öğle yemeğii -
uzun bir aradan sonra günde 2.öğünümü yiyorum
kabak graten ve yoğurt :44:
afiyet olsun canım
açımmmmmmmmmmmmmmmm keşke kahvaltı yapsaydım böyle bir muzla acıktım tabi, salata yapıp yesem mi ki?
canım çekti ama yemicem, zayıflıcam, istediğimi giycem
Ben de mecburiyetten yapıyorum canım ya :)
Akşama misafir gelecek, mecburen bir şeyler ikram ediyoruz. Ben diyetteyim diye misafirlerin önüne salatalık koyamıyorum
Off ya, şu gün bir an önce bitse
Misafir olmadığında eve abur cubur almıyorum, zararlı şeyler yapmıyorum ama misafir olunca el mahkum :18:
makarnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
istiyor cnm
ben zayıflayana kadar eve misafir almıyorum
teşekkür ederimm
Kızlar 9 hayat çayı içen var mı aranızda? Ya da benzeri şeyler :44:
ben sadece yeşil çay bardak buyuk olunca ıcıne bogurtlen yada elma çayı koyuyorum canım arada da mısır püskülü,kiraz sapı yesıl çay kaynatıp içiyorum
hmmm :44:yeşil çay içiyorum bende pek bir etkisi yok ama sanki :44:
yok şekerım çok iyi oluyo hem açlıgı kesıyo hem odemı onluyo canım
Yağsız, tuzsuz yaparsan hiçbir zararı yok. 1 su bardağı makarna 130 kalori civarında, rahatlıkla yenebilir yani :)
Makarnayı kalori bombası yapan ekstradan eklenen yağ ve soslardır. Hastane yemeği gibi yaparsan hiçbir zararı yok ama tabii tadı da yok
Kızlar canım nasıl mücver istıyo yagsız fırında yogurtlu yenılecekAnneme soyledım yarın yapacak ama yagda kızartıyo yagda ıstemıyorum ben fırında olarak bılen var mı acaba :26::26:
Kızlar canım nasıl mücver istıyo yagsız fırında yogurtlu yenılecekAnneme soyledım yarın yapacak ama yagda kızartıyo yagda ıstemıyorum ben fırında olarak bılen var mı acaba :26::26:
hımmm fırında olacak sekılde bılen varsa tarıfı beklıyorum canlarım
kızlar selamlar..
bugün alışveriş günüm..
ne alsam diye düşünüyorum..
kafama takılan bişey var size danışmak istedim..
kepek ekmeklerinizi marketten dilimlenmiş, ambalajlılardan mı alıyorsunuz ?
yoksa fırından mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?