akşamki ekmek olmamış şeker pilav varsa ekmek yokbu arada salça da ödem yapıomuş bende burda öğrenmiştim fazla yeem bence canım
bu arada oku oku bitmedi geçmiş ne çene varmış sizdede
eşim gececi olduğu için sabahları çok geç kalkıyoruz
sabah oluyor öğlen yemeği artık benim :18:
öğlen(15:30)
domatesli bir kaşık lorlu maydonozlu salata (yarısını yiyebildim)
bir dilim ekmek
1 kk peynir
2 dilim karpuz
1 salatalığın 1/4 'i
ara(18:30)
2 etiform ,1bardak zero,kayısılı form çayı
akşam (20:30)
1 kase şehriye çorbası
3kaşık soğanlı salçalı kıyma yemeği
2kaşık yoğurt
2dilim karpuz
yarım dilim ekmek
birazdan yine ara yapıcam ,sanırım karpuz yerim ,ya da etiform olabilir
böle işte kendimi düzeltmeye karar verdim kesinlikle
bu arada regl oldum yaa ilk gün oruç tutamıyorum ,kendimi çok suçlu hissediyorum ama tıpkı oruç tutacakmışım gibi kalkıcam ve sadece gün içinde su içerim oruç moduna girmeliyim een azından
öle işte nasıl sizce menümmmmmmmm
yaptım gitti neden yazdığım an cevap yazmıonuz söledim ben size yiyorum die biri bişi yazsaydı o an yemiyecektim ama yazmayınca ye gitsin ptty dedim yedim giitti uruzda yarısında yetişti ama diğer cevabına kadar diğer 5 tanede gitti
özür dilerimmmmmmmm ama ama ama ben çokmu iradesiz olmuşum
aynen bende senin gibiydim şeker artık hayatıma sokmuyorum salçayı yemekler dışında ,eskiden olsa sabah kahvaltısında vazgeçilmezimditamam canım pilav varsa artık ekmek yok :)) yaaaaaa salçayı çok severim ben azaltıyorum hemen tamam sağol canım benim
Bu yediklerinin iki katını gün içinde yesen bu kadar sorun olmazdı bence ama gece gece yemen...
Sabaha karşı yatıyormuşsunuz, en azından yatma zamanına kadar çok hareketli olmaya gayret et canım.
yaptım gitti neden yazdığım an cevap yazmıonuz söledim ben size yiyorum die biri bişi yazsaydı o an yemiyecektim ama yazmayınca ye gitsin ptty dedim yedim giitti uruzda yarısında yetişti ama diğer cevabına kadar diğer 5 tanede gitti
özür dilerimmmmmmmm ama ama ama ben çokmu iradesiz olmuşum
gayet iiyi olmuş canım, ama düzensiz olunca etkilemiyor mu kilo vermeni?
ondan değil ya canım çekti birden ama yiyemiyorum
etkilemezmi canım benim çok etkiliyor minderimle aynı anda başlamışız topiğe gördün üzere ben 67lerde sürünüyorum ama minderimin maşallahı var 60 lara geldiii helal olsun valla hayranım onun azminede bu gidişle hedefe ramazan sonunda ulaşmış olacak
bu arada martta başladım
ben ettim bacım sen etme şimdi pişmanım valla yedimde ne odlu sanki elime ne geçti hiçbişi sadece mideme şişlik olarak yerleşti
benim fazla kaçamaklarımdan dolayı böle oldu canım ama daha dikkatli olunursa tıpkı ilk ayda verdiğim 4 kilo gibi verilebilir çünkü ilk ay çok dikkat etmiştimayda 2 kilo mu yani? ben 4 ay sonra 70 mi olucam yani?
Kızlar kaçta tartılıp göndericez? saat var mı? nora ya dimi?
Kızlarr bu haftasonu itibariyle spora başlıyorum ve spordayken minimum 400 kalori yaksam, jillian 400 kalori.
Günde 1200 kaloriyi geçmesem... Eylülün 20sine kadar 62-64 civarı olur muyum :18:
Niye kimse beni takmıyor
Motivasyona ihtiyacım var
ahhh şekerim bende senin gibi hesaplar yapıodum ama bazen herşey istediğimiz gibi gitmiyor umarım gelirsin o kiloya ama şölede düşün geç gitsin ama hiç uğramasın o kilolar çabuk gelen çabuk gider misali ,çabuk gidende çabuk gelir diye biz yavaş yavaş verioz kilo
beni takarım kuzum senitam gaz devam yılmak yok
Kızlar kaçta tartılıp göndericez? saat var mı? nora ya dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?