günaydın canım efenim hedef 65 emeklı olmayı dusunuyorum sızle
o zamaaannn kuralları sayıyorum
burdan başarıyla mezun olmadan ayrılmak yok ona göre
hergün 50 mekik şartımız var ayrı olarak ne kadar spor yaparsan yararına
bi de cuma günleri tartılıp nora'ya bildirim gönderiyoruz
şaka bi yana da hepimiz birer fıstık olarak mezun olcaz burdan
tamam 50 mekik yaparim, yarin kilomuda yazicam o zaman gerci bugun tartildim cok heveslendim 71 olmusum, insallah kisa zamanda mezun oluruz hepimiz
o zaman 65 olmadan emekli olmak yok
ben de çok özledim bebeemmmcanım çok özledim sniii
canım çok sıkkınne yapacagımı sasırdım ya tüm motivasyonum düstü hatta forumdan ayrılmayı bile düşündüm 77 çıkartan tartı nın pili zayıflamıs gidip geliyordu yeni pil takıp tartıldım ne goreyım 79 inanamadım ya servise geç kalıyordum kırk kez tartıldım ama sonuc aynı çok canım sıkkın cokkkkkkkkkk
yarın benim için kötü sonuçlar gelicekGünaydın kızlar
Yarın büyük gün :)
her kese gunaydin, lutfen benide araniza alirmisiniz? 71 kiloyum dogumdan sonra 95tim 2 seneye anca verdim bu kilolari. simdi amacim 58 olmak cok kararliyim
gece 3,5 ta yatan ben sabah 10,5tan beri üst kattaki matkap sesleriyle kafayı yemek üzereyim
Sinirden kahveli lokum yiyorum
kıyamam canım bırak o lokumu bakayım
günaydın çıtırlarım
artılarla döndüm anne evindennapıyosunuzz?
günaydınnnn yakın zamanda çubuk krakere dönüşecek hatunlarım:119::119::119:
günaydın arakadaşalr bu sabah 79 gördm
inanamadım ben bunca zaman neyi bekeledimde biran önce başlamamışım yazık etmişim kendime ayın 6 sında zayıflama serüvenim 82.6 başladı.ailede okadar zayıflamamı isteyen varki kayınvalidem altın sözü görümcem 200 halası yarım altın bu laflar üzerine bile vermedim ama eşimin denizdeki bir lafı beni yyaraladı ve kimse artık bana yee diyemez rabbim inşallh bekar halime dönerim bu haftaya izne çıkıyorduk kayınvalideme 20 gün daha ertelendi inşallah bi 4 daha verirsem .ama kesinlikle zayıflıyorum dietteyim demiyecem yanlarında daha çok strese griyoyorm...kasım a kadar inşallh verecem altınlarımıda alacam.içimi döktm biraz rahatladım yaa buda kilo yapar içimde beklerse..öpüldünüz
Günaydın kızlar
Yarın büyük gün :)
her kese gunaydin, lutfen benide araniza alirmisiniz? 71 kiloyum dogumdan sonra 95tim 2 seneye anca verdim bu kilolari. simdi amacim 58 olmak cok kararliyim
günaydınnn fıstıklaaarrrr
bebişine de sana da iyi gecelerr :))
sakın yeme bir şey
günaydınnnn yakın zamanda çubuk krakere dönüşecek hatunlarım:119::119::119:
günaydın arakadaşalr bu sabah 79 gördm
inanamadım ben bunca zaman neyi bekeledimde biran önce başlamamışım yazık etmişim kendime ayın 6 sında zayıflama serüvenim 82.6 başladı.ailede okadar zayıflamamı isteyen varki kayınvalidem altın sözü görümcem 200 halası yarım altın bu laflar üzerine bile vermedim ama eşimin denizdeki bir lafı beni yyaraladı ve kimse artık bana yee diyemez rabbim inşallh bekar halime dönerim bu haftaya izne çıkıyorduk kayınvalideme 20 gün daha ertelendi inşallah bi 4 daha verirsem .ama kesinlikle zayıflıyorum dietteyim demiyecem yanlarında daha çok strese griyoyorm...kasım a kadar inşallh verecem altınlarımıda alacam.içimi döktm biraz rahatladım yaa buda kilo yapar içimde beklerse..öpüldünüz
canım çok sıkkınne yapacagımı sasırdım ya tüm motivasyonum düstü hatta forumdan ayrılmayı bile düşündüm 77 çıkartan tartı nın pili zayıflamıs gidip geliyordu yeni pil takıp tartıldım ne goreyım 79 inanamadım ya servise geç kalıyordum kırk kez tartıldım ama sonuc aynı çok canım sıkkın cokkkkkkkkkk
2 minik şeftali yedim sadeceerik kadardılar
kizlar ben spora hic zaman ayiramiyorum, her gun 1 saat yuruyus yapiyorum sadece.kizim cok yaramaz anca yetisiyorum :)))))))))
hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?