sabah
2 kalın dilim karpuz
1 zeytin
bir kaşık kadar menemen
öğle
2 çay kaşığı pilav (canım istedi)
2 parça tavuk göğsü
2 kaşık yoğurt
akşam
1 tabak semiz otu yemeği
sen iyisin yine, ben öyle küçük bir ilçedeyim ki yürüyüş falan yapamıyorumben öğretmenim eşim polis burda mecburen burdayız, inş doğuya bir il merkezine gideriz de rahatlarız çok sıkıcı ve kısıtlı bir yer burası, evde ne yapabilirsem işte...
ayy bişey sorcam :26: bende kabızlık var afedersiniz 3-4 günde bir anca gidebiliyorum tuvaletene yesem ne içsem ki kurtulmak için :26:
ayy bişey sorcam :26: bende kabızlık var afedersiniz 3-4 günde bir anca gidebiliyorum tuvaletene yesem ne içsem ki kurtulmak için :26:
2 çay kaşığı mıben 3-4 yemek kaşığı yiyorum yediğimde
hakklısın tatlım ben soyledım doğru indim cacık bıraz da bezelye salata yedım geldım tatlım
karbonhidratın diğer adı "şeker" zaten meyvelerde karbonhidratın bir türü olan meyve şekeri var. Ve karbonhidratın fazlası vucutta yağ olarak depo ediliyor. O saatte yediğinde vücut onu eritemeyeceği için depolar. O yüzden yemeyin diyorlar :// bir daha yemezsin olur biter
Canım sabah kötü olmuş ama ben olsam bende o sinirle oyle yerdim herhalde :44:
Bence in yemeğe, ama cacıktan çok bezelyeden biraz pilavdan tadımlık ye hem sen söyledin bana öğün atlamak yok
ayni soru simdi bende sorucaktim ben form cayi iciyorum bazende surup kullaniyorum ama baska bir cozum olmali bunlar cok zararli cunki
ya bu biraz bünye ile alakalı bişey herhalde canım ya bende ne yaptıysam kayısılar mı yemedim ama yinede her gün çıkamıyorum
kesinlikle yeşil çay
annem 2-3 gün önce bir yeşil çay getirdi bu iyisi felan dedi yurt dışından getirtmiş sanırım bildiğin yaprak yaprak, aktardan aldığım çöp gibi duruyor bunun yanında
neyse onu içiyorum dün mesela en az 7 kere tuvalete gittim :44:
maalesef evet
gece 3 kere kalktım zaten gün içinde de en az o kadar gittim
ben de istiyorum yaevde kayısılı form çayı ve 5i bi yerde var onları mı içsem :44:
ahahahah çok mutlu oldumönceden üst bacağım 53 cmdi demin ölçtüm 50 olmuş hareket işe yarıyo demek ki
ahahahah çok mutlu oldumönceden üst bacağım 53 cmdi demin ölçtüm 50 olmuş hareket işe yarıyo demek ki
ne guzel ikimizde 58 olucaz, kac kilo aldin sen hamileyken? ben bayagi sismanlamistim, az kalsin 100lere yetisiyordum zor tuttum kendimi :))))
gece 12 gibi yediğini bilmiyordum canımpardon..o saatte uyusana kızım
canım geçmişe gidersen fotoğraflı olarak yediklerimi görebilirsin..kızlar bilir yediklerimin fotoğrafını atıyorumannemi ziyarete gittiğim için forumdan uzak kaldım bir süre..yarın işallah tekrar paylaşmaya başlayacağım menülerimi martta başladım kk'ya..
hmmm sen o zaman yemeyine dikkat ediceksin. bir evde spor yapicaksin
ben tatliya cok duskunum, zor oluyo boyle tatlisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?