70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

en küçüğü derken kaç yaşındasınki canım :26:

evlilik konusuna gelince ,hiç belli olmaz bu işler diyorum (çok küçük yaşta kaçarak evlendiğim için ,ama şimdiki aklım olsa tabiki o cahilliği yapmazdım bunu derken sakın yanlış anlaşılmasın asla evliliğimden pişman değilim hatta hep iyiki evlenmişim eşimle diyorum ama keşke biraz daha sorumluluklardan uzak daha çok sene geçirseydik )

tez falan demişsin canım ne okuyorsunki :44:

unutman gerekmiyor zaten, önemli olan hatırlarken nasıl hatırladığın

zamanla içinde hiçbir duygudan eser kalmayacak, nefreti bile hak etmediğini göreceksin çünkü bence o "şey" tam bir zavallı

evet o "şey" tam bi zavallı nasıl hatırladığım belli görünce "Allahın belası" dediğim birinden ne hayır gelir ki ama yookk çok üzülcek o çoookk pişman olcak benim kadar şeker gibi bi arkadaşı bulmuş kendi aptallığından kaybetti başka kim kendini unutup onun derdiyle ilgilenir ki? benden başka bi tek annesi

canım ben daha lisedeyim

eşinle aradaki bağa çok imrendim umarım hep iyi ki dersin

sana bence hayır geldi ondan, yani ileride 30 yaşına gelip böyle bir şeyi ilk kez yaşasaydın daha kötü yıkılırdın, ama erken yaşta yaşadın ve atlatman daha kolay ki bence atlatmışsın
dimi bence de sadece demek istediğim gördüğünde "Allahın belası" bile demiyorsun bir süre sonra, çünkü değmediğini görüyorsun umursamıyorsun bir süre sonra görmüyorsun bile

evet o yönden yararı oldu aslında hakkını yememek lazım inşallah bi daha görmem çünkü bu aralar takip ediyo gibi her yerde karşıma çıkıyo sinirlerimi bozuyo bi daha görmek istemiyorum onu

bi de şöyle bişey var benim hoşlandığım çocuk onun face'inde ekliydi şimdi bakıyorum da nerdeyse bütün fotoğraflarını beğeniyo :44: bana inat mı yapıyo yoksa gizli bi rakibim mi var anlamadım

şey o çocuğun psikaytra felan gittiğini hatırlıyorum yani... şey anladın işte o yüzden mi gizli rakip dedin

şey o çocuğun psikaytra felan gittiğini hatırlıyorum yani... şey anladın işte o yüzden mi gizli rakip dedin

evet o yüzden beklerim yani ondan bana "çok tipsiz ne buluyosun onda" falan demişti halbuki gören diğer arkadaşlarım aksine yakışıklı olduğunu söylüyolar bence de dünyanın en yakışıklı erkeği zaten neyse konuya dönelim belki beni ondan soğutup kendi konmak istedi çakall

ahahaha bence de beklerim ben ondan

evet şu an mutluyum buraya geldiğim ve sizleri tanıdığım için, inş bırakmam ve zayıflarım... neden özellikle kışın diyorsun merak ettim?

merhabkar kızlarr nasılsınız bakalımmm ben cokk yorgunumm yaaaaaaaaa ve dugunde cektıgım halay kosturdugum ısler bana eksı olarak yansıdıı vee bgn 71 lerı cokk rahat gordummm evt tartı gnu degılama merak ettm ne yapimmm:26:

ben de buldum sayılmaz aslında platoniğim ve onun haberi yok onunla aynı üniversiteye gidip üstüne bi de güzel olup kendimi gözüne sokmayı planlıyorum çok fenayım ya

sırf onun için o üniversiteye gitmeyi planlamıyorsun umarım? :44:

benim de var buna benzer planlarım, ahh ahh

canım ben daha lisedeyim

eşinle aradaki bağa çok imrendim umarım hep iyi ki dersin
bak ama sen hep kaçamk cevaplar veriosun gizli kalmak istersen anlayışla karşılarım seni

umarım ileride sizleride Allah iyi kişilerle tanıştırır canım benim

ayy ben şimdi burda sizin ablanızmı oldummm

kızz çok yaşlı hissetttim kendimi hey gidi günler hey nasıl geçip gidiyor

evet o yönden yararı oldu aslında hakkını yememek lazım inşallah bi daha görmem çünkü bu aralar takip ediyo gibi her yerde karşıma çıkıyo sinirlerimi bozuyo bi daha görmek istemiyorum onu

