70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tabi ki fark eder :8

şimdi sodayla maden suyunu aynı anlamda mı sordun bilmiyorum ama soda yerine maden suyu içmeni tavsiye ederim

Son düzenleme:
sabah

bir yumurta ile yapılan menemen
iki dilim karpuz
iki dilim tam buğday ekmeği

öğlen

3 tane çubuk kraker
bir kase yoğurt
iki dilim karpuz

ara

maden suyu

akşam

semiz otu salatası
bir parça tavuk eti

gıt gel canım ac gıtme martette kı hersey gozune benı de al benı de al olarak gorunur

hahah yok canım ekmek aldım, leblebi aldım biraz, kuru kayısı aldım bende kabızlık sorunu oluyor nolur nolmaz diye..
naneli sakız aldım iftardan sonra çekirdeğe sarmayım diye
daha öncesinde form bisküvim vardı, bide çubuk bitter çikolatalardan almıştım..
bunları yesem zararı olur mu acaba ?

Badem, fındık da yiyebilirsin 10 taneyi geçmemek kaydıyla. Zayıflamada çok faydası var bademin.

Ekmeği buzluğa koyup, yiyeceğin kadar çıkar canım. Ben öyle yapıyorum canım.

canım tost yaparken ii oluyoda kahvaltıda çok soğuk oluyo o yüzden koymuyodum ben..

selam kızlar bugun ku menumu yazıp kacıyorum...

sabah
1 dilim hindi hamburger
1 domates
1 salatalık
5 adet zeytin
1 dilim tulum peynırı
2 çay kasıgı çilek reçeli
1 dilim uno denge ekmeği

ara
1 adet şeftali

öğle
5 yk. taze fasulye
1 kase cacık
1 kase salata

ara
1 adet armut

akşam
işte burası biraz karısık aksama arkadasım dogum gunu var .yemege cıkacagız umarım hafıf atlatırım.

kendınıze ıyı bakın gorusmek uzere.....

Canım muhakkak sabah kahvaltısını iyi yap altın öğünümüz sabah kahvaltısı
Yoksa seninde gördüğün gibi çok acıkırsın

Esın gecmis olsun canım küçücük yavru için zor Allah devasiz dert vermesin

Ben makarna canım istediğinde yagsizyaparim ama yanında bol limonlu kocaman bı tabak salatanız karıştırırım

Ekmegimize markettenaliyorum kendileri yapıyor dilimletip dondurucuya atıyorum
Yicem zamanda on dak onceden çıkarıyorum gayet memnunum

Patatesin pogacayi yıllar önce yapmıştım ama tarifi hatirlayamadim

Ne güzel kaynatmissiniz kizlar hepsini okudum ne anladim aksama ne yapmam gerektigini mücver kalkıp yapayim bari esime yagli kendimede yagsiz tavada kizartayim olurmuki:26:

İyi aksam üstleri kızlar bugün diyetisyene gittim benim diyetisyenim gitmis yeni biri gelmis moralim cok bozuldu ben cok alismistim ya offf bilmiyorum ne yapicam

Sabah: 2 tavuk köftesi, 1 dilim ekmek, 4 zeytin

Ara: 1 kahve, 1 ısırık un kurabiyesi

Öğle: 5 tavuk köftesi

Ara: 1 kahve

Akşam: 1 poğaça (bozuk para büyüklüğünde, minicik minicik yaptım poğaçaları, yudumluk), 1 dilim kek

Toplam: 1170 kalori

Bugün çok kötü bir liste oldu ama yine de memnunum çünkü artık eskisi gibi tatlı, hamur işi görünce gözüm dönmüyor. Azıcık tadıp geri kalanına bakmıyorum bile

Ben buzdolabına koyuyorum orda küflenmiyorda. Yemeden 5 dk önce çıkar soğukda olmaz.

Teşekkür ederim canımm Amiiin..

bende kaç gündür un kurabiyesi yapıyorum ve eşimle oturup yiyoruz ama bugün yapmadım zayıflayana kadan yapmıcam

çok hamur ısı olmus canım ısırık da olsa kacamak canım cuma ya kadar uzak dur hamur ıslerınden toparlansın sekerım

ben geldim kızlaarr sonunda misafirler gitti :124:

1 poğaça yedim bi de annem çok ısrar etti tadına bakmak için 1 çatal kekten aldım 1 fincan da kahve içtim bu macerayı da böyle atlattım şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…