70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ağrısın bişey olmaz yalnız sabahtan beri boynum ağrıyo zorlamışım gibi acaba mekik çekerken zorladım mı ki :26:

Mekik çekerken ellerinle boynunu itmeyeceksin asla Genelde bu yüzden boyun ağrıları oluyor.

Ellerin sadece süs gibi duracak, karnını iyice sıkıp karın kaslarınla kaldıracaksın kendini.

Aman diyim, boynuna yüklenme canım. Hem hareketi yanlış yapmış olursun ve faydasını görmezsin hem de kendini sakatlarsın.

bana gittiğim spor salonunda kollarımı gögsüme doğru çapraz koyarak çekmemi söylemişlerdi o zamandan beri öyle yapıyorum daha iyi oluyor :44:
hem elden koldan destek diye bir şey kalmıyor

farkettim artık ellerimi önde tutuyorum :26: hem bu şekilde karnımın daha çok kasıldığını hissettim

bana gittiğim spor salonunda kollarımı gögsüme doğru çapraz koyarak çekmemi söylemişlerdi o zamandan beri öyle yapıyorum daha iyi oluyor :44:
hem elden koldan destek diye bir şey kalmıyor

evet ben de öyle yapmaya başladım daha iyi oluyo

kararlıyım sadece birer tane yicem

yalnız yarın ikinizde pasta börekle yakın mesafede olacaksınız şimdiden motive edin kendinizi kızlar :18:

8-10 çeşit tatlı, çerez içinden 3 kaçamak hakkım var. Artık hangisi daha cezbedici ise hakkımı ondan yana kullanıp diğerlerine pisi pisi bakıcam

Sabah
1dilim ekmek
1kutu ton baligi (sabah sabah nerden estiyse)
3zeytin
Uesil cay

Ogle
1tabak etli nohut yemegi
Karpuz
Salata
1dilim ekmek

Ara
Kapicino
Az karpuz

Aksam
5yk nohut yemegi
1dilim ekmek

1.5lt su..yesil cay

sporumdan geldim hh bi rahatladım bugün bayağı yaptım kızlar 100 mekik 100 bisiklet yürüyüş falan şoklardayım kendi adıma

Bi de yarım mekik çekerseniz daha iyi oluyo tam kalkmadan daha çok kasıldığıı hissediyosunuz.:128:

Bu arada ben de rmazanla beraber jilliana başlıcam kararlıyım,2 kg lık ağırlık mı alıyım sizce?:44::44:

Son düzenleme:
tebrikler canım en iyi liste senin galiba

azminin devamını dilerim

Canim sag olsin..ama ben bi anda sapitabiliyrm
Gecen hafta gzl giderkn bi anda carsamba bozdum 2 gun deli gibi yedim
Sonra cuma semeresini adim +700gr ...o yuzden cok givenmiyrm kendime
Ramazn geliyr cok korkuyrm..ac halim kurttan beterdir :)))

süperr evet ben yarım mekik çekiyorum mesela ve orda kullanılan ağırlık 1,300 gram 1,5 civarı olması gerekiyor 2 fazla gelebilir anlayacağın :44:
ben 1,5 kg ağırlık kullanıyorum sana da onu öneririm

süperr evet ben yarım mekik çekiyorum mesela ve orda kullanılan ağırlık 1,300 gram 1,5 civarı olması gerekiyor 2 fazla gelebilir anlayacağın :44:

hoppalaa ağırlık da mı lazımmış

Hadi ya o zaman 1,5 alıyım,bende üniversiteye başlıcam benimde 2 ay içinde vermem lazım bu kiloları of of:105::105:

Bi de şu 30 day ripped mi ne onun videosu var mı?:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…