70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ilk jillianımı yaptım anca 25 dksına eşlik edebilmişimdir şu anda terden geberiyorum oruçluyken nasul olur bilmiyorum yahu ama süper bişi

tavsiye olunur alet falan gerektirmiyor

Ben 2 hafta yapmıştım canım hemen 4 cm gitmişti. alt göbek ve üst göbekten.

Bacak ölçümü almamıştım ama bacaklarda inceliyor belli.

Kızlar ya Merve İldeniz 47 yaşındaymış ama vücut yaşı 27'miiş, Allahım ya ne fizik var kadında maşallah, daha bir azimlendim şimdi :122:

1 dk dans etmek 7 kalori yakıyomuş arada bi 30 dk oynuyodum ama artık sık sık oynarım 30 dkda 210 kalori muhteşemmm

kızlar moralim çok bozuk yaa.. :2:

tüm gün güzel güzel azar azar yedim bu arada akşam yemeğinde annem etli bişiler yapmıştı bende kalktım kendime makarna haşladım yanında sarımsaklı yoğurtla yedim çokda yemedim zaten bişey istemiyodu canım..

tüm gün başım ağrıdı aç olmadığım halde

bide üstüne babam ramazan alışverişi yapmış, almış kadayıfları, yufkaları gelmiş

off ben şimdi napıcam ya aç olmadığım halde gözüm dönmüş bide oruçluyken nasıl olurum düşünemiyorum

yok öyle gözüm döndü falan yemiceksin zararlı şeyler zayıfladığını düşün moral olur

Valla ben Jillian videosunu beğendim, artık başka video tanımam

Bu 25 dk yı tamamladıktan sonra halimiz kalıyor mu acaba, yani günde iki kez yapabilir miyiz ki??? Hiç sanmıyorum ama

canım ya bir tabak fazla yemek için, kadayıfı yemek için, börekleri çörekleri yemek için bak ne hale geldik ve ömrümüz istediğimiz gibi görünemeden tükenip gidiyor, değer mi? o yüzden iradene sahip ol, 3-5 ayda bak nasıl da güzelleşicez ve kendimize güvenimiz gelecek...yapabiliriz...

Valla ben Jillian videosunu beğendim, artık başka video tanımam

Bu 25 dk yı tamamladıktan sonra halimiz kalıyor mu acaba, yani günde iki kez yapabilir miyiz ki??? Hiç sanmıyorum ama

öyle deme ama o videolarda güzel
ahahaha halin ilkinde kalır, 2.3.4. de kalmaz çünkü her yerin hamlayacak

sonra daha bir rahatlarsın ama ben sana çok zorlama derim kasların felan yırtılmasın sonra

Sabah: 1 muz, birkaç ceviz, 1 bardak kakaolu şekersiz süt

Ara: 4-5 kayısı

Öğlen: Yarım tabak tavuklu türlü, 1 dilim ekmek, 1 bardak sodalı ayran

Ara: Yok

Akşam: 5 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt, bolca salata

1 saat yürüyüş

bu aralar her pasta börek vb görüşümde 60lı kiloları görünce yersin diyorum yani 69 olduğum anda yiyeceğim bir yaş pasta yiyeceğim

sen de bence 75 olduğunda ödül koy kendine, sonra 70 olduğunda vb yoksa biraz kadayıf biraz yufka olmaz, e sonuçta yolumuz uzun ödülüne odaklan

bravo :128:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…