Günaydın bebekleeer
Günaydın gamzem, herşeyi unutalım artık
Kızlar ben listeyi yapıyorum yavaş yavaş ama saat 11 e kadar bildirim süresi açık
Günaydın canım,Günaydın fadimecim napiyosun canım
Kızzzzz ne oldu sana böyle??Başlangıç : 77.3
En son bildirimim : 64.1
Bu hafta : 66.7
Gelen : 2.6 gelen
Toplam giden : 11
hedef : 55
Günaydın canım,Günaydın bebekleeer
Günaydın gamzem, herşeyi unutalım artık
Kızlar ben listeyi yapıyorum yavaş yavaş ama saat 11 e kadar bildirim süresi açık
Ben kendi adıma söyleleyim çok günler geçirdim ama kilo aldıkça herşey daha da berbat olmaya başladı , artık kimsenin yayılmasına izin vermicem topikte kızlar fit ve mutlu oluıcak
yalnız ben ramazanda ne yapcaz onu düşünüyorum hala
başlangıç kilom : 90
Şuan ki kilom : 71.100
Hedefim : 60
Son 11 kilom daha var çogu gitti azı kaldı :)
Canım ben spor yapmıyorum ki ama...
Bu haftadan sonra başlayım dedim. Zaten bu hafta rahat kilo vermem gerekiyo uzun süredir diyet modunda değilim çünkü
Sabah: 50 gr fıstık (yaklaşık 300 kalori ediyormuş), yarım simit
Ara: 1 fincan Türk kahvesi
Öğle: Çılbır (2 yumurta ile), 3 kaşık yoğurt, 2 dilim ekmek
Ara: 1 fincan Türk kahvesi
Akşam: 10 adet şalak kayısı
5 km yürüyüş (hava biraz serinleyince yürücem, ödevimi yerine getirip getirmediğimi söylerim)
Bugün mümkün olduğunca fazla su içmeye çalışıyorum, 2.5 lt yi bulur.
ben ramazanda hiç kilo vermedim hep aldım diye hatırlıyorum
Ben de söz verdiğim gibi yürüyüşümü yaptım, geldim
bencedeguselolur seker onunda derecesı olur hem yaaa cunku o kd spor yapıp o hafta veremeyenlere motıve olur ınsl... bak bana bgn he kosturdum ama sporyapmadım heheh:)
sabah-08:00
-dere otu 2 dal
10:00
-3 zeytın
-1,5 dlm ınce kepek ekmegi
-esıme 1 dometes 2 bıber 1 yumurta ıleyaptıgım melemenden kalanını yedım
-1 brdk sekersız cay
ara:
-3-4kıraz
14:00(cıss yedım ekmekyanııı)
-1 ınce dılım lavas arasına tavus ve salata
-1 kucuk salkım sıyah uzum
ara 17:00
-3-4 kıraz
-
aksam:
-daha yemedım zorlu su ıcıyorum bgn yesıl cay hıc ıcemedımonu ıcerım acıkırsamda salata yaprım ama gec oldu hıcbırsey yemesem dahada gusel ama bırazesımle cekırdek yıyebılırımmm olurmu kıslarr aksam yemegı nıyeteıne yaaa
*********kızlar benm2 -3 aydır acayıp sacım dokuluyorrcok uzuluyorummm araları acıldı tmm seyrek dgldı ama boylede ıyıce seyreldı yaa neden acaba esım dıyetten dıyor vıtamınsız kalmıssındır dıyor bırakdıyor dıyetısyenede gıtmekıstemyrmm ama ne yapacagım sızce???:26::26::18::18::18::18::18:cok korkuyorummm
vee tekrar geri dönüş yaptım :)
bu sefer fena azimliyim koşu bandımı aldım çünkü bugün 1 saat yürüdüm bile
yarından itibaren yediklerime dikkat edip akşamları 1 saat yürücem sabahta kalkabilirsem yarım saat düşünüyorum ama zorlayabilir bütün gün ayaktayım çünkü bakalım inş bu sefer kurtulucam bu pis yağlardan :)
arkadaşalar alıntılar yapmıştım fakat cvp yazmaya vaktim yok hemen kısaca geçmek zorundayım(eçmişin yarısına bakabildim)
noracım çok güldüm yazdıklarına ve kendime geldim valla okuyunca sağolasın şeker hep birlikte ayaklandıralım topiği
seççem bacım 65 rakamını görünce birr ahhh çektim bende o rakamı görüücekmiyimki tartıda dedim
aferin sana tebrik ederim canım
tüm kilo verenleri tebrik eder alanların kafalarına birer şaplak ve içlerine azim diliyorum kendinize gelin leynnnnnn
ve geleleim benim mükemmel bildirimime
mükemel diyorum bu kadar düensiz yemeğe bunada şükür diyorum valla ramazanda da böle versem şükür dicem
kilo bildirimi
başlangıç:75.4kg
geçen hafta:67.4kg
bu hafta:66.8kg
gelen:600gram
toplamda giden:8,6 kg
hedef:55
abovvvv şimdi farkediom ben bu haftaaa 600 gr vermişimmbende almışımdır die üzülüodum şu sıaralar tartıya çıkıyorum ama ölesine rakamlar arasındaki farkı takmadan çıkıyorum işte
boşvermişlik başladı bendee
ama buggün şunuda sölim kocişle dışarı çıktık kıyafet giyidiğimde zayıfladığımı hissettim ne bilem yolda giderken gölgeme falan baktım pek hoşuma gitti tabi basenler olmasaa
neysee kaçmak zorundayım öptüm hepinizi bu arada nette ramazanda nasıl besleneceğimiz konusunda araştırma yapacağım güzel bilgiler bulursam muhakkkak paylaşacağım sizlerle
oldu bişeler cnm ya ama artık toparlanma vakti.
öğlen patlıcan yemeğim varr
Günaydın canım,
İşteyim çalışıyorum, sana da iyi tatiller diliyorum.
Kızzzzz ne oldu sana böyle??
Günaydın canım,
Kolay gelsin sana.
Herkese günaydınlarr,
Güzel bir haftas sonu diliyorum arkadaşlar herkese
bende de menemen ve yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?