bak ama sen hep kaçamk cevaplar veriosun gizli kalmak istersen anlayışla karşılarım seni
umarım ileride sizleride Allah iyi kişilerle tanıştırır canım benim
ayy ben şimdi burda sizin ablanızmı oldummm
kızz çok yaşlı hissetttim kendimi hey gidi günler hey nasıl geçip gidiyor
gizli kalmak için değil de yaşımı söyleyince dışlarsınız diye korkuyorum
umarım :44:
evet sanırım öyle oldun
yaşlı lafını duymamış olayım
öğütlerin içinde ayrı ayrı teşekkürler, vakit ayırıp yazdın
yok sırf onun için değil aslında o benim de istediğim bi şehre gitti güzel olduseninki nasıl bişey
öncelikle ikinizde lise dönemindesiniz sanırım ,eğerki son sınıf öğrencisi iseniz
size tavsiyem asla ama asla takılmayın böyle konulara
bu kadar çok güvenmeyin hele ki o bir erkek ise
ikinizinde anlatım tarzlarınızdan anlıyorumki pırıl pırıl öğrencilersiniz canlarım benim,bu dönemi derslerinize önem vererek geçirin ,
tabikide arkadaşlarınızla dolaşmayın veya eğlenmeyin demiyorum ama bu kadar a20 cim takılma olaylara
şu an sana o arkadaşın çok değerli gibi geliyor ama inanki önüne daha ne güzel dostluklar çıkacak değmez o kişi için üzülmene ki seni başkalarına kötülemiş,acaba çok merak ediyorum seni nasıl kötüledi ,
bence hemen o kişiden uzak durmalısın ,her ne olursa olsun asla affetme
o senin dostluğunu hak eden biri değil zaten kişiliğide tam oturmuş değil ki lise çağındaki erkeklerin hepsi öyledir hep bir hava içerisindedirler boşver takılma sen
sana bişi sölimmi canım yakında bu oğlan sana aşkını itirafda edebilir sanki öle bişi doğdu içime
her ne kadar tedavi görsede ,her an herşey olabilir
ama dediğim gibi asla kafana takma ve reddet gitsin öle bişi olduğunda asla arkadaşlığına devam etme inan sonunda sonra en fazla zarar gören sen olursun canım benim
eeett gelelim öğütlerimee;
ben lise döneminde kaçtığım için hep hayatım boyunca üniye gitmek ukte olarak kalacak
şu an üni okuyorum fakat örgün eğitim değil,açıköğretim okuyorum
her sınava gidişimde üni.ye merdivenlerine sınıflarına öyle bir bakınıyorumki o kadar özeniyorumki o duyguyu tatmayı analatamam size
keşke ailemler baskı kurmasaydı ve bizde kaçamak zorunda kalmasaydık doyasıya sorumluluklarımız olmadan biraz hayatın tadını çıkarabilseydik eşimle
o yüzden lise çok geçici bir hayat bence ,oradaki dostluklarda tam geçiş döneminiz olduğu için sürekli bir dostluk değil canım benim inanın bana
ama üni öle değil bence orada artık hayatın farkına varıyorsun
bakış açın değişiyor
sıkı dostluklar kuruyorsun
vs. vs.(eşimin anlattığı üni yaşamından deneyimim bunlar)
ahhh ahhhh anlatırkenn bile içim gidiyor resmen örgün eğitime
o yüzden okuyum kızlarr okumaktan fayda var hep kendinizi gelişime açık tutun hep araştırın ezberci asla olmayın benden size tavsiye
deselerki lise son sınıfa yolluyacağız seni hiçbirşeyi kafama takmaz hatta eşime daha çok trip yapar sıkıosa bıraksın beni (seven adama dönüp dolaşıp gelir her türlü zaten gelmezsede o kişi senin olmamıştır zaten hiç) ama o dershaneyi iyi değerlendirip muhakkak güzel bir üni kazanırdım ,ilk önce kendiniz için yaşayın hayatınızda hep kesinlikle bir adım atmadan önce bilgili kişilere sorun genelde bu tür şeyler için ailelerde bazen yanlış tavsiyeler verebiliyor fakat böle forumlarda paylaşınca inanın kendinize daha yol gösterici cevaplar bulabilirisniz deneyim çok fazla çünkü
ayyy çokk konuştumm ama iyiliğiniz için abla tavsiyesi
kışın diyorum çünkü yaz olduğu için herkes tatil modunda ama kışın burayı görr ohoo alttaki sayı 20lere kadar çıkıyor sohbetin dibine vuruyoruzevet şu an mutluyum buraya geldiğim ve sizleri tanıdığım için, inş bırakmam ve zayıflarım... neden özellikle kışın diyorsun merak ettim?
