70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tam gaz diyete devam 2 gündür 50 mekikle günü kapatıyorum yarından itibaren spora başlıyorum tekrar çok pis gaza geldim sonunda böyle olmak varsa herşeyiiii yaparımmmmm :127: :123:

kaç yaşındayım 30 yasındayım 11 yasında bi kızım var ben yaşlı bir kadınım
sen 18 lik hatunlara taş çıkartırsın eminim ,ablacım demiyeyim sevmiyorum öle moda girmyei bu topikte sorun olmaz umarım canım benim senin için ,genelede rahat olmak istiyorum bu tarz topiklerde

taze çiçek ekmek varken, tahıllı ekmek

benim en erken 10da kalkışımı ne yapacağız

o sadece örnekti canım benim ama erkekn kalkmak metoyu hızlandırır bilgin olsun ve daha çabuk zayıflarsın ki sen gençsin dahada hızlı veririsin

senin tek yappmen gereken şey ne biliomusun yaşın çünkü çok genç ve bende o yaşlarda o kilodaydım
yaz tatilinde hep bol su ve bol spor yaptım arkadaşlarım acayip farketmişlerdi ki ilk fark bacaklarda olmuştu
kızlar nasıl zayıflatın bacaklarını dioalrdı bana
o yüzden sürekli bol sebze yemeği ye ekmeği günlük 2 dilim geçmesin ara öğünleri gerekirse sık yap akşama doğru

öle öle öle öğreenceksin bu işi sen

çıkak zorundayım daha sonra tavsiyeler yazarım hatta kızlar listeleri atabilir bilgilenebilirsin canım ordan çok faydalı şeyler var

kırdın beni ben biliyonmu bugün 35 dk tempolu yürüyüş yaptım 3 saat temizlik yaptım bide

nerdeyse kızımla yaşıtsın eee 17 yasında evlenirsen böyle olur (özeleştiri)

ya şaka yapıyordum

kızınla mı yaşıtım abartma istersen o kadar da küçük değilim ya

17 yaşında evlenmek? pttyle sen gibi erken yaşta aşkı bulmak isterdim ama ben yine de evlenmezdim herhalde :44:

Son düzenleme:

nasip canım ya sen oku bakma bana bizim zamanımızda kocalar kaçıyodu o yüzden hemencik evlendim

canım çok teşekkür ederim bunları çoğu kez dinledim diyetisyen vb kişilerden ama iş her şeyden önce azimle ilgili onu da bana aşılıyorsunuz bol bol

ayyyy bi anda o kadar mutlu oldum ki yüzümde salak bi gülümseme oluştu tamam müziği kapatıyorum daha oynak bişeyler açıyorum

tam gaz diyete devam 2 gündür 50 mekikle günü kapatıyorum yarından itibaren spora başlıyorum tekrar çok pis gaza geldim sonunda böyle olmak varsa herşeyiiii yaparımmmmm :127: :123:

hehhhhh şöylee yolaaa gell bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nasıl gaza getirdim seni hadi bir 50 mekikde sevdicek için yap ben kaçtım görcem yarın seni tmm

hehhhhh şöylee yolaaa gell bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nasıl gaza getirdim seni hadi bir 50 mekikde sevdicek için yap ben kaçtım görcem yarın seni tmm

tamam canım 50 mekik daha geliyoorr sevdicek için görüşürüz kendine iyi bak

deme canım abla falan boşver deniz de benim adım deniz tmm

hadi size ei geceler kızlar yarın kızımı kurstan alıcam sonra ramazan ayından önce son bir piknik akşama anca gelirim size ei günler ayrıca

noraya bi şey sorucam ben cumaya niyetli olucam bi sıkıntı olmazsa şimcik sahurda yiyince sabah tartılmak nasıl olacak :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…