70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hadi ya o zaman 1,5 alıyım,bende üniversiteye başlıcam benimde 2 ay içinde vermem lazım bu kiloları of of:105::105:

Bi de şu 30 day ripped mi ne onun videosu var mı?:44::44:

sayfada vardı ama bende yok onu indirip yapmak lazım indirmeye çalıştığımda da bilgisayar virüs alarmı verdi hiç uğraşmadım :44:

benim canım bişey istemiyo ama nedense çok kötü hissediyorum ağlayasım var ağlayamıyorum :85:

ben daha demin jillian ı bitirince oturdum ağladım rahatladım neden kötü hissediyor olabilirsin yani durduk yere mi yoksa özel bir sıkıntın mı var :44:

İyi akşamlar kızlarr...

Maşallah Allah muhabbetinizi artırsın

Nazarda değmesin

Ben yorgunum şimdilik kaçıyorum. Kurstan yeni geldim.

Belki gelirim yine.

merhbalarr ben geldımmmm cokk sukur ewımdeyımmm ne hayallerle geldımama bulamadımyaa sular kesıkk hava ck sıcak su yokkk evdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nbr sınız mıkıslar dugun yemekelerını yedımama bır okadarda oynadımhalay cektım yedıklerıme dıkkat etmeye calıstımm hoppp hemen oynamdım amaaaaa
teslım oluyormm sıze artıkkk

iyi akşamlar kızlar ben kaç gündür giremedim yarın diyetisyen günüm umarım yarından itibaren düzene girecem

Bu akşam ikinci kez yürüyüşe çıktım. Ohh bir iyi oldu sormayın

Hem bedenim hem de vicdanım rahatladı :)

işte gece gece kötü hissetmemin sebebi

[video=youtube;CQtUVxkieOU]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=CQtUVxkieOU&NR=1[/video]

Son düzenleme:
ben şimdi ağlayamıyorum zaten sabah ağlar da gelirim

bir sorun olmadığına emin misin

Burada her türlü muhabbeti yapıyoruz. Ne güzel şarkılar paylaşmışsınız, neden yeri olmasın ki? :)

teşekkürler, yeniyim ya ben önceki sayfalarda sırf diyet muhabbeti vardı o yüzden açıkçası çekindim biraz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…