kalorisi az olsa da şeker oranları yüksek vücudunda yağ olarak depolanacaklar(
kızlar yeşil çay&soda&limon karışımlı kürü deneyen oldu mu aranızda?
kızlar yarın sahurda neler yiyeceksiniz planladınız mı :26:dün akşam yoldayken radyoda dinledim..sahuru sabah kahvaltısı yerine koyun..domates,salatalık,zeytin,peynir,maydanoz mevsim yeşillikleri,yumurta,ceviz,kavun,karpuz yiyebilirsiniz dedi diyetisyen..birbirimize fikir verelim,başka neler yiyebiliriz?bu akşam alışverişe çıkıcam ne alacağıma da karar veremedim..önerisi olan
ben de seni çok özledim esinimmmGünaydıııııııııııııııııııın hatunlaaaaaaaaaaaaaar
Minderiiim çok özledim seni
hadi ya, bir daha asla yemem o zaman, ne bileyim ben, hiç kalori malori, şeker oranı falan bilmiyorum ben(
hadi ya, bir daha asla yemem o zaman, ne bileyim ben, hiç kalori malori, şeker oranı falan bilmiyorum ben(
Menüm
sabah o kadar canım sıkkın dı kı sabah tahvaltı yapamadım evde simit ve poğca aldım meyve suyu ıle yedım o sınırle neyı nereye yedım anlamadım cok pisman oldum ama iş işten geçtı :18::18:
öglen yemekteezelye yemegı ,pilav,cacık varmıs inmeyım yemege barı :26::26::26:
canım 1 şeftali 60 kalori,ara öğünlerde 100 kaloriyi geçmemek şartıyla tüketebilirsin..diyette muz,üzüm,incir çok tavsiye edilmiyor meyve olarak bildiğim kadarıyla..
canım 1 şeftali 60 kalori,ara öğünlerde 100 kaloriyi geçmemek şartıyla tüketebilirsin..diyette muz,üzüm,incir çok tavsiye edilmiyor meyve olarak bildiğim kadarıyla.
kızlar ben size anlatmayı unuttum maceralarımı
görüştüğüm herkesin gözler bildiğinizböyle oldu..nasıl diyet yaptın diye sordular.diyet listemi istediler.anneannem bile sordu düşünün yani
dedem yeter artık hasta olucaksın zayıflıktan dedio gazla biraz değil baya bildiğiniz yedim..6-7 aydır ağzıma atmadığım sarma,pide,lahmacun,börek,çörek ne varsa yedim ama hepsi anne elinden çıkmıştı nerdeyse vermiş olduğum 15 kilonun ödülüydü yediklerim..ama olsun pişman değilim..bugün sıfırdan başladım yine.. arada bir ödül vermek lazım dimi
12 gibi yedim ama 2 de yattım
Menüm
sabah o kadar canım sıkkın dı kı sabah tahvaltı yapamadım evde simit ve poğca aldım meyve suyu ıle yedım o sınırle neyı nereye yedım anlamadım cok pisman oldum ama iş işten geçtı :18::18:
öglen yemekteezelye yemegı ,pilav,cacık varmıs inmeyım yemege barı :26::26::26:
tabi ki şeftali yiyebilir fakat gece yatmadan en az 2,5 saat önce ara veriliyor o sanırım yatmadan önce gece 12 gibi yedi :44:
ayyyyyy benim gibi yeni biri daha ve de benim gibi doğum yapmış, ama ben yeni yaptım, hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmm, benim hedefim de 58 :)
gece 12 gibi yediğini bilmiyordum canımtabi ki şeftali yiyebilir fakat gece yatmadan en az 2,5 saat önce ara veriliyor o sanırım yatmadan önce gece 12 gibi yedi :44:
canım geçmişe gidersen fotoğraflı olarak yediklerimi görebilirsin..kızlar bilir yediklerimin fotoğrafını atıyorumyaaaaaaaa ben bunları dinledikçe var ya nasıl heyecan basıyor azimleniyorum anlatamam, bende 78 ile başladım, senin başlangıç kilona yakın azcık, sen 60 olmuşsun bende olacak mıyım acaba? diyet listen nasıldı? ve ne kadar zamanda verdin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?