70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dersler bitti artık üniversiteye gidiyorum beğenmiceğimi sanmıyorum ya çok seviyorum onu

helal kız sana hangi üni ye gidiosun

herşeyin hayırlısı olsun bir an önce çıtır kız olmaya bak şeker

bak benim kociş bile bende değişiklikler olduğunu farketmeye başladı ve ilgisi dahada arttı

biraz tötümü kaldırıp üşenmeyip birde spor yapsam süper olucak ama bir türlü hala spora başlamadım
şu jillian bacının kızçeler linkleri varmış esinturgayım sende vardı sanırım bana özelden msjla atarmısın cnm benim yaaa

bide ben deniyeyim

bu arada ramazanla ilgili diyet hakında notlar bulmuştum onlarıda paylaşıcam bir ara

daha belli değil ama pamukkaleyi istiyorum aydın gibi bi yerde doğup büyüdükten sonra büyük şehir bana göre değil o da beni beğensin başka şey istemem

radyo güzelmiş şu an tam aşk modunda tam benlik
tahmin etmiştim en çok senin beğeniceğini fazla dalma sakın haaa ona göreee

heh o çiçek ekmek yerine tam tahıllı ekmek yesen canım daha iyi olurdu dondurmada hadi bişicik olmaz gençsin sen ,graten de nedir :44:akşam çok az olamışmı yani metonu hzılanması için öğünlerini düzgün yapmalısın canım en azından çorba içseydin keşke yanınada cacık süper olurdu senin için

öğünlerini hep şöle yap canım

SABAH(7:30)
ARA(11:00)
ÖĞLEN(13:30)
ARA(15:30)
ARA(17:30)
AKŞAM(19:30)
ARA(21:30)
gibi bir örnek

radyo cok güzelmiş kızım sagol 21 yaşındasın oooffff ben cok yaslıyım
yaa kzıım derkenn bu seferde çok genç hissetim bu egece çok değişik duygular yaşıyorum bu topikte ben neden böle olduk takılmayalım yaşa ama kaç yaşındasınki canım merak ettim :44:

ahaha avatarın sayesinde tanıdım kırmızılı bayan
alcak senı kopya cektın dımı:)))
:26:
şimcik pudra rengi etegi olan sensın diye düşünüyorum:18::18:
yok cnm ama o da yabancı dgl 90 kg grubundan ark.sımm hehe nasılımkızlar 71 kg lerdegezınen bırı olarak heheyttt herkes cok sasırdıı cokk zayıflamıssın dıe yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kaç yaşındayım 30 yasındayım 11 yasında bi kızım var ben yaşlı bir kadınım

tebrikler canım insanların suratındaki o şaşkın ifadeyi görmek herseye deger

taze çiçek ekmek varken, tahıllı ekmek

benim en erken 10da kalkışımı ne yapacağız

kız bu saatte maasallah ben totoyu kaldırsam yatıcamda kalkmıyo bi türlü

aramızda 15 yaş olduğu için olabilir mi

şaka bir yana senin de kalkar ya before-after resimlerini görüp motive olsan sende benim gibi

Son düzenleme:
şu an dinlediğim müzikleri duysan psikoloğa götürmek istersin beni

hadi leynn kendineeeeeee gel başlarım senin moduna heeee

kendine geldinmi şeker daha istermisin yoksaaaaa

bakk zayıfladığında sevdiceğinle böle olucııııkssıııııınnnnnnnnnnnn:127::127::127::127::123::123::123:

taze çiçek ekmek varken, tahıllı ekmek

benim en erken 10da kalkışımı ne yapacağız

aramızda 15 yaş olduğu için olabilir mi

şaka bir yana senin de kalkar ya before-after resimlerini görüp motive olsan sende benim gibi [/QUOTE]

kırdın beni ben biliyonmu bugün 35 dk tempolu yürüyüş yaptım 3 saat temizlik yaptım bide

nerdeyse kızımla yaşıtsın eee 17 yasında evlenirsen böyle olur (özeleştiri)

ayyyy bi anda o kadar mutlu oldum ki yüzümde salak bi gülümseme oluştu tamam müziği kapatıyorum daha oynak bişeyler açıyorum

iyigecelerrr yarın bogoca borek kofte fılan yapacagım sahur ıcın buzluga atıcam ınsl...daha dugununlerın yorgunlugu vr ustumdeee gosumden uyku akıyor suan heeeeeeeeeeeee gıttımbenn by byyyy RABBIME EMANET OLUN INSL...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…