70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşamki ekmek olmamış şeker pilav varsa ekmek yokbu arada salça da ödem yapıomuş bende burda öğrenmiştim fazla yeem bence canım

tamam canım pilav varsa artık ekmek yok :)) yaaaaaa salçayı çok severim ben azaltıyorum hemen tamam sağol canım benim

Son düzenleme:

gayet iiyi olmuş canım, ama düzensiz olunca etkilemiyor mu kilo vermeni?

Bu yediklerinin iki katını gün içinde yesen bu kadar sorun olmazdı bence ama gece gece yemen...

Sabaha karşı yatıyormuşsunuz, en azından yatma zamanına kadar çok hareketli olmaya gayret et canım.

Bembeyaz yağan bir karın, ne yağmışsa yağsın kapattığı ve yağdığı yeri temizlediği gibi; bu mübarek Ramazan ayının da, bizim tüm hatalarımızı örterek, temizleyerek hayırlı, yeni bir geleceğe, umut dolu yeni bir baslangıca vesile olmasını dilerim hepimiz için...TÜM İSLAM ALEMİNE ve BURADAKİ SİZ DOSTLARIMA HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERİM...

tamam canım pilav varsa artık ekmek yok :)) yaaaaaa salçayı çok severim ben azaltıyorum hemen tamam sağol canım benim
aynen bende senin gibiydim şeker artık hayatıma sokmuyorum salçayı yemekler dışında ,eskiden olsa sabah kahvaltısında vazgeçilmezimdi
Bu yediklerinin iki katını gün içinde yesen bu kadar sorun olmazdı bence ama gece gece yemen...

Sabaha karşı yatıyormuşsunuz, en azından yatma zamanına kadar çok hareketli olmaya gayret et canım.

Kızlarr bu haftasonu itibariyle spora başlıyorum ve spordayken minimum 400 kalori yaksam, jillian 400 kalori.
Günde 1200 kaloriyi geçmesem... Eylülün 20sine kadar 62-64 civarı olur muyum :18:

ondan değil ya canım çekti birden ama yiyemiyorum

gayet iiyi olmuş canım, ama düzensiz olunca etkilemiyor mu kilo vermeni?

etkilemezmi canım benim çok etkiliyor minderimle aynı anda başlamışız topiğe gördün üzere ben 67lerde sürünüyorum ama minderimin maşallahı var 60 lara geldiii helal olsun valla hayranım onun azminede bu gidişle hedefe ramazan sonunda ulaşmış olacak

bu arada martta başladım

ayda 2 kilo mu yani? ben 4 ay sonra 70 mi olucam yani?

kızlar birde şey duymuştum ramazanda eğer iftar öncesi spor yapılırsa tüm yağlar yakılıyormuş daha ayrıntılıydı bu bilgi ama bu kadarı kaldı aklımda ben öyle yapmaya çalışacağım bakalım acilen sıkılaşmam şart

ayda 2 kilo mu yani? ben 4 ay sonra 70 mi olucam yani?
benim fazla kaçamaklarımdan dolayı böle oldu canım ama daha dikkatli olunursa tıpkı ilk ayda verdiğim 4 kilo gibi verilebilir çünkü ilk ay çok dikkat etmiştim

18mart2012 pazar 75,4kg
23mart2012 cuma 74,4 kg
30mart2012 cuma 73,4 kg
6nisan2012 cuma 73,1 kg
13nisan2012 cuma 72,5 kg
20nisan2012 cuma 71,4 kg

toplam 1 ayda :4 kg

27nisan2012 cuma 71,3 kg
4mayıs2012 cuma 69.8 kg
11mayıs2012cuma 69.4 kg
18mayıs2012cuma 69.3 kg

toplam 2 ayda :6.1 kg

25mayıs2012 cuma 69.8 kg
1haziran2012 cuma 68.7 kg
8haziran2012 cuma 68.5 kg
15haziran2012 cuma 68.5 kg

toplam 3 ayda :6.9 kg

22haziran2012 cuma 67.7 kg
29haziran2012 cuma 67.3 kg
6 temmuz2012 cuma 67.4 kg
13temmuz2012 cuma 66.8kg

toplam 4 ayda :8.6kg

20temmuz2012 cuma
27temmuz2012 cuma

Kızlarr bu haftasonu itibariyle spora başlıyorum ve spordayken minimum 400 kalori yaksam, jillian 400 kalori.
Günde 1200 kaloriyi geçmesem... Eylülün 20sine kadar 62-64 civarı olur muyum :18:

ahhh şekerim bende senin gibi hesaplar yapıodum ama bazen herşey istediğimiz gibi gitmiyor umarım gelirsin o kiloya ama şölede düşün geç gitsin ama hiç uğramasın o kilolar çabuk gelen çabuk gider misali ,çabuk gidende çabuk gelir diye biz yavaş yavaş verioz kilo

geçen sene yaptım bu sene de yaparım diye umuyorum ama yine de ne biliyim

beni takarım kuzum seni tam gaz devam yılmak yok

evett yıkılmak yokk

siz burada mantı muhabbeti yaparken ben jillianı bitirip de geldim

Kızlar kaçta tartılıp göndericez? saat var mı? nora ya dimi?

Normalde sabah tartiliyorduk ama orucken sabah ac olmicamiz için öğleden sonra veya iftardan önce tartilmak mantıklı olur gibi

En iyisi gunün muhtelif saatlerinde tartilalim en hafif hangisinde çıkarsak onu bildirelim
Amma uyanığım degilmi
Ama bu sefer beni iftar oncesi değil iki gün ac kalsamda artılardan kurtaramicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…