70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam 50 mekik yaparim, yarin kilomuda yazicam o zaman gerci bugun tartildim cok heveslendim 71 olmusum, insallah kisa zamanda mezun oluruz hepimiz

tamam 50 mekik yaparim, yarin kilomuda yazicam o zaman gerci bugun tartildim cok heveslendim 71 olmusum, insallah kisa zamanda mezun oluruz hepimiz

yarınki bildirimin yeni olduğun için şu şekilde olcak
Başlangıç kilo:
Hedef:
önümüzdeki hafta normal bildirimlere geçersin

canım çok özledim sniii
ben de çok özledim bebeemmm

canım üzerine 5 kglık su koy bak bakalım,belki düzgün bir zemine koymadan tartılmışsındırcanını sıkma
Günaydın kızlar

Yarın büyük gün :)
yarın benim için kötü sonuçlar gelicek
her kese gunaydin, lutfen benide araniza alirmisiniz? 71 kiloyum dogumdan sonra 95tim 2 seneye anca verdim bu kilolari. simdi amacim 58 olmak cok kararliyim

hoşgeldin canım

gece 3,5 ta yatan ben sabah 10,5tan beri üst kattaki matkap sesleriyle kafayı yemek üzereyim

sinirden kahveli lokum yiyorum

günaydın çıtırlarım
artılarla döndüm anne evinden napıyosunuzz?

günaydınnnn yakın zamanda çubuk krakere dönüşecek hatunlarım:119::119::119:

Günaydın kızlar

Yarın büyük gün :)

her kese gunaydin, lutfen benide araniza alirmisiniz? 71 kiloyum dogumdan sonra 95tim 2 seneye anca verdim bu kilolari. simdi amacim 58 olmak cok kararliyim

günaydınnn fıstıklaaarrrr

Günaydıııııııııııııııııııın hatunlaaaaaaaaaaaaaar

Minderiiim çok özledim seni

kızlar yarın sahurda neler yiyeceksiniz planladınız mı :26:dün akşam yoldayken radyoda dinledim..sahuru sabah kahvaltısı yerine koyun..domates,salatalık,zeytin,peynir,maydanoz mevsim yeşillikleri,yumurta,ceviz,kavun,karpuz yiyebilirsiniz dedi diyetisyen..birbirimize fikir verelim,başka neler yiyebiliriz?bu akşam alışverişe çıkıcam ne alacağıma da karar veremedim..önerisi olan

sen var ya şu an bana nasıl azim verdiğini bilemezsin, çoooooooooook teşekkürler...

canım ya bunlar olacak bazen veremiycez bazen senin gibi durumlarla karşılaşıcaz ama moral bozmak yok, devam, biz azmetmekten vazgeçmedikçe herşey çok güzel olacak...

ayyyyyy benim gibi yeni biri daha ve de benim gibi doğum yapmış, ama ben yeni yaptım, hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmm, benim hedefim de 58 :)

kizlar ben spora hic zaman ayiramiyorum, her gun 1 saat yuruyus yapiyorum sadece.kizim cok yaramaz anca yetisiyorum :)))))))))

sen iyisin yine, ben öyle küçük bir ilçedeyim ki yürüyüş falan yapamıyorum ben öğretmenim eşim polis burda mecburen burdayız, inş doğuya bir il merkezine gideriz de rahatlarız çok sıkıcı ve kısıtlı bir yer burası, evde ne yapabilirsem işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…