canım çok sıkkınne yapacagımı sasırdım ya tüm motivasyonum düstü hatta forumdan ayrılmayı bile düşündüm 77 çıkartan tartı nın pili zayıflamıs gidip geliyordu yeni pil takıp tartıldım ne goreyım 79 inanamadım ya servise geç kalıyordum kırk kez tartıldım ama sonuc aynı çok canım sıkkın cokkkkkkkkkk
canımmmmmmm o tartı yer çekimine göre değişiyooooo biliosun dimi sen diyetine devam et yarın bidaha tartıl baklm
2 kilo canım yerı hep aynı hıc degısmedı
canım çok sıkkınne yapacagımı sasırdım ya tüm motivasyonum düstü hatta forumdan ayrılmayı bile düşündüm 77 çıkartan tartı nın pili zayıflamıs gidip geliyordu yeni pil takıp tartıldım ne goreyım 79 inanamadım ya servise geç kalıyordum kırk kez tartıldım ama sonuc aynı çok canım sıkkın cokkkkkkkkkk
berivancım diyetini bozacak kadar absürt bişey yapmadıysan doğru değildir o rakam su tutmuşsundur kabız olmuşsundur hem ayrıca tıka basa yesen bile hemencik artı 2 kilo almassın merak etme hem sen tartıya ne bakıosun kendini iyi hissettiğin kiloya kadar gideceksin artı 2 eksi 2 önemli değil önemli olan senin istediğin bedenin içine girene kadar zayıflaman
cnm sana hiç yakışmıyor böle konuşmak. sen istikrarlısın önünde sonunda gidecek o kilolar sakın forumdan ayrıllma. bende iyice salladım ramazanda toparlanmak ümidiyle geziniyorum buralarda.. ama asıl amacım ne biliyor musun buralarda olmamın. söleyim seni takip etmek yalnız olmadığını göstermek çünkü sen çok azimlisin bir an olsun motivasyonunun bozulmasını istemiyorum. varsın tartı 79 göstersin. diyelim ki doğru gösterdi yine -500 desin geçen haftaya göre. zaten bir anda 2 kg gitmesi normal değildi. iyi olmuş böyle. sen bu işi başaracaksın. moralini boşuna bozuyorsun cnm..
her kese gunaydin, lutfen benide araniza alirmisiniz? 71 kiloyum dogumdan sonra 95tim 2 seneye anca verdim bu kilolari. simdi amacim 58 olmak cok kararliyim
hoşgeldin canım kararlıysan tamamdır bu iş aldık gitti hemen bugün işbaşı yap
her kese gunaydin, lutfen benide araniza alirmisiniz? 71 kiloyum dogumdan sonra 95tim 2 seneye anca verdim bu kilolari. simdi amacim 58 olmak cok kararliyim
hoşgeldin canım kararlıysan tamamdır bu iş aldık gitti hemen bugün işbaşı yap
evet canim cok kararliyim hemde cok. gitsin kilolar, citir olucam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?