Yarın ne zaman tartılıp haber veriyoruz?
Ben de tam bunu soracaktım, bu kadar eziyet çekiyoruz da acaba ne kadar kalori yakıyoruz diye :)
Kalp kalbe karşıymış bak, ben sormadan söyledin
Yarım saatte 400 kaloriSüpermiş vallahi
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
sureklı bu uyarıyı verıyor neyse bende 77.5 ıle aranıza gırmıs bulunmaktayım hedefım 60 :)
hayır o nutella canavarı benım degıl :) hamıleydım evet ama 9+4 de kalbı durdugu ıcın 1 ay once kurtaj oldum zaten tombıstım ustune hamıle kalınca hıc sakınmadım bebegımı kaybedınce stres oldum kendımeresmen zarar verdım kola cıkolata hergun tukettım hamılelegımde sekerım yuksek cıkmstı sımdı yıkılmadım ayaktayımsaglıklı sekılde zayıflayıp kolestrl sekerımı ayarlayıp hayırlı zamanda bır bebek ıstıyorum Allahtan pazartesı basladım sporla bırlkte olunca hemen farkettı :) cok hızlı kılo verıyorum ama hemen alıyorum bırakınca sorunum bu...ramazanda napıcaksınız nasıl bır yol ?
Canım sabah aç karnına tartılıp yapmalsıın bildirimini.
çok sagol canım seni çok seev,yorum her zaman yanım da ol bu kılo ya kadar ındıysem bu özellıkle senın sayende canım 77 de olacagım 65 de istedıgım kılo ya ınmeden bırakmayacagım asla canım benım
Kızlar sonunda adet oldum
3-4 gün gecikti ve ben baya strese girmiştim :18:
ve şimdi düşününce geçen yıl bu zamanlar 90 kiloyla başlamıştım değil 60 kilo olmak, 69 u görmek hayal geliyordu şimdiyse 6-7 kilocuk havada karada verirsin sen diyorum
ay kendi kendimi motive ediyorum ya
hareket? özel bir şeyse alayım hemen??
FISTIGIMMMMMMMMMMMMMM HARIKADARISI BANA DA INSALLAH YEŞİL ÇAY ICIYORUM
canım naydonoz suyunu deneyebilrsin..10 sap maydonozu cezveye su koyup 2-3 dakika kaynat.kaynadıktan sonra ağzını kapatıp 3-4 demlemeye bırak.. üzerine limon sıkıp iç
kayisili form cayi bendede var ama icince tuvaletden cikamiyorum ishal oluyorum :)))) ama ishal olunca cok kilo veriyorumm. icsem mi acaba???
tabiki de aynen öyle her şekil verirsin, inş bende derim böyle :))
sen de saol cnm benim. Ben de seni seviyorum. Buralara gelemesemde hatta yazamasam da diyeyim seni her daim takip ediyorum ve inanıyorum.. Işte berivan böyle olmalı kararlı yani. Elbette göreceksin 65leri. Ama öncelikle kendini böyle strese sokma. O zaman daha kolay kilo verirsin. Kendine söz ver. Haftada bir tartıl biliyorum zor ama yapabilirsin. En azından 60lı kilolara inene kadar dene cnm. Hem böyle gerilmezsin hem de üzülmezsin.
makasmış adı canımmesela sağ bacak için sağ tarafa yatıp sol bacağı sağın önünde dik tutup sağı da aşağı yukarı hareket ettirceksin günde 100 tane yapıyorum bunu 50şerden 2 set halinde
aaa biliyorum bunu, yapıyordum bir ara sonra işe yaramaz diye bırakmıştım
haydı gosun aydın bende c.tesı gunum genelde gecıkır sımdı dua edıyorum 1 ay gecıksın dıyeee
Kızlar sonunda adet oldum
3-4 gün gecikti ve ben baya strese girmiştim :18:
ve şimdi düşününce geçen yıl bu zamanlar 90 kiloyla başlamıştım değil 60 kilo olmak, 69 u görmek hayal geliyordu şimdiyse 6-7 kilocuk havada karada verirsin sen diyorum
ay kendi kendimi motive ediyorum ya
canım çok sıkkınne yapacagımı sasırdım ya tüm motivasyonum düstü hatta forumdan ayrılmayı bile düşündüm 77 çıkartan tartı nın pili zayıflamıs gidip geliyordu yeni pil takıp tartıldım ne goreyım 79 inanamadım ya servise geç kalıyordum kırk kez tartıldım ama sonuc aynı çok canım sıkkın cokkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?