bu arada oku oku bitmedi geçmiş ne çene varmış sizdede
eşim gececi olduğu için sabahları çok geç kalkıyoruz
sabah oluyor öğlen yemeği artık benim :18:
öğlen(15:30)
domatesli bir kaşık lorlu maydonozlu salata (yarısını yiyebildim)
bir dilim ekmek
1 kk peynir
2 dilim karpuz
1 salatalığın 1/4 'i
ara(18:30)
2 etiform ,1bardak zero,kayısılı form çayı
akşam (20:30)
1 kase şehriye çorbası
3kaşık soğanlı salçalı kıyma yemeği
2kaşık yoğurt
2dilim karpuz
yarım dilim ekmek
birazdan yine ara yapıcam ,sanırım karpuz yerim ,ya da etiform olabilir
böle işte kendimi düzeltmeye karar verdim kesinlikle
bu arada regl oldum yaa ilk gün oruç tutamıyorum ,kendimi çok suçlu hissediyorum ama tıpkı oruç tutacakmışım gibi kalkıcam ve sadece gün içinde su içerim oruç moduna girmeliyim een azından
öle işte nasıl sizce menümmmmmmmm
sanırım en aktif topiklerden biri bu
o da sayemizde
dün bana 7:30 da kalkmalı örnek veren sendin dimi yanlış hatırlamıyorum
şaka bir yana eşin yüzünden normal ona diyecek lafım yok:44:
sadece zero ve kayısılı form çayını bağdaştıramadım :44:
hadi leynn zero içioz ya normali olsa tamam ama zerosunda o kadar kalori yoktu yahu önceden öle okuyordum ben burda yanlışmı hatırlıyorum:44::44:menü güzel hayatım ben beğendimo aradaki zero olmamış ama :26: zero da olsa kola yasak
2-3 gündür akşamları kayısı yiyorum sabah karnım ağrıyo tuvalete gidince yine olmuyo
eett bazen böle absurt olay olabilio şeker başkasına öğüt verip kendim yapmama gibi ama kociş gece 12 de gelio sonra yatmaıs taa sabahı buluoo öle oluncadaa insan zor kalkıyor uykudan
şimcik regl olduğum için tatlı isteğim tuttu
+tuvalet sorunumda var ,kayısılı form çayının tadını sevmediğim için bir dikişte içiyorum ve arkasından bişiler yiyorum ki tadını hissetmiyim die o yüzden zero içttim zaten kalorisi az değilmi bir bardak :44::44:
Hangi topikte olduğunu bilmiyorum ama bir arkadaş şeker isteği için kakaolu süt önermişti. Bir bardak süte bolca kakao ekliyorsun, şeker ilave etmeden içiyorsun. Ben de bu sabah denedim, güzel oluyor ve tatlı hissini köreltiyor. Sütü sever misin bilmiyorum ama şayet sütle aran iyiyse öneririm :)
hadi leynn zero içioz ya normali olsa tamam ama zerosunda o kadar kalori yoktu yahu önceden öle okuyordum ben burda yanlışmı hatırlıyorum:44::44:
kız sıcakta çatlatçan sen bizi valla zeroda olmazsa ne iççezsuuuuuuuuuuuu der gibiisinn şekerrrrrrr duyuyorummm ama onuda iç iç bitmio şeker yahuu
bende hemen işe yarıo ama sorunmu ki var sende acaba ,bir doktora görün istersen
Kızlar 1.71 boyunda birinin en ideal kilosu kaç olmalı sizce? :26:
şimdi böle fırınlamış mantı oluoyaya ondan yiyom + 1kk peynir 3 dilim karpuz
Mantının miktarını da öğrenebilir miyiz? Mantı yiyorsun ama kaç kaşık ya da kaç tabak? Umarım birkaç kaşıkla yetiniyorsundur, bu saatte tabak tabak mantılara dalmayalım aman ha:111::111::111:
Gel anlaşalım, orta yolu bulalım... Sen 5 tane daha yeme
yemeği değil şeker sadece top top kıtır kıtır olan mantıdan yiyorum 4- 5 tane oldu şu anakadar bi 5 daha yerim karpuzla :18::18::18::18::18:komşu getirmiş yaaavvv:18::18::18:
mantı mı :18: oyyy yapma bunu :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?