70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah ah kardes az mı ugraştım yapmak için olmuyo formata uygun degıl dıyo arkadaslar yapınca oluyo anlamadım valla

Bazen bu kaybettiğim hatta üstüne 5 kilo aldığım 2 ay için çok üzülüyorum

Şu an 60larda olabilirdim ama 1 kilo daha alsam 80leri görücem

Bu konuda çok kızıyorum kendime, ve eskisi gibi gücüm yok, umarım herşey çok güzel olur

naptın sen kızzz..bu neee..70 olacaktın oruca kadar.wallaha şaşırdım.neyse werirsin sen onları çabucak..ama sen iyi bi dayağı hakettin

nasıl nasıl bu kiloları nasıl verdin ne kdr zamanda verdin nolur bana da anlatınn :18:

18 martta başladım canım burada kilo wermeye..ozaman bu zamandır çoktan hedefe ulaşmış olmam gerekti ama malesef çooook kaçamaklarım oldu.ama olsun çoğu gitti azı kaldı.nasıl werdiğime gelirsek azim gayret we bu topik..burası olmasa bu kadar kiloyu werebileceğimi sanmıyorum..sende burada çok güzel kilolar werirsin canım..

2 saattir sakız çiğniyorum acıkmaya başladım ama bişey yemicem :130: akşam mekik çekmeye başlıyım bi de :124: bi de geçen yaz durduğum yerde zıplıyodum ona da devam edeyim :122:

2 saattir sakız çiğniyorum acıkmaya başladım ama bişey yemicem :130: akşam mekik çekmeye başlıyım bi de :124: bi de geçen yaz durduğum yerde zıplıyodum ona da devam edeyim :122:

Yaptığın bütün sporları not al tatlım haftalık spor sayımıda yapıcaz artık

Yaptığın bütün sporları not al tatlım haftalık spor sayımıda yapıcaz artık

Canım ben spor yapmıyorum ki ama...

Bu haftadan sonra başlayım dedim. Zaten bu hafta rahat kilo vermem gerekiyo uzun süredir diyet modunda değilim çünkü

Sabah: 50 gr fıstık (yaklaşık 300 kalori ediyormuş), yarım simit

Ara: 1 fincan Türk kahvesi

Öğle:
Çılbır (2 yumurta ile), 3 kaşık yoğurt, 2 dilim ekmek

Ara: 1 fincan Türk kahvesi

Akşam: 10 adet şalak kayısı

5 km yürüyüş (hava biraz serinleyince yürücem, ödevimi yerine getirip getirmediğimi söylerim)

Bugün mümkün olduğunca fazla su içmeye çalışıyorum, 2.5 lt yi bulur.

Canım sabah normal kahvaltı yap bence.Akşam da sebze yemeği mümkün oldukça.

Bu şekilde besin almıyorsun ki.Ana öğünlerde ara öğünlerde yemen gerekenleri yiyosun .

Uyanınca : 2 bardak su

Kahvaltı (10:30) : Bi dilim uno premium,peynir,3 zeytin,domates,çay,Azcık karpuz

Öğlen (13:30) :
5 nugget,Domates,Yarım dilim ekmek,Çok az kavun

Ara (16:00) : Şeftali

Ara (17:00) : Bi adet form bisküvi

Ara (18:00) : Bi adet form bisküvi

Akşam (19:30 civarı) : Tavuk-Salata(Dışarda)

Akşam yine dışardayım da tavuk salata şeklinde yemeye çalışacağım. Değişirse yazarım yine buraya.

ahh ne çok ilerlemiş oku oku bitiremedim :)
bende yeni başlayanlardanım
çarsamba günü basladım ondan oncekı 1 hafta da diyet yapmadım ama 3 kere yüüyüş ve spora gitmiştim bu3 güne o haftanında etkısı oldugunu düşünüyorum

başlangıç : 78
3 günkü skor :77 :)

hedef :58-60

Ben de söz verdiğim gibi yürüyüşümü yaptım, geldim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…