ohooooo olmazz şekerr bölee çabuk derslereee sizi gençlik sizinasıl anlatayım bilemedim çoo..k yakışıklı1.80-85 boylarında esmer ama beyaz tenli ve gamzesi var
ooo halayy yaramış desene canım benimm geliyor 6 lar şeker ha gayrettmerhabkar kızlarr nasılsınız bakalımmm ben cokk yorgunumm yaaaaaaaaa ve dugunde cektıgım halay kosturdugum ısler bana eksı olarak yansıdıı vee bgn 71 lerı cokk rahat gordummm evt tartı gnu degılama merak ettm ne yapimmm:26:
benim ki sadece zayıflamakla ilgili :44:
insanların beni ilk gördüklerinde "iradesiz" sıfatını yapıştırmalarını istemiyorum.
yani her insanın var bir zayıf noktası onlar gizleyebilir bir şekilde ama kilolu olunca iradesizlik gizlenmiyor
ben buldum amma gamzesiziden benim kocişim
ohooooo olmazz şekerr bölee çabuk derslereee sizi gençlik siziaklınız hep havalarda
üniye gidince merak etme daha neleri çıkıcak karşınaahatta onu beğenmeyeceksin belkide
o yüzden bu yaşlarda ıı-ıh platoniğe karşıyım
işte o yüzden onlardan anlayış isteyen olmayacak
işte o yüzden onlardan anlayış isteyen olmayacak
ben buldum amma gamzesiziden benim kocişim
mutluluğunuz bozulmasın inşallahherkesinki kendine güzel şekerim
dersler bitti artık üniversiteye gidiyorumbeğenmiceğimi sanmıyorum ya çok seviyorum onu
işte böyle canım ben geçen sene bir arkadaştan elbise alıcaktım sana göre yok dedi anne beden satmıyorum dediçok kırıldım geçen gün dükkanının önünden geçtim karşısındaki magazaya girdim öle bakıyo daha coook bakıcak
deeps öle düşünme canım benim ben 21 yaşındayım ve burda benden 10 yaş büyüklerde var fakat hiç öle abla kardeş moduna ayrımcılık moduna girmiyoruz ,öle düşünme bence sonuçta burdaki amaç belli zayıflaamk için birbirimize destek olmak sevdim ben a20 ile ikinizi anlatın bakem neler yiyip içionuz azcık diyetten bahsedelim
ooo kociş dedimi ben aşk böcüğü moduna girerim kızçem tutamazsınız beni bakk
deeps öle düşünme canım benim ben 21 yaşındayım ve burda benden 10 yaş büyüklerde var fakat hiç öle abla kardeş moduna ayrımcılık moduna girmiyoruz ,öle düşünme bence sonuçta burdaki amaç belli zayıflaamk için birbirimize destek olmak sevdim ben a20 ile ikinizi anlatın bakem neler yiyip içionuz azcık diyetten bahsedelim
a20 cim doğru diosun eşim konusunda hep iyikilerim var şükürki ,inş.da hep öle devam eder
başka biri olsa üni okumama bile izin vermezdii fakat benim eşim hep okuma taraftarı
o yönden çok şanslıyım bakalım uzaktanda olsa üni okuyoruz canım benim
elimizde mesleğimiz olsunda hayat bu ne olur ne olmaz
benden size tavsiye radyo tam sizlikJOYTURK / Karnaval Player - HQ
az cok tanıdınız benı canımmm kızlar sızce ben hangısıyımmmve nasıl gorunuyorummm hafta sonu dugunden kareler...Eki Görüntüle 467393
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?