üzülme canımyaa,vücut su tutmuştur belki,,yada asıl kilondur tartı yanlışmıştır fakat önemli olan tartıdaki kilo değil,,senin vücudundaki değişiklik haififlik,istediğin kıyafetlere girebilmen,vücutcmlerin,,mesela tartıdan en önemlisi cm olarak incelmendir,,bence ölçülerini al not et,,snra tekrar tekrar ölçüp kaç cm incelmişsin görürsüntartıdaki fazlalıklarıda takmamış olursun kafana
bende bugün sabah çıktım tartıya regl bitti diye,,1haftadır tartılmadım hiç merak ettim bide ne göriyim,,57.0
Ama gözlerime inanamadım olamazdı böyle bişey 1haftada 5kilo vermem imkansızdı ama nasıl bi mutlu oldum anlatamam,,bidaha çıktım 62.9geldimzaten en ufak bi düzenim yokki beslenmemde,57ye inmem olanaksızdı inanmamıştm zaten,,demekki tartıda ben gibi kafayı yemeğe başladı
başardım çizelgeliyim azim
çok guzel ya aynı ben 77 gordum nasıl mutlu oldum anlatamam bı kanatım eksıktı 1 gun surdu zaten 1 hafta da 3 kılo veröıs oluyordum sabah bı cıktım aaaaaaaaaaaaaa o da ne 79 gıdı gıde -500 gıtmıs oturdumDım cok canım sıkıldı annem de habıre nasrettın hocanın kazanı anlatıyo kazan dogurunca iyi d ölünce mı kötu 1 hafta da gıder mı 2 kılo dıyo güleyım mı Mı bılemedım
kızlar bir avuç leblebimi yedim geldim
aç değilim ama başım hafiften başladı ağırmaya, psikolojik sanırım :26:
çok guzel ya aynı ben 77 gordum nasıl mutlu oldum anlatamam bı kanatım eksıktı 1 gun surdu zaten 1 hafta da 3 kılo veröıs oluyordum sabah bı cıktım aaaaaaaaaaaaaa o da ne 79 gıdı gıde -500 gıtmıs oturdumDım cok canım sıkıldı annem de habıre nasrettın hocanın kazanı anlatıyo kazan dogurunca iyi d ölünce mı kötu 1 hafta da gıder mı 2 kılo dıyo güleyım mı Mı bılemedım
bende yedım maden suyu mu da içtiimçiyniyorum
çok acıktımmmmmmmmmmm, ne zaman alışacak bu midem
kızlar ölüyorum karın ağrısından
çorba yapıyım diyorum önerisi olan var mı
canım sürekli yemek düşünüp durma bunca zaman yedinde ne oldu bak halimiize
tavuk suyuna çorbaaaa
ilk jillianımı yaptım anca 25 dksına eşlik edebilmişimdir şu anda terden geberiyorum oruçluyken nasul olur bilmiyorum yahu ama süper bişi
tavsiye olunur alet falan gerektirmiyor
evet ya haklısın, yedim de ne oldu, istediğim hiçbiir şeyi giyemedim( hep "sana kilo yakışıyor" cümlesine maruz kaldım (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?