küçüçük bir ekmek içine bir dilim peynir ve domates koyup yedim, bir daha kahvaltı yapmadan durmam, ayrıca abur cuburu, kolayı falan da kestim, ben çok abur cubur yerdim sürekli atıştırır dururdum, kolayı da çok içerdim, bunları kesince de farkeder sanırım, soda serbest mi kızlar?
gıt gel canım ac gıtme martette kı hersey gozune benı de al benı de al olarak gorunur
Badem, fındık da yiyebilirsin 10 taneyi geçmemek kaydıyla. Zayıflamada çok faydası var bademin.
Ekmeği buzluğa koyup, yiyeceğin kadar çıkar canım. Ben öyle yapıyorum canım.
küçüçük bir ekmek içine bir dilim peynir ve domates koyup yedim, bir daha kahvaltı yapmadan durmam, ayrıca abur cuburu, kolayı falan da kestim, ben çok abur cubur yerdim sürekli atıştırır dururdum, kolayı da çok içerdim, bunları kesince de farkeder sanırım, soda serbest mi kızlar?
İyi aksam üstleri kızlar bugün diyetisyene gittim benim diyetisyenim gitmis yeni biri gelmis moralim cok bozuldu ben cok alismistim ya offf bilmiyorum ne yapicam
İyi aksam üstleri kızlar bugün diyetisyene gittim benim diyetisyenim gitmis yeni biri gelmis moralim cok bozuldu ben cok alismistim ya offf bilmiyorum ne yapicam
hahah yok canım ekmek aldım, leblebi aldım biraz, kuru kayısı aldım bende kabızlık sorunu oluyor nolur nolmaz diye..
naneli sakız aldım iftardan sonra çekirdeğe sarmayım diye
daha öncesinde form bisküvim vardı, bide çubuk bitter çikolatalardan almıştım..
bunları yesem zararı olur mu acaba ?
canım tost yaparken ii oluyoda kahvaltıda çok soğuk oluyo o yüzden koymuyodum ben..
Canım muhakkak sabah kahvaltısını iyi yap altın öğünümüz sabah kahvaltısı
Yoksa seninde gördüğün gibi çok acıkırsın
Esın gecmis olsun canım küçücük yavru için zor Allah devasiz dert vermesin
Ben makarna canım istediğinde yagsizyaparim ama yanında bol limonlu kocaman bı tabak salatanız karıştırırım
Ekmegimize markettenaliyorum kendileri yapıyor dilimletip dondurucuya atıyorum
Yicem zamanda on dak onceden çıkarıyorum gayet memnunum
Patatesin pogacayi yıllar önce yapmıştım ama tarifi hatirlayamadim
Sabah: 2 tavuk köftesi, 1 dilim ekmek, 4 zeytin
Ara: 1 kahve, 1 ısırık un kurabiyesi
Öğle: 5 tavuk köftesi
Ara: 1 kahve
Akşam: 1 poğaça (bozuk para büyüklüğünde, minicik minicik yaptım poğaçaları, yudumluk), 1 dilim kek
Toplam: 1170 kalori
Bugün çok kötü bir liste oldu ama yine de memnunum çünkü artık eskisi gibi tatlı, hamur işi görünce gözüm dönmüyor. Azıcık tadıp geri kalanına bakmıyorum bile
ne güzel kaynatmissiniz kizlar hepsini okudum ne anladim aksama ne yapmam gerektigini mücver kalkıp yapayim bari esime yagli kendimede yagsiz tavada kizartayim olurmuki:26:
sabah: 2 tavuk köftesi, 1 dilim ekmek, 4 zeytin
ara: 1 kahve, 1 ısırık un kurabiyesi
öğle: 5 tavuk köftesi
ara: 1 kahve
akşam: 1 poğaça (bozuk para büyüklüğünde, minicik minicik yaptım poğaçaları, yudumluk), 1 dilim kek
toplam: 1170 kalori
bugün çok kötü bir liste oldu ama yine de memnunum çünkü artık eskisi gibi tatlı, hamur işi görünce gözüm dönmüyor. Azıcık tadıp geri kalanına bakmıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?