70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

açımmmmmmmmmmmmmmmm keşke kahvaltı yapsaydım böyle bir muzla acıktım tabi, salata yapıp yesem mi ki?

canım çekti ama yemicem, zayıflıcam, istediğimi giycem

Ben de mecburiyetten yapıyorum canım ya :)

Akşama misafir gelecek, mecburen bir şeyler ikram ediyoruz. Ben diyetteyim diye misafirlerin önüne salatalık koyamıyorum

Off ya, şu gün bir an önce bitse

Misafir olmadığında eve abur cubur almıyorum, zararlı şeyler yapmıyorum ama misafir olunca el mahkum :18:

ben zayıflayana kadar eve misafir almıyorum

makarnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
istiyor cnm

Yağsız, tuzsuz yaparsan hiçbir zararı yok. 1 su bardağı makarna 130 kalori civarında, rahatlıkla yenebilir yani :)

Makarnayı kalori bombası yapan ekstradan eklenen yağ ve soslardır. Hastane yemeği gibi yaparsan hiçbir zararı yok ama tabii tadı da yok

bizim bitane noramız varya işte o izin vermiyor
yemiyceksin akşam akşam diyor.sözündende çıkamıyorum.
belki siz bei soğutursunuz makarnadan diye yazım dedim

Kızlar canım nasıl mücver istıyo yagsız fırında yogurtlu yenılecek Anneme soyledım yarın yapacak ama yagda kızartıyo yagda ıstemıyorum ben fırında olarak bılen var mı acaba :26::26:

annem yapmıştı bir kere, gerçi ben yememiştim onun yerine marketten kızartılmış almıştım :26:

Kızlar canım nasıl mücver istıyo yagsız fırında yogurtlu yenılecek Anneme soyledım yarın yapacak ama yagda kızartıyo yagda ıstemıyorum ben fırında olarak bılen var mı acaba :26::26:

aynı mücveri yap fınına at tatlım çok güzel oluyor bnmde cnm çekti
ya bnm de cnm herşeyi istiyor bu gün

Son düzenleme:
kızlar selamlar..
bugün alışveriş günüm..
ne alsam diye düşünüyorum..
kafama takılan bişey var size danışmak istedim..
kepek ekmeklerinizi marketten dilimlenmiş, ambalajlılardan mı alıyorsunuz ?
yoksa fırından mı ?

hımmm fırında olacak sekılde bılen varsa tarıfı beklıyorum canlarım

ben annem gelince sorayım ona olmazsa :44:

ben fırından taze alıyorum ya :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…