70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arakadaşalr bu sabah 79 gördm
inanamadım ben bunca zaman neyi bekeledimde biran önce başlamamışım yazık etmişim kendime ayın 6 sında zayıflama serüvenim 82.6 başladı.ailede okadar zayıflamamı isteyen varki kayınvalidem altın sözü görümcem 200 halası yarım altın bu laflar üzerine bile vermedim ama eşimin denizdeki bir lafı beni yyaraladı ve kimse artık bana yee diyemez rabbim inşallh bekar halime dönerim bu haftaya izne çıkıyorduk kayınvalideme 20 gün daha ertelendi inşallah bi 4 daha verirsem .ama kesinlikle zayıflıyorum dietteyim demiyecem yanlarında daha çok strese griyoyorm...kasım a kadar inşallh verecem altınlarımıda alacam.içimi döktm biraz rahatladım yaa buda kilo yapar içimde beklerse..öpüldünüz

canım çok sıkkın ne yapacagımı sasırdım ya tüm motivasyonum düstü hatta forumdan ayrılmayı bile düşündüm 77 çıkartan tartı nın pili zayıflamıs gidip geliyordu yeni pil takıp tartıldım ne goreyım 79 inanamadım ya servise geç kalıyordum kırk kez tartıldım ama sonuc aynı çok canım sıkkın cokkkkkkkkkk

canımmmmmmm o tartı yer çekimine göre değişiyooooo biliosun dimi sen diyetine devam et yarın bidaha tartıl baklm

Günaydın kızlar

Yarın büyük gün :)

Son düzenleme:
2 kilo canım yerı hep aynı hıc degısmedı

berivancım diyetini bozacak kadar absürt bişey yapmadıysan doğru değildir o rakam su tutmuşsundur kabız olmuşsundur hem ayrıca tıka basa yesen bile hemencik artı 2 kilo almassın merak etme hem sen tartıya ne bakıosun kendini iyi hissettiğin kiloya kadar gideceksin artı 2 eksi 2 önemli değil önemli olan senin istediğin bedenin içine girene kadar zayıflaman

cnm sana hiç yakışmıyor böle konuşmak. sen istikrarlısın önünde sonunda gidecek o kilolar sakın forumdan ayrıllma. bende iyice salladım ramazanda toparlanmak ümidiyle geziniyorum buralarda.. ama asıl amacım ne biliyor musun buralarda olmamın. söleyim seni takip etmek yalnız olmadığını göstermek çünkü sen çok azimlisin bir an olsun motivasyonunun bozulmasını istemiyorum. varsın tartı 79 göstersin. diyelim ki doğru gösterdi yine -500 desin geçen haftaya göre. zaten bir anda 2 kg gitmesi normal değildi. iyi olmuş böyle. sen bu işi başaracaksın. moralini boşuna bozuyorsun cnm..

cnm sana hiç yakışmıyor böle konuşmak. sen istikrarlısın önünde sonunda gidecek o kilolar sakın forumdan ayrıllma. bende iyice salladım ramazanda toparlanmak ümidiyle geziniyorum buralarda.. ama asıl amacım ne biliyor musun buralarda olmamın. söleyim seni takip etmek yalnız olmadığını göstermek çünkü sen çok azimlisin bir an olsun motivasyonunun bozulmasını istemiyorum. varsın tartı 79 göstersin. diyelim ki doğru gösterdi yine -500 desin geçen haftaya göre. zaten bir anda 2 kg gitmesi normal değildi. iyi olmuş böyle. sen bu işi başaracaksın. moralini boşuna bozuyorsun cnm..

kesinlikle canım bozmak yok verecegım hepsini 777 de olacagım 65 de ınsallah

her kese gunaydin, lutfen benide araniza alirmisiniz? 71 kiloyum dogumdan sonra 95tim 2 seneye anca verdim bu kilolari. simdi amacim 58 olmak cok kararliyim

çok sagol canım seni çok seev,yorum her zaman yanım da ol bu kılo ya kadar ındıysem bu özellıkle senın sayende canım 77 de olacagım 65 de istedıgım kılo ya ınmeden bırakmayacagım asla canım benım

buarda bugunki menyumu yazayim:
sabah: kibrit kutusu kadar peynir, yarim dilim kepek ekmegi
Ara: 2 biskuvu şekersiz çayla
Oglen yemeyimde karabuğday pilavi olucak inşalla.

calisiyorum bu yuzden diyet zor oluyor ama yinede amacima ulasmak icin elimden geleni yapicam.

evet canim cok kararliyim hemde cok. gitsin kilolar, citir olucam bende

o zamaaannn kuralları sayıyorum
burdan başarıyla mezun olmadan ayrılmak yok ona göre
hergün 50 mekik şartımız var ayrı olarak ne kadar spor yaparsan yararına
bi de cuma günleri tartılıp nora'ya bildirim gönderiyoruz
şaka bi yana da hepimiz birer fıstık olarak mezun olcaz burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…