ağrısın bişey olmazyalnız sabahtan beri boynum ağrıyo zorlamışım gibi acaba mekik çekerken zorladım mı ki :26:
Mekik çekerken ellerinle boynunu itmeyeceksin aslaGenelde bu yüzden boyun ağrıları oluyor.
Ellerin sadece süs gibi duracak, karnını iyice sıkıp karın kaslarınla kaldıracaksın kendini.
Aman diyim, boynuna yüklenme canım. Hem hareketi yanlış yapmış olursun ve faydasını görmezsin hem de kendini sakatlarsın.
Mekik çekerken ellerinle boynunu itmeyeceksin aslaGenelde bu yüzden boyun ağrıları oluyor.
Ellerin sadece süs gibi duracak, karnını iyice sıkıp karın kaslarınla kaldıracaksın kendini.
Aman diyim, boynuna yüklenme canım. Hem hareketi yanlış yapmış olursun ve faydasını görmezsin hem de kendini sakatlarsın.
bana gittiğim spor salonunda kollarımı gögsüme doğru çapraz koyarak çekmemi söylemişlerdi o zamandan beri öyle yapıyorum daha iyi oluyor :44:
hem elden koldan destek diye bir şey kalmıyor
yalnız yarın ikinizde pasta börekle yakın mesafede olacaksınız şimdiden motive edin kendinizi kızlar :18:
kararlıyım sadece birer tane yicem
yalnız yarın ikinizde pasta börekle yakın mesafede olacaksınız şimdiden motive edin kendinizi kızlar :18:
tebrikler canım en iyi liste senin galiba
azminin devamını dilerim
sporumdan geldim hh bi rahatladım bugün bayağı yaptım kızlar 100 mekik 100 bisiklet yürüyüş falan şoklardayım kendi adıma
Bi de yarım mekik çekerseniz daha iyi oluyo tam kalkmadan daha çok kasıldığıı hissediyosunuz.:128:
Bu arada ben de rmazanla beraber jilliana başlıcam kararlıyım,2 kg lık ağırlık mı alıyım sizce?:44::44:
süperrevet ben yarım mekik çekiyorum mesela ve orda kullanılan ağırlık 1,300 gram 1,5 civarı olması gerekiyor 2 fazla gelebilir anlayacağın :44:
ben 1,5 kg ağırlık kullanıyorum sana da onu öneririm
e tabi ki
kolları sıkılaştırıyor baya
süperrevet ben yarım mekik çekiyorum mesela ve orda kullanılan ağırlık 1,300 gram 1,5 civarı olması gerekiyor 2 fazla gelebilir anlayacağın :44:
ben 1,5 kg ağırlık kullanıyorum sana da onu öneririm
Hadi ya o zaman 1,5 alıyım,bende üniversiteye başlıcam benimde 2 ay içinde vermem lazım bu kiloları of of:105::105:
Bi de şu 30 day ripped mi ne onun videosu var mı?:44::44:
el mahkum :26:
of canım çok dondurma istiyor ya ama yok yemiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?