tek tesellim bu :44:
yalnız kaç sayfadır diyalog şeklinde konuşuyoruz ahaha kaçtı herkes
yeşil çay bitti jillian beni bekliyor
hadi bakalım kolay gelsinzor geldiği anda zayıfladığını düşün kolay gelir
öyle yapıyorum zaten hele bir bölüm var
jillian bir yandan "punch punch" diyor yumruklama hareketinde sanki kilom yüzünden alay edenleri yumrukluyorum
kesinlikle
başlamak istersen link verebilirim, biliyorsun?
bilemedim ki şimdi :44: hadi ver belki başlarım
oradaki belkiyi hiç beğenmedim
30 Day Shred (level 1) on Vimeo bununla başlıyorsun 6 gün yapıp 1 gün ara veriyorsun sonra 4 gün daha yapıp level 2 ye geçiyorsun
o belkiyi ben de beğenmiyorum ama kendime güvenemiyorumteşekkür ederim
güvenmelisin öyleyse, hem vücutta verilen kilo kadar sıkılıkta önemli sende biliyorsun bunu
30 günlük program sonunda taş gibi olursunbir de üstüne kilo veriyorsun oo "lütfen kıskanmayın kızlar a20 geliyoor"
çok güzelmiş yalnız ben bunun sesini kısıp alttan müzik açarım
oo sen havaya girdin bile
yalnız sana tavsiyem ondan önce ısınma hareketleri yap çünkü benim 4 gün boyunca bacaklarım ağrıdı yeni yeni geçiyor
hoşgeldiinn
ben çıkamadım bugün evden dışarı, çok sıcak. bahanem de hazır
Yarın akşam misafir gelecek; kek, kurabiye, poğaça, çerez vs dolacak şimdi ev :111:
Akşama kadar az yicem ki akşam misafirler gelince de her şeyden azcık da olsun yiyebileyim :)
Sizce ikramlık neler yapabilirim? Fikir verebilir misiniz kızlar? :125:
ağrısın bişey olmazyalnız sabahtan beri boynum ağrıyo zorlamışım gibi acaba mekik çekerken zorladım mı ki :26:
Yarın akşam misafir gelecek; kek, kurabiye, poğaça, çerez vs dolacak şimdi ev :111:
Akşama kadar az yicem ki akşam misafirler gelince de her şeyden azcık da olsun yiyebileyim :)
Sizce ikramlık neler yapabilirim? Fikir verebilir misiniz kızlar? :125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?