruz , az önce yukarıda yazdığım şekilde bana mesaj atıyorsun canım

:13::13::13::13:

geçen hafta liste yapıldı canım..

Tamamdır o zaman , ben göremedim ama daha dikkatli bakarım

Kızlar ben gideeyim biraz test çözeyim arada uğrarım ama uğrayamazsam da akşam kesinlikle burdayım, cumartesi sabah 11 e kadar bildirimleri yapın bana

Öptüm herkesi Topiğin güzelleri yeni gelen ve sorun yaşayan bayanlara yardımcı olmaya çalışın lütfen bizde ilk bu şekilde giriş yaptık foruma sonuçta

Bildirim günümüz CUMA'dır.
Bildirimlerinizi;
Başlangıç kilo:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Gelen veya Giden:
Toplamda giden:
Hedef:

Bu şekilde yapmanızı önemle rica ediyorum.

Yeni gelen üyeler başlangıç kilo ve hedefi yazsınlar yeni üye olduklarını belirtsinler.

Mesaj sayısı yeterli olmayanlar ise NORANIN DİKKATİNE.. yazıp belirtsinler.

doğru söylüyorsun cnm sanırım bu konuda fazla takıntılı oldum.. zaten hayattaki tek kompleksim kilo( herşey harika mı hayır değil ama bütün takıntılarım yok olup kiloda birleşmiş sanki. neyse artık toparlıyorum zaten.. saol cnm desteğin için. sana da kolay gelsin ayrıca çalışmanda. kpss meşakkatli bir iş umarım hakkıyla verirsin bu sınavı.(daha önceden sizleri takip ettiğimden biliyorum kpss çalıştığını:)))

nasıl yapıyon sıvı detoksu merak ettim canım

geçen hafta ben yapmıştım şekerama çok azdı katılımcımız

işallah norammyaz derken hangi aya kadar demek istedin

bu gün sabah kahvaltım:
iki dilim ekmekten tost ve 4-5 zeytin
çay ve kayısı
yeşil çay
k

Ne kadar çok yazmışsınız yahu, oku oku bitmedi
Hafta içinde 85.8'i görmüştüm ama iki gündür tartı ille de 86.2 diye diretiyor Bu sabah umutluydum ama yine bir değişiklik olmadı.

Başlangıç kilo: 92
Geçen hafta: 87.7
Bu hafta: 86.2
Giden: 1.5
Toplamda giden: 5.8
Hedef: 56-58

Günaydıııııııııııııııın hatunlar

Bende varım bakalım napıcam,75 kilo ile başladım pazartesi ama daha verememişim moralim bozuldu reglm ondan olabilir diye düşünüyorum

Hoşgeldin canım. Regl durumunda kilonu dikkate alma derim çok değişiklikler oluyor.

Ayrıca hergün menülerini toplu bir biçimde paylaş bizimle ki. Neler yapıyosun görelim

Ooow beybi hoşgeldiiin. İnşallah başarıyla geçersin canım.

Ayrıca güzelde bi kilo vermişsin.Tebrikler

Herkese günaydınlarr,
kilo bildirimim:18:
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 61,2 kg
bu hafta kilo : 62 kg
gelen :800 gr
toplamda giden :8,6 kg.
hedef kilo : 55 kg

Günaydın canım. Nolmuş sana

Psikolojim bozuk falan demişsin de ondan mı düzenin bozuldu?

Hoşgeldiiin Noriiiiiiiiiiiiş

Artık buralardasın demek çok sevindim beybi.

Selam canım. Biir günde neler alınmazki...Ama hızlı gelen hızlı da gider.

Bu yüzden bozma moralini haftasonu gelen 800 grdan kurtulursan haftaya güzel bi kiloyla başlamış olursun.

Haftaya cumayada gelsin eksiler

Başlangıç kilo:78
Geçen hafta:75
Bu hafta:75
Gelen veya Giden:0
Toplamda giden:3 kilo
Hedef:[/COLOR65

Güzel en azından sabitsin canım.

Haftasonu bi kısmını verirsin. Rahatlarsın

başlangıç: 71.9
geçen hafta: 71.6
bu hafta: 71.7
Gelenn: 100gr :18:
toplamda giden: 200gr
hedef: 67

Dün gece yediğim karpuzdan olduğunu düşünüyorum bu +100 gramın

slm cnm.. aynen öyle bir gününün faciası bu oldu. teşekkür ederim desteğin için . inş bu güzel dileğin olur cnm saol.. sen de dert etme 100 grcık hem de karpuzdan olduğunu biliyorsun.. akşama kadar gider bile o 100 grcık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…