70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi aksamlar kizlar bugun kac saat temizlik yaptim bittim yorgunluktansimcik bir cay yapsa biri benide cagirsa ne guzel olacakbugün bildigim halde tekrarladığım bi yanlıs anlanayana ne iyilik yapiyorum acaba

Yaptığın bütün sporları not al tatlım haftalık spor sayımıda yapıcaz artık

bencedeguselolur seker onunda derecesı olur hem yaaa cunku o kd spor yapıp o hafta veremeyenlere motıve olur ınsl... bak bana bgn he kosturdum ama sporyapmadım heheh:)

sabah-08:00
-dere otu 2 dal

10:00
-3 zeytın
-1,5 dlm ınce kepek ekmegi
-esıme 1 dometes 2 bıber 1 yumurta ıleyaptıgım melemenden kalanını yedım
-1 brdk sekersız cay

ara:
-3-4kıraz

14:00(cıss yedım ekmekyanııı)
-1 ınce dılım lavas arasına tavus ve salata
-1 kucuk salkım sıyah uzum

ara 17:00
-3-4 kıraz
-

aksam:
-daha yemedım zorlu su ıcıyorum bgn yesıl cay hıc ıcemedımonu ıcerım acıkırsamda salata yaprım ama gec oldu hıcbırsey yemesem dahada gusel ama bırazesımle cekırdek yıyebılırımmm olurmu kıslarr aksam yemegı nıyeteıne yaaa

*********kızlar benm2 -3 aydır acayıp sacım dokuluyorrcok uzuluyorummm araları acıldı tmm seyrek dgldı ama boylede ıyıce seyreldı yaaneden acaba esım dıyetten dıyor vıtamınsız kalmıssındır dıyor bırakdıyor dıyetısyenede gıtmekıstemyrmm ama ne yapacagım sızce???:26::26::18::18::18::18::18:cok korkuyorummm

Canım saç dökülmesini önlemek için öncelikli olarak bolca protein ve B vitamini açısından zengin besinler tüketmen lazım. Bunları düzenli olarak tüketiyor musun?

canım bendede aynı dert var ben carsamba günü diyetisyene gidicem bakalım ne diyecek:18::18::18::18:

Canım saç dökülmesini önlemek için öncelikli olarak bolca protein ve B vitamini açısından zengin besinler tüketmen lazım. Bunları düzenli olarak tüketiyor musun?

canım bendede aynı dert var ben carsamba günü diyetisyene gidicem bakalım ne diyecek:18::18::18::18:

b vıtamıniiii,bılmyorummmm canımm dıkkat etttmıyorumm yaa aman... devran gıdınce sor bakalım bır ben hıccc gıtmedıgım ıcınnn bılgım de yk yaffff:26:

vee tekrar geri dönüş yaptım :)

bu sefer fena azimliyim koşu bandımı aldım çünkü bugün 1 saat yürüdüm bile
yarından itibaren yediklerime dikkat edip akşamları 1 saat yürücem sabahta kalkabilirsem yarım saat düşünüyorum ama zorlayabilir bütün gün ayaktayım çünkü bakalım inş bu sefer kurtulucam bu pis yağlardan :)

Uyanınca : 2 bardak su

Kahvaltı (10:30) :Bi dilim uno premium,peynir,3 zeytin,domates,çay,Azcık karpuz

Öğlen (13:30) : 5 nugget,Domates,Yarım dilim ekmek,Çok az kavun

Ara (16:00) : Şeftali

Ara (17:00) : Bi adet form bisküvi

Ara (18:00) : Bi adet form bisküvi

Akşam (20:00) : Tavuk ızgara,Salata,Ayran,Bi iki çatal patates kızartması(Dışarda yedim)

arkadaşalar alıntılar yapmıştım fakat cvp yazmaya vaktim yok hemen kısaca geçmek zorundayım(eçmişin yarısına bakabildim)

noracım çok güldüm yazdıklarına ve kendime geldim valla okuyunca sağolasın şeker hep birlikte ayaklandıralım topiği

seççem bacım 65 rakamını görünce birr ahhh çektim bende o rakamı görüücekmiyimki tartıda dedim
aferin sana tebrik ederim canım

tüm kilo verenleri tebrik eder alanların kafalarına birer şaplak ve içlerine azim diliyorum kendinize gelin leynnnnnn

ve geleleim benim mükemmel bildirimime

mükemel diyorum bu kadar düensiz yemeğe bunada şükür diyorum valla ramazanda da böle versem şükür dicem
kilo bildirimi

başlangıç:75.4kg
geçen hafta:67.4kg
bu hafta:66.8kg
gelen:600gram
toplamda giden:8,6 kg
hedef:55

abovvvv şimdi farkediom ben bu haftaaa 600 gr vermişimm bende almışımdır die üzülüodum şu sıaralar tartıya çıkıyorum ama ölesine rakamlar arasındaki farkı takmadan çıkıyorum işte

boşvermişlik başladı bendee

ama buggün şunuda sölim kocişle dışarı çıktık kıyafet giyidiğimde zayıfladığımı hissettim ne bilem yolda giderken gölgeme falan baktım pek hoşuma gitti tabi basenler olmasaa

neysee kaçmak zorundayım öptüm hepinizi bu arada nette ramazanda nasıl besleneceğimiz konusunda araştırma yapacağım güzel bilgiler bulursam muhakkkak paylaşacağım sizlerle

İyi akşamlar bebişlerimmmmm
naparsınız abehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhben tıkınıyom valla

kısss senn sacını basını yolarım heeeeal sana....ben aksam yemeıde yemedım acıktıgımda st 7 dı gec oldu dıe sende yeme bırakk uleynnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kizlar telden girdigim icin alinti yapamadim

Yok kizlar ya regliden degil

Karin agrisi vardi gunlerdr

Oyuzfn bisi yiyemiyordum

Iyilesmeye yakin midem bos diye acisini fena cikardm..sonuc 700 gr iste

Oructa gozum donecegi kesin...destk olalim sinerji mi yapiyrz ne yapcaksak yapalim :))
Ama abartmayalim yeme isini

İyi geceler kızlarr..

Sevdiceğim gece 2 de yola çıkacak.Onu uyandıracağım.O yüzden çıksam iyi olcak

sınavımı geçtiiimmm :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
hepinizi seviyorum canlarımm

merhaba arkadaslar
dun giremedigim icin bugunun tarti gunu oldugunu haliyle bilemedim.
evdede dijital tarti yok neyse ben sadece bugunku menumu yazicam.
sabah ilk is bir bardak su
haslanmis yumurta su ucgen peynirden bir tane
kuru kayisi ve kuru erik

ara yok yani olamadi misafirlige gittikbir saat otobus yolculugu oglende olmadi
arkadasim tavuk gogsu yapmis bir iki catal aldim gerisini benim kiz yedi bana 3bardak sekersiz cay ictim nasil olduysa

aksam 5 veya 6 kasik sebze yemegi iki yemek kasigi makarna yogurtlamasi yedim.bunlari yerken bir bardak su ictim.
uyumadan oncede bir bardak sut icicem.
bugun hic olmadigi kadar duzensizdi.
baslangic kilom 85.5
gecen hafta 81
bu hafta 79.2
giden 1.800
hedef 60
iinsallahhhh
carsamba gunu tartilmistim
oructa insallah sacmalamam
hepimize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…