Yaptığın bütün sporları not al tatlım haftalık spor sayımıda yapıcaz artık
bencedeguselolur seker onunda derecesı olur hem yaaa cunku o kd spor yapıp o hafta veremeyenlere motıve olur ınsl... bak bana bgn he kosturdum ama sporyapmadım heheh:)
sabah-08:00
-dere otu 2 dal
10:00
-3 zeytın
-1,5 dlm ınce kepek ekmegi
-esıme 1 dometes 2 bıber 1 yumurta ıleyaptıgım melemenden kalanını yedım
-1 brdk sekersız cay
ara:
-3-4kıraz
14:00(cıss yedım ekmekyanııı)
-1 ınce dılım lavas arasına tavus ve salata
-1 kucuk salkım sıyah uzum
ara 17:00
-3-4 kıraz
-
aksam:
-daha yemedım zorlu su ıcıyorum bgn yesıl cay hıc ıcemedımonu ıcerım acıkırsamda salata yaprım ama gec oldu hıcbırsey yemesem dahada gusel ama bırazesımle cekırdek yıyebılırımmm olurmu kıslarr aksam yemegı nıyeteıne yaaa
*********kızlar benm2 -3 aydır acayıp sacım dokuluyorrcok uzuluyorummm araları acıldı tmm seyrek dgldı ama boylede ıyıce seyreldı yaa neden acaba esım dıyetten dıyor vıtamınsız kalmıssındır dıyor bırakdıyor dıyetısyenede gıtmekıstemyrmm ama ne yapacagım sızce???:26::26::18::18::18::18::18:cok korkuyorummm
Canım saç dökülmesini önlemek için öncelikli olarak bolca protein ve B vitamini açısından zengin besinler tüketmen lazım. Bunları düzenli olarak tüketiyor musun?
canım bendede aynı dert var ben carsamba günü diyetisyene gidicem bakalım ne diyecek:18::18::18::18:
Evet canım bulgurlu yapıyorum ben çok seviyorumVerdiğin güzel bilgiler için teşekkür ederimCanım sen semizotunu nasıl yapıyorsun? Bulgurlu mu?
İyi akşamlar bebişlerimmmmm
naparsınız abehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhben tıkınıyom valla
İyi akşamlar bebişlerimmmmm
naparsınız abehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhben tıkınıyom valla
sınavımı geçtiiimmm :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
hepinizi seviyorum canlarımm
Tebrikler canım çoooooooooooooooook sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?