aynen bende ya, 7 yaşıma kadar gözlerimin altı mor mordu, nasıl zayıf bir çocuktum, 7 yaşımda bademcik ameliyatı oldum ondan sonra da hiç zayıf olmadım
ama şimdi üzülmeye hiç gerek yok
geçmişe mazi derler güzelim
zayıfladık, zayıflıyoruz
eylülde okul açılınca bana "şişman vb" diyenlere yapacağım hareketi çoktan hazırladım ben
demekki artık zayıf olma zamanın gelmiş
üzülme lütfenn
pek güzel pekkkkkkkkbende senin gibi 60'ı burda sizlerle görmeyi çooooooooook istiyorum...
emin ol onları o tip bir hareketten daha çok etkileyecek benim fiziğim
Canım sen emziriyordun, değil mi?
Bence emziren bir anne için az olmuş canım :26:
Sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 1 kibrit kutusu peynir, 6 zeytin, domates, salatalık
Ara: 1 şeftali
Öğlen: 1 dilim salçalı kepek ekmeği
Akşam: Yarım dilim kepek ekmeği, 4 kaşık nohut yemeği, 2 kaşık pilav, biraz salata biraz yoğurt
1,5 lt su (yatana kadar 2,5-3 lt olacak)
Belki erik de yerim...
50 tane de mekik çektim, 50 de yatarken çekeceğim...
Canım sen emziriyordun, değil mi?
Bence emziren bir anne için az olmuş canım :26:
hoşgeldin canım benim özledim fotolu menülerinigünaydın çıtırlarım
artılarla döndüm anne evindennapıyosunuzz?
şeker geçen bir misafirliğe gittim zayıflamışsın dediler ipler koptu o günden beri toparlanmıyorum umarım sende benim gibi olmazsın :18::18:kızlar ben size anlatmayı unuttum maceralarımı
görüştüğüm herkesin gözler bildiğinizböyle oldu..nasıl diyet yaptın diye sordular.diyet listemi istediler.anneannem bile sordu düşünün yani
dedem yeter artık hasta olucaksın zayıflıktan dedio gazla biraz değil baya bildiğiniz yedim..6-7 aydır ağzıma atmadığım sarma,pide,lahmacun,börek,çörek ne varsa yedim ama hepsi anne elinden çıkmıştı nerdeyse vermiş olduğum 15 kilonun ödülüydü yediklerim..ama olsun pişman değilim..bugün sıfırdan başladım yine.. arada bir ödül vermek lazım dimi
aanaaabendee ölçeyim bakalım bacakları hiç öle aklıma gelmediahahahah çok mutlu oldumönceden üst bacağım 53 cmdi demin ölçtüm 50 olmuş hareket işe yarıyo demek ki
kayısılı form içme bence direk yeşil çay al :44: i
hareket? özel bir şeyse alayım hemen??
ve bende sabah belimi ölçtüm jillian da 5 günde 5 cm incelmiş
hayırdır şeker ne oldu :26:canım sıkıldı ya
takmazmıyız kızz öle deme hemenniye kimse beni takmıyo
öğlen poğaçada nedir ama neyse öğlenden akşama erimiştir oeveettt akşam yemeğimi de yedim artık yazayım
sabah: 1 kase nesfit
öğlen: 1 poğaça, 1 dilim peynir
ara: 2 şeftali, çok az kavun
akşam: az bişey taze fasulye yemeği
yatana kadar belki biraz meyve yerim öyle kapatırım günübelki de hiç yemem bilmiyorum
akşamki ekmek olmamış şeker pilav varsa ekmek yokSabah: 2 dilim kepek ekmeği, 1 kibrit kutusu peynir, 6 zeytin, domates, salatalık
Ara: 1 şeftali
Öğlen: 1 dilim salçalı kepek ekmeği
Akşam: Yarım dilim kepek ekmeği, 4 kaşık nohut yemeği, 2 kaşık pilav, biraz salata biraz yoğurt
1,5 lt su (yatana kadar 2,5-3 lt olacak)
Belki erik de yerim...
