ben hep burdayım o zaman
evett kesinlikle değiştiriyor bir de benim gibi diyet konusunda tez yapabilecek biri olunca kaptırıyorum kendimi
ıııı ben topiğin en küçüğü oluyorum
yarışmaya izmir'den katılıyorum işte, bekarım evlilik düşünmüyorum
ahahaha yaşım kaç başım kaç zaten
e tabi bir de zayıflamak istiyorum
unutman gerekmiyor zaten, önemli olan hatırlarken nasıl hatırladığın
zamanla içinde hiçbir duygudan eser kalmayacak, nefreti bile hak etmediğini göreceksin çünkü bence o "şey" tam bir zavallı
en küçüğü derken kaç yaşındasınki canım :26:
evlilik konusuna gelince ,hiç belli olmaz bu işler diyorum(çok küçük yaşta kaçarak evlendiğim için ,ama şimdiki aklım olsa tabiki o cahilliği yapmazdım bunu derken sakın yanlış anlaşılmasın asla evliliğimden pişman değilim hatta hep iyiki evlenmişim eşimle diyorum ama keşke biraz daha sorumluluklardan uzak daha çok sene geçirseydik )
tez falan demişsin canım ne okuyorsunki :44:
evet o "şey" tam bi zavallınasıl hatırladığım belli görünce "Allahın belası" dediğim birinden ne hayır gelir ki ama yookk çok üzülcek o çoookk pişman olcak benim kadar şeker gibi bi arkadaşı bulmuş kendi aptallığından kaybetti başka kim kendini unutup onun derdiyle ilgilenir ki? benden başka bi tek annesi
sana bence hayır geldi ondan, yani ileride 30 yaşına gelip böyle bir şeyi ilk kez yaşasaydın daha kötü yıkılırdın, ama erken yaşta yaşadın ve atlatman daha kolay ki bence atlatmışsın
dimi bence desadece demek istediğim gördüğünde "Allahın belası" bile demiyorsun bir süre sonra, çünkü değmediğini görüyorsun umursamıyorsun bir süre sonra görmüyorsun bile
evet o yönden yararı oldu aslında hakkını yememek lazıminşallah bi daha görmem çünkü bu aralar takip ediyo gibi her yerde karşıma çıkıyo sinirlerimi bozuyo bi daha görmek istemiyorum onu
bi de şöyle bişey var benim hoşlandığım çocuk onun face'inde ekliydi şimdi bakıyorum da nerdeyse bütün fotoğraflarını beğeniyo :44: bana inat mı yapıyo yoksa gizli bi rakibim mi var anlamadım
şey o çocuğun psikaytra felan gittiğini hatırlıyorum yani... şey anladın işteo yüzden mi gizli rakip dedin
evet o yüzdenbeklerim yani ondan bana "çok tipsiz ne buluyosun onda" falan demişti halbuki gören diğer arkadaşlarım aksine yakışıklı olduğunu söylüyolar bence de dünyanın en yakışıklı erkeği zaten neyse konuya dönelim belki beni ondan soğutup kendi konmak istedi çakall
ahahaha bence debeklerim ben ondan
eheheeee o nora beni bugün görmeliydi hatta yanımda olmalıydı ahhh ahh makarnayı yerken hep aklımdan onu geçirdimahh şekerim beee yedim gitti valla bir tabak peynirli yoğurtlu makarna :83::83::83::83::83::83::83::84::84::84::84::85::85::85:öle iştee
canım ekmeğin uzun üsrede tükettiğimiz için bozulmalar oluo haklısın fakat buzdolabına koyduğunda inanki daha uzun ömürlü oluyor
inş. canım benim ,nasıl gidiyor bakalım diyetleriniz neler yapıosunuz menülerde
hıhı görürüm şeker ben seni kış dönemidayaktan canın yanacak işte böle gitmeyi planlıyacaksın
şaka bir yana canım benim bu topiğe iyiki geldiniz hayatınızın en güzel kararını vermişsiniz
şahsen ben bir bıraktım burdaki desteği ailevi sebeplerden dolayı mecburiyetten ,baktımki eski halime dönüyorum yok kardeş dedim sen dön kürkçü dükkanınaburası anca paklar benii
hadi bakalım neler var neler yok topikte anlatın bana dedikodular varmı kavga etmionuz dimi vallahi kızarımm
sevgi dolu bir topik olsun istiyorumve desteği bol olsunn lütfen
ahaha konuştuğumuz konuya bakar mısın
merak ettim sevdiceğinin tipini
niye ben bulamıyorum böylesini
ben de buldum sayılmaz aslında platoniğim ve onun haberi yokonunla aynı üniversiteye gidip üstüne bi de güzel olup kendimi gözüne sokmayı planlıyorum çok fenayım ya
bak ama sen hep kaçamk cevaplar veriosun gizli kalmak istersen anlayışla karşılarım senicanım ben daha lisedeyim
eşinle aradaki bağa çok imrendimumarım hep iyi ki dersin
evet o yönden yararı oldu aslında hakkını yememek lazıminşallah bi daha görmem çünkü bu aralar takip ediyo gibi her yerde karşıma çıkıyo sinirlerimi bozuyo bi daha görmek istemiyorum onu
sırf onun için o üniversiteye gitmeyi planlamıyorsun umarım? :44:
benim de var buna benzer planlarım, ahh ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?