öncelikle ikinizde lise dönemindesiniz sanırım ,eğerki son sınıf öğrencisi iseniz

size tavsiyem asla ama asla takılmayın böyle konulara

bu kadar çok güvenmeyin hele ki o bir erkek ise

ikinizinde anlatım tarzlarınızdan anlıyorumki pırıl pırıl öğrencilersiniz canlarım benim,bu dönemi derslerinize önem vererek geçirin ,

tabikide arkadaşlarınızla dolaşmayın veya eğlenmeyin demiyorum ama bu kadar a20 cim takılma olaylara

şu an sana o arkadaşın çok değerli gibi geliyor ama inanki önüne daha ne güzel dostluklar çıkacak değmez o kişi için üzülmene ki seni başkalarına kötülemiş,acaba çok merak ediyorum seni nasıl kötüledi ,

bence hemen o kişiden uzak durmalısın ,her ne olursa olsun asla affetme

o senin dostluğunu hak eden biri değil zaten kişiliğide tam oturmuş değil ki lise çağındaki erkeklerin hepsi öyledir hep bir hava içerisindedirler boşver takılma sen

sana bişi sölimmi canım yakında bu oğlan sana aşkını itirafda edebilir sanki öle bişi doğdu içime

her ne kadar tedavi görsede ,her an herşey olabilir

ama dediğim gibi asla kafana takma ve reddet gitsin öle bişi olduğunda asla arkadaşlığına devam etme inan sonunda sonra en fazla zarar gören sen olursun canım benim

eeett gelelim öğütlerimee;

ben lise döneminde kaçtığım için hep hayatım boyunca üniye gitmek ukte olarak kalacak

şu an üni okuyorum fakat örgün eğitim değil,açıköğretim okuyorum

her sınava gidişimde üni.ye merdivenlerine sınıflarına öyle bir bakınıyorumki o kadar özeniyorumki o duyguyu tatmayı analatamam size

keşke ailemler baskı kurmasaydı ve bizde kaçamak zorunda kalmasaydık doyasıya sorumluluklarımız olmadan biraz hayatın tadını çıkarabilseydik eşimle

o yüzden lise çok geçici bir hayat bence ,oradaki dostluklarda tam geçiş döneminiz olduğu için sürekli bir dostluk değil canım benim inanın bana

ama üni öle değil bence orada artık hayatın farkına varıyorsun
bakış açın değişiyor
sıkı dostluklar kuruyorsun
vs. vs.(eşimin anlattığı üni yaşamından deneyimim bunlar)

ahhh ahhhh anlatırkenn bile içim gidiyor resmen örgün eğitime

o yüzden okuyum kızlarr okumaktan fayda var hep kendinizi gelişime açık tutun hep araştırın ezberci asla olmayın benden size tavsiye

deselerki lise son sınıfa yolluyacağız seni hiçbirşeyi kafama takmaz hatta eşime daha çok trip yapar sıkıosa bıraksın beni (seven adama dönüp dolaşıp gelir her türlü zaten gelmezsede o kişi senin olmamıştır zaten hiç) ama o dershaneyi iyi değerlendirip muhakkak güzel bir üni kazanırdım ,ilk önce kendiniz için yaşayın hayatınızda hep kesinlikle bir adım atmadan önce bilgili kişilere sorun genelde bu tür şeyler için ailelerde bazen yanlış tavsiyeler verebiliyor fakat böle forumlarda paylaşınca inanın kendinize daha yol gösterici cevaplar bulabilirisniz deneyim çok fazla çünkü

ayyy çokk konuştumm ama iyiliğiniz için abla tavsiyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…