50 tane de mekik çektim, 50 de yatarken çekeceğim...
sakınn yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeBebişler un kurabiyesi yaptım veeeeeeee bir tane hüpppppp:18::18::18::18:
şu anda 2. Için bakınıyorum
emin ol onları o tip bir hareketten daha çok etkileyecek benim fiziğim
isallah canim,hep beraber manken gibi gacilar olcaz
üniversiteye gittiğimde "bu ne güzellik" dicekler benim için de
sevdiceğin de diyecek
o desin başkası demese de olur
yok canım kan sulandırıcı kullandığımdan emzirmiyorum, emzirseydim kalkışmazdım zaten diyete falan az daha bekleridm... ama beklemeye lüzum yok şimdi, keşke emzirebilseydim de kilolu kalsaydım
oooo ateş bacayı sarmışböyle mi deniliyordu
Oooo... Moral tavan yapmış bütün ekipte
Her daim böyle olun kızlar, sürekli pozitif düşünün kendiniz için. Biz de sizin o güzel pozitif enerjinizden nasiplenelim. Birinin güzel enerjisi herkese yayılır :119:
Hepimiz biriciğiz ve özeliz, bunu asla ve asla unutmayın. Şişman olmamız bile bu gerçeği değiştiremez. :115::103:
Bu takımı seviyorum
öğlen poğaçada nedir ama neyse öğlenden akşama erimiştir odiğer arada kavun fazla gelmiş bence şeftalinin kalorisi yüksek çünkü aralar 100 kaloriyi geçmemeli akşamda yanında cacık falanda yeseydin canım ya da salata metoyu hızlandırırdı en azından
genel olarak dengelemiş birbirini ama aralar yap bence tabi ramazanda oruç tutmazsan canım tuttarsan arıtk öğünler 2 ye düştü
Oooo... Moral tavan yapmış bütün ekipte
Her daim böyle olun kızlar, sürekli pozitif düşünün kendiniz için. Biz de sizin o güzel pozitif enerjinizden nasiplenelim. Birinin güzel enerjisi herkese yayılır :119:
Hepimiz biriciğiz ve özeliz, bunu asla ve asla unutmayın. Şişman olmamız bile bu gerçeği değiştiremez. :115::103:
Bu takımı seviyorum
bu arada oku oku bitmedi geçmiş ne çene varmış sizdede
eşim gececi olduğu için sabahları çok geç kalkıyoruz
sabah oluyor öğlen yemeği artık benim :18:
öğlen(15:30)
domatesli bir kaşık lorlu maydonozlu salata (yarısını yiyebildim)
bir dilim ekmek
1 kk peynir
2 dilim karpuz
1 salatalığın 1/4 'i
ara(18:30)
2 etiform ,1bardak zero,kayısılı form çayı
akşam (20:30)
1 kase şehriye çorbası
3kaşık soğanlı salçalı kıyma yemeği
2kaşık yoğurt
2dilim karpuz
yarım dilim ekmek
birazdan yine ara yapıcam ,sanırım karpuz yerim ,ya da etiform olabilir
böle işte kendimi düzeltmeye karar verdim kesinlikle
bu arada regl oldum yaa ilk gün oruç tutamıyorum ,kendimi çok suçlu hissediyorum ama tıpkı oruç tutacakmışım gibi kalkıcam ve sadece gün içinde su içerim oruç moduna girmeliyim een azından
öle işte nasıl sizce menümmmmmmmm
ahanda o müzikteki kadın beyaz tenlisi olmak istiyorumm hey yavrum heyy o vücut bende olsaa ne de güzel olurrtabi ki değiştirmez biz birbirimizi her halimizle seviyoruz
evrene şuan ben 36 bedeniimona göre mesajı yollayarak dans ediyorum
arka fonda Rihanna - Don't Stop The Music - YouTube
bende bu takımı çoook çook çook seviyoruum, iyi ki varsınız kızlar
kayısı iyidir canım tuvalet sorununu çözerbakcaz artık dengelemeye çalışıyorum bi şekildedemin de 4 tane kayısı yedim
şimdilik şişmanız hayatım 1-2 aya kadar şişman kalmıcak aramızdaevet bu takımın enerjisi müthiş ben de seviyorum yoksa çoktan başımı alır giderdim buralardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?