ilk jillianımı yaptım anca 25 dksına eşlik edebilmişimdir şu anda terden geberiyorum oruçluyken nasul olur bilmiyorum yahu ama süper bişi
tavsiye olunur alet falan gerektirmiyor
evet ya haklısın, yedim de ne oldu, istediğim hiçbiir şeyi giyemedim( hep "sana kilo yakışıyor" cümlesine maruz kaldım (
Ben 2 hafta yapmıştım canım hemen 4 cm gitmişti. alt göbek ve üst göbekten.
Bacak ölçümü almamıştım ama bacaklarda inceliyor belli.
kızlar ölüyorum karın ağrısından
çorba yapıyım diyorum önerisi olan var mı
yapamadım valla üşendim annemi aradım mercimek çorbası söyledi biliyorum çok kalorili :26: Ama yedim valla sıcacık
Canım dambıl gerektiriyor? :44:
kızlar moralim çok bozuk yaa.. :2:
tüm gün güzel güzel azar azar yedim bu arada akşam yemeğinde annem etli bişiler yapmıştı bende kalktım kendime makarna haşladım yanında sarımsaklı yoğurtla yedim çokda yemedim zaten bişey istemiyodu canım..
tüm gün başım ağrıdı aç olmadığım halde
bide üstüne babam ramazan alışverişi yapmış, almış kadayıfları, yufkaları gelmiş
off ben şimdi napıcam ya aç olmadığım halde gözüm dönmüş bide oruçluyken nasıl olurum düşünemiyorum
kızlar belki bunlarda ilginizi çeker
ay spor şeyi oldum çıktım başınıza
10 dakikacık
karın bölgeniz için Slim & Six Pack - YouTube
bu da 5 dakikacık
iç bacak, sanırım tek şikayetçi ben değilim :44: Burcu ile Pilates Yaz Kampı 11. Gün: İç Bacak Egzersizleri - YouTube
tüm gün güzel güzel azar azar yedim bu arada akşam yemeğinde annem etli bişiler yapmıştı bende kalktım kendime makarna haşladım yanında sarımsaklı yoğurtla yedim çokda yemedim zaten bişey istemiyodu canım..
bide üstüne babam ramazan alışverişi yapmış, almış kadayıfları, yufkaları gelmiş
off ben şimdi napıcam ya aç olmadığım halde gözüm dönmüş bide oruçluyken nasıl olurum düşünemiyorum
Valla ben Jillian videosunu beğendim, artık başka video tanımam
Bu 25 dk yı tamamladıktan sonra halimiz kalıyor mu acaba, yani günde iki kez yapabilir miyiz ki??? Hiç sanmıyorum ama
Sabah: 1 muz, birkaç ceviz, 1 bardak kakaolu şekersiz süt
Ara: 4-5 kayısı
Öğlen: Yarım tabak tavuklu türlü, 1 dilim ekmek, 1 bardak sodalı ayran
Ara: Yok
Akşam: 5 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt, bolca salata
1 saat yürüyüş
Sabah: 1 muz, birkaç ceviz, 1 bardak kakaolu şekersiz süt
Ara: 4-5 kayısı
Öğlen: Yarım tabak tavuklu türlü, 1 dilim ekmek, 1 bardak sodalı ayran
Ara: Yok
Akşam: 5 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt, bolca salata
1 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?