70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hmmm sen o zaman yemeyine dikkat ediceksin. bir evde spor yapicaksin
ben tatliya cok duskunum, zor oluyo boyle tatlisiz

ayy bişey sorcam :26: bende kabızlık var afedersiniz 3-4 günde bir anca gidebiliyorum tuvalete ne yesem ne içsem ki kurtulmak için :26:

ya bu biraz bünye ile alakalı bişey herhalde canım ya bende ne yaptıysam kayısılar mı yemedim ama yinede her gün çıkamıyorum

ayy bişey sorcam :26: bende kabızlık var afedersiniz 3-4 günde bir anca gidebiliyorum tuvalete ne yesem ne içsem ki kurtulmak için :26:

kesinlikle yeşil çay

annem 2-3 gün önce bir yeşil çay getirdi bu iyisi felan dedi yurt dışından getirtmiş sanırım bildiğin yaprak yaprak, aktardan aldığım çöp gibi duruyor bunun yanında
neyse onu içiyorum dün mesela en az 7 kere tuvalete gittim :44:

hakklısın tatlım ben soyledım doğru indim cacık bıraz da bezelye salata yedım geldım tatlım

ayni soru simdi bende sorucaktim ben form cayi iciyorum bazende surup kullaniyorum ama baska bir cozum olmali bunlar cok zararli cunki

ya bu biraz bünye ile alakalı bişey herhalde canım ya bende ne yaptıysam kayısılar mı yemedim ama yinede her gün çıkamıyorum

ben de bi ara bitki çaylarıyla çıkabiliyodum bırakınca eski haline geldi sonra doktor bi şurup verdi o ishal gibi yaptı en son da bi hap kullandım 3 ay boyunca hergün 3 öğün başlarda iyiydi ama bırakınca yine aynı nerdeyse 3 yıldır var bi de bağırsaklarım iyice tembelleşti

7 kere mi

ya bunu denesin biri benimle
1 sürahiye 3te 2 si dolu olacak şekilde kaynar su döküyoruz içinede 2 tatlı kaşıgı yeşilçay yada 2 sallama poşet yeşilçay atıyoruz yarım limonu sıkıyoruz kabugunuda içine atıyoruz demlenmesi için 10 dk. bekliyoruz ardından 1 şişe maden suyu yani sodanın tamamını içine döküyoruz ,ve gün içinde onu tüketiyoruz

deneyenler sonuç almış idrar söküyor belli bağırsakların çalışmasını hızlandırıyor:44:

ahahahah çok mutlu oldum önceden üst bacağım 53 cmdi demin ölçtüm 50 olmuş hareket işe yarıyo demek ki

ben de istiyorum ya evde kayısılı form çayı ve 5i bi yerde var onları mı içsem :44:

kayısılı form içme bence direk yeşil çay al :44: i

ahahahah çok mutlu oldum önceden üst bacağım 53 cmdi demin ölçtüm 50 olmuş hareket işe yarıyo demek ki

hareket? özel bir şeyse alayım hemen??

ve bende sabah belimi ölçtüm jillian da 5 günde 5 cm incelmiş

kızlar ben geldim biraz keyifsizim, moraller çökmüş durumda ama faydası var sanırım moral bozuk olunca insanın canı bişeyler çekmiyo

sevdiceğim için güzel yorumlarınıza teşekkür ederim, mükemmel bi adam o, motive depom o benim

öğleye doğru uyandım kızlar kendimi zorlayarak bir bardak su içtim..

aradan biraz zaman geçti kahvaltıya oturdum..

dedim ya canım bişey istemiyo diye, aldığım kepek ekmeğinin poşetteki ilk dilimi küçüktü o sebepten 2 dilim ekmek yedim :26:

2,5 kk beyaz peynir, 1 çay kaşığı vişne reçeli, 1 çay kaşığı şekerli çay içtim..

bu kadarcık, çok zorlayıp kendimi hemen vazgeçmek istemiyorum..

nasıl sizce ??

o saatte bir bebeğin olmazsa eğer ya da o uyumuşsa uyursun canım

bebekim izin verse bakıcam da buraya bile zor yetişiyorum, bundan sonra yediklerini takip ederim artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…