sen 18 lik hatunlara taş çıkartırsın eminim ,ablacım demiyeyim sevmiyorum öle moda girmyei bu topikte sorun olmaz umarım canım benim senin için ,genelede rahat olmak istiyorum bu tarz topiklerdekaç yaşındayım 30 yasındayım 11 yasında bi kızım var ben yaşlı bir kadınım
taze çiçek ekmek varken, tahıllı ekmek
benim en erken 10da kalkışımı ne yapacağız
kırdın beni ben biliyonmu bugün 35 dk tempolu yürüyüş yaptım 3 saat temizlik yaptım bide
nerdeyse kızımla yaşıtsın eee 17 yasında evlenirsen böyle olur (özeleştiri)
tam gaz diyete devam2 gündür 50 mekikle günü kapatıyorum yarından itibaren spora başlıyorum tekrar çok pis gaza geldim sonunda böyle olmak varsa herşeyiiii yaparımmmmm :127: :123:
canım Rabbim gönlünün muradını nasip etsin sana
ya şaka yapıyordum
kızınla mı yaşıtımabartma istersen o kadar da küçük değilim ya
17 yaşında evlenmek? pttyle sen gibi erken yaşta aşkı bulmak isterdimama ben yine de evlenmezdim herhalde :44:
sen 18 lik hatunlara taş çıkartırsın eminim ,ablacım demiyeyim sevmiyorum öle moda girmyei bu topikte sorun olmaz umarım canım benim senin için ,genelede rahat olmak istiyorum bu tarz topiklerde
o sadece örnekti canım benim ama erkekn kalkmak metoyu hızlandırır bilgin olsun ve daha çabuk zayıflarsın ki sen gençsin dahada hızlı veririsin
senin tek yappmen gereken şey ne biliomusun yaşın çünkü çok genç ve bende o yaşlarda o kilodaydım
yaz tatilinde hep bol su ve bol spor yaptım arkadaşlarım acayip farketmişlerdi ki ilk fark bacaklarda olmuştu
kızlar nasıl zayıflatın bacaklarını dioalrdı bana
o yüzden sürekli bol sebze yemeği ye ekmeği günlük 2 dilim geçmesin ara öğünleri gerekirse sık yap akşama doğru
öle öle öle öğreenceksin bu işi sen
çıkak zorundayım daha sonra tavsiyeler yazarım hatta kızlar listeleri atabilir bilgilenebilirsin canım ordan çok faydalı şeyler var
ayyyy bi anda o kadar mutlu oldum ki yüzümde salak bi gülümseme oluştutamam müziği kapatıyorum daha oynak bişeyler açıyorum
tam gaz diyete devam2 gündür 50 mekikle günü kapatıyorum yarından itibaren spora başlıyorum tekrar çok pis gaza geldim sonunda böyle olmak varsa herşeyiiii yaparımmmmm :127: :123:
hehhhhh şöylee yolaaa gell bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasıl gaza getirdim seni hadi bir 50 mekikde sevdicek için yap ben kaçtım görcem yarın seni tmm
sen 18 lik hatunlara taş çıkartırsın eminim ,ablacım demiyeyim sevmiyorum öle moda girmyei bu topikte sorun olmaz umarım canım benim senin için ,genelede rahat olmak istiyorum bu tarz topiklerde
o sadece örnekti canım benim ama erkekn kalkmak metoyu hızlandırır bilgin olsun ve daha çabuk zayıflarsın ki sen gençsin dahada hızlı veririsin
senin tek yappmen gereken şey ne biliomusun yaşın çünkü çok genç ve bende o yaşlarda o kilodaydım
yaz tatilinde hep bol su ve bol spor yaptım arkadaşlarım acayip farketmişlerdi ki ilk fark bacaklarda olmuştu
kızlar nasıl zayıflatın bacaklarını dioalrdı bana
o yüzden sürekli bol sebze yemeği ye ekmeği günlük 2 dilim geçmesin ara öğünleri gerekirse sık yap akşama doğru
öle öle öle öğreenceksin bu işi sen
çıkak zorundayım daha sonra tavsiyeler yazarım hatta kızlar listeleri atabilir bilgilenebilirsin canım ordan çok faydalı şeyler var
bende 29 ama kızım daha 4,5 aylık
kaç yaşındayım 30 yasındayım 11 yasında bi kızım var ben yaşlı bir kadınım
noraya bi şey sorucam ben cumaya niyetli olucam bi sıkıntı olmazsa şimcik sahurda yiyince sabah tartılmak nasıl olacak :26:
sen geç kalmışsın
kızlarr sporumu yaptım geldim
ilk zamanlar geçmeyen 28 dakika hemen geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?