70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok guzel ya aynı ben 77 gordum nasıl mutlu oldum anlatamam bı kanatım eksıktı 1 gun surdu zaten 1 hafta da 3 kılo veröıs oluyordum sabah bı cıktım aaaaaaaaaaaaaa o da ne 79 gıdı gıde -500 gıtmıs oturdum Dım cok canım sıkıldı annem de habıre nasrettın hocanın kazanı anlatıyo kazan dogurunca iyi d ölünce mı kötu 1 hafta da gıder mı 2 kılo dıyo güleyım mı Mı bılemedım

bende başlıyorum juliana ramazanda biraz zor olcak ama bakalım sıkılaşacakmıyım bitirdikten sonrada nıveanın mysiluettini kullancm zamanında işe yaramıştı inş bunların bitiminde 50li rakamları görürüm

Bazen ne yapsak da gitmiyor işte

Oturup ağlamaktan, ah vah etmektense hiç moral bozmadan daha iyisini yapmaya odaklanmalıyız canım. Canını sıkma, ben de yürüyüş yapıyorum, çok bir şey yemiyorum ama bu hafta iyi bir sonuç alamicam gibi. Artık önümüzdeki haftalara kısmet

Son düzenleme:
kızlar bir avuç leblebimi yedim geldim

aç değilim ama başım hafiften başladı ağırmaya, psikolojik sanırım :26:

ah canımyaa,,ağlasakta sızlasakta elimize bişey girmiyo daha çok demoralize oluyoruz,ve vücut daha çok kötü etkileniyo,,takmayıp yolumza daha azimle devam edersek elbetteki başarırız,,bana bakma şuan ben tamamen psikomanyağa bağlamuış durumdayım,2aydır ev ev ev diye diye sonunda vazgeçcez o olcak,bi denk gelmedi taşınamadıknasıl negatif durumdayım blemezsin,hiçbişey canım istemiyo düzenim yok,,e bide yarın ramazan ve biz bu sıcakta ev bulursak taşıncaz diye uğraşcaz ooooy ki ne oooyyyy

neyse elbetteki bu günler geçicek ve eski motiveme geri dünücem,,bayramdan sonraki eşimin yıllık izne ayrılıcağı zaman ben eskisindende iyi halde olucam,,kilo vermiş olarak tabi

Son düzenleme:
ilk jillianımı yaptım anca 25 dksına eşlik edebilmişimdir şu anda terden geberiyorum oruçluyken nasul olur bilmiyorum yahu ama süper bişi

tavsiye olunur alet falan gerektirmiyor

tavuk suyuna çorbaaaa

yapamadım valla üşendim annemi aradım mercimek çorbası söyledi biliyorum çok kalorili :26: ama yedim valla sıcacık

ilk jillianımı yaptım anca 25 dksına eşlik edebilmişimdir şu anda terden geberiyorum oruçluyken nasul olur bilmiyorum yahu ama süper bişi

tavsiye olunur alet falan gerektirmiyor

canım dambıl gerektiriyor? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…