az cok tanıdınız benı canımmm kızlar sızce ben hangısıyımmmve nasıl gorunuyorummm hafta sonu dugunden kareler...Eki Görüntüle 467393
dersler bitti artık üniversiteye gidiyorumbeğenmiceğimi sanmıyorum ya çok seviyorum onu
ahahaavatarın sayesinde tanıdım kırmızılı bayan
kızlar ben bugün kü jillianı yapıp geliyorum
helal kız sana hangi üni ye gidiosun
herşeyin hayırlısı olsun bir an önce çıtır kız olmaya bak şeker
bak benim kociş bile bende değişiklikler olduğunu farketmeye başladı ve ilgisi dahada arttı
biraz tötümü kaldırıp üşenmeyip birde spor yapsam süper olucak ama bir türlü hala spora başlamadım
şu jillian bacının kızçeler linkleri varmış esinturgayım sende vardı sanırım bana özelden msjla atarmısın cnm benim yaaa
bide ben deniyeyim
bu arada ramazanla ilgili diyet hakında notlar bulmuştum onlarıda paylaşıcam bir ara
teşekkürler
teşekkürler
tahmin etmiştim en çok senin beğeniceğiniradyo güzelmiş şu an tam aşk modunda tam benlik
heh o çiçek ekmek yerine tam tahıllı ekmek yesen canım daha iyi olurdu dondurmada hadi bişicik olmaz gençsin sen ,graten de nedir :44:akşam çok az olamışmı yani metonu hzılanması için öğünlerini düzgün yapmalısın canım en azından çorba içseydin keşke yanınada cacık süper olurdu senin içintamam itiraf ediyorum 15 yaşındayım
ya bugün ben sabah 2 dilim domates biraz peynir, çiçek ekmeklerin bir yaprak tarzı şeyini, 200 ml dondurma
öğlen kabak graten yoğurt, ara yeşil çay, akşam bir salatalık. bu kadar yani :26:
yaa kzıım derkenn bu seferde çok genç hissetim bu egece çok değişik duygular yaşıyorum bu topikte ben neden böle oldukradyo cok güzelmiş kızım sagol 21 yaşındasın oooffff ben cok yaslıyım
alcak senı kopya cektın dımı:)))ahahaavatarın sayesinde tanıdım kırmızılı bayan
yok cnm ama o da yabancı dgl 90 kg grubundan ark.sımm hehe nasılımkızlar 71 kg lerdegezınen bırı olarak heheyttt herkes cok sasırdıı cokk zayıflamıssın dıe yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşimcik pudra rengi etegi olan sensın diye düşünüyorum:18::18:
tahmin etmiştim en çok senin beğeniceğinifazla dalma sakın haaa ona göreee
heh o çiçek ekmek yerine tam tahıllı ekmek yesen canım daha iyi olurdu dondurmada hadi bişicik olmaz gençsin sen ,graten de nedir :44:akşam çok az olamışmı yani metonu hzılanması için öğünlerini düzgün yapmalısın canım en azından çorba içseydin keşke yanınada cacık süper olurdu senin için
öğünlerini hep şöle yap canım
SABAH(7:30)
ARA(11:00)
ÖĞLEN(13:30)
ARA(15:30)
ARA(17:30)
AKŞAM(19:30)
ARA(21:30)
gibi bir örnek
yaa kzıım derkenn bu seferde çok genç hissetim bu egece çok değişik duygular yaşıyorum bu topikte ben neden böle olduktakılmayalım yaşa ama kaç yaşındasınki canım merak ettim :44:
alcak senı kopya cektın dımı:)))
:26:
yok cnm ama o da yabancı dgl 90 kg grubundan ark.sımm hehe nasılımkızlar 71 kg lerdegezınen bırı olarak heheyttt herkes cok sasırdıı cokk zayıflamıssın dıe yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
heh o çiçek ekmek yerine tam tahıllı ekmek yesen canım daha iyi olurdu dondurmada hadi bişicik olmaz gençsin sen ,graten de nedir :44:akşam çok az olamışmı yani metonu hzılanması için öğünlerini düzgün yapmalısın canım en azından çorba içseydin keşke yanınada cacık süper olurdu senin için
öğünlerini hep şöle yap canım
SABAH(7:30)
ARA(11:00)
ÖĞLEN(13:30)
ARA(15:30)
ARA(17:30)
AKŞAM(19:30)
ARA(21:30)
gibi bir örnek
kız bu saatte maasallah ben totoyu kaldırsam yatıcamda kalkmıyo bi türlü
şu an dinlediğim müzikleri duysan psikoloğa götürmek istersin beni
hadi leynn kendineeeeeee gel başlarım senin moduna heeee
kendine geldinmi şeker daha istermisin yoksaaaaa
bakk zayıfladığında sevdiceğinle böle olucııııkssıııııınnnnnnnnnnnn:127::127::127::127::123::123::123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?