70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

sureklı bu uyarıyı verıyor neyse bende 77.5 ıle aranıza gırmıs bulunmaktayım hedefım 60 :)

Ben de tam bunu soracaktım, bu kadar eziyet çekiyoruz da acaba ne kadar kalori yakıyoruz diye :)

Kalp kalbe karşıymış bak, ben sormadan söyledin

Yarım saatte 400 kalori Süpermiş vallahi

ahahah tahmin ettim soracağını

gerçekten süper, yoksa çekilir şey değil

hadi bakalım hayırlı olsun, sende benim gibi heyecanlı mısın?

Çok kötü günler geçirmişsin, hiç kolay değil. Allah yardımcın olsun ve sabır versin inşallah

Allah büyüktür, onun da izniyle sağlıklı sıhhatli bir bebek alacaksın canım kucağına, yeter ki asla pes etme

Ramazanda ne yapacağımızı henüz ben de bilmiyorum :)

Tekrar hoşgeldin

sabah00kahvaltı(işim ck oldugu ıcın atıstırdım)
-ceyrek sımıt
-2yesıl zeytın
-1catal ucu peynır

ara:13:00
-1 seftalii

ara:13:30(bugun buzluga sahur ıcınıcın pogoca yaptım kac ay aradan sonra tadına baktım)
-resımdekılerden kucuk yarım yedım

ögle00
-sımdı hazırladım ancak vakıt olduuuuu
semız otu yufka togurt 1 patates,1 kanat az suda kavurulmus haliiiii

ara:yok

aksam:eşim makarna ısteyecek kesinnnnnn
-bense kendıme salata yada karpuz dılımleyecegım yarın tartı gunu ve benım regl olmam yakınn bakalım tartıda neler olacakk

umarım beyenırsınız kıslarr menulerımıııııı

gideyımde yemegımı yıyeyımm

ekstıralar
*2 lt geckın su
*50 mekık(inşallah:)
*2 kupa yesl cyy

sen de saol cnm benim. ben de seni seviyorum. buralara gelemesemde hatta yazamasam da diyeyim seni her daim takip ediyorum ve inanıyorum.. işte berivan böyle olmalı kararlı yani. elbette göreceksin 65leri. ama öncelikle kendini böyle strese sokma. o zaman daha kolay kilo verirsin. kendine söz ver. haftada bir tartıl biliyorum zor ama yapabilirsin. en azından 60lı kilolara inene kadar dene cnm. hem böyle gerilmezsin hem de üzülmezsin.

Kızlar sonunda adet oldum
3-4 gün gecikti ve ben baya strese girmiştim :18:

ve şimdi düşününce geçen yıl bu zamanlar 90 kiloyla başlamıştım değil 60 kilo olmak, 69 u görmek hayal geliyordu şimdiyse 6-7 kilocuk havada karada verirsin sen diyorum

ay kendi kendimi motive ediyorum ya

tabiki de aynen öyle her şekil verirsin, inş bende derim böyle :))

hareket? özel bir şeyse alayım hemen??

makasmış adı canım mesela sağ bacak için sağ tarafa yatıp sol bacağı sağın önünde dik tutup sağı da aşağı yukarı hareket ettirceksin günde 100 tane yapıyorum bunu 50şerden 2 set halinde

FISTIGIMMMMMMMMMMMMMM HARIKA DARISI BANA DA INSALLAH YEŞİL ÇAY ICIYORUM

teşekkür ederimm

canım naydonoz suyunu deneyebilrsin..10 sap maydonozu cezveye su koyup 2-3 dakika kaynat.kaynadıktan sonra ağzını kapatıp 3-4 demlemeye bırak.. üzerine limon sıkıp iç

bi deniyim inşallah işe yarar :26: teşekkür ederim

kayisili form cayi bendede var ama icince tuvaletden cikamiyorum ishal oluyorum :)))) ama ishal olunca cok kilo veriyorumm. icsem mi acaba???

ishal olmak istiyorum artık birikti resmen

haklısın kardeşim öyle yapacagım cuma dan cumaya tartılacagım sadece desteklerın için çok sağol canım benım

aaa biliyorum bunu, yapıyordum bir ara sonra işe yaramaz diye bırakmıştım

hosbulduk :) cok sıcaksınız tombısler hep sıcakkanlıdır :)bız bu tabuyu zayıflayarak yıkıcaz zayıf sıcakkanlılar heyecanlıyım bende evet daha once cok denemem oldu cok ıyı sonuclarda aldım ama 59 aslnda benım ıdealım we en son 59 u 4 yıl once gordum ramazanda ben sahurda ıkı dılım kepklı ekmek sınrsız domates salatalk kıbrık kutus peynır ıkı zeytın ıle yapmayı dusunuyorum tabı bazen yanında zeytınyahlı yumurtasız menemen gıbı zararsz mısafırler olucak aksamalrıda bır kase corba dusunuyorum yemek dusnmuyorum salata ve yogurt yıcem corbadan zıyade ıns uygulayabılırm sporu da her aksam evde aletım war yapıyorum ıse yarıyor sıze gelısmelerı bıldırıcem :)

haydı gosun aydın bende c.tesı gunum genelde gecıkır sımdı dua edıyorum 1 ay gecıksın dıyeeeorucu yemeyım yaaaaaaaaaaaaaaaaa tebrıkler kendı kendıne motıve olmaksuper bırsey bende oyleyımck sukur yaa bende ılk dıyetım bu aslında dıet degılyaptıgımız saglıklı dengelı beslenmemın kurallara konulmus halı cok sukurhepımız verıyoruz verecegız de herkesın sana olan bakısları yaklasımları helede kendının kendıne bakısı bıl e dgsyr uven doluyorsun cokkk sukur...ben 71 lerı gordum bunu gecen senekdn dgm ılaclarında once grmustumm aradan seneler gectı 4 aya gırecegım ve 12kg gıttı hehehe tebrıkler kılzarrr

üzülme canımyaa,vücut su tutmuştur belki,,yada asıl kilondur tartı yanlışmıştır fakat önemli olan tartıdaki kilo değil,,senin vücudundaki değişiklik haififlik,istediğin kıyafetlere girebilmen,vücutcmlerin,,mesela tartıdan en önemlisi cm olarak incelmendir,,bence ölçülerini al not et,,snra tekrar tekrar ölçüp kaç cm incelmişsin görürsüntartıdaki fazlalıklarıda takmamış olursun kafana

bende bugün sabah çıktım tartıya regl bitti diye,,1haftadır tartılmadım hiç merak ettim bide ne göriyim,,57.0

ama gözlerime inanamadım olamazdı böyle bişey 1haftada 5kilo vermem imkansızdı ama nasıl bi mutlu oldum anlatamam,,bidaha çıktım 62.9geldimzaten en ufak bi düzenim yokki beslenmemde,57ye inmem olanaksızdı inanmamıştm zaten,,demekki tartıda ben gibi kafayı yemeğe başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…