70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menü güzel hayatım ben beğendim o aradaki zero olmamış ama :26: zero da olsa kola yasak

eett bazen böle absurt olay olabilio şeker başkasına öğüt verip kendim yapmama gibi ama kociş gece 12 de gelio sonra yatmaıs taa sabahı buluoo öle oluncadaa insan zor kalkıyor uykudan

şimcik regl olduğum için tatlı isteğim tuttu

+tuvalet sorunumda var ,kayısılı form çayının tadını sevmediğim için bir dikişte içiyorum ve arkasından bişiler yiyorum ki tadını hissetmiyim die o yüzden zero içttim zaten kalorisi az değilmi bir bardak :44::44:

menü güzel hayatım ben beğendim o aradaki zero olmamış ama :26: zero da olsa kola yasak
hadi leynn zero içioz ya normali olsa tamam ama zerosunda o kadar kalori yoktu yahu önceden öle okuyordum ben burda yanlışmı hatırlıyorum:44::44:

kız sıcakta çatlatçan sen bizi valla zeroda olmazsa ne iççez suuuuuuuuuuuu der gibiisinn şekerrrrrrr duyuyorummm ama onuda iç iç bitmio şeker yahuu
2-3 gündür akşamları kayısı yiyorum sabah karnım ağrıyo tuvalete gidince yine olmuyo

bende hemen işe yarıo ama sorunmu ki var sende acaba ,bir doktora görün istersen

Hangi topikte olduğunu bilmiyorum ama bir arkadaş şeker isteği için kakaolu süt önermişti. Bir bardak süte bolca kakao ekliyorsun, şeker ilave etmeden içiyorsun. Ben de bu sabah denedim, güzel oluyor ve tatlı isteğini köreltiyor. Sütü sever misin bilmiyorum ama şayet sütle aran iyiyse öneririm :)

Son düzenleme:

ooo tam benlik şeker deneyeceğim kesinlikle

kalorisi az ama başka kimyasallar var içinde zararlı o da

ben doktora da gittim bişey yok diyolar ya uğraşmıcam artık

Bu akşam 1 saat yürüyüşümü yaptım, ardından 2 dilim karpuz yedim

Neyse ki karpuzun kalorisi az, 50 kalori bile yoktur :)

Yarın tartı günü, bir haftalık emeğin karşılığı ne olacak merak ediyorum

şimdi böle fırınlamış mantı oluoyaya ondan yiyom + 1kk peynir 3 dilim karpuz

Kızlar 1.71 boyunda birinin en ideal kilosu kaç olmalı sizce? :26:

şimdi böle fırınlamış mantı oluoyaya ondan yiyom + 1kk peynir 3 dilim karpuz

Mantının miktarını da öğrenebilir miyiz? Mantı yiyorsun ama kaç kaşık ya da kaç tabak? Umarım birkaç kaşıkla yetiniyorsundur, bu saatte tabak tabak mantılara dalmayalım aman ha :111::111::111:

Mantının miktarını da öğrenebilir miyiz? Mantı yiyorsun ama kaç kaşık ya da kaç tabak? Umarım birkaç kaşıkla yetiniyorsundur, bu saatte tabak tabak mantılara dalmayalım aman ha :111::111::111:

yemeği değil şeker sadece top top kıtır kıtır olan mantıdan yiyorum 4- 5 tane oldu şu anakadar bi 5 daha yerim karpuzla :18::18::18::18::18:komşu getirmiş yaaavvv:18::18::18:

ben de menümü yazayım kızlar bugun arkadaşlarımla buluştum onlar karşımda hamburger patates yerken ben mercimek çorbası içtim buraya nası yazarım korkusuyla

Sabah
domates
salatalık
2 kk peynir
1 sosis
1 dilim ekmek
1 fincan şekersiz çay

Ara
3 dilim karpuz

Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 kutu light cola (bu kadarcık olsun napalım )

