70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gizli kalmak için değil de yaşımı söyleyince dışlarsınız diye korkuyorum

umarım :44:
evet sanırım öyle oldun

yaşlı lafını duymamış olayım

öğütlerin içinde ayrı ayrı teşekkürler, vakit ayırıp yazdın

yaş muhabbeti nerden çıktı kızım bende duymamış olayım bende

yok sırf onun için değil aslında o benim de istediğim bi şehre gitti güzel oldu seninki nasıl bişey

benim ki sadece zayıflamakla ilgili :44:

insanların beni ilk gördüklerinde "iradesiz" sıfatını yapıştırmalarını istemiyorum.
yani her insanın var bir zayıf noktası onlar gizleyebilir bir şekilde ama kilolu olunca iradesizlik gizlenmiyor

lise bitti benim heyecanla üniversite zamanını bekliyorum aşkını itiraf edebilir demişsin öyle bişey olacağını sanmıyorum ama olursa da afedersiniz bi tarafı yemez öyle bişeye tepkimi bilir çünkü gelip özür dilerse de vereceğim tepkiyi bilir o yüzden eğer bi kırıntı aklı varsa öyle bişeye kalkışmaz yani ben ondan yeterince zarar gördüm zaten bi daha 10 metre yakınıma bile yaklaşamaz yoksa yakarım keşke üniversiteye gidebilseydin ama olan olmuş artık bundan sonra da sıkma canını hem şanslısın eşine kaçanlar genelde aradığını bulamayıp pişman oluyolar ama maşallah sen mutlusun o yüzden yaşayamadıklarına üzülme yaşadıklarına sevin canım benim tavsiyelerin için de çok teşekkür ederim

evet şu an mutluyum buraya geldiğim ve sizleri tanıdığım için, inş bırakmam ve zayıflarım... neden özellikle kışın diyorsun merak ettim?
kışın diyorum çünkü yaz olduğu için herkes tatil modunda ama kışın burayı görr ohoo alttaki sayı 20lere kadar çıkıyor sohbetin dibine vuruyoruz

nasıl anlatayım bilemedim çoo..k yakışıklı 1.80-85 boylarında esmer ama beyaz tenli ve gamzesi var
ohooooo olmazz şekerr bölee çabuk derslereee sizi gençlik sizi aklınız hep havalarda

üniye gidince merak etme daha neleri çıkıcak karşınaa hatta onu beğenmeyeceksin belkide

o yüzden bu yaşlarda ıı-ıh platoniğe karşıyım
ooo halayy yaramış desene canım benimm geliyor 6 lar şeker ha gayrett

anladım canım :26: evet kilolu olmak kötü bişey insanlar başka gözle bakıyo malesef anlayışlı olan pek kalmadı

ben buldum amma gamzesiziden benim kocişim

mutluluğunuz bozulmasın inşallah herkesinki kendine güzel şekerim

dersler bitti artık üniversiteye gidiyorum beğenmiceğimi sanmıyorum ya çok seviyorum onu

işte o yüzden onlardan anlayış isteyen olmayacak

işte böyle canım ben geçen sene bir arkadaştan elbise alıcaktım sana göre yok dedi anne beden satmıyorum dedi çok kırıldım geçen gün dükkanının önünden geçtim karşısındaki magazaya girdim öle bakıyo daha coook bakıcak

ben buldum amma gamzesiziden benim kocişim

ooo kociş dedimi ben aşk böcüğü moduna girerim kızçem tutamazsınız beni bakk

deeps öle düşünme canım benim ben 21 yaşındayım ve burda benden 10 yaş büyüklerde var fakat hiç öle abla kardeş moduna ayrımcılık moduna girmiyoruz ,öle düşünme bence sonuçta burdaki amaç belli zayıflaamk için birbirimize destek olmak sevdim ben a20 ile ikinizi anlatın bakem neler yiyip içionuz azcık diyetten bahsedelim

a20 cim doğru diosun eşim konusunda hep iyikilerim var şükürki ,inş.da hep öle devam eder

başka biri olsa üni okumama bile izin vermezdii fakat benim eşim hep okuma taraftarı

o yönden çok şanslıyım bakalım uzaktanda olsa üni okuyoruz canım benim

elimizde mesleğimiz olsunda hayat bu ne olur ne olmaz

benden size tavsiye radyo tam sizlik JOYTURK / Karnaval Player - HQ

tamam itiraf ediyorum 15 yaşındayım

ya bugün ben sabah 2 dilim domates biraz peynir, çiçek ekmeklerin bir yaprak tarzı şeyini, 200 ml dondurma
öğlen kabak graten yoğurt, ara yeşil çay, akşam bir salatalık. bu kadar yani :26:

Hangısyımm sızceee 71 kglerde bırı olarak gercı tanıdınız sız benı yaa

Eklentiler

• $ı8ı879 024.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:

radyo cok güzelmiş kızım sagol 21 yaşındasın oooffff ben cok yaslıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…