Akşam
3 yemek kaşığı taze fasulye
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak şekersiz erik suyu

Ara
1 salatalık
1 fincan form çayı

yemeği değil şeker sadece top top kıtır kıtır olan mantıdan yiyorum 4- 5 tane oldu şu anakadar bi 5 daha yerim karpuzla :18::18::18::18::18:komşu getirmiş yaaavvv:18::18::18:

Gel anlaşalım, orta yolu bulalım... Sen 5 tane daha yeme

mantı mı :18: oyyy yapma bunu :18:

yaptım gitti neden yazdığım an cevap yazmıonuz söledim ben size yiyorum die biri bişi yazsaydı o an yemiyecektim ama yazmayınca ye gitsin ptty dedim yedim giitti uruzda yarısında yetişti ama diğer cevabına kadar diğer 5 tanede gitti

özür dilerimmmmmmmm ama ama ama ben çokmu iradesiz olmuşum

Peki ya Ramazanda diyetiniz nasıl olmalıdır ?
Ramazan diyetinde Sahur için uygulanması gerekilen liste :

2 dilim kepekli light tost ekmeği , ince 1 dilim peynir.
2 dilim kepek ekmeği , domates , salatalık , maydanoz , ayran veya süt.
1 dilim kepek ekmek , 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase light yoğurt .
1 porsiyon az yağlı börek, ayran.
1 porsiyon peynirli makarna , 1 kase yoğurt.
1 tabak pilav , 1 bardak komposto.
Haşlanmış yumurta , biber ve patatesle harmanlanmış salata, çay.

Ramazan diyetinde İftar için uygulanması gerekilen liste :

1 bardak su ile orucunuzu açın
1 dilim pide biraz peynir
zeytin ardından 1 kase çorba
Bunu her akşam iftar saatinde mutlaka uygulayın.
Ramazan diyetinde akşam yemeğinde uygulanılması gerekilenler :

2 dilim kepek ekmeği, etli yada zeytinyağlı sebze yemeği, yoğurt.
2 dilim kepek ekmek, ızgara tavuk , et yada köfte , salata.
2 dilim kepek ekmek , yumurtalı menemen 1 kase yoğurt.
2 dilim kepek ekmek , ıspanaklı omlet , ayran.
1 dilim kepek ekmek , 1 porsiyon barbunya, mercimek , nohut , kuru fasulye gibi baklagillerden bir yemeğin yanına bol yeşillikli salata.
1 porsiyon etli kuru fasulye , 1 porsiyon bulgur pilavı, 1 kase güllaç.
1 porsiyon kabak , biber yada patlıcan dolması , 1 porsiyon yağsız yoğurt.
1 porsiyon ızgara köfte, 1 kase yoğurt, 1 kase muhallebi.
1 porsiyon kıymalı ıspanak , 1 kase yağsız yoğurt.
–1 porsiyon lahana sarması , yoğurt.
Izgara tavuk , 2 adet haşlanmış patates, 1 kase yoğurt.
Yemeklerden 2 saat sonra 1 porsiyon meyve.

Ramazan diyeti razaman ayı boyunca iftar ve sahur yemeklerinde bol sıvı tüketmeye özen gösterin. İftardan hemen sonra çay yada kahve içmek oldukça zararlıdır. Yemekten en az 15-20 dk. sonra içerseniz besinlerdeki vitaminleri almış olur, hemen içerseniz vitaminlerin ölmesine sebep olursunuz. Yemeğin üzerine hemen yenilen meyve ise alkol etkisi oluşturarak vücuda zarar verir. Tüm bunları dikkate alırsanız Ramazan ayı boyunca 5 – 6 kilo zayıflamanız mümkündür.

böle bir yazı buldum ama ekmek sayısı fazla geldi bana sanki sizce de öle değilmi + porsiyon miktarından kastı da 3-4 yeemek kaşığıdır umarım :26:şahsen 1 dilim yeter yahu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…